- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Benimde oluyor arada rahim eskiye oranla kat kat büyüdü, yalnız dün söyledim mi bilmiyorum benim doktorum kasık ağrım var deyince o zaman geceden geceye progestan fitil kullan 1 tane rahatlatır bi çok hastam 34. Haftaya kadar kullanır onu dedi enfeksiyonum da yokmuş çünkü. Bugün alacak eşim ilaçları en azından kafam da daha rahat olur bi danış doktoruna istersenkızlar merhaba bi kaç gündür vajinal ağrı yaşıyorum özellikle yürürken çok baskı ve ağrı yapıyor başına böyle bişi gelen varmı
Haklı da olabilirsin canım ama istatistik olarak risk aşıda daha az.az once mehmet ceyhani dinledim diyorki daha once kızamık aşısı çocuk felci aşısı ile o hastaliklari yendik diyor mantikli geliyor bana acikcasi ama tabiki de senin kararın ben sadece sagdan soldan duyma haberlere cok kulak asma diye yazmak istedimYa biliyorum hamile olmasam 1 dk düşünmez vurulurdum ama çok muallakta kaldım, aşı çok yeni girdi hayatımıza hamileyken vuruluyoruz evet ama o çocukların doğup büyümüş hallerine örnek yok hiç.. Eninde sonunda olacağım aşı karşıtı değilim kesinlikle sadece daha önce kayıp yaşamış hamilelikleri zor geçen biri olarak korkuyorum işte bilmiyorum ..
bende bu zorluk içinde yaşıyorum ve çalıştığım yer hergün 72 saati göstrr pcr testi talep ediliyor vurulmazsam çok daraldımYa biliyorum hamile olmasam 1 dk düşünmez vurulurdum ama çok muallakta kaldım, aşı çok yeni girdi hayatımıza hamileyken vuruluyoruz evet ama o çocukların doğup büyümüş hallerine örnek yok hiç.. Eninde sonunda olacağım aşı karşıtı değilim kesinlikle sadece daha önce kayıp yaşamış hamilelikleri zor geçen biri olarak korkuyorum işte bilmiyorum ..
Ben de takip ediyorum canım hiç kulak asmam dediğim gibi türlü türlü hastalıklar çıkıyor ve aşıları olmadan yenemiyoruz ama işte hamile oluşum düşündürüyor beni sadece.. Bi diyorum gidip olayım sonra diyorum 7. Ayda falan olayım sonra vazgeçip doğum sonrası olayım diyorum kararsızım yani bakalım sizlerden yana güzel şeyler duydukça belki öne çekip hemen gidip olurumHaklı da olabilirsin canım ama istatistik olarak risk aşıda daha az.az once mehmet ceyhani dinledim diyorki daha once kızamık aşısı çocuk felci aşısı ile o hastaliklari yendik diyor mantikli geliyor bana acikcasi ama tabiki de senin kararın ben sadece sagdan soldan duyma haberlere cok kulak asma diye yazmak istedim
bende doktora gidecem bugün kontrole iş yerinden izin istedim vermediler şimdilik vermezlerse yarın gitmeye çalışcağımBenimde oluyor arada rahim eskiye oranla kat kat büyüdü, yalnız dün söyledim mi bilmiyorum benim doktorum kasık ağrım var deyince o zaman geceden geceye progestan fitil kullan 1 tane rahatlatır bi çok hastam 34. Haftaya kadar kullanır onu dedi enfeksiyonum da yokmuş çünkü. Bugün alacak eşim ilaçları en azından kafam da daha rahat olur bi danış doktoruna istersen
Ben çalışıyor olsaydım muhtemelen vurulurdum evde olmamın verdiği bi rahatlıkta var bende.. Umarım sağ Salim atlatırız hepimiz şu sürecibende bu zorluk içinde yaşıyorum ve çalıştığım yer hergün 72 saati göstrr pcr testi talep ediliyor vurulmazsam çok daraldım
Eğer çalışıyorsan bence mutlaka geceden geceye de olsa progestan kullan. İster istemez dinlenemiyorsun çünkü. Doktora bunu böyle izah et ama bazı doktorlar vermiyor nedense.bende doktora gidecem bugün kontrole iş yerinden izin istedim vermediler şimdilik vermezlerse yarın gitmeye çalışcağım
ben ilk doktoruma bunu sorduğumda ben önermiyorum demişdi 5 yıl sonra çocucugn otistik olsa bunun sorumluluğunu alamam demişdi şimdi istemesemde 13 eylülden önce vurulmalıyım zaten test sürekii yaptıramam kiBen çalışıyor olsaydım muhtemelen vurulurdum evde olmamın verdiği bi rahatlıkta var bende.. Umarım sağ Salim atlatırız hepimiz şu süreci
evet söyleyeceğim bunları bakalım sağlıklı olsunda bebek ben en çok aşağıdamı tehlikesimi var diye korkuom ağrıdan ziyade :)Eğer çalışıyorsan bence mutlaka geceden geceye de olsa progestan kullan. İster istemez dinlenemiyorsun çünkü. Doktora bunu böyle izah et ama bazı doktorlar vermiyor nedense.
