2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canim cekiyor ama ağzıma aldığım anda öğürme gelecek biliyorum canım öyle omlet çekiyor ki disarida yesem dedim bugün cesaret edemedim mesela fasulye bamya çok özledim bi defa yedim bamya mahvoldu midem
Canın çekiyorsa bence dışarda bi dene canım ben eve aldırmadım yumurta daha geçen hafta aldık çocuklar bari yesin diye babası ile yiyorlar. Benim canımın çektiği bir tane bişi yok diyebilirim.

Yok canım ya uyku yapıyor ama düğünde duramayacak kadar olmaz bence eve geçince rahat rahat uyursun işte mis gibi
Normalde de 10 gibi uykum geliyor cnm ya uyku konusunda cesaret edemiyorum acikcasi, olmazsa doktoruma sorayım o gün için belki bi fikir verir yada cok kotu olursam gelirim eve

1. Ve 3. Trimester o kadar çok zor ki bu halimize de şükür diyerek balayı ilan etmişler başka açıklaması olamaz
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum hamile kalırken kendime bu fikri asiladim hatta 9 ay hiç biseyden zevk almayacagim yinede iyi hissetmeye çalışacağım dedim hep

Canın çekiyorsa bence dışarda bi dene canım ben eve aldırmadım yumurta daha geçen hafta aldık çocuklar bari yesin diye babası ile yiyorlar. Benim canımın çektiği bir tane bişi yok diyebilirim.
Benim çekiyor ama deneyince pişman oluyorum bu sabah kafeteryaya oturdum hastanede gördüm ama vazgeçtim yinede bakalım az daha bekleyeyim 20 den sonra yerim belki

Normalde de 10 gibi uykum geliyor cnm ya uyku konusunda cesaret edemiyorum acikcasi, olmazsa doktoruma sorayım o gün için belki bi fikir verir yada cok kotu olursam gelirim eve
Oglen saatlerinde yaptıysan seni çok iyi idare eder canim ama sen zofer almismiydin onu deneyebilirsin yarısı bile bütün gün iyi geliyor bana

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum hamile kalırken kendime bu fikri asiladim hatta 9 ay hiç biseyden zevk almayacagim yinede iyi hissetmeye çalışacağım dedim hep
Bu ne cesaret yiğidim bul beni benim bir lafım var tek cocuklu anne akıllıdır iki çocuklu anne çılgındır üç çocuklu anne terminatör...daha üstü de uzaylı heralde

Bu ne cesaret yiğidim bul beni benim bir lafım var tek cocuklu anne akıllıdır iki çocuklu anne çılgındır üç çocuklu anne terminatör...daha üstü de uzaylı heralde
Valla bir defa o çocuk yapildiysa akıl terketmistir o ortamı ben şu şu senin dediğin kategoride cilginsam haklısın kalmadı bende bisey bide bugün oglumu sevdiğimi görünce annem ne diyor güya çocuğunuz zor oluyor 2.yi yaptın birde kolay olsa kolay geçse su sevgiden 10 tane çocuk yapardın sen diyor çözmüş beni herhalde

O zaman çok yapmayalım diye Mevlam zorlaştırmış heralde eee belki üçüncüyü de yaparsın oğluşun büyüyünce

O zaman çok yapmayalım diye Mevlam zorlaştırmış heralde eee belki üçüncüyü de yaparsın oğluşun büyüyünce
Ay Allah isteyene versin büyük konuşmayacağım az önce 2 tane çocuğu olan kuzenimin hamile olduğunu öğrendim 3.ye şok icindeyim 2.si daha 1 yaşında asla istemiyorum diyordu büyükte konuşmayacağım diyorum ama hayırlısı hayatım kaydı 4 aydır resmen

Sende haklısın çocuklarla hem düzen bozuluyor hem rahatsızlık veriyormuş gibi hissediyor insan. Ama bulantıya da öyle iyi geliyor ki başkasının yemeği başkasının evi.. sırrı nedir hala bilmiyorum bu durumun

1. Ve 3. Trimester o kadar çok zor ki bu halimize de şükür diyerek balayı ilan etmişler başka açıklaması olamaz
Ben şuan kasık ve bel ağrısı dışında hamile değil gibiyim. Korkuyorum bebeğime mi birşey oldu diye. Benim bu hamilelikte bulantım falan olmamıştı pek zaten ama bi hafifleştim sanki. Korkudan randevumu öne çektim çarşamba gidiyorum. Haftaya salıydı normalde. Ya 25 gün olcak doktora gideli çok uzun zaman görmedim yavrumu ondan bu telaşım yada bilmiyorum hayır olsun inşallah bebeğim iyidir

Oglen saatlerinde yaptıysan seni çok iyi idare eder canim ama sen zofer almismiydin onu deneyebilirsin yarısı bile bütün gün iyi geliyor bana
Almadım cnm, aslinda gündüzleri eskiye oranla iyiyim ama akşamları kötü oluyorum, yemekten sonra acıkıyorum, yiyince bişey mutlaka çıkartıyorum, yememeyi denedim o zaman da miğde ağrısı oluyor, her aksam baska bisey deniyorum ama herşeyi çıkarttım, kuruyemis ve meyve çeşitleri

Canim söyle ki cok acıkınca aksam mide bulantısı Had safhada oluyor ve yeterli gelmiyor olabilir meyve kuruyemis ben öyle oluyorum geçenlerde ikindi 5 gibi çok açım ama tatlı aldılar o kadar canim çekti ki sütlü tatliydi hafiftir yani yedim biraz mahvoldum aksam yemegide burnumdan geldi gece uyuyamadım bulantidan ama zofer aldim mesela kusmadjm ki ilk iki saat hiç bulantı hissettirmiyor zaten yazilmiyormus reçeteye istersen kendin gidip alabiliyorsun eczaneden korkmazsan bi dene yada daha yemek tarzı şeyler yemeyi deneyebilirsin mesela bide şu ayrıntı var ben aksam 6 olduğunda prilam mutlaka bitane içiyorum çünkü midem çok bulanıyor o vakitlerde

Aksam bi kac kez içtim prilam cok fena uyku yaptı cnm ya sarhoş gibi yattım, aksam yemeğini daha dolu yediğim de oluyor yemek tarzi bu kez de ağır geliyor, çözüm bulamadım malesef, dua ediyorum inşallah bian önce geçsin diye, yarin aksam süt denicem bakalım inşallah iyi gelir

Canım kötü düşünüp strese sokma kendini, iyidir niye iyi olmasın, keyifleri yerinde miniklerin Hareketlenmeye başladılar bu aralar valla bu kontrollerin sonu yok, doktordan çıkar çıkmaz yine özlüyosun

Canım kötü düşünüp strese sokma kendini, iyidir niye iyi olmasın, keyifleri yerinde miniklerin Hareketlenmeye başladılar bu aralar valla bu kontrollerin sonu yok, doktordan çıkar çıkmaz yine özlüyosun
Evet ya elim de hep karnımda bi kıpırdanma oluyor sanki sonra gazdır o gaz deyip geçiştiriyorum çok net hissedene kadar da emin olamayacağım herhalde. Daha yolun yarına gelmedik ama şimdiden meraktan deliricez, ilerleyen dönemde ne yapacağız acaba

İ
İyidir korkma hepimiz daha hafifledik artık ilk döneme göre ama git bencede bebeğini gör tabi için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…