- 24 Ağustos 2016
- 3.774
- 6.314
- 158
Canım benim çok sağolAynen öyle yapmışsın tatlım, her şey yolunda çok şükür neden zorluyosuniçini ferah tut üzme bebişini
Aynen öyle cnm onlar da söylemek zorunda elbet, dua edip tevekkül edicez, sağlıkla dogucak inşallah şubat bebekleriDoktor bugün kalbinden bağırsaklarına ve parmaklarına kadar hepsine baktı canım, her şeyi normal gayet iyi dedi. 2’li tarama sonucumu da beğendi tekrar baktı…ben işte orda bir evham yaptım nedense…tabi doktor da %8 bile olsa her ihtimali söylemek zorunda, o da haklı…dua etmekten başka çaremiz yok, evet . İnşallah sağlıkla doğarlar
Amiiiiiiiin canım benim ve söylediklerinin her kelimesinde haklısın…..bol bol dua etmekten başka çare yokKuzucum nihayetinde usg de herşey normal olup çok sağlıklı doğduktan sonra Allah korusun bi havale geçirip beynini etkilese ozaman ne yapacağızherşeyi bu derece irdelemek kendine zarar verir sadece. Rabbim tüm melek olan bebek annelerine sabır versin. Demem o ki Rabbim herşeyin hayırlısını versin Tüm bebişlerimizi bize bizleri de onlara bağışlasın inşallah
Canım baştan nasıl alıştırırsan öyle gidiyor. Çok kalın giydirip sıcağa alıştırmak da iyi değil bence,az bir soğukta yada esintide hemen etkileniyorlar. Ben peluş battaniyeye sarıyordum hiç ses etmiyordu aylar ilerledikçe rahatlık istiyorlar illaki ama ilk aylarda kullanılabilir. Astronot tulumu biz sıkıntısız kullandık, giydirirken biraz zorluyor ama kalıp gibi duruyorAstronot yenidogana çok zor oluyor demisti burada bi arkadaş sanki o yüzden vazgeçtim ondan evler sıcak oluyor ama hiç hayal edemiyorum ne giydiririm evde diye battaniyeyi çok açardı oğlum ama biraz büyümüştü o kış gelene kadar ilk zamanlar hareket etmez sanki çok değil mi
Amin çok amin...Benim oglumd 4.5 yasinda olcak kardesi olinca sizinkiler gibi yaş araligi.
Oglusum.simdiden bana yardim ediyor annecim sen yorulma filan diye.
Kiz çocuklarıni bilemiyorum nasil bir ilgi var.
Ama benim oglumla aramdaki bağ eminim kızım olsada oyle olurdu.
Tabi Kiz çocuğunun narinligini beklemiyorumrabbim bizlere bağışlasın insallah evlatlarimizi
Hepsiburada'da Carters ve Yoyo indirimde bakmak istersen...Carters in 3 lu tulumları var ya kizlae onlardan alicam insallah indirim takip edip.
Canim 14+5 im inanilmaz idrara cikiyorum 2 yudum su icmeyeyim yani. Birde inanilmaz su icen bir insanim ben gece 4-5 kere wcye gidiyorum nolcak boyle bilmiyorum simdiden.Kızlar, 16+2 yim. Sizlerde de sık idrara çıkma isteği oluyor mu? Benim tuvaletim gelse altta baskı hissediyorum çıkamıyorum wc den bu sefer ağrım da oluyor. Normalmi ki acaba
Amin canım benim aminAmiiiiiiiin canım benim ve söylediklerinin her kelimesinde haklısın…..bol bol dua etmekten başka çare yokAllah’ım yavrularımızı bize sağ salim kavuştursun
Evhamdan başka bişey değil gerçekten. Benim doktorum en güzel şeyi söyledi. Allahtan gelen her türlü kabulüm diyorsan ne üçlüye ne de fetale gerek yok hiç aklını karıştırma dedi. Ultrasonun güzelse sonucunda temizse hiç suyu bulandırma canım. İçini ferah tut,Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize...Kızlar bugün muayenede şöyle bir durum oldu . Doktor muayene ederken cinsiyet değişmiş mi hocam dedim, inceledi dikkatlice hayır değişmemiş erkek dediSonra burun kemiği var di mi hocam dedim, geçen muayenede var demişti ama bir kere daha emin olmak istedim..evet var burun kemiği dedi ve ben de fetal dna’ya sizce gerek var mı dedim, bunu da burada bazı arkadaşlar hep yaptırdı ya 2’li tarama sonuçlarım iyi çıktığı halde gayri ihtiyari sordum, doktorum da gerek yok herşey güzel gözüküyor ama down ihtimali her zaman vardır dedi , içine sinmeyecekse fetal dna yaptıralım dedi, ben de bir kararsız kaldım o öyle deyince ve her down sendromlu bebekte burun kemiği olmayacak diye bir durum da yok, nadir de olsa burun kemiği olup da down doğanlar da var demesin mi içime o an bir kurt düştü..eşim ordan bana kızıyor her şey normalmiş diyor günümüzü niye mahvediyorsun diyor doktor da sonuçta %100 konuşamaz usg’ye bakıp, ona da hak veriyorum…sonuç olarak en son gereksiz evham yaptığıma karar verdim, sizce de öyle değil mi ? Gereksiz kuruntu yapmışım değil mi ?
