Ya ben de kaç gündür sadece bunu düşünüyorum, doktorum hiç önermiyor aşıyı, istersen ol bişey diyemem ama ben kendi karım hamile olsa yaptırmam aşı diyo, aşı karşıtı değil üç aşısını olmuş onu belirteyim, etrafındakiler aşılıysa sen kendini koru diyo, ama ne kadar koruyabiliriz ki, haritalar olmuş yine kıpkırmızı, illa ki bi yere çıkıyorsun, eşim aşılı maskesine de dikkat eder ama ben hep tedirginim, hatta bi tanıdığımız 6aylık hamileyken önce bebeği sonra kendisi vefat etti bunu bile söyledim doktora, onun başka kronik hastalıkları vardır diyoKizlar doktorum bana aşı ol , olmayan gebelerimden entube olan var dedi
Bu derken de ağzında maskesi yoktu.
Yaninda çalışan hemsireninde maskesi yoktu.
Madem oyle nedenn tebdbir almiyor cok canım sıkıldı.
Ası olanlar olmayanlara maskelerini takarak saygi duysalar keske.
Havuc suyunu katı meyve sıkacağında sıkıp içeceksin hergün 1 bardak. Bunu netten araştır çok iyi susuzluğaEvet ultrasonda görülüyor. Doktor da bol su iç dedi ama çok canım sıkıldı internette arattığımda iyi şeyler yazmıyor
Maşallah canım sağlıkla hayirla gelsin oğluşunMerhaba kizlar bugun kizlarimin israri uzere baska bir doktora cinsiyet ogrenmeye gittik arkadasimin doktoru 11 haftadan itibaren soyluyormus zaten bende 14.haftanin icindeyim doktor bakti hersey normal cinsiyetide erkek dedi esimle sok olduk biranda biz sorariz oyle soyler diye bekliyordukesim kesinmi peki hocam dedi evet net erkek dedi 2 kizim vardi tabiki onceligimiz saglikli olmasiydi ama Rabbim.gonlumuzdekini nasip etti cok sukur Rabbim isteyen herkese gonlundekini nasip etsin
Kızlar çevrenizden kullanılmış bebek ürünleri alacak mısınız? Görümcemle kardeş gibiyiz bebegin küvetini kullanmıyorum göğüs pompasını falan veririm sana dedi bizde onlara bebek arabası falan almıştık yardımlaşma olur hep aramızda. Ufak tefek şeyleri alsam mı sıfır mı alcaksınız herşeyi
Amin canım Allah razı olsun inşallah bakalım hafta içi gideceğim inşallah gosterir cinsiyeti de bende öğrenirimInsallah Rabbim sanada saglikli sihhatli eli yuzu duzgun dunya tatliai bir kız evlat nasip etsin
Havuc suyu deneyin mutlaka faydası oluyor bide bol su için gün içindeMerhabalar 13+3 teyim. Doktor ammiyon sıvımın az olduğunu söylediböyle bir şey yaşayan var mı? Çok moralim bozuldu
Bende öyleyim ilk önce olma sonrada cok arttı vaka ol istersen dedi gönülsüz bende olmak istemiyorum etkisini bilmediğim için hamile olmasam ilk randevu alacak bendim bekliyordum hemen ama bebek olunca insan korkuyor ama hastalıktan da korkuyorum benim esim de artık dikkatli asılı ama apartmanda sitede görüyorum zir cahil gibi hala oturma düzenliyorlar her yere maskesiz girip çıkıyorlar cok üzülüyorum zaten ilk covidi karşı komşu yüzünden olmuştuk cok stres oluyorum etrafımda böyle insanlar oldukça ailelerimizde dikkat ediyor kimseyle görüşüyorlar o halde babam marketten kaptı yine oldu ama ne yapacağım hala bilmiyorum sürekli arkdaslarimda duyuyorum olduklarını disarida açık havada görüşüyorum cok yakin arkadaşlarımla yakın durmuyorum ama hava az soğusa yine kapanirim eve diyorumYa ben de kaç gündür sadece bunu düşünüyorum, doktorum hiç önermiyor aşıyı, istersen ol bişey diyemem ama ben kendi karım hamile olsa yaptırmam aşı diyo, aşı karşıtı değil üç aşısını olmuş onu belirteyim, etrafındakiler aşılıysa sen kendini koru diyo, ama ne kadar koruyabiliriz ki, haritalar olmuş yine kıpkırmızı, illa ki bi yere çıkıyorsun, eşim aşılı maskesine de dikkat eder ama ben hep tedirginim, hatta bi tanıdığımız 6aylık hamileyken önce bebeği sonra kendisi vefat etti bunu bile söyledim doktora, onun başka kronik hastalıkları vardır diyobişey olsa doktorun faydası gelmiycek sonuçta olan bize olacak, o yüzden çok kararsızım ve endişeliyim
