2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Herkese günaydın caannımm şubat anneleri fetal dna sonucum iyi çıktı şükür bebek kız çok mutluyum çokkkk....
Gözün aydın canım,çok sevindim senin adına
Kızlar ben aşımı oldum artık Allah a emanetiz bebeğimle bir de fetal dna yaptırdım inşallah hayırlı sonuçlar alırım bende sizin gibi
Şifa olsun aşınız. Sonucunda tertemiz gelir Allahın izniyle inşallah
Hiç kendinide bebeğinide üzme. Başkalarını düşünmekten kendimize sıra gelmiyor. Karşındakiler de anlayışla karşılayacaklardır eminim. Rahat ol,bebeğinde keyifli olsun
Kızlar ilk aşımı oldum bugün biontech, herkese sağlıklı hamilelikler ve doğumlar dilerim biraz kol ağrısı dışında bir sıkıntı olmadı çok şükür
Şifa olsun inşallah

Bende ilaca tekrar başlayacağım yaa geceleri de daha iyi uyuyorum ilaç alınca hem sanki bir daha dünyadaki hiç bi yiyeceği zevkle giyemeyeceğim gibi geliyor

Aslında bende dayanamayıp 8. Haftada gittim çocuklarla çok zordu evde uzun süre kaldım geldim iki hafta fala oldu geleli kesinlikle çok iyiydi ama iki çocukla başka yerde de çok kolay olmadı iyi gibiyim giye geldim biraz daha dursam iyiyimiş geçeceği yok yemek yapamıyorum eşim yapıyor yada geçiştirme şeyler yada bi arkadaşım yapıyor gönderiyor sağolsun onları toplamak bile zor geliyor

Aldım randevumu olcam başka çaremiz yok .tşk ederim bilgilendirme için
Ben de yaptırsam mı yaptırmasam mı çok ikilemde kaldım, bir çok doktora danıştım hepsi yaptır dedi, sinovac olayım bari dedim, kesinlikle sinovac önermediler, biontech koruyuculuğu daha yüksek diye, sinovac da olsan eninde sonunda 3. 4. Doz biontech olacaksın dediler. Bu delta varyantı işleri değiştirdi, korkumdan oldum valla, yoksa benim de hiç olasım yoktu doğuma kadar

Ben de bu cuma olacağım canım , randevumu aldım. Bir yan etkisi oldu mu ? Ben de biontech olacağım da

Bence de yaptırmakla iyi yapmışsın şifa olsun seninde ben de bugün oldum

Hadi yaa inş düğünde iyi olursun canım bende bi markete gittim geçen kendimi eve zor attım hep yattığımız ve beslenemediğimiz için halzisiz bence
Bende öyle dua ediyorum cnm artik sünnet odasında falan yatarım arada, ben hic bisey yapmadım şimdiye kadar tek basima, hic cesaret edemiyorum ya cok halsizim bende, bazen evin içinde tutunarak geziyorum valla

Ah benim garip oğlum da öyle patates kafalı olcak diyorum zaten

Bende öyle dua ediyorum cnm artik sünnet odasında falan yatarım arada, ben hic bisey yapmadım şimdiye kadar tek basima, hic cesaret edemiyorum ya cok halsizim bende, bazen evin içinde tutunarak geziyorum valla
Canım bence düğün günü gidip bi serum taktır hem vitamin hemde bulantı ilacı koyuyorlar içine inş daha dinç olursun serum iyi geliyor şükür

Canım bence düğün günü gidip bi serum taktır hem vitamin hemde bulantı ilacı koyuyorlar içine inş daha dinç olursun serum iyi geliyor şükür
Aklımda aslında ama ya uyku yaparsa diye korkuyorum cnm

Eşin de destek olduysa bence hiç yorma kendini çünkü orada tek yorulacaklasin değil az bi karnın ağrısa tedirgin olacaksın bosver bence üzülme

Sizinle aynıyım haşlanmış yumurta hele asla tavuk asla çok kokuyor. Ama mantarlı yumurta, dere otlu yumurta omlet gibi yapınca giyebiliyorum belki size de fikir olur
Canim cekiyor ama ağzıma aldığım anda öğürme gelecek biliyorum canım öyle omlet çekiyor ki disarida yesem dedim bugün cesaret edemedim mesela fasulye bamya çok özledim bi defa yedim bamya mahvoldu midem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…