Kuzum sen niye canını sıkıyosun yapabiliyosan yapabiliyosundur gitmek istemiyosan istemiyosundur yani kendini zorlamanın anlamı yok önceliğin kendinin ve çocuğun sağlığı eşinde doğru olanı söylemiş zaten için rahat olsun benceKızlar ya bana da akıl verinen iyi siz anlarsınız halimi yaşayanlar olarak. Şimdi aramızda çalışan annelerimiz yada çocuk bakan annelerimiz var onlara hayranlıkla bakıyorum maşallah. benim ilk hamileliğim ve çok da hayal ettiğim gibi geçmiyor. Sürekli yorgunluk hali karın ağrıları acaba birşey olacak mı psikolojisi. Sürekli yatıyorum açıkcası ben on dk kalkıp birşey yapsam pertim çıkıyor. Öyle böyle yemeğimi yapıyorum çok şükür. Kayınvalideler fındık zamanı oldugu için beni çağırmışlar on gün kalsın evde temizlik yemek yapsa yeter diye. Kadın da haklı çok yoruluyor gerçekten. Üzülüyorum da ama gitmek istemiyorum tamam yemek yaparım ama çok yorulurum hiç rahat edemem sürekli ağrılar içindeyim. İçime dert oldu ya eşim de iyi değil tek başına gönderemem onun da yardıma ihtiyacı var nasıl yardım etsin demiş.
Mesafe ne kadar.Kızlar ya bana da akıl verinen iyi siz anlarsınız halimi yaşayanlar olarak. Şimdi aramızda çalışan annelerimiz yada çocuk bakan annelerimiz var onlara hayranlıkla bakıyorum maşallah. benim ilk hamileliğim ve çok da hayal ettiğim gibi geçmiyor. Sürekli yorgunluk hali karın ağrıları acaba birşey olacak mı psikolojisi. Sürekli yatıyorum açıkcası ben on dk kalkıp birşey yapsam pertim çıkıyor. Öyle böyle yemeğimi yapıyorum çok şükür. Kayınvalideler fındık zamanı oldugu için beni çağırmışlar on gün kalsın evde temizlik yemek yapsa yeter diye. Kadın da haklı çok yoruluyor gerçekten. Üzülüyorum da ama gitmek istemiyorum tamam yemek yaparım ama çok yorulurum hiç rahat edemem sürekli ağrılar içindeyim. İçime dert oldu ya eşim de iyi değil tek başına gönderemem onun da yardıma ihtiyacı var nasıl yardım etsin demiş.
5 saatMesafe ne kadar.
Ya buyukler anlamiyor eskiden bizde hamileydik tarlada çalışıyorduk diyolar bende sizin zamaninizla simdiki zamab bir mi diyorum. Canim valla benim annemlerde fındığa giti ben evdeydim yemek falan yapmadım iiysem bir gun corba yapmışımdır gerisini annem halletmistir.öyle yemek yapinca ayakta dikilince insana kasik agrisi falan geliyor bosversene hem viruslu ortam bosver gitme sakin gidersen geride donemezsin idare etsinlerKızlar ya bana da akıl verinen iyi siz anlarsınız halimi yaşayanlar olarak. Şimdi aramızda çalışan annelerimiz yada çocuk bakan annelerimiz var onlara hayranlıkla bakıyorum maşallah. benim ilk hamileliğim ve çok da hayal ettiğim gibi geçmiyor. Sürekli yorgunluk hali karın ağrıları acaba birşey olacak mı psikolojisi. Sürekli yatıyorum açıkcası ben on dk kalkıp birşey yapsam pertim çıkıyor. Öyle böyle yemeğimi yapıyorum çok şükür. Kayınvalideler fındık zamanı oldugu için beni çağırmışlar on gün kalsın evde temizlik yemek yapsa yeter diye. Kadın da haklı çok yoruluyor gerçekten. Üzülüyorum da ama gitmek istemiyorum tamam yemek yaparım ama çok yorulurum hiç rahat edemem sürekli ağrılar içindeyim. İçime dert oldu ya eşim de iyi değil tek başına gönderemem onun da yardıma ihtiyacı var nasıl yardım etsin demiş.
