Gözün aydın canım,çok sevindim senin adınaHerkese günaydın caannımm şubat anneleri fetal dna sonucum iyi çıktı şükür bebek kız çok mutluyum çokkkk....
Şifa olsun aşınız. Sonucunda tertemiz gelir Allahın izniyle inşallahKızlar ben aşımı oldum artık Allah a emanetiz bebeğimlebir de fetal dna yaptırdım inşallah hayırlı sonuçlar alırım bende sizin gibi
Hiç kendinide bebeğinide üzme. Başkalarını düşünmekten kendimize sıra gelmiyor. Karşındakiler de anlayışla karşılayacaklardır eminim. Rahat ol,bebeğinde keyifli olsunKızlar ya bana da akıl verinen iyi siz anlarsınız halimi yaşayanlar olarak. Şimdi aramızda çalışan annelerimiz yada çocuk bakan annelerimiz var onlara hayranlıkla bakıyorum maşallah. benim ilk hamileliğim ve çok da hayal ettiğim gibi geçmiyor. Sürekli yorgunluk hali karın ağrıları acaba birşey olacak mı psikolojisi. Sürekli yatıyorum açıkcası ben on dk kalkıp birşey yapsam pertim çıkıyor. Öyle böyle yemeğimi yapıyorum çok şükür. Kayınvalideler fındık zamanı oldugu için beni çağırmışlar on gün kalsın evde temizlik yemek yapsa yeter diye. Kadın da haklı çok yoruluyor gerçekten. Üzülüyorum da ama gitmek istemiyorum tamam yemek yaparım ama çok yorulurum hiç rahat edemem sürekli ağrılar içindeyim. İçime dert oldu ya eşim de iyi değil tek başına gönderemem onun da yardıma ihtiyacı var nasıl yardım etsin demiş.
Şifa olsun inşallahKızlar ilk aşımı oldum bugün biontech, herkese sağlıklı hamilelikler ve doğumlar dilerimbiraz kol ağrısı dışında bir sıkıntı olmadı çok şükür
Bende ilaca tekrar başlayacağım yaa geceleri de daha iyi uyuyorum ilaç alınca hem sanki bir daha dünyadaki hiç bi yiyeceği zevkle giyemeyeceğim gibi geliyorKızlar ista
Benim azaldı bı tık bulanti ama hala aşırı istahsizim ilacı birakmayada cesaretim yok icmesem kötü olurum diye korkuyorum bende bugün eşime diyorum iştahım ne zaman açılacak sanki hep böyle kalacağım gibi geçermiki gerçekten iyi olur muyuz ki acaba
Aslında bende dayanamayıp 8. Haftada gittim çocuklarla çok zordu evde uzun süre kaldım geldim iki hafta fala oldu geleli kesinlikle çok iyiydi ama iki çocukla başka yerde de çok kolay olmadı iyi gibiyim giye geldim biraz daha dursam iyiyimiş geçeceği yok yemek yapamıyorum eşim yapıyor yada geçiştirme şeyler yada bi arkadaşım yapıyor gönderiyor sağolsun onları toplamak bile zor geliyorKalmak için annenize vs gidebilir misiniz? Eğer öyle bir imkanınız varsa gidin hazır önünüze gelen yemek açık hava derken bulantınız geçiyor gidiyor. Benim kızımda çok bulantım vardı doktor evi terk et git annende kal Mutfağa falan girip yemek yapmaya çalışma bak hemen düzelirsin demişti hemen düzelmedim tabi ama 14. Haftadan itibaren gayet iyiydim artık
Şifa olsun inş canımKızlar ilk aşımı oldum bugün biontech, herkese sağlıklı hamilelikler ve doğumlar dilerimbiraz kol ağrısı dışında bir sıkıntı olmadı çok şükür
Aldım randevumu olcam başka çaremiz yok .tşk ederim bilgilendirme içinCanim sabahtan aksam a sadece kol agrim oldu spor yapmisinda agriyo gibi cok bisey degil baska bi halsizligim falan olmadi cok sukursen de ol hayirlisiyla gecsin bitsin
Ben de yaptırsam mı yaptırmasam mı çok ikilemde kaldım, bir çok doktora danıştım hepsi yaptır dedi, sinovac olayım bari dedim, kesinlikle sinovac önermediler, biontech koruyuculuğu daha yüksek diye, sinovac da olsan eninde sonunda 3. 4. Doz biontech olacaksın dediler. Bu delta varyantı işleri değiştirdi, korkumdan oldum valla, yoksa benim de hiç olasım yoktu doğuma kadarAldım randevumu olcam başka çaremiz yok .tşk ederim bilgilendirme için
Ben de bu cuma olacağım canım , randevumu aldım. Bir yan etkisi oldu mu ? Ben de biontech olacağım daBen de yaptırsam mı yaptırmasam mı çok ikilemde kaldım, bir çok doktora danıştım hepsi yaptır dedi, sinovac olayım bari dedim, kesinlikle sinovac önermediler, biontech koruyuculuğu daha yüksek diye, sinovac da olsan eninde sonunda 3. 4. Doz biontech olacaksın dediler. Bu delta varyantı işleri değiştirdi, korkumdan oldum valla, yoksa benim de hiç olasım yoktu doğuma kadar
