- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Valla doğru diyorsun kıyafet yardımı çok iyi bişey olsa gerek. Benim bir ablam var onunda iki kızı var benim kızımla yaşıt. Sıfır yardımönceki sayfalarda bir arkadaş sormustu etiketlemek için aradım fakat bulamadım. ilk gebeliğimde asla kimaeden bişey almam herşeyi kendim alıcam diyordum. öyle de yaptım ama sonra 3 5 aylık olunca görümcelerim bikaç torba getirdi kendi kızlaırnın küçülenlerini. Allahım o ne büyük nimetmiş kızım 4 yaşında hala küçülenleri getirdiklerinde gözleirm parlar. böylece ben de kızıma her 6 ayda bir kıyafet için bin lira alışveriş yapacagıma ev giyim ve birçok giyimi gelenlerden karşılıyorum zaten emin olun ki tek çocuk asla eskitemiyo kıyafetleri mis gibi geliyolar size. ben de böylece kız dışarılık kıyafetkerini elbiselerini zevkimce alıyorum. hele mont falan geliyor taş gibi. gelene hayır demeyin kötü degilse. siz yine keyfinizce isteklerinizi alırsınız. mesela süt sağma pompası özenilerek alınacak bişey degil ihtiyac ya da emzirme minderi birisinde varsa alın kaçırmayın. şimdi ben de ablama geldim. o kadar cok şey ayırdım ki bebege. hiç kıyafet almasam da olur hepsi tertemiz. süt sagma pompası el pompası açılmamış emzik biberonlar. büyük bir yükten kurtuldum. ben de kızımın küçülenlerini ablama ve görümceme vermiştim. kesiblikle temiz şeyleri paylaşmak çok önemli. yine alın zevkinizi alacak şekilde. ama böyle teklifleri de göz ardı etmeyin derim kızlar
İnsallah canım benimArkadaş aşı konusunda ikilemde kalmış, fikir istedi. Bende ilk dozumu oldugum icin doktorumun söylediklerini aktardım.
Burada bebeğinin aniden kalbinin durduğunu anlatan,bi takım aksilikleri paylaşan arkadaşlar var. O zaman herkesin o tarz mesajına karşı çıkalım olur mu? Kaldı ki bugüne kadar buraya olumsuz tek şey yazmadım, buda bi ihtimaldi onu söyledim. Hayatımızın her yerinde herşeye müdahale eden birileri olmak zorunda demek ki.
Size de sağlıklı doğumlar diliyorum.
Canım zannetmiyorum ,bencr baskıdan kaynaklı yada bebeğin pozisyonundan. Yine de için rahat etsin tabi ki . Bişey çıkmayacak Allah'in izniyle
2.hamileliklerde böyle oluyormuş canım, karın kaslarımız daha gevşek, daha önce doğup yaptık sonuçta, oralar genişleyip büzüştü tekrar..Doktorum ilk hamilelik gibi olamayacağını, bunların çok doğal olduğunu söyledi dünYaa nedir acaba bu ya kızımda hiç olmamıştı eminim olsa unutmazdım böyle bişeyi ben.
Aynı durum bende de var. Öğrendiniz mi cinsiyetiBenim daha cinsiyet belli değil ama iki ablam da sıfır mide bulantısıyla üç kızannem sıfır bulantı üç kız, arkadasım full bulantı cekti erkek oldu Bende de hiç bulantı yok full halsizlik var öğrencez hayırlısıyla hiç öğrenmek istemiyodum bende ama eşimi ikna edemedim Sizi tebrik ediyorum dayandığınız için
Hanımefendi ne yazdığınızdan haberiniz yok sanıyorum ki. Önceki mesajınızda “belli ki hayatımızın her yerinde her şeye müdahale eden insanlar çıkıyor karşımıza yazmışsınız”, müdahale olmasını istemiyorsanız fikir beyan etmeyin ya da müdahale edilince bunu sorun etmeyin diyorum saygı duyuyorsanız eğer. Sağlıklı günler diliyorum.Size mi soracağım hanımefendi fikir beyan edip etmeyeceğimi? Gereksiz çıkışı siz yaptınız inanın ben değil.
Belli kı aşıya sıcak bakmiyorsunuz olabilir, bakin ben size saygı duyuyorum bu konuda herkesin kendi fikri elbette. Dilerim hiç birimiz karsilasmayalim bu hastalıkla.
Aaa ablan neden yardım etmiyor ya kızlarınız da yaşıtmışValla doğru diyorsun kıyafet yardımı çok iyi bişey olsa gerek. Benim bir ablam var onunda iki kızı var benim kızımla yaşıt. Sıfır yardım
Keşke 6 ayda bir bin lira harcasak, sepete 2 etek 2 bluz atıyorum bin TL. Bir ayakkabı alıyorsun 400-500 tl. Burda okumadan önce anlamıyordum aklıma bile gelmiyordu ama sizden okuyunca ne büyük nimetmiş diyorum. Varsa öyle şansınız bencede kaçırmayın
Peki bundan sonrası için çok rica ediyorum ben yokmuşum gibi hiçbir mesajıma cevap vermeyin, lütfen.Hanımefendi ne yazdığınızdan haberiniz yok sanıyorum ki. Önceki mesajınızda “belli ki hayatımızın her yerinde her şeye müdahale eden insanlar çıkıyor karşımıza yazmışsınız”, müdahale olmasını istemiyorsanız fikir beyan etmeyin ya da müdahale edilince bunu sorun etmeyin diyorum saygı duyuyorsanız eğer. Sağlıklı günler diliyorum.
