2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aynen öyle cnm onlar da söylemek zorunda elbet, dua edip tevekkül edicez, sağlıkla dogucak inşallah şubat bebekleri

Amiiiiiiiin canım benim ve söylediklerinin her kelimesinde haklısın…..bol bol dua etmekten başka çare yok Allah’ım yavrularımızı bize sağ salim kavuştursun

Canım baştan nasıl alıştırırsan öyle gidiyor. Çok kalın giydirip sıcağa alıştırmak da iyi değil bence,az bir soğukta yada esintide hemen etkileniyorlar. Ben peluş battaniyeye sarıyordum hiç ses etmiyordu aylar ilerledikçe rahatlık istiyorlar illaki ama ilk aylarda kullanılabilir. Astronot tulumu biz sıkıntısız kullandık, giydirirken biraz zorluyor ama kalıp gibi duruyor

Amin çok amin...

Kızlar, 16+2 yim. Sizlerde de sık idrara çıkma isteği oluyor mu? Benim tuvaletim gelse altta baskı hissediyorum çıkamıyorum wc den bu sefer ağrım da oluyor. Normalmi ki acaba
Canim 14+5 im inanilmaz idrara cikiyorum 2 yudum su icmeyeyim yani. Birde inanilmaz su icen bir insanim ben gece 4-5 kere wcye gidiyorum nolcak boyle bilmiyorum simdiden.

Amiiiiiiiin canım benim ve söylediklerinin her kelimesinde haklısın…..bol bol dua etmekten başka çare yok Allah’ım yavrularımızı bize sağ salim kavuştursun
Amin canım benim amin ilk hamileliğim de neler yaşadığımı bir ben biliyorum çok üzdüm kendimi ve yıprattım çok şükür sağlıklı sıhhatli bi oğlum var. Bunda ilki gibi evham yapmıyorum. Daha rahat ve güzel hamilelik geçiriyorum çok şükür

Evhamdan başka bişey değil gerçekten. Benim doktorum en güzel şeyi söyledi. Allahtan gelen her türlü kabulüm diyorsan ne üçlüye ne de fetale gerek yok hiç aklını karıştırma dedi. Ultrasonun güzelse sonucunda temizse hiç suyu bulandırma canım. İçini ferah tut,Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize...

Evet benim de korkum o, çoğu doktor hiç bir aşı covid kadar zarar vermez olun mutlaka diyo, Kaan Kocatepe gibi... Sen hangi aşıyı oldun canım?
Aynen öyle kuzum. Olası bi covit geçirme durumunda ateş olsa Allah korusun önce bebeğin beynine etki esiyor zaten.
Ben sinovac oldum doktorum onu önerdi bana. Bilindik aşı tetenozla aynı mantık dedi. Zaten olmaya dünden razıydım.
Elbette aşı da zarar verebilir ama bi salgınin ortasındayız. Şu durumda başka seçenek kalmıyor ki . Keşke normal şartlarda olsaydıkta kafamız hiç bulunmasaydi. Bugün ölüm olmuş 230 çok ürkütücü. .

Anladim cnm bende facede pihlisama olan grubu takip ediyorum orda bir iki kisi dedi bana ama doktorum boyle birsey demedi heterozigot benim iki genim kimi doktor önemli buluyor kimi doktor gereksiz diyorlar iğne için
Öyle cnm bana şehir hastanesindeki perinatolog kullanmıcaksın iğne sadece folik asit yeter dedi. Ama kendi dr um bir zararı yok ama kullanmazsanız sıkıntı olabilir dedi bende devam ediyorum kullanmaya rabbim sağlıcakla da kucağımıza almayı nasip etsin

Ben hamile kaldığım ay aşı oldum canım coraspin içiyordum zaten hamile kalırım diye adet li iken aşı oldum üstüne hamile kaldım şimdi 2. Dozu düşünüyorum Dr um istiyorsan olabilirsin diyor

Merhaba, burda kötü ihtimallerden bahsetmesek mi acaba? Psikolojik olarak etkileniyoruz. Allah hepimizi korusun, covid geçirip ateşlenebiliriz ve bebeğin beyni etkilenicek yazıyorsunuz bu doğru bile olsa okuması ayrıca etkiliyor hamilelik psikolojisiyle. Kaldı ki aşı olup covid geçiren de çok var, hiçbir şeyin garantisi yok. Allahım hepimize güzel yazılar yazmış olsun, hastalığı geçireceksek bile hasarsız kolayca atlatabilmeyi nasip etsin. En kötü senaryoları okumak gerçekten can sıkıcı oluyor. Beni lütfen yanlış anlamayın, bebeğinizle sağlıklı bir ömür diliyorum. Hakkınızı da helal edin, içimden geleni yezmasaydım kötü hissedecektim.

Merhabalar 13+3 teyim. Doktor ammiyon sıvımın az olduğunu söyledi böyle bir şey yaşayan var mı? Çok moralim bozuldu
Amnion sıvısını artıran en önemli şey havuç suyu. Mutlaka sabah akşam bir bardak dolusu havuç suyu sıkıp için. Çok araştırmıştım daha önce kesesi dar olduğu için bebeğimi kaybetmiştim belkş amnion sıvısını artırırsam kesem büyür bebeğim Yaşar diye düşünmüştüm öyle olmadı tabii ama havuç suyu amnion sıvısına doğrudan etki eden tek şeymiş.

Kızlar yazdıklarınızı okumaya çalıştım kontrolü olanlar, cinsiyet öğrenenler, oğluş haberleri..
Hepsi için gözünüz Aydın diyorum
Yalnız yardımınıza ihtiyacım var, bu akşam esnerken karnımın içinden bişey etimi kopardı sanki. Öyle bir zıpladım ki o esnada herkes dönüp bana baktı. Annem erkek çocukta olur bende de olmuştu dedi ama geçen bir defa daha oldu esnerken arabadaydım gene karnımda bişey etimi kopardı içerden sanki. Değişik bişey anlam veremiyorum. Nedir bu? Fikri olan var mı kafayı üşüteceğim..

CNım aynı durum bende de hapşırınca oluyor eğer boş bulunup ayakta falan hapşırırsam deli hibi bi acı hissediyorum hemen oturup karnımı tutarsam kendimi sıkarsam olmuyor bende sanki bişi etimi kesiyor gibi hissediyorum

Ben hamile kaldığım ay aşı oldum canım coraspin içiyordum zaten hamile kalırım diye adet li iken aşı oldum üstüne hamile kaldım şimdi 2. Dozu düşünüyorum Dr um istiyorsan olabilirsin diyor
Teşekkür ederim canım cevabın İçin bende aslında olma taraftarıyım kaç doktor ile konuştum çoğu olmamı önerdi aslında ama bir tanesi aklımı karıştırdı insan tek kendi için olsa daha kolay karar veriyor ama işin içinde evlat olunca bi durup düşünüyor

Canim 14+5 im inanilmaz idrara cikiyorum 2 yudum su icmeyeyim yani. Birde inanilmaz su icen bir insanim ben gece 4-5 kere wcye gidiyorum nolcak boyle bilmiyorum simdiden.
Ben de aynıyım canım gece uyuyamıyorum. Yürürken resmen idrar torbAm aşağı baskı yapıyor yatıyorum bende ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…