2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar bi de bana biontech oldu dedi baya net şekilde kararsızdım ama olucam en kısa zamanda

Neden nifty testi vericeksin cnm

Kizlar doktorum bana aşı ol , olmayan gebelerimden entube olan var dedi
Bu derken de ağzında maskesi yoktu.
Yaninda çalışan hemsireninde maskesi yoktu.
Madem oyle nedenn tebdbir almiyor cok canım sıkıldı.
Ası olanlar olmayanlara maskelerini takarak saygi duysalar keske.

Benim doktorum da olabilirsin dedi ama acikcasi ben cesaret edemiyorum, tek dozumu oldum sonra hamile olduğumu öğrendim, benim doktorumun muayenesi var cok şükür dikkatli hepsi, kendimi koruyup bu süreci geçirmek istiyorum ben, cok şükür eşim de is yeri de cok iyi bu konuda

Biz soğuk şehirdeyiz bizim bile toplasan 5 yelek ancak kullanmisizdir bir o kadar daha var bunu dışarıya düşüneyim ben o zaman

Doktor bol bol su için dedi. İlerde değişebilir bu durum falan dedi sadece haftaya tekrar kontrole çağırdı ama benim içim içimi yiyor

Evet ultrasonda görülüyor. Doktor da bol su iç dedi ama çok canım sıkıldı internette arattığımda iyi şeyler yazmıyor
İnternete hiç bakmasak daha iyi bu dönem sanki :/ ben de sürekli bakıyorum hep olumsuz şeyler. Doktorun önerilerini dikkate al su çok tüket, yanında hep şişen olsun. İçini ferah tut

Ya zaten herkesin folik asit kullanmasına gerek yok canım hamilelik sonuna kadar. Ben geçen sene sonlandırma olunca genetik tarama yaptırdım geniş kapsamlı orada çıktı. Benim ilk hamileliğimde düşük oldu o zaman sadece tek gene bakmışlardı pıhtılaşma çıktı sonra kızım oldu daha sonra farklı sorunlar olunca geniş kapsamlı oldu

Anladim cnm bende facede pihlisama olan grubu takip ediyorum orda bir iki kisi dedi bana ama doktorum boyle birsey demedi heterozigot benim iki genim kimi doktor önemli buluyor kimi doktor gereksiz diyorlar iğne için

Evet ultrasonda görülüyor. Doktor da bol su iç dedi ama çok canım sıkıldı internette arattığımda iyi şeyler yazmıyor
Korkma canım bol su içersen düzelir ilk oğlumda banada aynısını demişti bol bol su içtim sonra bir hafta sonra başka bir doktora gittim muayene etti hocam böyle böyle dedim şu doktor suyun az demişti bende bol bol içtim dedim yok öyle birşey suyun gayet iyi neden öyle demiş o doktor diye kızmıştı hatta bende acaba suyu çok ictimde normale mi döndü acaba diye düşündüm seninde çoğalır iç sen bol bol

Merhaba kizlar bugun kizlarimin israri uzere baska bir doktora cinsiyet ogrenmeye gittik arkadasimin doktoru 11 haftadan itibaren soyluyormus zaten bende 14.haftanin icindeyim doktor bakti hersey normal cinsiyetide erkek dedi esimle sok olduk biranda biz sorariz oyle soyler diye bekliyordukesim kesinmi peki hocam dedi evet net erkek dedi 2 kizim vardi tabiki onceligimiz saglikli olmasiydi ama Rabbim.gonlumuzdekini nasip etti cok sukur Rabbim isteyen herkese gonlundekini nasip etsin

Merhabalar 13+3 teyim. Doktor ammiyon sıvımın az olduğunu söyledi böyle bir şey yaşayan var mı? Çok moralim bozuldu
Havuç suyu icmeni tavsiye ederim birde baska bir doktor gorusude alirsan iyi olur cnm arkadasimida korkuttu doktor sonra 2 farkli yere daha gitti gayet normal.oldugunu soylediler uzulme ve neti okumamaya calis Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Doktor bol bol su için dedi. İlerde değişebilir bu durum falan dedi sadece haftaya tekrar kontrole çağırdı ama benim içim içimi yiyor
Canım nette araştırma böyle şeyleri en kötüsü çıkıyor insanım karşısına. Bol su iç dönem dönem su azlığı fazlalığı olabiliyor hamilelikte. Bidahaki gittiğinde düzelmiş olur muhtemelen.

Bugun erkek bebek günü ❤ sağlıcakla gelsin insallah cnm

Aminnn canım amin çok sevindim senin adına seni ve cinsiyeti öğrenen tüm arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum Allah sizlere bağışlasın sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat eylesin darısı başıma

Merhabalar 13+3 teyim. Doktor ammiyon sıvımın az olduğunu söyledi böyle bir şey yaşayan var mı? Çok moralim bozuldu
Geçmiş olsun canım bozma moralini başıma gelmedi ama bi tanıdığımıza bi ebe armut yiyip maden suyu içmesini önermiş ve gerçekten suyu normale dönmüş dene istersen birde havuç suyunu tavsiye ediyorlar tabi bol su da içmelisin

Insallah Rabbim sanada saglikli sihhatli eli yuzu duzgun dunya tatliai bir kız evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…