2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben de gideceğim canım. Doktorum bu haftalarda rahim kısalması olabileceğini söyledi. Altta dolgunluk ağrı sık idrar deyince gel bakalım pazartesi dedi. Rahim uzunlugunu ölçecekmiş alttan insallah bebek baskı yaptığı içindir. Çook ciddi canımı yakıyor bu durum

Kuzum rabbim korusun evlatlarımızı bşr sorun yaşamadan sağlıkla kucağımıza alalım geçenlerde de bşr arkadaşım 27. Haftasında damar yolları tıkanıklığı var o da iğne falan kullanıyor aşı oldu ilk dozu bebeği iyi çok şükür

Canım bende pıhtılaşma yok ama ben ilk dozumu oldum hemde biontech sadece 1,5 gun kol agrisi ve uyku yapti 2 gün ama ne zamandir böyle gece uyanmadan uyumamistim benim icin bi yönden iyi oldu.bebegim ne durumda bilmiyorum ama ve dun onceki gun uzun yolculuklar yaptim icim rahat etsin diye yine gidicem dra şimdi bulundugum yerde aslinda daha pazartesi dra gitmiştim. Ben senin durumun farkli mi bilmiyorum ama cogu dr oneriyor aşıyı delta varyantından dolayi gecen yil olsa belki bende yaptirmazdim.youtubede mehmet ceyhani dinle canim ben nette kimi dinlediysem oneriyor gittigim dr larda net bir sekilde yaptir deyince yaptirdim. Aşı herkesin kendi tercihi ve senin karar vermen gereken birşey. Çünkü herkesin kendince fikri var.

Amin amin canım rabbim hepimizin evlatlarını korusun sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inş şükür arkadaşın adınada çok sevindim vallahi bide onun tıkanıklığı varmış bende hiç olmadı şükürler olsun tıkanıklık sanırım bu hafta gidip olacağım aşı kimseyi korkutmak istemiyorum ama 2 kez kovit geçirdim ve çok dikkat ettiğim halde 2.si baya zordu o yüzden gözüm korkuyor.

Sağolasın canım dinleyeyim bende videoları inş bebişin de iyidir bende yolculuk yaptım ama şükür bişi olmadı böyle aşı olanları duydukça biraz daha içim rahatlıyor. Olmak mantıklı geliyor çünkü çocuklar okula gideceği için korunmak çok mümkün gelmiyor ki ben çok sıkı önlemler aldığım dönemde 2 kez geçirdim doktorum bana birde enfeksiyon uzmanından fikir al demişti dün bi velimi aradım karı koca enfeksiyon uzmanı bayan 8 aylık hamile 3 dozunu da hamile iken vurulmuş oda olmamı önerdi iyice bi rahatladım.

Allah bir daha yaşatmasın canım bende kaç kere ucundan döndüm çalışma arkadaşlarımın çoğu yakalandı. Kendi kendimi bu hastalık çıktığından yakalanöayacağım bulaşmayacak diye motive etmeye çalışıyorum. Hep böyle dile getiriyorum. Çağırma derler bizde kötü şeyi o yüzden sürekli böyle söylüyorum ama tabi söylemekle olmuyor gelmeden esirgesin hepimizi Allah

Çok haklısın tatlım….sağlklı evlatlarımız olur inşallah iyi ki varsınız ayrıca, bana güç veriyorsunuz

Canim benim cocugum yok bulas riskim suan az calismiyorumda ama yinede oldum nerden ne zaman bulasacagi belli olmuyorki hastane cok riskli surekli gidiyoruz bazıları bunalıp çıkarıyor sinir oluyorum herkes salmis durumda o yuzden ben onlem almak istedim

Amin canım Allah korusun hepimizi doğru diyorsun çağırmamla lazım bu ara tüm gündemim bu oldu aşı olsak bile önlemimizi alıp Allah’a sığınacağız inş hiçbirimize bulaşmadan bitsin gitsin bu hastalık

Evet canım ya insanlar çok rahat bende hastanede çok geriliyorum yarısının burnu dışarda maskesini indirip hapşıran gördüm delirecektim o yüzden tedbir almak en güzeli mesela geçen komşu uğradı dur iki dakika gireyim dedi yarım saat oturduk iki gün sonra pozitif çıkmış çok korktum yani sadece senin tedbir almanla olmuyor

