Günaydın canım. Geçmiş olsun,Rabbim acil şifalar versin. Ballı limonlu su içebilirsin,ağzına cam şeker alıp ılık su içebilirsin boğazına çok iyi gelir. İlaç olarak birşey söyleyemeyeceğim ama rapor alıp dinlenmende fayda var.Kızlar günaydın. Grip geçiriyorum gece boyunca uyuyamadım. En son tuzlu su ile burnumu açtımşimdi daha iyi gibiyim ama önerebileceğiniz şeyler var mı uyumak dışında çünkü işe gitcem kaçabilirsem rapor alırım ama zor gibi
Çok teşekkür ederim canımGünaydın canım. Geçmiş olsun,Rabbim acil şifalar versin. Ballı limonlu su içebilirsin,ağzına cam şeker alıp ılık su içebilirsin boğazına çok iyi gelir. İlaç olarak birşey söyleyemeyeceğim ama rapor alıp dinlenmende fayda var.
GünaydınGünaydın herkese guzel bir gun diliyorum
Doktora gidecek olan varsa guzel haberler alsin insallah.
Az kaldi kizlar çoğumuz yüzde 40 lini hallettik hamileligin. Gunler kisaldikca daha da hizli cabuk gececek gibi
Geçmiş olsun, zencefil çayı tavsiye ederim. Bana hep iyi gelmiştir .Kızlar günaydın. Grip geçiriyorum gece boyunca uyuyamadım. En son tuzlu su ile burnumu açtımşimdi daha iyi gibiyim ama önerebileceğiniz şeyler var mı uyumak dışında çünkü işe gitcem kaçabilirsem rapor alırım ama zor gibi
Çok çok teşekkür ederim. Onu da bugün alıp denicem. Geceye göre çok şükür iyiyimGeçmiş olsun, zencefil çayı tavsiye ederim. Bana hep iyi gelmiştir .
Geçmiş olsun cnm bende geçen hafta öyleydim.Tuzlu su ve karbonatla gargara yaptım kaynamış suya tuz atıp ılıtıp burnuma çektim.Bol bol sümkür vücudundan atmaya çalış.Ben birde kendimi çokk zorlayıp ılık süt içtim.en güzeli yatıp dinlenmek ama bende işe geldiğim için dinlenemedim.1 hafta sonra azaldı ..Kızlar günaydın. Grip geçiriyorum gece boyunca uyuyamadım. En son tuzlu su ile burnumu açtımşimdi daha iyi gibiyim ama önerebileceğiniz şeyler var mı uyumak dışında çünkü işe gitcem kaçabilirsem rapor alırım ama zor gibi
Bulantıdan bende müzdaripim bir türlü geçmiyor.Asla istediğim şeyleri yiyemiyorum pazar günü ilacım bitmişti.Bütün gün öğürmekle geçti.Ben de artık normal beslenmek istiyorum.Dün yediğimden bugün tiksiniyorum.Banada hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor bu süreç.Hamileliğin ilk günleri gibi bi halsizlik yorgunluk var üzerimde.Bende öyle diyorum arada bi geçecek gibi oluyor oh diyorum sonra tekrar ne yiyeceğimi şaşırdım içim almıyor çok sağlıksız besleniyorum
Cnm ilk bebek ise zor gibi hareket hissetmen. Ama boyle damar atmasi , seğirmesi gibi hissedebilirsin.Kızlar günaydın :)
her gün hareket hissediyor musunuz? Gerçi bu haftalarda hissettiklerimizin hareket olmadığını söylüyorlar, kas atması ya da gaz diyorlar. Ben mesela 2 gün önce oralarda kıpırtılar hissettim ama 1,5 gündür hissetmedim. Siz de nasıl, her gün mü hissediyorsunuz? 14+3’deyim ben.
Tamam canım o damar atmasını ben 2,5 haftadır hissediyorum neredeyse, ama her gün olmuyor işte. Atıyorum 2-3 günde 1 gibi. Korkmayım o zaman. İkinci gebeliğim bu ama ilki erken dönem sayılabilecek bi kayıptı doğurma işlemini hiç gerçekleştirmedim yani. Ondan ilk sayılır sanırım...Cnm ilk bebek ise zor gibi hareket hissetmen. Ama boyle damar atmasi , seğirmesi gibi hissedebilirsin.
Ben 16+0 im bugun ve 2inci cocuk 1 haftadır net hissediyorum. 4 gündür hergun hissediyorum ozellikle yorulup oturursam
Sağol canım inşallahİlk dozda yan etki çok azmış zaten, kol ağrısı dışında bi etkisi olmadı, sanki biri kolunu çimdiklemiş gibi bölgesel bir ağrı varŞifa olsun şimdiden
Çok güzel bir kahve , çok severimGünaydın kizlar.... Dibek kahvesi hakkında ne düşünüyor sunuz? Acaba gebelikte içilebilir mi?
Ihlamur içebilirsin ve bol su içmen gerekirKızlar günaydın. Grip geçiriyorum gece boyunca uyuyamadım. En son tuzlu su ile burnumu açtımşimdi daha iyi gibiyim ama önerebileceğiniz şeyler var mı uyumak dışında çünkü işe gitcem kaçabilirsem rapor alırım ama zor gibi
Bana doktorum günde 1 tane Türk kahvesi içebilirsin dedi ama benim midem bulandığı için içimiyorum.Dibek hakkında bilgim yok.Su hariç tek içtiğim şey maden suyu.Günaydın kizlar.... Dibek kahvesi hakkında ne düşünüyor sunuz? Acaba gebelikte içilebilir mi?
Tabiki canım iyiki gitmişsinİçim rahatladı canim ya senin dediğinin belkide faydası olamayacakmis idrardaymis çünkü ama iyi oldu
Ahh ahhh en sevdiğim şeydi Türk kahvesi aylardır eşime bile yapamıyorum o kadar midem bulanıyor kokusundanBana doktorum günde 1 tane Türk kahvesi içebilirsin dedi ama benim midem bulandığı için içimiyorum.Dibek hakkında bilgim yok.Su hariç tek içtiğim şey maden suyu.
Kesinlikle öyle arkadaşıma kahvaltıya gittim hazır sofra yedim yine bişiyler bence evde hazırlarken hem yorulup hep tiksiniyoruz yiyemiyoruzSende haklısın çocuklarla hem düzen bozuluyor hem rahatsızlık veriyormuş gibi hissediyor insan. Ama bulantıya da öyle iyi geliyor ki başkasının yemeği başkasının evi.. sırrı nedir hala bilmiyorum bu durumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?