2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Valla doğru diyorsun kıyafet yardımı çok iyi bişey olsa gerek. Benim bir ablam var onunda iki kızı var benim kızımla yaşıt. Sıfır yardım
Keşke 6 ayda bir bin lira harcasak, sepete 2 etek 2 bluz atıyorum bin TL. Bir ayakkabı alıyorsun 400-500 tl. Burda okumadan önce anlamıyordum aklıma bile gelmiyordu ama sizden okuyunca ne büyük nimetmiş diyorum. Varsa öyle şansınız bencede kaçırmayın

İnsallah canım benim

Yaa nedir acaba bu ya kızımda hiç olmamıştı eminim olsa unutmazdım böyle bişeyi ben.
2.hamileliklerde böyle oluyormuş canım, karın kaslarımız daha gevşek, daha önce doğup yaptık sonuçta, oralar genişleyip büzüştü tekrar..Doktorum ilk hamilelik gibi olamayacağını, bunların çok doğal olduğunu söyledi dün

Aynı durum bende de var. Öğrendiniz mi cinsiyeti

Hanımefendi ne yazdığınızdan haberiniz yok sanıyorum ki. Önceki mesajınızda “belli ki hayatımızın her yerinde her şeye müdahale eden insanlar çıkıyor karşımıza yazmışsınız”, müdahale olmasını istemiyorsanız fikir beyan etmeyin ya da müdahale edilince bunu sorun etmeyin diyorum saygı duyuyorsanız eğer. Sağlıklı günler diliyorum.

Aaa ablan neden yardım etmiyor ya kızlarınız da yaşıtmış her şey çok pahalı cidden, hiç unutmuyorum kızımda 20 tl ‘ye hepsiburada’dan indirimle 3 tane uzun kollu çıtçıtlı fermuarlı tulumlar alırdım soobe markanın… şimdi nerdeeee…

Peki bundan sonrası için çok rica ediyorum ben yokmuşum gibi hiçbir mesajıma cevap vermeyin, lütfen.

Hepsiburada'da Carters ve Yoyo indirimde bakmak istersen...
Ayyy carters’ı çok beğeniyorum, kızımdayken 5’li body almıştım çıtçıtlı çok kaliteli ve şıktı, renginde de asla solma olmamıştı Sakladım birkaç tanesini, erkek bebek de çiçekli giyer bence nolcak İndirime de bakayım hemen

Kızlar, 16+2 yim. Sizlerde de sık idrara çıkma isteği oluyor mu? Benim tuvaletim gelse altta baskı hissediyorum çıkamıyorum wc den bu sefer ağrım da oluyor. Normalmi ki acaba
Çok normal canım ben de aynı öyleyim..dolu dolu yaptıktan 5 dak sonra bile tekrar çişim geliyor bazen

Ben sormuştum canım teşekkür ederim çok güzel yazmışsın

İşte kızları giyiyor
Valla ben çok şaşırıyorum artık fiyatlara uzun zamandır spor ayakkabı almamıştım fiyatlardan haberim yoktu hamilelikte spor ayakkabılarım olmayınca en rahat tabanlı skechers ınkilerdi diye ayakkabı aldım önceden 300-500 arası olurdu. 800 tl bir ayakkabı ya. Çeyrek altın parası
En az bi 3-5 sene spor ayakkabı almam artık.
ama merak etmiyor değilim bu hal nereye varıyor. Herşey bir kaç sene öncesinin 5 katı fiyatta. Allah yardımcımız olsun

İnşallah öyledir ya, bende doktoruma gideyim artık merak ediyorum ama eşim haftaya pazartesi tam 1 ay oluyor. Haftaya gidelim 3 lü tarama isterse tam vakti oluyor diyor o yüzden bekliyor yoksa yarındı normalde 3 hafta sonra. Soracak o kadar şeyim var kiii herşey çok birikti kesin unutucam yarısını

Kağıda not al canım. En iyi çözüm bu,yoksa bebege bakarken ne var ne yok unutuyo insan

Kağıda not al canım. En iyi çözüm bu,yoksa bebege bakarken ne var ne yok unutuyo insan
Yaaa ben bir kere onu yapayım dedim eşim güldü bana
Seminere mi gidiyoruz doktora mı dedi
Ama valla çok birikti yani ne yaşadığımı bile unuttum ilk defa bu kadar uzun gitmedim. Yazmak en mantıklısı bencede evet yazmalıyım Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…