Ya hakikaten günler geçmek bilmiyor sankiOh oh iyi olun maşallah ah o kontrol günleri ağır çekimle geliyor adetaayy ben de iyiyim yuvarlanıp gidiyom haha
Aman eşlerin hepsi öyleYaaa ben bir kere onu yapayım dedim eşim güldü bana
Seminere mi gidiyoruz doktora mı dedi
Ama valla çok birikti yani ne yaşadığımı bile unuttum ilk defa bu kadar uzun gitmedim. Yazmak en mantıklısı bencede evet yazmalıyımTeşekkür ederim canım
Sağlıkla gelsin prensesin guzel isim cnmCinsiyeti kesin olarak kız olmayan kızıma isim buldum
Alina ❤ oğlumun adı Ali Efe. Baya alıştırdık kendimizi bu isme, doktor erkek derse biz şok
Bence her gün çok yorucu ve yıpratıcı olur üstelik uzunca bi süre vücut dinlenmeye alıştıktan sonra. Ben haftada 1Grubun en minnoş annelerinden biri olduğum için caağnım ablalarım ve arkadaşlarım size gene bir soru ile geldim
Kanama alanım vardı doktor son gidişimde dikkatli olmak şartıyla artık bir sorun yok demişti ya, bende artık evi süpürüp silmeye başladım. Hemen hemen hergün süpürüp siliyorum ama kasık ağrılarım oluyor. Siz ne sıklıkta yapıyorsunuz bu işi? Kendimi yormadan yapmaya çalışıyorum ama hergün yapmak zorunda kalıyorum bugün alt katı yapıyorsam yarın üst katı yapıyorum.
siz ne yapıyorsunuz, ne sıklıkta yapıyorsunuz, kasıklarım bu sebeple mi ağrıyor olabilir fikirlerinizi bekliyorum
Canim kendini yormadan yavas yavas hallet sağolusun ben büyük kizimla yapiyorum ben evi aliyorsam arkama siliyor minnoşumGrubun en minnoş annelerinden biri olduğum için caağnım ablalarım ve arkadaşlarım size gene bir soru ile geldim
Kanama alanım vardı doktor son gidişimde dikkatli olmak şartıyla artık bir sorun yok demişti ya, bende artık evi süpürüp silmeye başladım. Hemen hemen hergün süpürüp siliyorum ama kasık ağrılarım oluyor. Siz ne sıklıkta yapıyorsunuz bu işi? Kendimi yormadan yapmaya çalışıyorum ama hergün yapmak zorunda kalıyorum bugün alt katı yapıyorsam yarın üst katı yapıyorum.
siz ne yapıyorsunuz, ne sıklıkta yapıyorsunuz, kasıklarım bu sebeple mi ağrıyor olabilir fikirlerinizi bekliyorum
Amin canım inşallah.Sağlıkla gelsin prensesin guzel isim cnm
Bende oğluşuma ariyorum isim ama yok anam erkek bebek isimleri cok az bulamiyorum
Canım benim de kanama alanım vardi çok şükür geçti. Ise başladım ama yinede çok dikkat ediyorum ev supurmuyorum ufak tefek s3yler yapmaya dikkat ediyorum 10 dk ayakta kalıyorsam 15 dk dinleniyorumGrubun en minnoş annelerinden biri olduğum için caağnım ablalarım ve arkadaşlarım size gene bir soru ile geldim
Ya insllah kuzum bizde buluruz bir isim kizlarin ismini eşim koymuştu erkek olursa sen koy dedi ama baktığım isimler hiç biri aklima yatmıyorAmin canım inşallah.
Evet ya erkek ismi çok az ,hep aynı isimler.
Klasik isimler hoşuma gidiyor erkekte. Yusuf,Ali ,Mehmethan gibi.
Aradığın ismi bulunca işte bu diyorsun hemen
Canım yekta, Yaser, çağan, Kaan, gibi isimleride değerlendirebilirsinSağlıkla gelsin prensesin guzel isim cnm
Bende oğluşuma ariyorum isim ama yok anam erkek bebek isimleri cok az bulamiyorum
Güzel birşeymiş sıcak tutar gibi duruyor inşallah işine yararKizlar bakin bu kundak oglumdan kalma yaz bebesi olduğu icin sadece hastane cikisinda kullandim insallah bu bebekte cok faydasi olucak. Penye ici elyaf dolu yumusacik ,sicacik. Ilk zaman aşıya gidersek kullanirim onun disinda yarim kundak yapip evde buna koymayi dusunuyorum sicak olsun die.