Biri benden yardım istese hiç yok diyemem kendimi paralarım yardım edicem diye. Takıntılıyım biraz ondan canım sıkıldı. Teşekkür ederimKuzum sen niye canını sıkıyosun yapabiliyosan yapabiliyosundur gitmek istemiyosan istemiyosundur yani kendini zorlamanın anlamı yok önceliğin kendinin ve çocuğun sağlığı eşinde doğru olanı söylemiş zaten için rahat olsun benceŞahsen benden isteseler eşimde yollamazdı hassas bir hamilelik sonuçta
Yolculuk yasak falan de gitmek istemiyorsan, ama için etmiyor gitmek istiyorsan da git.5 saat
Canım sen üzme kendini şu an senin de desteğe ihtiyacın var eşin zaten senin yerine cevap vermiş bebeğini sağ salim kucağına al yine yardıma koşarsın zaten.Kızlar ya bana da akıl verinen iyi siz anlarsınız halimi yaşayanlar olarak. Şimdi aramızda çalışan annelerimiz yada çocuk bakan annelerimiz var onlara hayranlıkla bakıyorum maşallah. benim ilk hamileliğim ve çok da hayal ettiğim gibi geçmiyor. Sürekli yorgunluk hali karın ağrıları acaba birşey olacak mı psikolojisi. Sürekli yatıyorum açıkcası ben on dk kalkıp birşey yapsam pertim çıkıyor. Öyle böyle yemeğimi yapıyorum çok şükür. Kayınvalideler fındık zamanı oldugu için beni çağırmışlar on gün kalsın evde temizlik yemek yapsa yeter diye. Kadın da haklı çok yoruluyor gerçekten. Üzülüyorum da ama gitmek istemiyorum tamam yemek yaparım ama çok yorulurum hiç rahat edemem sürekli ağrılar içindeyim. İçime dert oldu ya eşim de iyi değil tek başına gönderemem onun da yardıma ihtiyacı var nasıl yardım etsin demiş.
Sizinle aynıyım haşlanmış yumurta hele asla tavuk asla çok kokuyor. Ama mantarlı yumurta, dere otlu yumurta omlet gibi yapınca giyebiliyorum belki size de fikir olurBenim de uzun süreli açlıktan sonra içim bayılıyor sanki, ama şöyle iştahlı iştahlı yemek yiyemiyorum. Hele yumurta yaptıysam tamamen işkenceye dönüşüyor yutarken zorlanıyorumSiz bana göre tecrübeli annelersiniz inşallah bebek benden alıyordur alması gerekeni
Evet ama normal bir zamanda değilsin sıkıntı niye yaşayasın kendini paralayıp iki kişi düşünmen lazım canımcımBiri benden yardım istese hiç yok diyemem kendimi paralarım yardım edicem diye. Takıntılıyım biraz ondan canım sıkıldı. Teşekkür ederim
Ya buyukler anlamiyor eskiden bizde hamileydik tarlada çalışıyorduk diyolar bende sizin zamaninizla simdiki zamab bir mi diyorum. Canim valla benim annemlerde fındığa giti ben evdeydim yemek falan yapmadım iiysem bir gun corba yapmışımdır gerisini annem halletmistir.öyle yemek yapinca ayakta dikilince insana kasik agrisi falan geliyor bosversene hem viruslu ortam bosver gitme sakin gidersen geride donemezsin idare etsinler
Canım şuan senim desteğe ihtiyacın var başkasına nasıl yardım edeceksin? Hiic kımıldama yerinden,esinde söylemiş zaten. Anlayışla karsilayacaklardir eminimKızlar ya bana da akıl verinen iyi siz anlarsınız halimi yaşayanlar olarak. Şimdi aramızda çalışan annelerimiz yada çocuk bakan annelerimiz var onlara hayranlıkla bakıyorum maşallah. benim ilk hamileliğim ve çok da hayal ettiğim gibi geçmiyor. Sürekli yorgunluk hali karın ağrıları acaba birşey olacak mı psikolojisi. Sürekli yatıyorum açıkcası ben on dk kalkıp birşey yapsam pertim çıkıyor. Öyle böyle yemeğimi yapıyorum çok şükür. Kayınvalideler fındık zamanı oldugu için beni çağırmışlar on gün kalsın evde temizlik yemek yapsa yeter diye. Kadın da haklı çok yoruluyor gerçekten. Üzülüyorum da ama gitmek istemiyorum tamam yemek yaparım ama çok yorulurum hiç rahat edemem sürekli ağrılar içindeyim. İçime dert oldu ya eşim de iyi değil tek başına gönderemem onun da yardıma ihtiyacı var nasıl yardım etsin demiş.
Evet çok haklısın daha önceleri gidiyordum ama gerçekten cok yorucu oluyor evde iş bitmiyor yemek temizlik çay bulasık sabah erken kalkıp kahvaltı hazırlamam lazım. Duş sıkıntısı var. Yatsan yatıyor denilir gelen giden de bitmiyor. Ne biliyim kendime güvenemedimYolculuk yasak falan de gitmek istemiyorsan, ama için etmiyor gitmek istiyorsan da git.
Benim ailemde çiftçi iş zamanı onlara bir bardak çay demlemek bile onlar için büyük lütuf.