Canım ben de bugün oldum kol ağrısı dışında bir yan etki olmadı korkmaBen de bu cuma olacağım canım , randevumu aldım. Bir yan etkisi oldu mu ? Ben de biontech olacağım da
Bence de yaptırmakla iyi yapmışsın şifa olsun seninde ben de bugün oldumBen de yaptırsam mı yaptırmasam mı çok ikilemde kaldım, bir çok doktora danıştım hepsi yaptır dedi, sinovac olayım bari dedim, kesinlikle sinovac önermediler, biontech koruyuculuğu daha yüksek diye, sinovac da olsan eninde sonunda 3. 4. Doz biontech olacaksın dediler. Bu delta varyantı işleri değiştirdi, korkumdan oldum valla, yoksa benim de hiç olasım yoktu doğuma kadar
Bende öyle dua ediyorum cnm artik sünnet odasında falan yatarım arada, ben hic bisey yapmadım şimdiye kadar tek basima, hic cesaret edemiyorum ya cok halsizim bende, bazen evin içinde tutunarak geziyorum vallaHadi yaa inş düğünde iyi olursun canım bende bi markete gittim geçen kendimi eve zor attım hep yattığımız ve beslenemediğimiz için halzisiz bence
Ah benim garip oğlum da öyle patates kafalı olcak diyorum zatenİnş canım ya besleniyordur bende patates domates ile besleniyorum hep bide bu ayda tat duyuları gelişiyormuş annenin yediklerinin tadını alıyormuş benimki henüz tanışamadı domates ve patates dışında bi yiyecekle
Olabilir canım eklem ağrısı yapıyor sanırımKizlar crp ve aso yüksek cıkmış . Diz kapaklarim filan cok ağrıyor acaba ondanmi ?
Canım bence düğün günü gidip bi serum taktır hem vitamin hemde bulantı ilacı koyuyorlar içine inş daha dinç olursun serum iyi geliyor şükürBende öyle dua ediyorum cnm artik sünnet odasında falan yatarım arada, ben hic bisey yapmadım şimdiye kadar tek basima, hic cesaret edemiyorum ya cok halsizim bende, bazen evin içinde tutunarak geziyorum valla
Ah benim garip oğlum da öyle patates kafalı olcak diyorum zaten
Aklımda aslında ama ya uyku yaparsa diye korkuyorum cnmCanım bence düğün günü gidip bi serum taktır hem vitamin hemde bulantı ilacı koyuyorlar içine inş daha dinç olursun serum iyi geliyor şükür
Eşin de destek olduysa bence hiç yorma kendini çünkü orada tek yorulacaklasin değil az bi karnın ağrısa tedirgin olacaksın bosver bence üzülmeKızlar ya bana da akıl verinen iyi siz anlarsınız halimi yaşayanlar olarak. Şimdi aramızda çalışan annelerimiz yada çocuk bakan annelerimiz var onlara hayranlıkla bakıyorum maşallah. benim ilk hamileliğim ve çok da hayal ettiğim gibi geçmiyor. Sürekli yorgunluk hali karın ağrıları acaba birşey olacak mı psikolojisi. Sürekli yatıyorum açıkcası ben on dk kalkıp birşey yapsam pertim çıkıyor. Öyle böyle yemeğimi yapıyorum çok şükür. Kayınvalideler fındık zamanı oldugu için beni çağırmışlar on gün kalsın evde temizlik yemek yapsa yeter diye. Kadın da haklı çok yoruluyor gerçekten. Üzülüyorum da ama gitmek istemiyorum tamam yemek yaparım ama çok yorulurum hiç rahat edemem sürekli ağrılar içindeyim. İçime dert oldu ya eşim de iyi değil tek başına gönderemem onun da yardıma ihtiyacı var nasıl yardım etsin demiş.
Canim cekiyor ama ağzıma aldığım anda öğürme gelecek biliyorum canım öyle omlet çekiyor ki disarida yesem dedim bugün cesaret edemedim mesela fasulye bamya çok özledim bi defa yedim bamya mahvoldu midemSizinle aynıyım haşlanmış yumurta hele asla tavuk asla çok kokuyor. Ama mantarlı yumurta, dere otlu yumurta omlet gibi yapınca giyebiliyorum belki size de fikir olur
Yok canım ya uyku yapıyor ama düğünde duramayacak kadar olmaz bence eve geçince rahat rahat uyursun işte mis gibiAklımda aslında ama ya uyku yaparsa diye korkuyorum cnm
İçim rahatladı canim ya senin dediğinin belkide faydası olamayacakmis idrardaymis çünkü ama iyi olduAy canım Maşallah iyi olmanıza çok sevindimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?