Bende aynıyım cnm bi gün içmedim ilac mahvoldum inan, akşamları berbat oluyorum ne yiyeceğimi şaşırıyorum hala bi çok seyden tiksindim inan, ben artık hafta hedefi koymuyorum kendime, nasılsa bi gün geçicek dayan diyorumKızlar yaaa benartık iyi olmak istiyorum yarım 15 hafta olacak inş bugün bulantım ilk günlerdeki gibiydi bi kaç gündür iyi gibiyim diye ilaç almıyordum bugün sabah 6 dan beri berbat durumdayım bulantısı tamamen geçen var mı aranızda şuan 16. Haftayı bekliyorum
Benim de bulantım devam ediyor. Böyle giderse 20.haftaları görücez sanırım. Bazılarında 20. Haftaya kadar sürmüş.Kızlar yaaa benartık iyi olmak istiyorum yarım 15 hafta olacak inş bugün bulantım ilk günlerdeki gibiydi bi kaç gündür iyi gibiyim diye ilaç almıyordum bugün sabah 6 dan beri berbat durumdayım bulantısı tamamen geçen var mı aranızda şuan 16. Haftayı bekliyorum
Bende öyle diyorum arada bi geçecek gibi oluyor oh diyorum sonra tekrar ne yiyeceğimi şaşırdım içim almıyor çok sağlıksız besleniyorumBende aynıyım cnm bi gün içmedim ilac mahvoldum inan, akşamları berbat oluyorum ne yiyeceğimi şaşırıyorum hala bi çok seyden tiksindim inan, ben artık hafta hedefi koymuyorum kendime, nasılsa bi gün geçicek dayan diyorum
İnş 20 den önce geçer bulantılarımız da şu balayı dönemini rahat geçiririzBenim de bulantım devam ediyor. Böyle giderse 20.haftaları görücez sanırım. Bazılarında 20. Haftaya kadar sürmüş.
Bazen hiç balayı dönemi gelmeyecekmiş gibi umutsuzluğa kapılıyorum valla canımİnş 20 den önce geçer bulantılarımız da şu balayı dönemini rahat geçiririz
Kalmak için annenize vs gidebilir misiniz? Eğer öyle bir imkanınız varsa gidin hazır önünüze gelen yemek açık hava derken bulantınız geçiyor gidiyor. Benim kızımda çok bulantım vardı doktor evi terk et git annende kal Mutfağa falan girip yemek yapmaya çalışma bak hemen düzelirsin demişti hemen düzelmedim tabi ama 14. Haftadan itibaren gayet iyiydim artıkİnş 20 den önce geçer bulantılarımız da şu balayı dönemini rahat geçiririz
Bende haftaya olucam.yan etkileri oldumu yazar mısın cnm ?Biontech oldum canim
Canim sabahtan aksam a sadece kol agrim oldu spor yapmisinda agriyo gibi cok bisey degil baska bi halsizligim falan olmadi cok sukurBende haftaya olucam.yan etkileri oldumu yazar mısın cnm ?
Benim azaldı bı tık bulanti ama hala aşırı istahsizim ilacı birakmayada cesaretim yok icmesem kötü olurum diye korkuyorum bende bugün eşime diyorum iştahım ne zaman açılacak sanki hep böyle kalacağım gibi geçermiki gerçekten iyi olur muyuz ki acabaKızlar yaaa benartık iyi olmak istiyorum yarım 15 hafta olacak inş bugün bulantım ilk günlerdeki gibiydi bi kaç gündür iyi gibiyim diye ilaç almıyordum bugün sabah 6 dan beri berbat durumdayım bulantısı tamamen geçen var mı aranızda şuan 16. Haftayı bekliyorum
Bende malesef cnm ama napalım bebeklerimiz beslenir bi şekilde, peynir yiyorum ben cesit çeşit aldım bikmiyayim diye, akşamları da atıştırmalık hepBende öyle diyorum arada bi geçecek gibi oluyor oh diyorum sonra tekrar ne yiyeceğimi şaşırdım içim almıyor çok sağlıksız besleniyorum
Demi 2.trimester balayiydi göremedik valla daha, bugün yeğenlerimin sünneti icin kıyafet almaya çıktık nefes nefese kaldım yürürken bide her yerde yemek kokulari öğüre öğüre yürüdüm vallaİnş 20 den önce geçer bulantılarımız da şu balayı dönemini rahat geçiririz
Magrom vermiş canim cok şükür ya zaten dikkat ediyordum suyuna falanOyy maşallah minik erkeğeEnfeksiyon için geçmiş olsun canım, şükür ki yüksek çıkmamış Magnezyum olarak ne verdi doktorun? Şifa olsun yarasın bebişlere inşallah
Benim 16+3 dün bitti ağır kokularda bulantı oluyor sadeceKızlar yaaa benartık iyi olmak istiyorum yarım 15 hafta olacak inş bugün bulantım ilk günlerdeki gibiydi bi kaç gündür iyi gibiyim diye ilaç almıyordum bugün sabah 6 dan beri berbat durumdayım bulantısı tamamen geçen var mı aranızda şuan 16. Haftayı bekliyorum
Bende öyle düşünüyorum ya oğlanlarda 12 de tak diye bitmişti bu çok uzadıBazen hiç balayı dönemi gelmeyecekmiş gibi umutsuzluğa kapılıyorum valla canım
Aman maşallah diyelim canım birilerimiz iyi olsun inşBenim 16+3 dün bitti ağır kokularda bulantı oluyor sadece
Hadi yaa inş düğünde iyi olursun canım bende bi markete gittim geçen kendimi eve zor attım hep yattığımız ve beslenemediğimiz için halzisiz benceDemi 2.trimester balayiydi göremedik valla daha, bugün yeğenlerimin sünneti icin kıyafet almaya çıktık nefes nefese kaldım yürürken bide her yerde yemek kokulari öğüre öğüre yürüdüm valla
İnş canım ya besleniyordur bende patates domates ile besleniyorum hep bide bu ayda tat duyuları gelişiyormuş annenin yediklerinin tadını alıyormuş benimki henüz tanışamadı domates ve patates dışında bi yiyecekleBende malesef cnm ama napalım bebeklerimiz beslenir bi şekilde, peynir yiyorum ben cesit çeşit aldım bikmiyayim diye, akşamları da atıştırmalık hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?