Geçmiş olsun cnm birşey olmaz cnm bende pihtilasma icin yapiyorum devamli göbektenBenim yine yoğun kanamam oldu hastaneye gittik. Şükür her şey yolunda. Göbekten progestan yazdı ilaçlarıma ek olarak. 14.haftam olmak üzere. Bu bebeğe zarar vermez değil mi? İğne küçük ama bu durum korkutuyor.
Gecmis olsun cnm bir arkadasim da hep kanama vardi şükür saglikla aldi bebeginu kucağına. Bazen olabiliyor guzel düşün.
Çok teşekkürler. Amin inşallahGeçmiş olsun cnm birşey olmaz cnm bende pihtilasma icin yapiyorum devamli göbekten
Şifa olsun insllah sana ve kuzulara saglikla ilerlersiniz insllah
Evet cnm baktim youtubeten elle örüluyormus galiba onu deniyeceğim bakalimKadife ipten battaniyelrr cok kolay örüluyor canim you tubeda modellerine göre videoları var bak istersen bana hediye gelmişti cok kullanmıştım kışın örgüden daha iyi oluyor örgü alerji yapıyordu oğlumda.benimkide yaz bebegiydi kış geldiğinde biraz büyümüştu bende bilemiyorum ne giydirebiliriz
Fitilden Olabilir belki canım. Kesildi gibi, açık kahve lekeydi. Takip edelim dedi doktor, pazartesi durumu bildireceğim doktoraUltrasonda kanama alanı olsa görürdü doktorun. Fitilden olabilir mi acaba...ama yinede tedbirli olmakta fayda var
Astronot tulum en iyisi birde penyeden ici elyaf dolu bir kundak var bende çıkarınca resmini atarim cok kullanisli oda alınabilirEvet cnm baktim youtubeten elle örüluyormus galiba onu deniyeceğim bakalim
Zaten cnm evler sicak oluyor örgü giydirilmiyor ama iste aşılar kontroler falan olunca mecbur sarip götüreceğiz bebisleri
Aynen ben de kazak vs giydirmedim. Doğalgazı evde çok aciyorduk. Penye yelekler çok işime yaradı... Bir de işte el örgüsü çok yumuşak tulum hediye geldi onu giydiriyordum dışarı vs çıkınca... Örgü işi çok işime yaramadı benim açıkçası... Belki 30 tane örgü vardı elimde... İki üç tanesini giydirebildim ancak...İzmir deyim bu arada... Soğuk şehirlerde işler değişir tabi kiTriko daha mi iyi olur ilk bebegimde hic kazak giydiremedim hemen boynu boğazı kızarır hala öyle o yüzden de çekindim ama kış olunca mecbur bi yerde battaniye tutmaz açılır diye aklıma geliyor
Geçmiş olsun. Kanama alanı varmiydi? Neden oldu acaba... Ben ilk gebeliğim de ilk üç ay göbekten vuruldum sıkıntı olmadı...Benim yine yoğun kanamam oldu hastaneye gittik. Şükür her şey yolunda. Göbekten progestan yazdı ilaçlarıma ek olarak. 14.haftam olmak üzere. Bu bebeğe zarar vermez değil mi? İğne küçük ama bu durum korkutuyor.
Daha önceki kanamamda vardı kanama alanı. Şuan kanama alanı yok. Ama bir yerlerden gelen kan var. Nedeni bilinmiyor. Çok teşekkürlerGeçmiş olsun. Kanama alanı varmiydi? Neden oldu acaba... Ben ilk gebeliğim de ilk üç ay göbekten vuruldum sıkıntı olmadı...
Kuzum sende de mi pıhtılaşma varGeçmiş olsun cnm birşey olmaz cnm bende pihtilasma icin yapiyorum devamli göbekten
Şifa olsun insllah sana ve kuzulara saglikla ilerlersiniz insllah
Çok çok geçmiş olsun canım. İnsanın bazen eskilerin söylediği hamileyken regl olma durumuna inanası geliyor belki seninde öyle oluyordurBenim yine yoğun kanamam oldu hastaneye gittik. Şükür her şey yolunda. Göbekten progestan yazdı ilaçlarıma ek olarak. 14.haftam olmak üzere. Bu bebeğe zarar vermez değil mi? İğne küçük ama bu durum korkutuyor.
Geçmiş olsun canım, hamileyken hafif bir leke bile insanı endişelendiriyor. Ama 9 ay boyunca her adet döneminde kanama yaşayıp sağlıkla Doğum yapan çok oluyormuş. İyi düşün iyi olsun inşallahDaha önceki kanamamda vardı kanama alanı. Şuan kanama alanı yok. Ama bir yerlerden gelen kan var. Nedeni bilinmiyor. Çok teşekkürler
Çok çok geçmiş olsun canım. İnsanın bazen eskilerin söylediği hamileyken regl olma durumuna inanası geliyor belki seninde öyle oluyordur
İnşallah rabbim hepimize sağlıklı bebişler kucağımıza almayı nasip etsinGeçmiş olsun canım, hamileyken hafif bir leke bile insanı endişelendiriyor. Ama 9 ay boyunca her adet döneminde kanama yaşayıp sağlıkla Doğum yapan çok oluyormuş. İyi düşün iyi olsun inşallahBenim ilk doğumum sezeryandı kese çevresinde sezeryan olan yerden kanama alanı oluyor demişti doktorum. İllaki vardır bi nedeni.
Ultrasondan mi anlaşılıyor bu?Merhabalar 13+3 teyim. Doktor ammiyon sıvımın az olduğunu söylediböyle bir şey yaşayan var mı? Çok moralim bozuldu
Amin inşallah canımİnşallah rabbim hepimize sağlıklı bebişler kucağımıza almayı nasip etsin
Evet cnm ya sonradan çıktı iki doğumunda hiç birseyim yoktu gecen sene bos gebelikten kurtaj olunca birde kimyasal olunca genetik test yaptirdim iki gende çıktı 0.4 kullaniyorum cnmKuzum sende de mi pıhtılaşma varbende iğne oluyorum ve coraspin kullanıyorum birde hamileliğin sonuna kadar folik asit kullancam onun eksikliğine bağlı da pıhtılaşmam varmış bende
Tamam kuzum paylaşırsın resminiAstronot tulum en iyisi birde penyeden ici elyaf dolu bir kundak var bende çıkarınca resmini atarim cok kullanisli oda alınabilir
Maşallah canim oğluşunaKızlar muayeneden çıktım, her şey normal gayet sağlıklıymış oğluşumdarısı diğer annelere inşallah…
Maşallah sağlıkla gelsin cnm.prensesinKızlar kızlarr merhaba, sabah çıktım doktordan sonra yazma fırsatım olmadııÇok şükür bebeğimiz çok sağlıklıı ense kalınlığı falan baktı hepsine herşey yolunda dediii nifty test pazartesi vericez , veeee daha erken ama KIZ gibi gözüküyorr dedi iki hafta sonra bir daha gidicem netleştirmek için çok güzel bir duyguymuş yaa Allahım isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?