Ya eşim hiç yardımcı olmuyor keşke olsa da yapmasam, birde evin içinde 4 yaş bebesi de olunca süpürmemek imkansız hale geliyorBence her gün çok yorucu ve yıpratıcı olur üstelik uzunca bi süre vücut dinlenmeye alıştıktan sonra. Ben haftada 1Eşim halletmeye çalışıyor geri kalanını. Siz de çok yormayın kendinizi, havalar da sıcak.
Ah ne güzel ki öyle büyük bir kızınız varCanim kendini yormadan yavas yavas hallet sağolusun ben büyük kizimla yapiyorum ben evi aliyorsam arkama siliyor minnoşum
Kasik agrisi oluyor cnm bende hergun aliyorum evde kardesimle birlikte 5 kişi yasiyoruz ister istemez kirleniyor
Normalde de süpürge işi eşimde. Ama ona da her gün süpür demem. Robot süpürge elimiz ayağımız. Onu her gün açarım. Dip köşe haftada bir yeter. Yerleri silmek için ıslak mendilli ya da fısfıslı mop. Toz almak için de kovalı olan temizlik mendilleriGrubun en minnoş annelerinden biri olduğum için caağnım ablalarım ve arkadaşlarım size gene bir soru ile geldim
Yaa geçmiş olsun inşallah oda geçer, dikkatli olmaya çalışıyorum tabi ama işte gene de yapmadan da olmuyor sanki bilmiyorum.. O zaman daha çok dikkat edeyim bundan sonra inşallah şu zor zamanları hemencik atlatırız 2. Trimesterdayız hala tam anlamıyla oh be diyemiyoruzCanım benim de kanama alanım vardi çok şükür geçti. Ise başladım ama yinede çok dikkat ediyorum ev supurmuyorum ufak tefek s3yler yapmaya dikkat ediyorum 10 dk ayakta kalıyorsam 15 dk dinleniyorumgeçen hafta kontrole gittiğinde plesenta aşağıdaydı bu da rahime baskı yapabilir kanaman olabilir dedi artik daha çok dikkat ediyorum. Ama tüm bunlara ragmen benimde kasık ve bel ağrılarım var 2. trimester de ağrılar olabilir demişti doktorum sen yine de dikkatli yap herseyi
Ya eşim hiç süpürmez hak da veriyorum bir nevi gece 12 de geliyor işten. Robot süpürge hala alamadıkNormalde de süpürge işi eşimde. Ama ona da her gün süpür demem. Robot süpürge elimiz ayağımız. Onu her gün açarım. Dip köşe haftada bir yeter. Yerleri silmek için ıslak mendilli ya da fısfıslı mop. Toz almak için de kovalı olan temizlik mendilleri
Yorulduğunuza değmez. Robotu geciktirmeyin imkanınız varsa amaYa eşim hiç süpürmez hak da veriyorum bir nevi gece 12 de geliyor işten. Robot süpürge hala alamadıktablet mobla siliyorum allahtan çok kol gücü vs gerektirmiyor. Tozu anne usulü fıs fısla sil yaparak alıyorum süpürüp silmeye ara vermem gerekiyor yorumlardan bunu anladım.
Kalitesi nasıl bilmiyorum açıkçası hiç almadım. Bana indirimli fiyatları bile pahalı geldi,küçücük bebeğe o kadar pahalı şeyler almak mantıklı gelmiyor bana. Sonuçta eskitemeyecek. Ama biraz ayaklandığı zaman bütçeye göre kaliteli ürünler almak daha akla yatkın benim açımdan.Ayyy carters’ı çok beğeniyorum, kızımdayken 5’li body almıştım çıtçıtlı çok kaliteli ve şıktı, renginde de asla solma olmamıştıSakladım birkaç tanesini, erkek bebek de çiçekli giyer bence nolcak İndirime de bakayım hemen
Hergün döküp saçanın yoksa yapma canım hoş varsa da yapmaGrubun en minnoş annelerinden biri olduğum için caağnım ablalarım ve arkadaşlarım size gene bir soru ile geldim
Canım bu aralar daha iyi hissediyorum kendimi Elhamdülillah. Şu son 1 haftadır bildiğin genel temizlik yaptım. Camlar silindi,perdeler yıkandı,mutfak dolapları elden geçti vs. Allah nasip ederse yarın arkadaşlarımı ağırlayacağım çok uzun zaman oldu görüşmeyeli.Yani misafir hazırlığı yapıyorum bugün de. Akşam yatınca belimde ağrı oluyor ama sabaha geçiyor çok şükür. Maşallahınızı esirgemeyin...Grubun en minnoş annelerinden biri olduğum için caağnım ablalarım ve arkadaşlarım size gene bir soru ile geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?