Çalışıyorum çok ayakta kalıyorum baskı ve çok kasık ağırlarım oluyor de ki fitille desteklesin seni
Sağol canım hepimize tez vakitte şifa versin inşallah valla perişan oldum sabaha kadar bittim tükendim resmen maskeyi denemedim bakayım eğer bu gecede aynı olursa takarım bende, inanki aynı durumdayım bende toparlanmazsam yarına kadar gideyim hastaneye başka çare yokRabbim şifa versin canım boğaz kaşıntısı çok kötü çubuk sokup kaşıyasım geliyorbak maske ile uyumayı dene onu yapınca nemli ortam oluyor uyudum bende. Ve 4 gündür antibiyotik kullanıyorum anca burun tıkanıklığım geçti yüzüm iltihap dolmuş
İnsan mecbur kalınca valla antibiyotik kullanıyor. Keşke gerek olmasa ama. Benimde aşımı olmam lazım sinüzit beni bu hale soktuysa Allah korusun covıd i düşünemiyorumSağol canım hepimize tez vakitte şifa versin inşallah valla perişan oldum sabaha kadar bittim tükendim resmen maskeyi denemedim bakayım eğer bu gecede aynı olursa takarım bende, inanki aynı durumdayım bende toparlanmazsam yarına kadar gideyim hastaneye başka çare yok
Maşallah canımKizlaar bebisimi gördüm oturmus poposunun üstüne ayaklarını oynatiyordu keyfi yerinde idi masallah biraz idrar yolu iltihabi cıkmıs ilac yazdi doktor.
Maşallah canımKızlar doktordan geldik bir kızımız oluyormuşOğlumdan sonra bir tuhaf geldi bu da erkek olur diyorduk hala çok şaskiniz. Rabbim evlatlarimizi sağlıkla kucağımiza almayi nasıl etsin.
Benimde kokusuz şeffaf akıntım oluyor su siralar, progestan kullaniyodum kesti onu doktorum, ama yine devam ediyor, bi yerde okudum bu haftalarda normalmiş akıntı artmasıSeninki normal canım bence bende de beyaz peynir kesiği gibi var hamilelik öncesi hiç yoktu mesela.Kaşıntı epey azaldı önceden feleaketti tuvallette her seferinde iyice yıkayıp kuruluyorum.Buda çarelerden biri.İyi geliyor.
Kuzum korkma bence olan arkadaşlarım var bir sorun olmadı şükürYaa oldun mu, bende dün eşimin ısrarları sonucu doktoruma mesaj attım aşıyla alakalı, dosyanızı inceledim olabilirsiniz uygun bu haftalar sizin için yazmış. Eşim mesajı gördü dünden beri tepemde hadi aşıya diye. Bende emin değilim hala eşimde kızıyor koskoca doçent ol dedi sen hala neden korkuyorsun diye. Napayım ben bilmiyorumsen durumunu haberdar et bende korkumu yenip olurum belki böylece
Şu an sadece kolumu bir yere çarpmışım gibi çok hafif bir sızı var aşıyı vurulduğum kolda, gayet iyiyim.Yaa oldun mu, bende dün eşimin ısrarları sonucu doktoruma mesaj attım aşıyla alakalı, dosyanızı inceledim olabilirsiniz uygun bu haftalar sizin için yazmış. Eşim mesajı gördü dünden beri tepemde hadi aşıya diye. Bende emin değilim hala eşimde kızıyor koskoca doçent ol dedi sen hala neden korkuyorsun diye. Napayım ben bilmiyorumsen durumunu haberdar et bende korkumu yenip olurum belki böylece
Çok hafif bir ağrı var aşı olduğum kolda ama onun dışında iyiyim canım, dediğin gibi ilk doz rahat geçiyorHayirli olsun canim aksama olur ama cekilmeyecek gibi degilfoxu ac canim mehmet ceyhan var dinle rahatlatir
İyi hatırlattın canım su içmeyi unutanlardanım hepHadi şifa olsun canım, akşama doğru başlıyor kol ağrısı, bir iki gün devam edip geçiyor sonra. Bol su içmeni öneririm
2.dozda da ins oyle sıkıntısız gecer hepimizin canimÇok hafif bir ağrı var aşı olduğum kolda ama onun dışında iyiyim canım, dediğin gibi ilk doz rahat geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?