Aynen canım yaaa bende dün geri başladım ilaca sabah da aldım yapacak bişi yok artık yarı aç yarı tok geçireceğiz heralde çocuklar artık öğürme sesimden bıktı yazık korkuyorlarBulantıdan bende müzdaripim bir türlü geçmiyor.Asla istediğim şeyleri yiyemiyorum pazar günü ilacım bitmişti.Bütün gün öğürmekle geçti.Ben de artık normal beslenmek istiyorum.Dün yediğimden bugün tiksiniyorum.Banada hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor bu süreç.Hamileliğin ilk günleri gibi bi halsizlik yorgunluk var üzerimde.
Ayyyy inşallahGünaydın herkese guzel bir gun diliyorum
Doktora gidecek olan varsa guzel haberler alsin insallah.
Az kaldi kizlar çoğumuz yüzde 40 lini hallettik hamileligin. Gunler kisaldikca daha da hizli cabuk gececek gibi
Bende normalde çok aramam ama hamileyken nedense istiyorum sanki migdemi rahatlatıyor... Doğumun en güzel yanlarından birisi de doğumdan hemen sonra (sezeryan) kahve icirmislerdi banaAhh ahhh en sevdiğim şeydi Türk kahvesi aylardır eşime bile yapamıyorum o kadar midem bulanıyor kokusundankim derdi ki kahveden tiksinicem.doğursamda bol bol içsem :)
Canım gözün aydınKızlar benim yarın kontrolüm vardı, biraz önce doktorun sekreteri aradı, yarın ameliyatı çıkmış bugün gelebilir misiniz dediayyhhh nasıl heyecanlandım nasıl sevindim, üç hafta oldu çok özledim bebişkoyu, inşallah her şey yolundadır belki benim nazlı doktor cinsiyeti de söyler inşallah amin
Çok sağol kuzum. İnan gecenin saat 3.30 unda tuzlu su çektimde burnum açıldı karbonat ya yapcam bugün. Sinir stresten ağladım artık 3 kere falan duş almışım ter yüzünden. Birde işe gittim izin yazdım izin yazdım diye yanımda ki hamile arkadaşın zoruna gitmiş kavga ettim kendisi nasıl izne çıkacakmış Dr a gidecekmiş işleri varmış deli oldum sürekli ortadan kayboluyor zaten açtım ağzımı yumdum gözümü eve geldim birde insanların gönlünü yapıyoruz normal şartlarda mesai saatlerinde Dr a bile randevu almıyorum ama bundan sonra yapcamGeçmiş olsun cnm bende geçen hafta öyleydim.Tuzlu su ve karbonatla gargara yaptım kaynamış suya tuz atıp ılıtıp burnuma çektim.Bol bol sümkür vücudundan atmaya çalış.Ben birde kendimi çokk zorlayıp ılık süt içtim.en güzeli yatıp dinlenmek ama bende işe geldiğim için dinlenemedim.1 hafta sonra azaldı ..
Günde 1 tane içebilirsin demişti doktorum, Dibek kahvesinde de zararlı bi karışım yok bence süt tozu falan var ama 1 fincana denk gelecek olan süt tozu eser miktarda kalır, canın çekiyorsa iç bence canım afiyet şifa olsunBende normalde çok aramam ama hamileyken nedense istiyorum sanki migdemi rahatlatıyor... Doğumun en güzel yanlarından birisi de doğumdan hemen sonra (sezeryan) kahve icirmislerdi banahayatımda tadı o kadar güzel gelen kahve hatirlamiyorum
Ay mutfağa kalksam yapacam daIhlamur içebilirsin ve bol su içmen gerekirTavuk suyuna çorba da iyi gelir
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallahÇok sağol kuzum. İnan gecenin saat 3.30 unda tuzlu su çektimde burnum açıldı karbonat ya yapcam bugün. Sinir stresten ağladım artık 3 kere falan duş almışım ter yüzünden. Birde işe gittim izin yazdım izin yazdım diye yanımda ki hamile arkadaşın zoruna gitmiş kavga ettim kendisi nasıl izne çıkacakmış Dr a gidecekmiş işleri varmış deli oldum sürekli ortadan kayboluyor zaten açtım ağzımı yumdum gözümü eve geldim birde insanların gönlünü yapıyoruz normal şartlarda mesai saatlerinde Dr a bile randevu almıyorum ama bundan sonra yapcam
az kaldı ... zorunu atlattık inşallah.Ahh ahhh en sevdiğim şeydi Türk kahvesi aylardır eşime bile yapamıyorum o kadar midem bulanıyor kokusundankim derdi ki kahveden tiksinicem.doğursamda bol bol içsem :)
Anlamıyorum ya insanlar ne kadar bencil, insan empati yapar, ikiniz de aynı durumdasınız insan yardımcı olup en azından çözüm üretmeye çalışır, anlamıyorum nasıl vicdan var insanlardaÇok sağol kuzum. İnan gecenin saat 3.30 unda tuzlu su çektimde burnum açıldı karbonat ya yapcam bugün. Sinir stresten ağladım artık 3 kere falan duş almışım ter yüzünden. Birde işe gittim izin yazdım izin yazdım diye yanımda ki hamile arkadaşın zoruna gitmiş kavga ettim kendisi nasıl izne çıkacakmış Dr a gidecekmiş işleri varmış deli oldum sürekli ortadan kayboluyor zaten açtım ağzımı yumdum gözümü eve geldim birde insanların gönlünü yapıyoruz normal şartlarda mesai saatlerinde Dr a bile randevu almıyorum ama bundan sonra yapcam
Ben arada iciyorum canim sikinti olacağıni sanmam ama druna danis istersenGünaydın kizlar.... Dibek kahvesi hakkında ne düşünüyor sunuz? Acaba gebelikte içilebilir mi?