Aynen ben de öyleydim sıram gelince ilk ben olurum diyodum, böyle olunca olamadım büyük konuşmuşum, sen geçirmişsin en azından canım antikor oluşmuştur belki hiç baktırdın mı, için rahat eder en azındanBende öyleyim ilk önce olma sonrada cok arttı vaka ol istersen dedi gönülsüz bende olmak istemiyorum etkisini bilmediğim için hamile olmasam ilk randevu alacak bendim bekliyordum hemen ama bebek olunca insan korkuyor ama hastalıktan da korkuyorum benim esim de artık dikkatli asılı ama apartmanda sitede görüyorum zir cahil gibi hala oturma düzenliyorlar her yere maskesiz girip çıkıyorlar cok üzülüyorum zaten ilk covidi karşı komşu yüzünden olmuştuk cok stres oluyorum etrafımda böyle insanlar oldukça ailelerimizde dikkat ediyor kimseyle görüşüyorlar o halde babam marketten kaptı yine oldu ama ne yapacağım hala bilmiyorum sürekli arkdaslarimda duyuyorum olduklarını disarida açık havada görüşüyorum cok yakin arkadaşlarımla yakın durmuyorum ama hava az soğusa yine kapanirim eve diyorum
Yok canım çok oldu ben geçireli ta yasaklar başladığında olmuştuk test bile olamadık biz o kadar coktu ki vaka biz karantinaya aldık kendimizi o sırada yasaklar başlamıştı hattaAynen ben de öyleydim sıram gelince ilk ben olurum diyodum, böyle olunca olamadım büyük konuşmuşum, sen geçirmişsin en azından canım antikor oluşmuştur belki hiç baktırdın mı, için rahat eder en azından
Kromozom bozukluğu olan bebeklerde ilerleyen haftalarda malesef kalpte böbrek sorunlar, ense kalınlığında artış oluyor cnm,bide genelde bu haftalarda ensede artış oluyor, iyi düşünmek zorundayız, senin doktorun aynı benimki gibi her ihtimali söylüyor, bana da soyledi, dua edip beklicez cnm Allahın izniyle inşallah sagliklidir bebeklerimizKızlar bugün muayenede şöyle bir durum oldu . Doktor muayene ederken cinsiyet değişmiş mi hocam dedim, inceledi dikkatlice hayır değişmemiş erkek dediSonra burun kemiği var di mi hocam dedim, geçen muayenede var demişti ama bir kere daha emin olmak istedim..evet var burun kemiği dedi ve ben de fetal dna’ya sizce gerek var mı dedim, bunu da burada bazı arkadaşlar hep yaptırdı ya 2’li tarama sonuçlarım iyi çıktığı halde gayri ihtiyari sordum, doktorum da gerek yok herşey güzel gözüküyor ama down ihtimali her zaman vardır dedi , içine sinmeyecekse fetal dna yaptıralım dedi, ben de bir kararsız kaldım o öyle deyince ve her down sendromlu bebekte burun kemiği olmayacak diye bir durum da yok, nadir de olsa burun kemiği olup da down doğanlar da var demesin mi içime o an bir kurt düştü..eşim ordan bana kızıyor her şey normalmiş diyor günümüzü niye mahvediyorsun diyor doktor da sonuçta %100 konuşamaz usg’ye bakıp, ona da hak veriyorum…sonuç olarak en son gereksiz evham yaptığıma karar verdim, sizce de öyle değil mi ? Gereksiz kuruntu yapmışım değil mi ?