Aynen öyle canım ederler bisi olmaz fındık ışini iyi biliyorum salla sen otur evindeValla keşke o kadar güçlü olabilsek oooof of teşekkür ederim cevabın için artık bilemiyorum idare etsinler
Oy gitmicem o zaman ya napayım hamile olmasam giderdim yine. Çok teşekkür ederim biraz rahatladımCanım şuan senim desteğe ihtiyacın var başkasına nasıl yardım edeceksin? Hiic kımıldama yerinden,esinde söylemiş zaten. Anlayışla karsilayacaklardir eminim
Ay canım Maşallah iyi olmanıza çok sevindimmPipiyi bile gördüm bu defaçok şükür ya iyiki gitmişim valla enfeksiyon da varmış ama kanda yüksek çıkmamış cok ileri değil dedi doktor.magnezyum demir fitil falan verdi ayaklarını açmış yatıyordu kuzum
Ayy öyle şey mi olur canım ya, yeri geliyor kendi evimizin işini yapamıyoruz, ne zaman halimiz olursa yapıyoruz, sen nasıl hizmet etmeye gidersin bunu senden istedikleri için onlar kötü hissetmeli bence, ama bak eşin ne güzel cevabını vermiş hiç canını sıkma içini ferah tut, gerekirse riskli gebeliğim yatıyorum de, normal zamanda olsa zaten hiç birimiz böyle söylemeyiz o apayrı bişey ama şimdi durum farklı, hiç kafaya takıp üzme kendini de bebişini deKızlar ya bana da akıl verinen iyi siz anlarsınız halimi yaşayanlar olarak. Şimdi aramızda çalışan annelerimiz yada çocuk bakan annelerimiz var onlara hayranlıkla bakıyorum maşallah. benim ilk hamileliğim ve çok da hayal ettiğim gibi geçmiyor. Sürekli yorgunluk hali karın ağrıları acaba birşey olacak mı psikolojisi. Sürekli yatıyorum açıkcası ben on dk kalkıp birşey yapsam pertim çıkıyor. Öyle böyle yemeğimi yapıyorum çok şükür. Kayınvalideler fındık zamanı oldugu için beni çağırmışlar on gün kalsın evde temizlik yemek yapsa yeter diye. Kadın da haklı çok yoruluyor gerçekten. Üzülüyorum da ama gitmek istemiyorum tamam yemek yaparım ama çok yorulurum hiç rahat edemem sürekli ağrılar içindeyim. İçime dert oldu ya eşim de iyi değil tek başına gönderemem onun da yardıma ihtiyacı var nasıl yardım etsin demiş.
Ayy öyle şey mi olur canım ya, yeri geliyor kendi evimizin işini yapamıyoruz, ne zaman halimiz olursa yapıyoruz, sen nasıl hizmet etmeye gidersin bunu senden istedikleri için onlar kötü hissetmeli bence, ama bak eşin ne güzel cevabını vermiş hiç canını sıkma içini ferah tut, gerekirse riskli gebeliğim yatıyorum de, normal zamanda olsa zaten hiç birimiz böyle söylemeyiz o apayrı bişey ama şimdi durum farklı, hiç kafaya takıp üzme kendini de bebişini de
Canım kendini hiç riske atma, seneye gidersin inşallah bebişinleKızlar ya bana da akıl verinen iyi siz anlarsınız halimi yaşayanlar olarak. Şimdi aramızda çalışan annelerimiz yada çocuk bakan annelerimiz var onlara hayranlıkla bakıyorum maşallah. benim ilk hamileliğim ve çok da hayal ettiğim gibi geçmiyor. Sürekli yorgunluk hali karın ağrıları acaba birşey olacak mı psikolojisi. Sürekli yatıyorum açıkcası ben on dk kalkıp birşey yapsam pertim çıkıyor. Öyle böyle yemeğimi yapıyorum çok şükür. Kayınvalideler fındık zamanı oldugu için beni çağırmışlar on gün kalsın evde temizlik yemek yapsa yeter diye. Kadın da haklı çok yoruluyor gerçekten. Üzülüyorum da ama gitmek istemiyorum tamam yemek yaparım ama çok yorulurum hiç rahat edemem sürekli ağrılar içindeyim. İçime dert oldu ya eşim de iyi değil tek başına gönderemem onun da yardıma ihtiyacı var nasıl yardım etsin demiş.
Canım tavuğu eve bile sokmuyorum inan aylardırSizinle aynıyım haşlanmış yumurta hele asla tavuk asla çok kokuyor. Ama mantarlı yumurta, dere otlu yumurta omlet gibi yapınca giyebiliyorum belki size de fikir olur
Canım gitmediğin için hiç canını sıkma normal zamanda değilsin bide eşin de yanında olmaması zor olur açık açık söyle size bi faydam olmaz kusura bakmayın iyi değilim diyeOy gitmicem o zaman ya napayım hamile olmasam giderdim yine. Çok teşekkür ederim biraz rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?