Aynı benim gibi olmuşsun cnm bende sorun çıkarmasınlar diye o halimle sürüne sürene geldim işe sesim bile çıkmıyordu inan.Banyo yap diyecektim zaten yapmışsın.Buharında iyice kal sinüzlerini açsın.Oda iyi geliyor.Malesef hem hamilelik hem anlayışsız insanlarla çalışmak çok zor.Daha önce yazmıştımya yalnızca 1 gün gelmedim diye bana seni doğuma kadar ücretsiz izne yollayalım diyebildi burdaki gerizekalı.Kendileri ha bire kontrolde işim var çocuğum hasta o oldu bu oldu..Ya sabır..Çok sağol kuzum. İnan gecenin saat 3.30 unda tuzlu su çektimde burnum açıldı karbonat ya yapcam bugün. Sinir stresten ağladım artık 3 kere falan duş almışım ter yüzünden. Birde işe gittim izin yazdım izin yazdım diye yanımda ki hamile arkadaşın zoruna gitmiş kavga ettim kendisi nasıl izne çıkacakmış Dr a gidecekmiş işleri varmış deli oldum sürekli ortadan kayboluyor zaten açtım ağzımı yumdum gözümü eve geldim birde insanların gönlünü yapıyoruz normal şartlarda mesai saatlerinde Dr a bile randevu almıyorum ama bundan sonra yapcam
Özelde mi calisiosun canim devlettr isen al rapor geç hastasin sonucta insanllari da salla kimse kimseyi dusunmuyor sende kimseye gore hareket etme kulagini tikaÇok sağol kuzum. İnan gecenin saat 3.30 unda tuzlu su çektimde burnum açıldı karbonat ya yapcam bugün. Sinir stresten ağladım artık 3 kere falan duş almışım ter yüzünden. Birde işe gittim izin yazdım izin yazdım diye yanımda ki hamile arkadaşın zoruna gitmiş kavga ettim kendisi nasıl izne çıkacakmış Dr a gidecekmiş işleri varmış deli oldum sürekli ortadan kayboluyor zaten açtım ağzımı yumdum gözümü eve geldim birde insanların gönlünü yapıyoruz normal şartlarda mesai saatlerinde Dr a bile randevu almıyorum ama bundan sonra yapcam
Youtube da Kaan Kocatepeyi izliyorum (çok aşırıya kaçmadan) annenin canının çektiği şeylerden onu mahrum etmek doğru değil diyor.Abartmadan kola bile içebilir diyor.Bende aynı kanıdayım.Ben arada iciyorum canim sikinti olacağıni sanmam ama druna danis istersen
Bende onu takip ediyorum ve dedigi gibi yapiyorum canim seviyorum o dr uYoutube da Kaan Kocatepeyi izliyorum (çok aşırıya kaçmadan) annenin canının çektiği şeylerden onu mahrum etmek doğru değil diyor.Abartmadan kola bile içebilir diyor.Bende aynı kanıdayım.
Çok sağol canımGeçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallahCanını sıkma boşver, maalesef var öyle sadece kendini düşünen insanlar Bol bol istirahat et, inşallah toparlarsın
Valla her gün ortadan kayboluyor bir gün laf etmedim. Birde ortada bana haksızlık yaptılar diye geziyormuş hay Allahım yaAnlamıyorum ya insanlar ne kadar bencil, insan empati yapar, ikiniz de aynı durumdasınız insan yardımcı olup en azından çözüm üretmeye çalışır, anlamıyorum nasıl vicdan var insanlarda
Bencil insanlar ya sustukça tepemize çıkıyorlarAynı benim gibi olmuşsun cnm bende sorun çıkarmasınlar diye o halimle sürüne sürene geldim işe sesim bile çıkmıyordu inan.Banyo yap diyecektim zaten yapmışsın.Buharında iyice kal sinüzlerini açsın.Oda iyi geliyor.Malesef hem hamilelik hem anlayışsız insanlarla çalışmak çok zor.Daha önce yazmıştımya yalnızca 1 gün gelmedim diye bana seni doğuma kadar ücretsiz izne yollayalım diyebildi burdaki gerizekalı.Kendileri ha bire kontrolde işim var çocuğum hasta o oldu bu oldu..Ya sabır..
Devlet cnm yoksa kavga edemezdim diye düşünüyorumÖzelde mi calisiosun canim devlettr isen al rapor geç hastasin sonucta insanllari da salla kimse kimseyi dusunmuyor sende kimseye gore hareket etme kulagini tika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?