Ayyy carters’ı çok beğeniyorum, kızımdayken 5’li body almıştım çıtçıtlı çok kaliteli ve şıktı, renginde de asla solma olmamıştıHepsiburada'da Carters ve Yoyo indirimde bakmak istersen...
Çok normal canım ben de aynı öyleyim..dolu dolu yaptıktan 5 dak sonra bile tekrar çişim geliyor bazenKızlar, 16+2 yim. Sizlerde de sık idrara çıkma isteği oluyor mu? Benim tuvaletim gelse altta baskı hissediyorum çıkamıyorum wc den bu sefer ağrım da oluyor. Normalmi ki acaba
Ben sormuştum canım teşekkür ederim çok güzel yazmışsınönceki sayfalarda bir arkadaş sormustu etiketlemek için aradım fakat bulamadım. ilk gebeliğimde asla kimaeden bişey almam herşeyi kendim alıcam diyordum. öyle de yaptım ama sonra 3 5 aylık olunca görümcelerim bikaç torba getirdi kendi kızlaırnın küçülenlerini. Allahım o ne büyük nimetmiş kızım 4 yaşında hala küçülenleri getirdiklerinde gözleirm parlar. böylece ben de kızıma her 6 ayda bir kıyafet için bin lira alışveriş yapacagıma ev giyim ve birçok giyimi gelenlerden karşılıyorum zaten emin olun ki tek çocuk asla eskitemiyo kıyafetleri mis gibi geliyolar size. ben de böylece kız dışarılık kıyafetkerini elbiselerini zevkimce alıyorum. hele mont falan geliyor taş gibi. gelene hayır demeyin kötü degilse. siz yine keyfinizce isteklerinizi alırsınız. mesela süt sağma pompası özenilerek alınacak bişey degil ihtiyac ya da emzirme minderi birisinde varsa alın kaçırmayın. şimdi ben de ablama geldim. o kadar cok şey ayırdım ki bebege. hiç kıyafet almasam da olur hepsi tertemiz. süt sagma pompası el pompası açılmamış emzik biberonlar. büyük bir yükten kurtuldum. ben de kızımın küçülenlerini ablama ve görümceme vermiştim. kesiblikle temiz şeyleri paylaşmak çok önemli. yine alın zevkinizi alacak şekilde. ama böyle teklifleri de göz ardı etmeyin derim kızlar
Kendinizi bu kadar önemseyip kişisel algılamanıza hiç gerek yoktu, kimse kimse bayılmıyor merak etmeyin.Peki bundan sonrası için çok rica ediyorum ben yokmuşum gibi hiçbir mesajıma cevap vermeyin, lütfen.
İşte kızları giyiyorAaa ablan neden yardım etmiyor ya kızlarınız da yaşıtmışher şey çok pahalı cidden, hiç unutmuyorum kızımda 20 tl ‘ye hepsiburada’dan indirimle 3 tane uzun kollu çıtçıtlı fermuarlı tulumlar alırdım soobe markanın… şimdi nerdeeee…
Canım 13 haftalığım dün kız görüyorum dedi ama değişebilir 2 hafta sonra dediAynı durum bende de var. Öğrendiniz mi cinsiyeti
İnşallah öyledir ya, bende doktoruma gideyim artık merak ediyorum ama eşim haftaya pazartesi tam 1 ay oluyor. Haftaya gidelim 3 lü tarama isterse tam vakti oluyor diyor o yüzden bekliyor yoksa yarındı normalde 3 hafta sonra. Soracak o kadar şeyim var kiii herşey çok birikti kesin unutucam yarısını2.hamileliklerde böyle oluyormuş canım, karın kaslarımız daha gevşek, daha önce doğup yaptık sonuçta, oralar genişleyip büzüştü tekrar..Doktorum ilk hamilelik gibi olamayacağını, bunların çok doğal olduğunu söyledi dün
Döğüşmen guzummgüzel anneler boşverin amaan bebişler nasıl sizler nasılsınız
Kağıda not al canım. En iyi çözüm bu,yoksa bebege bakarken ne var ne yok unutuyo insanİnşallah öyledir ya, bende doktoruma gideyim artık merak ediyorum ama eşim haftaya pazartesi tam 1 ay oluyor. Haftaya gidelim 3 lü tarama isterse tam vakti oluyor diyor o yüzden bekliyor yoksa yarındı normalde 3 hafta sonra. Soracak o kadar şeyim var kiii herşey çok birikti kesin unutucam yarısını
Oh oh iyi olun maşallah ah o kontrol günleri ağır çekimle geliyor adetaİyi çok şükür,kontrol gününü bekliyoruz sabirsizlikla. . Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Yaaa ben bir kere onu yapayım dedim eşim güldü banaKağıda not al canım. En iyi çözüm bu,yoksa bebege bakarken ne var ne yok unutuyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?