2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar günaydın. Grip geçiriyorum gece boyunca uyuyamadım. En son tuzlu su ile burnumu açtım şimdi daha iyi gibiyim ama önerebileceğiniz şeyler var mı uyumak dışında çünkü işe gitcem kaçabilirsem rapor alırım ama zor gibi

Günaydın canım. Geçmiş olsun,Rabbim acil şifalar versin. Ballı limonlu su içebilirsin,ağzına cam şeker alıp ılık su içebilirsin boğazına çok iyi gelir. İlaç olarak birşey söyleyemeyeceğim ama rapor alıp dinlenmende fayda var.

Günaydın herkese guzel bir gun diliyorum
Doktora gidecek olan varsa guzel haberler alsin insallah.
Az kaldi kizlar çoğumuz yüzde 40 lini hallettik hamileligin. Gunler kisaldikca daha da hizli cabuk gececek gibi
Günaydın bunu biliyorum ama başkasından da duymak ayrıca mutlu etti, gerçekten zorlu zamanlari geçtik sanki

Geçmiş olsun, zencefil çayı tavsiye ederim. Bana hep iyi gelmiştir .

Geçmiş olsun cnm bende geçen hafta öyleydim.Tuzlu su ve karbonatla gargara yaptım kaynamış suya tuz atıp ılıtıp burnuma çektim.Bol bol sümkür vücudundan atmaya çalış.Ben birde kendimi çokk zorlayıp ılık süt içtim.en güzeli yatıp dinlenmek ama bende işe geldiğim için dinlenemedim.1 hafta sonra azaldı ..

Bende öyle diyorum arada bi geçecek gibi oluyor oh diyorum sonra tekrar ne yiyeceğimi şaşırdım içim almıyor çok sağlıksız besleniyorum
Bulantıdan bende müzdaripim bir türlü geçmiyor.Asla istediğim şeyleri yiyemiyorum pazar günü ilacım bitmişti.Bütün gün öğürmekle geçti.Ben de artık normal beslenmek istiyorum.Dün yediğimden bugün tiksiniyorum.Banada hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor bu süreç.Hamileliğin ilk günleri gibi bi halsizlik yorgunluk var üzerimde.

Kızlar günaydın :)

her gün hareket hissediyor musunuz? Gerçi bu haftalarda hissettiklerimizin hareket olmadığını söylüyorlar, kas atması ya da gaz diyorlar. Ben mesela 2 gün önce oralarda kıpırtılar hissettim ama 1,5 gündür hissetmedim. Siz de nasıl, her gün mü hissediyorsunuz? 14+3’deyim ben.

Cnm ilk bebek ise zor gibi hareket hissetmen. Ama boyle damar atmasi , seğirmesi gibi hissedebilirsin.
Ben 16+0 im bugun ve 2inci cocuk 1 haftadır net hissediyorum. 4 gündür hergun hissediyorum ozellikle yorulup oturursam

Cnm ilk bebek ise zor gibi hareket hissetmen. Ama boyle damar atmasi , seğirmesi gibi hissedebilirsin.
Ben 16+0 im bugun ve 2inci cocuk 1 haftadır net hissediyorum. 4 gündür hergun hissediyorum ozellikle yorulup oturursam
Tamam canım o damar atmasını ben 2,5 haftadır hissediyorum neredeyse, ama her gün olmuyor işte. Atıyorum 2-3 günde 1 gibi. Korkmayım o zaman. İkinci gebeliğim bu ama ilki erken dönem sayılabilecek bi kayıptı doğurma işlemini hiç gerçekleştirmedim yani. Ondan ilk sayılır sanırım...

İlk dozda yan etki çok azmış zaten, kol ağrısı dışında bi etkisi olmadı, sanki biri kolunu çimdiklemiş gibi bölgesel bir ağrı varŞifa olsun şimdiden
Sağol canım inşallah zaten benim korktuğum 2.doz , o biraz sıkıntılıymış ama her insanda etkisi farklı onun da…bol su içmek gerekiyormuş aşıdan önce, kötü yan etkisini azaltıyormuş…aklında olsun senin de

Günaydın kizlar.... Dibek kahvesi hakkında ne düşünüyor sunuz? Acaba gebelikte içilebilir mi?
Çok güzel bir kahve , çok severim Ama içinde birçok karışım olduğu için riske atma derim, hamile kaldığımdan beri hiç kahve içmedim neredeyse , krize girmeyiz ya gerçi emilyinpariss kahvesiz yapamaz gazlı içecek bile içmiyorum ben valla, yavrum için değer…

Ihlamur içebilirsin ve bol su içmen gerekir Tavuk suyuna çorba da iyi gelir

Günaydın kizlar.... Dibek kahvesi hakkında ne düşünüyor sunuz? Acaba gebelikte içilebilir mi?
Bana doktorum günde 1 tane Türk kahvesi içebilirsin dedi ama benim midem bulandığı için içimiyorum.Dibek hakkında bilgim yok.Su hariç tek içtiğim şey maden suyu.

Bana doktorum günde 1 tane Türk kahvesi içebilirsin dedi ama benim midem bulandığı için içimiyorum.Dibek hakkında bilgim yok.Su hariç tek içtiğim şey maden suyu.
Ahh ahhh en sevdiğim şeydi Türk kahvesi aylardır eşime bile yapamıyorum o kadar midem bulanıyor kokusundan kim derdi ki kahveden tiksinicem.doğursamda bol bol içsem :)

Kesinlikle öyle arkadaşıma kahvaltıya gittim hazır sofra yedim yine bişiyler bence evde hazırlarken hem yorulup hep tiksiniyoruz yiyemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…