2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aman eşlerin hepsi öyle insan unutuyor ne soracağıni. Kaç kere kontrol günü akşamına doktora mesaj attığımı bilirim. Bu yöntem garanti oluyor.

Grubun en minnoş annelerinden biri olduğum için caağnım ablalarım ve arkadaşlarım size gene bir soru ile geldim
Kanama alanım vardı doktor son gidişimde dikkatli olmak şartıyla artık bir sorun yok demişti ya, bende artık evi süpürüp silmeye başladım. Hemen hemen hergün süpürüp siliyorum ama kasık ağrılarım oluyor. Siz ne sıklıkta yapıyorsunuz bu işi? Kendimi yormadan yapmaya çalışıyorum ama hergün yapmak zorunda kalıyorum bugün alt katı yapıyorsam yarın üst katı yapıyorum.
siz ne yapıyorsunuz, ne sıklıkta yapıyorsunuz, kasıklarım bu sebeple mi ağrıyor olabilir fikirlerinizi bekliyorum

Cinsiyeti kesin olarak kız olmayan kızıma isim buldum
Alina ❤ oğlumun adı Ali Efe. Baya alıştırdık kendimizi bu isme, doktor erkek derse biz şok
Sağlıkla gelsin prensesin guzel isim cnm
Bende oğluşuma ariyorum isim ama yok anam erkek bebek isimleri cok az bulamiyorum

Bence her gün çok yorucu ve yıpratıcı olur üstelik uzunca bi süre vücut dinlenmeye alıştıktan sonra. Ben haftada 1 Eşim halletmeye çalışıyor geri kalanını. Siz de çok yormayın kendinizi, havalar da sıcak.

Canim kendini yormadan yavas yavas hallet sağolusun ben büyük kizimla yapiyorum ben evi aliyorsam arkama siliyor minnoşum
Kasik agrisi oluyor cnm bende hergun aliyorum evde kardesimle birlikte 5 kişi yasiyoruz ister istemez kirleniyor

Sağlıkla gelsin prensesin guzel isim cnm
Bende oğluşuma ariyorum isim ama yok anam erkek bebek isimleri cok az bulamiyorum
Amin canım inşallah.
Evet ya erkek ismi çok az ,hep aynı isimler.
Klasik isimler hoşuma gidiyor erkekte. Yusuf,Ali ,Mehmethan gibi.
Aradığın ismi bulunca işte bu diyorsun hemen

Kizlar bakin bu kundak oglumdan kalma yaz bebesi olduğu icin sadece hastane cikisinda kullandim insallah bu bebekte cok faydasi olucak. Penye ici elyaf dolu yumusacik ,sicacik. Ilk zaman aşıya gidersek kullanirim onun disinda yarim kundak yapip evde buna koymayi dusunuyorum sicak olsun die.

Eklentiler

• 20210822_123440.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 45
  • 20210822_123430.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 46
  • 20210822_123425.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 51
Canım benim de kanama alanım vardi çok şükür geçti. Ise başladım ama yinede çok dikkat ediyorum ev supurmuyorum ufak tefek s3yler yapmaya dikkat ediyorum 10 dk ayakta kalıyorsam 15 dk dinleniyorum geçen hafta kontrole gittiğinde plesenta aşağıdaydı bu da rahime baskı yapabilir kanaman olabilir dedi artik daha çok dikkat ediyorum. Ama tüm bunlara ragmen benimde kasık ve bel ağrılarım var 2. trimester de ağrılar olabilir demişti doktorum sen yine de dikkatli yap herseyi

Amin canım inşallah.
Evet ya erkek ismi çok az ,hep aynı isimler.
Klasik isimler hoşuma gidiyor erkekte. Yusuf,Ali ,Mehmethan gibi.
Aradığın ismi bulunca işte bu diyorsun hemen
Ya insllah kuzum bizde buluruz bir isim kizlarin ismini eşim koymuştu erkek olursa sen koy dedi ama baktığım isimler hiç biri aklima yatmıyor
Mehmet ismide okadar cok ki bizde

Güzel birşeymiş sıcak tutar gibi duruyor inşallah işine yarar

Ya eşim hiç yardımcı olmuyor keşke olsa da yapmasam, birde evin içinde 4 yaş bebesi de olunca süpürmemek imkansız hale geliyor
Canim kendini yormadan yavas yavas hallet sağolusun ben büyük kizimla yapiyorum ben evi aliyorsam arkama siliyor minnoşum
Kasik agrisi oluyor cnm bende hergun aliyorum evde kardesimle birlikte 5 kişi yasiyoruz ister istemez kirleniyor
Ah ne güzel ki öyle büyük bir kızınız var benim annemde uzakta kayınvalidem de çalışıyor yardım eden kimsemde yok işler mecbur bana kalıyor

Normalde de süpürge işi eşimde. Ama ona da her gün süpür demem. Robot süpürge elimiz ayağımız. Onu her gün açarım. Dip köşe haftada bir yeter. Yerleri silmek için ıslak mendilli ya da fısfıslı mop. Toz almak için de kovalı olan temizlik mendilleri

Yaa geçmiş olsun inşallah oda geçer, dikkatli olmaya çalışıyorum tabi ama işte gene de yapmadan da olmuyor sanki bilmiyorum.. O zaman daha çok dikkat edeyim bundan sonra inşallah şu zor zamanları hemencik atlatırız 2. Trimesterdayız hala tam anlamıyla oh be diyemiyoruz

Ya eşim hiç süpürmez hak da veriyorum bir nevi gece 12 de geliyor işten. Robot süpürge hala alamadık tablet mobla siliyorum allahtan çok kol gücü vs gerektirmiyor. Tozu anne usulü fıs fısla sil yaparak alıyorum süpürüp silmeye ara vermem gerekiyor yorumlardan bunu anladım.

Yorulduğunuza değmez. Robotu geciktirmeyin imkanınız varsa ama

Kalitesi nasıl bilmiyorum açıkçası hiç almadım. Bana indirimli fiyatları bile pahalı geldi,küçücük bebeğe o kadar pahalı şeyler almak mantıklı gelmiyor bana. Sonuçta eskitemeyecek. Ama biraz ayaklandığı zaman bütçeye göre kaliteli ürünler almak daha akla yatkın benim açımdan.

Hergün döküp saçanın yoksa yapma canım hoş varsa da yapma bana haftada sil süpür geri kalan onun dışında da 2 defa süpürüyoruz. Banyo bir çamaşır suyu sürekli dökülüyor o kadar

Canım bu aralar daha iyi hissediyorum kendimi Elhamdülillah. Şu son 1 haftadır bildiğin genel temizlik yaptım. Camlar silindi,perdeler yıkandı,mutfak dolapları elden geçti vs. Allah nasip ederse yarın arkadaşlarımı ağırlayacağım çok uzun zaman oldu görüşmeyeli.Yani misafir hazırlığı yapıyorum bugün de. Akşam yatınca belimde ağrı oluyor ama sabaha geçiyor çok şükür. Maşallahınızı esirgemeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…