Arkadaş aşı konusunda ikilemde kalmış, fikir istedi. Bende ilk dozumu oldugum icin doktorumun söylediklerini aktardım.
Burada bebeğinin aniden kalbinin durduğunu anlatan,bi takım aksilikleri paylaşan arkadaşlar var. O zaman herkesin o tarz mesajına karşı çıkalım olur mu? Kaldı ki bugüne kadar buraya olumsuz tek şey yazmadım, buda bi ihtimaldi onu söyledim. Hayatımızın her yerinde herşeye müdahale eden birileri olmak zorunda demek ki.
Size de sağlıklı doğumlar diliyorum.
Canım zannetmiyorum ,bencr baskıdan kaynaklı yada bebeğin pozisyonundan. Yine de için rahat etsin tabi ki . Bişey çıkmayacak Allah'in izniyle

Annemlerdeyken komsular gelmedi bayramda belki kızın rahatsiz olur diye demisler ben zaten herkese diyorum gelmeyin diye sonucta pandemi var yani sende oyle soyle canim bunun icinde anlayış gostermeyip kuserlersede kussunlar salla gitsin

Annemlerdeyken komsular gelmedi bayramda belki kızın rahatsiz olur diye demisler ben zaten herkese diyorum gelmeyin diye sonucta pandemi var yani sende oyle soyle canim bunun icinde anlayış gostermeyip kuserlersede kussunlar salla gitsin
Öyle valla o gün bana ders oldu zaten bi boş bulunup buyur dedim şimdi söylemeye çalışıyorum kimse ile görüşmüyorum diye sonra ben üzüleceğime gücensinler

Daha önce bahsedilen olumsuzluklara da yorum yapan güzel şeylerden bahsedelim diyen çok arkadaşımız oldu, terslemenize inanın gerek yok ben üslubumu bozmadan güzellikle söylediğime inanıyorum. İstediğinizi yazmakta tabii ki özgürsünüz ama burda hassas günlerden geçiyoruz ve hepimiz etkileniyoruz. Gündemde salgın hastalık da olunca bu konuda söyleyeceklerimize ekstra dikkat etmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Aşı olanların %100 korunduğu bir dünya olsa keşke. Burası bir forum, müdahale olsun istemiyorsanız fikir beyan etmeyeceksiniz o zaman, gereksiz bir çıkış olmuş. Sevgiler..

Yaa nedir acaba bu ya kızımda hiç olmamıştı eminim olsa unutmazdım böyle bişeyi ben.

Size mi soracağım hanımefendi fikir beyan edip etmeyeceğimi? Gereksiz çıkışı siz yaptınız inanın ben değil.
Belli kı aşıya sıcak bakmiyorsunuz olabilir, bakin ben size saygı duyuyorum bu konuda herkesin kendi fikri elbette. Dilerim hiç birimiz karsilasmayalim bu hastalıkla.

önceki sayfalarda bir arkadaş sormustu etiketlemek için aradım fakat bulamadım. ilk gebeliğimde asla kimaeden bişey almam herşeyi kendim alıcam diyordum. öyle de yaptım ama sonra 3 5 aylık olunca görümcelerim bikaç torba getirdi kendi kızlaırnın küçülenlerini. Allahım o ne büyük nimetmiş kızım 4 yaşında hala küçülenleri getirdiklerinde gözleirm parlar. böylece ben de kızıma her 6 ayda bir kıyafet için bin lira alışveriş yapacagıma ev giyim ve birçok giyimi gelenlerden karşılıyorum zaten emin olun ki tek çocuk asla eskitemiyo kıyafetleri mis gibi geliyolar size. ben de böylece kız dışarılık kıyafetkerini elbiselerini zevkimce alıyorum. hele mont falan geliyor taş gibi. gelene hayır demeyin kötü degilse. siz yine keyfinizce isteklerinizi alırsınız. mesela süt sağma pompası özenilerek alınacak bişey degil ihtiyac ya da emzirme minderi birisinde varsa alın kaçırmayın. şimdi ben de ablama geldim. o kadar cok şey ayırdım ki bebege. hiç kıyafet almasam da olur hepsi tertemiz. süt sagma pompası el pompası açılmamış emzik biberonlar. büyük bir yükten kurtuldum. ben de kızımın küçülenlerini ablama ve görümceme vermiştim. kesiblikle temiz şeyleri paylaşmak çok önemli. yine alın zevkinizi alacak şekilde. ama böyle teklifleri de göz ardı etmeyin derim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…