Aynen öyle kuzum. Olası bi covit geçirme durumunda ateş olsa Allah korusun önce bebeğin beynine etki esiyor zaten.Evet benim de korkum o, çoğu doktor hiç bir aşı covid kadar zarar vermez olun mutlaka diyo, Kaan Kocatepe gibi... Sen hangi aşıyı oldun canım?
Öyle cnm bana şehir hastanesindeki perinatolog kullanmıcaksın iğne sadece folik asit yeter dedi. Ama kendi dr um bir zararı yok ama kullanmazsanız sıkıntı olabilir dedi bende devam ediyorum kullanmaya rabbim sağlıcakla da kucağımıza almayı nasip etsinAnladim cnm bende facede pihlisama olan grubu takip ediyorum orda bir iki kisi dedi bana ama doktorum boyle birsey demedi heterozigot benim iki genim kimi doktor önemli buluyor kimi doktor gereksiz diyorlar iğne için
Ben hamile kaldığım ay aşı oldum canım coraspin içiyordum zaten hamile kalırım diye adet li iken aşı oldum üstüne hamile kaldım şimdi 2. Dozu düşünüyorum Dr um istiyorsan olabilirsin diyorİyi akşamlar bayanlar cinsiyet öğrenen herkesi tebrik ederim size bir sorum olacak aşı konusunda çok kararsızım pıhtılaşma sorunum var hemozigot çocuklarım okula başlayacağı İçin çok tedirginim tedbir almak çok zor hem hamilelik hemde pıhtılaşma sorunu olunca aşı da korkutuyor 2 doktora sordum biri önermedi biri kesin ol dedi pıhtılaşma sorunu olup aşı olan var mı aranızda
Merhaba, burda kötü ihtimallerden bahsetmesek mi acaba?Aynen öyle kuzum. Olası bi covit geçirme durumunda ateş olsa Allah korusun önce bebeğin beynine etki esiyor zaten.
Ben sinovac oldum doktorum onu önerdi bana. Bilindik aşı tetenozla aynı mantık dedi. Zaten olmaya dünden razıydım.
Elbette aşı da zarar verebilir ama bi salgınin ortasındayız. Şu durumda başka seçenek kalmıyor ki . Keşke normal şartlarda olsaydıkta kafamız hiç bulunmasaydi. Bugün ölüm olmuş 230 çok ürkütücü. .
Benden sana gecmis bu durum canimCanım benim çok sağolHaklısın, bugün evhamda zirveye çıktım, normalde öyle biri değilim aslında ama işte öyle oldu..
Amnion sıvısını artıran en önemli şey havuç suyu. Mutlaka sabah akşam bir bardak dolusu havuç suyu sıkıp için. Çok araştırmıştım daha önce kesesi dar olduğu için bebeğimi kaybetmiştim belkş amnion sıvısını artırırsam kesem büyür bebeğim Yaşar diye düşünmüştümMerhabalar 13+3 teyim. Doktor ammiyon sıvımın az olduğunu söylediböyle bir şey yaşayan var mı? Çok moralim bozuldu
CNım aynı durum bende de hapşırınca oluyor eğer boş bulunup ayakta falan hapşırırsam deli hibi bi acı hissediyorum hemen oturup karnımı tutarsam kendimi sıkarsam olmuyor bende sanki bişi etimi kesiyor gibi hissediyorumKızlar yazdıklarınızı okumaya çalıştım kontrolü olanlar, cinsiyet öğrenenler, oğluş haberleri..
Hepsi için gözünüz Aydın diyorum
Yalnız yardımınıza ihtiyacım var, bu akşam esnerken karnımın içinden bişey etimi kopardı sanki. Öyle bir zıpladım ki o esnada herkes dönüp bana baktı. Annem erkek çocukta olur bende de olmuştu dedi ama geçen bir defa daha oldu esnerken arabadaydım gene karnımda bişey etimi kopardı içerden sanki. Değişik bişey anlam veremiyorum. Nedir bu? Fikri olan var mı kafayı üşüteceğim..
Teşekkür ederim canım cevabın İçin bende aslında olma taraftarıyım kaç doktor ile konuştum çoğu olmamı önerdi aslında ama bir tanesi aklımı karıştırdı insan tek kendi için olsa daha kolay karar veriyor ama işin içinde evlat olunca bi durup düşünüyorBen hamile kaldığım ay aşı oldum canım coraspin içiyordum zaten hamile kalırım diye adet li iken aşı oldum üstüne hamile kaldım şimdi 2. Dozu düşünüyorum Dr um istiyorsan olabilirsin diyor
Ben de aynıyım canım gece uyuyamıyorum. Yürürken resmen idrar torbAm aşağı baskı yapıyor yatıyorum bende yaCanim 14+5 im inanilmaz idrara cikiyorum 2 yudum su icmeyeyim yani. Birde inanilmaz su icen bir insanim ben gece 4-5 kere wcye gidiyorum nolcak boyle bilmiyorum simdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?