Anladım canım, bilemiyorum valla ya, 25inde gidince yine sorucam belki vaka durumuna göre farklı bişey der, yazarım mutlaka, Allah'a emanetiz hepimiz olan da olmayan da...Yok canım çok oldu ben geçireli ta yasaklar başladığında olmuştuk test bile olamadık biz o kadar coktu ki vaka biz karantinaya aldık kendimizi o sırada yasaklar başlamıştı hatta
Aynen öyle yapmışsın tatlım, her şey yolunda çok şükür neden zorluyosunKızlar bugün muayenede şöyle bir durum oldu . Doktor muayene ederken cinsiyet değişmiş mi hocam dedim, inceledi dikkatlice hayır değişmemiş erkek dediSonra burun kemiği var di mi hocam dedim, geçen muayenede var demişti ama bir kere daha emin olmak istedim..evet var burun kemiği dedi ve ben de fetal dna’ya sizce gerek var mı dedim, bunu da burada bazı arkadaşlar hep yaptırdı ya 2’li tarama sonuçlarım iyi çıktığı halde gayri ihtiyari sordum, doktorum da gerek yok herşey güzel gözüküyor ama down ihtimali her zaman vardır dedi , içine sinmeyecekse fetal dna yaptıralım dedi, ben de bir kararsız kaldım o öyle deyince ve her down sendromlu bebekte burun kemiği olmayacak diye bir durum da yok, nadir de olsa burun kemiği olup da down doğanlar da var demesin mi içime o an bir kurt düştü..eşim ordan bana kızıyor her şey normalmiş diyor günümüzü niye mahvediyorsun diyor doktor da sonuçta %100 konuşamaz usg’ye bakıp, ona da hak veriyorum…sonuç olarak en son gereksiz evham yaptığıma karar verdim, sizce de öyle değil mi ? Gereksiz kuruntu yapmışım değil mi ?
Covitin de vücutta ne hasar bıraktığı henüz belli değil ki. Bikaç doktora daha danış istersen, içine hangisi sıkıyorsa öyle yaparsınYa ben de kaç gündür sadece bunu düşünüyorum, doktorum hiç önermiyor aşıyı, istersen ol bişey diyemem ama ben kendi karım hamile olsa yaptırmam aşı diyo, aşı karşıtı değil üç aşısını olmuş onu belirteyim, etrafındakiler aşılıysa sen kendini koru diyo, ama ne kadar koruyabiliriz ki, haritalar olmuş yine kıpkırmızı, illa ki bi yere çıkıyorsun, eşim aşılı maskesine de dikkat eder ama ben hep tedirginim, hatta bi tanıdığımız 6aylık hamileyken önce bebeği sonra kendisi vefat etti bunu bile söyledim doktora, onun başka kronik hastalıkları vardır diyobişey olsa doktorun faydası gelmiycek sonuçta olan bize olacak, o yüzden çok kararsızım ve endişeliyim
Ay canım ilahiKızlar bugün muayenede şöyle bir durum oldu . Doktor muayene ederken cinsiyet değişmiş mi hocam dedim, inceledi dikkatlice hayır değişmemiş erkek dediSonra burun kemiği var di mi hocam dedim, geçen muayenede var demişti ama bir kere daha emin olmak istedim..evet var burun kemiği dedi ve ben de fetal dna’ya sizce gerek var mı dedim, bunu da burada bazı arkadaşlar hep yaptırdı ya 2’li tarama sonuçlarım iyi çıktığı halde gayri ihtiyari sordum, doktorum da gerek yok herşey güzel gözüküyor ama down ihtimali her zaman vardır dedi , içine sinmeyecekse fetal dna yaptıralım dedi, ben de bir kararsız kaldım o öyle deyince ve her down sendromlu bebekte burun kemiği olmayacak diye bir durum da yok, nadir de olsa burun kemiği olup da down doğanlar da var demesin mi içime o an bir kurt düştü..eşim ordan bana kızıyor her şey normalmiş diyor günümüzü niye mahvediyorsun diyor doktor da sonuçta %100 konuşamaz usg’ye bakıp, ona da hak veriyorum…sonuç olarak en son gereksiz evham yaptığıma karar verdim, sizce de öyle değil mi ? Gereksiz kuruntu yapmışım değil mi ?
