2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
kızlar merhaba bi kaç gündür vajinal ağrı yaşıyorum özellikle yürürken çok baskı ve ağrı yapıyor başına böyle bişi gelen varmı
Benimde oluyor arada rahim eskiye oranla kat kat büyüdü, yalnız dün söyledim mi bilmiyorum benim doktorum kasık ağrım var deyince o zaman geceden geceye progestan fitil kullan 1 tane rahatlatır bi çok hastam 34. Haftaya kadar kullanır onu dedi enfeksiyonum da yokmuş çünkü. Bugün alacak eşim ilaçları en azından kafam da daha rahat olur bi danış doktoruna istersen

Haklı da olabilirsin canım ama istatistik olarak risk aşıda daha az.az once mehmet ceyhani dinledim diyorki daha once kızamık aşısı çocuk felci aşısı ile o hastaliklari yendik diyor mantikli geliyor bana acikcasi ama tabiki de senin kararın ben sadece sagdan soldan duyma haberlere cok kulak asma diye yazmak istedim

bende bu zorluk içinde yaşıyorum ve çalıştığım yer hergün 72 saati göstrr pcr testi talep ediliyor vurulmazsam çok daraldım

Ben de takip ediyorum canım hiç kulak asmam dediğim gibi türlü türlü hastalıklar çıkıyor ve aşıları olmadan yenemiyoruz ama işte hamile oluşum düşündürüyor beni sadece.. Bi diyorum gidip olayım sonra diyorum 7. Ayda falan olayım sonra vazgeçip doğum sonrası olayım diyorum kararsızım yani bakalım sizlerden yana güzel şeyler duydukça belki öne çekip hemen gidip olurum

bende doktora gidecem bugün kontrole iş yerinden izin istedim vermediler şimdilik vermezlerse yarın gitmeye çalışcağım

bende bu zorluk içinde yaşıyorum ve çalıştığım yer hergün 72 saati göstrr pcr testi talep ediliyor vurulmazsam çok daraldım
Ben çalışıyor olsaydım muhtemelen vurulurdum evde olmamın verdiği bi rahatlıkta var bende.. Umarım sağ Salim atlatırız hepimiz şu süreci

bende doktora gidecem bugün kontrole iş yerinden izin istedim vermediler şimdilik vermezlerse yarın gitmeye çalışcağım
Eğer çalışıyorsan bence mutlaka geceden geceye de olsa progestan kullan. İster istemez dinlenemiyorsun çünkü. Doktora bunu böyle izah et ama bazı doktorlar vermiyor nedense.
Çalışıyorum çok ayakta kalıyorum baskı ve çok kasık ağırlarım oluyor de ki fitille desteklesin seni

Ben çalışıyor olsaydım muhtemelen vurulurdum evde olmamın verdiği bi rahatlıkta var bende.. Umarım sağ Salim atlatırız hepimiz şu süreci
ben ilk doktoruma bunu sorduğumda ben önermiyorum demişdi 5 yıl sonra çocucugn otistik olsa bunun sorumluluğunu alamam demişdi şimdi istemesemde 13 eylülden önce vurulmalıyım zaten test sürekii yaptıramam ki

evet söyleyeceğim bunları bakalım sağlıklı olsunda bebek ben en çok aşağıdamı tehlikesimi var diye korkuom ağrıdan ziyade :)

Sağol canım hepimize tez vakitte şifa versin inşallah valla perişan oldum sabaha kadar bittim tükendim resmen maskeyi denemedim bakayım eğer bu gecede aynı olursa takarım bende, inanki aynı durumdayım bende toparlanmazsam yarına kadar gideyim hastaneye başka çare yok

İnsan mecbur kalınca valla antibiyotik kullanıyor. Keşke gerek olmasa ama. Benimde aşımı olmam lazım sinüzit beni bu hale soktuysa Allah korusun covıd i düşünemiyorum 2. Dozu olmam lazım

Kızlar doktordan geldik bir kızımız oluyormuş Oğlumdan sonra bir tuhaf geldi bu da erkek olur diyorduk hala çok şaskiniz. Rabbim evlatlarimizi sağlıkla kucağımiza almayi nasıl etsin.
Maşallah canım ne kadar güzel Allah ikisini de tattırıyor sizede hayırlı evlatlar olurlar inşallah

Kuzum korkma bence olan arkadaşlarım var bir sorun olmadı şükür bak ben kaç gündür sinüzit atlatıyorum mahvetti o da basit deriz bende tam geçmesini bekliyorum ki 2. Dozumu olayım. Benim Dr um da bugün kesinlikle aşıyı öneriyorum dedi

Şu an sadece kolumu bir yere çarpmışım gibi çok hafif bir sızı var aşıyı vurulduğum kolda, gayet iyiyim. Bu konuda seninle bir fikir ayrılığına girmiştik bir ara canım hatırladıysan, ben 2 hafta önce tam aşı olacakken vazgeçtim, nedense bir kararsız kaldım o gün. Ama şimdi şu anki virüse yakalanmaktansa aşıyı olmak daha mantıklı geldi. Çünkü ben 4 yaşımdaki kızımın da annesiyim, sadece karnımdaki bebeğimi düşünemem…bana birşey olursa hem kızım bensiz kalır hem de ben bu hayata erken veda etmiş olurum karnımdaki bebeğimle, bu riski göze alamam , iyice emin oldum biraz dramatik konuştum farkındayım, aşı olmayanlara da saygım var, ben ama aşıyı olmayı seçtim ( özelde bir doktora gidiyorum , o da doçent ve bana ısrarla olmamı tavsiye etti hep tereddütsüz , kendisine güvenim sonsuz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…