- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Benim esimde askerde canim yok bugun gelecek inş acemilik bitiyor ama yinede akintim var iliski olmuyorkende oluyor.bol bol su da iciyorum ama nafile sinir oluyorumCanım bende de hep vardı. Vajinal kültür bile yaptırdım hiçbirşey çıkmadı. Hamile kaldım tüp bebek ile. Hala daha var doktorlara söylüyorum ama bol su iç diyorlar o kadar.bir kere fitil kullandım baya iyi geçmişti tekrar basladı. Ki ilişki durumumuzda yok yani.
Hadi şifa olsun canım, akşama doğru başlıyor kol ağrısı, bir iki gün devam edip geçiyor sonra. Bol su içmeni öneririmkızlar sabah ilk doz biontech aşımı oldumHiç acımadı ve kendimi iyi hissediyorum, kol ağrısı da olmadı henüz ( tabi daha 1 saat önce aşıyı olduğum için olabilir ) Hayırlısı artık
Hayirli olsun canim aksama olur ama cekilmeyecek gibi degilkızlar sabah ilk doz biontech aşımı oldumHiç acımadı ve kendimi iyi hissediyorum, kol ağrısı da olmadı henüz ( tabi daha 1 saat önce aşıyı olduğum için olabilir ) Hayırlısı artık
Evet canım 3 damla çay ağacı yağı,1 çay kaşığı hindistan cevizi yağını karıştır. Genital bölgeyi sirkeli su ile yıkadıktan sonra uygula canım yatmadan daha etkili oluyorOraya mi uyguluyorsun canim onlari? Nasil oluyor
Tamam canım sağol deneyeyimEvet canım 3 damla çay ağacı yağı,1 çay kaşığı hindistan cevizi yağını karıştır. Genital bölgeyi sirkeli su ile yıkadıktan sonra uygula canım yatmadan daha etkili oluyor
Canım akıntı çok olunca bakteri oluşumu daha hızlı oluyor ne kadar temiz de olsan hormonların etkisiyle vücut üretiyor bakteri vs. Eğer aşırı ise doktora git canım ihmal etmeYa normal diyorlar evet canim ama cok kotu yani eşime yanasmaya korkuyordum
Kac kere gittim soyledim normal dediler ya da çok sallamadilarCanım akıntı çok olunca bakteri oluşumu daha hızlı oluyor ne kadar temiz de olsan hormonların etkisiyle vücut üretiyor bakteri vs. Eğer aşırı ise doktora git canım ihmal etme
Allah kavustursun canım. Bazı bünyelerde oluyormus işte ben kaç doktora gittysem çözüm bulamadım. Biraz probiyotikli beslenmek gerek belki. Kefir tarzı şeyler işe yarıyor diyorlar ama bilemedim . Ben saldım koku kaşıntı yoksa normal akıntı tipindeyse takmıyorumBenim esimde askerde canim yok bugun gelecek inş acemilik bitiyor ama yinede akintim var iliski olmuyorkende oluyor.bol bol su da iciyorum ama nafile sinir oluyorum
Anladım canım ins cozum buluruz biran önceAllah kavustursun canım. Bazı bünyelerde oluyormus işte ben kaç doktora gittysem çözüm bulamadım. Biraz probiyotikli beslenmek gerek belki. Kefir tarzı şeyler işe yarıyor diyorlar ama bilemedim . Ben saldım koku kaşıntı yoksa normal akıntı tipindeyse takmıyorum
Maşallah cnm hayirli olsun prensesinKızlar doktordan geldik bir kızımız oluyormuşOğlumdan sonra bir tuhaf geldi bu da erkek olur diyorduk hala çok şaskiniz. Rabbim evlatlarimizi sağlıkla kucağımiza almayi nasıl etsin.
Canım bende de aynı problem var dr genital bölgenin florası bozulduğu için oluyor dedi probiyotik besinler ve kefir tüketmemi söylemişti.Kac kere gittim soyledim normal dediler ya da çok sallamadilar1 eylulde gidip tekrar soylicem ozelde ilk defa gidicem bu dr a bakalim ins bir çözüm bulunur
Aynen canım o zaman tekrar yaptırırsın güzel haberler al inşallahAynen canim iciyorum gunde 4 litre iciyorumdur icmesem disari ciksam hemen yesil yesil akinti doluyor.birde idrarda yukseklik çıkınca akıntı karisincada olabilir demisti doktor kültür testi yaptirdim ama ondada akıntı mi karıştı ne oldu bilmiyorum sonuc cikamadi yeniden ornek verin dedi oradan ayrildigim icin de veremedim.1 eylül de gidince soylerim doktora
Yaa oldun mu, bende dün eşimin ısrarları sonucu doktoruma mesaj attım aşıyla alakalı, dosyanızı inceledim olabilirsiniz uygun bu haftalar sizin için yazmış. Eşim mesajı gördü dünden beri tepemde hadi aşıya diye. Bende emin değilim hala eşimde kızıyor koskoca doçent ol dedi sen hala neden korkuyorsun diye. Napayım ben bilmiyorumkızlar sabah ilk doz biontech aşımı oldumHiç acımadı ve kendimi iyi hissediyorum, kol ağrısı da olmadı henüz ( tabi daha 1 saat önce aşıyı olduğum için olabilir ) Hayırlısı artık
Kefiri severim normalde hamilelikte hic içemedim alayim bari kendimi zorlayayim Sagol canimCanım bende de aynı problem var dr genital bölgenin florası bozulduğu için oluyor dedi probiyotik besinler ve kefir tüketmemi söylemişti.
Benimde kokusuz şeffaf akıntım oluyor su siralar, progestan kullaniyodum kesti onu doktorum, ama yine devam ediyor, bi yerde okudum bu haftalarda normalmiş akıntı artmasıCanım bende de aynı problem var dr genital bölgenin florası bozulduğu için oluyor dedi probiyotik besinler ve kefir tüketmemi söylemişti.
Canim ben oldum 16sinda birşey olmadi bebis de iyi dedi dr bence bekleme biran once ol dun cunku ölü sayisi cok fazlaydi gitgide artiyor açıkçası ben 6 eylul gelsede 2.yide biran once olsam diyorumYaa oldun mu, bende dün eşimin ısrarları sonucu doktoruma mesaj attım aşıyla alakalı, dosyanızı inceledim olabilirsiniz uygun bu haftalar sizin için yazmış. Eşim mesajı gördü dünden beri tepemde hadi aşıya diye. Bende emin değilim hala eşimde kızıyor koskoca doçent ol dedi sen hala neden korkuyorsun diye. Napayım ben bilmiyorumsen durumunu haberdar et bende korkumu yenip olurum belki böylece
Ya biliyorum hamile olmasam 1 dk düşünmez vurulurdum ama çok muallakta kaldım, aşı çok yeni girdi hayatımıza hamileyken vuruluyoruz evet ama o çocukların doğup büyümüş hallerine örnek yok hiç.. Eninde sonunda olacağım aşı karşıtı değilim kesinlikle sadece daha önce kayıp yaşamış hamilelikleri zor geçen biri olarak korkuyorum işte bilmiyorum ..Canim ben oldum 16sinda birşey olmadi bebis de iyi dedi dr bence bekleme biran once ol dun cunku ölü sayisi cok fazlaydi gitgide artiyor açıkçası ben 6 eylul gelsede 2.yide biran once olsam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?