2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aynen canım yaaa bende dün geri başladım ilaca sabah da aldım yapacak bişi yok artık yarı aç yarı tok geçireceğiz heralde çocuklar artık öğürme sesimden bıktı yazık korkuyorlar

Ahh ahhh en sevdiğim şeydi Türk kahvesi aylardır eşime bile yapamıyorum o kadar midem bulanıyor kokusundan kim derdi ki kahveden tiksinicem.doğursamda bol bol içsem :)
Bende normalde çok aramam ama hamileyken nedense istiyorum sanki migdemi rahatlatıyor... Doğumun en güzel yanlarından birisi de doğumdan hemen sonra (sezeryan) kahve icirmislerdi banahayatımda tadı o kadar güzel gelen kahve hatirlamiyorum

Kızlar benim yarın kontrolüm vardı, biraz önce doktorun sekreteri aradı, yarın ameliyatı çıkmış bugün gelebilir misiniz dedi ayyhhh nasıl heyecanlandım nasıl sevindim, üç hafta oldu çok özledim bebişkoyu, inşallah her şey yolundadır belki benim nazlı doktor cinsiyeti de söyler inşallah amin

Canım gözün aydın Hayırlı güzel haberlerle dön inşallah

Çok sağol kuzum. İnan gecenin saat 3.30 unda tuzlu su çektimde burnum açıldı karbonat ya yapcam bugün. Sinir stresten ağladım artık 3 kere falan duş almışım ter yüzünden. Birde işe gittim izin yazdım izin yazdım diye yanımda ki hamile arkadaşın zoruna gitmiş kavga ettim kendisi nasıl izne çıkacakmış Dr a gidecekmiş işleri varmış deli oldum sürekli ortadan kayboluyor zaten açtım ağzımı yumdum gözümü eve geldim birde insanların gönlünü yapıyoruz normal şartlarda mesai saatlerinde Dr a bile randevu almıyorum ama bundan sonra yapcam

Günde 1 tane içebilirsin demişti doktorum, Dibek kahvesinde de zararlı bi karışım yok bence süt tozu falan var ama 1 fincana denk gelecek olan süt tozu eser miktarda kalır, canın çekiyorsa iç bence canım afiyet şifa olsun

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah Canını sıkma boşver, maalesef var öyle sadece kendini düşünen insanlar Bol bol istirahat et, inşallah toparlarsın

Anlamıyorum ya insanlar ne kadar bencil, insan empati yapar, ikiniz de aynı durumdasınız insan yardımcı olup en azından çözüm üretmeye çalışır, anlamıyorum nasıl vicdan var insanlarda

Aynı benim gibi olmuşsun cnm bende sorun çıkarmasınlar diye o halimle sürüne sürene geldim işe sesim bile çıkmıyordu inan.Banyo yap diyecektim zaten yapmışsın.Buharında iyice kal sinüzlerini açsın.Oda iyi geliyor.Malesef hem hamilelik hem anlayışsız insanlarla çalışmak çok zor.Daha önce yazmıştımya yalnızca 1 gün gelmedim diye bana seni doğuma kadar ücretsiz izne yollayalım diyebildi burdaki gerizekalı.Kendileri ha bire kontrolde işim var çocuğum hasta o oldu bu oldu..Ya sabır..

Özelde mi calisiosun canim devlettr isen al rapor geç hastasin sonucta insanllari da salla kimse kimseyi dusunmuyor sende kimseye gore hareket etme kulagini tika

Ben arada iciyorum canim sikinti olacağıni sanmam ama druna danis istersen
Youtube da Kaan Kocatepeyi izliyorum (çok aşırıya kaçmadan) annenin canının çektiği şeylerden onu mahrum etmek doğru değil diyor.Abartmadan kola bile içebilir diyor.Bende aynı kanıdayım.

Youtube da Kaan Kocatepeyi izliyorum (çok aşırıya kaçmadan) annenin canının çektiği şeylerden onu mahrum etmek doğru değil diyor.Abartmadan kola bile içebilir diyor.Bende aynı kanıdayım.
Bende onu takip ediyorum ve dedigi gibi yapiyorum canim seviyorum o dr u

Anlamıyorum ya insanlar ne kadar bencil, insan empati yapar, ikiniz de aynı durumdasınız insan yardımcı olup en azından çözüm üretmeye çalışır, anlamıyorum nasıl vicdan var insanlarda
Valla her gün ortadan kayboluyor bir gün laf etmedim. Birde ortada bana haksızlık yaptılar diye geziyormuş hay Allahım ya

Bencil insanlar ya sustukça tepemize çıkıyorlar

Özelde mi calisiosun canim devlettr isen al rapor geç hastasin sonucta insanllari da salla kimse kimseyi dusunmuyor sende kimseye gore hareket etme kulagini tika
Devlet cnm yoksa kavga edemezdim diye düşünüyorum müdüre kadar çıktım artık tahammülüm kalmadı kendimde değilim birde kadının manyaklığı ile uğraştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…