Sırf bu şikayetten ötürü geçen hafta doktora gittim. Enfeksiyondan şüphelendi doktor ama temiz çıktı. Bebekte iyi bi sorunda yok. Mesaneye baskı yapıyor bence bebek. Kasık ağrısı oluyor tuvaletimi yaparken özellikle gece.sanırım fazla tutuyorum gece uyurken. .Kızlar, 16+2 yim. Sizlerde de sık idrara çıkma isteği oluyor mu? Benim tuvaletim gelse altta baskı hissediyorum çıkamıyorum wc den bu sefer ağrım da oluyor. Normalmi ki acaba
Doktor bugün kalbinden bağırsaklarına ve parmaklarına kadar hepsine baktı canım, her şeyi normal gayet iyi dedi. 2’li tarama sonucumu da beğendi tekrar baktı…ben işte orda bir evham yaptım nedense…tabi doktor da %8 bile olsa her ihtimali söylemek zorunda, o da haklı…dua etmekten başka çaremiz yok, evet . İnşallah sağlıkla doğarlarKromozom bozukluğu olan bebeklerde ilerleyen haftalarda malesef kalpte böbrek sorunlar, ense kalınlığında artış oluyor cnm,bide genelde bu haftalarda ensede artış oluyor, iyi düşünmek zorundayız, senin doktorun aynı benimki gibi her ihtimali söylüyor, bana da soyledi, dua edip beklicez cnm Allahın izniyle inşallah sagliklidir bebeklerimiz
Haklısın canım benim…Covitin de vücutta ne hasar bıraktığı henüz belli değil ki. Bikaç doktora daha danış istersen, içine hangisi sıkıyorsa öyle yaparsın
Ben hiç tereddüt etmeden oldum ilk dozumu içim çok rahat,kendimi ne kadar koruyabilirim ki aşısız..
Ay canım ilahielbette hepimizde bu risk var,bu olmaz başka bişey olur. Çol nadir bi durum ama senin ikili taraman iyi,burun kemiği, ense kalınlığı... boşuna evham yapma lütfen.
Sırf bu şikayetten ötürü geçen hafta doktora gittim. Enfeksiyondan şüphelendi doktor ama temiz çıktı. Bebekte iyi bi sorunda yok. Mesaneye baskı yapıyor bence bebek. Kasık ağrısı oluyor tuvaletimi yaparken özellikle gece.sanırım fazla tutuyorum gece uyurken. .
Evet benim de korkum o, çoğu doktor hiç bir aşı covid kadar zarar vermez olun mutlaka diyo, Kaan Kocatepe gibi... Sen hangi aşıyı oldun canım?Covitin de vücutta ne hasar bıraktığı henüz belli değil ki. Bikaç doktora daha danış istersen, içine hangisi sıkıyorsa öyle yaparsın
Ben hiç tereddüt etmeden oldum ilk dozumu içim çok rahat,kendimi ne kadar koruyabilirim ki aşısız..
Kuzucum nihayetinde usg de herşey normal olup çok sağlıklı doğduktan sonra Allah korusun bi havale geçirip beynini etkilese ozaman ne yapacağızKızlar bugün muayenede şöyle bir durum oldu . Doktor muayene ederken cinsiyet değişmiş mi hocam dedim, inceledi dikkatlice hayır değişmemiş erkek dediSonra burun kemiği var di mi hocam dedim, geçen muayenede var demişti ama bir kere daha emin olmak istedim..evet var burun kemiği dedi ve ben de fetal dna’ya sizce gerek var mı dedim, bunu da burada bazı arkadaşlar hep yaptırdı ya 2’li tarama sonuçlarım iyi çıktığı halde gayri ihtiyari sordum, doktorum da gerek yok herşey güzel gözüküyor ama down ihtimali her zaman vardır dedi , içine sinmeyecekse fetal dna yaptıralım dedi, ben de bir kararsız kaldım o öyle deyince ve her down sendromlu bebekte burun kemiği olmayacak diye bir durum da yok, nadir de olsa burun kemiği olup da down doğanlar da var demesin mi içime o an bir kurt düştü..eşim ordan bana kızıyor her şey normalmiş diyor günümüzü niye mahvediyorsun diyor doktor da sonuçta %100 konuşamaz usg’ye bakıp, ona da hak veriyorum…sonuç olarak en son gereksiz evham yaptığıma karar verdim, sizce de öyle değil mi ? Gereksiz kuruntu yapmışım değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?