2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ayni durumdayim bir haftadır iyiyim diyordum hep 2 gündür resmen ilk günler gibi midem bulanıyor gerçekten yoruldum artık ne zaman geçecek diye düşünmekten

kızlar selam yine ben ve sevgili iş yerim.aşı olmayanlara 2 günde 1 pcr testi zorunluluğu geldi hangi haftalarınız da aşı yaptırdınız.

Bende senin gibi düşünüyorum canim ama hiç kimse dikkat etmiyor ekstra korkuyorum korunamamaktanda ya hiç kimseye olmadı aşı olduktan sonra hamile hiç kötü duymadım sonunda ne oluyor bilmiyorum ama ya bende olursa diye düşünmeden olamıyorum

Ben aşı karşıtı olanların söylediklerini de samimi bulmuyorum yani açıkçası onlara göre hareket etmiyorum hatta eşime anneme zamaniniz geldi 2. 3. Olun diye ben ısrar ederim ama doktor bile gönüllüce net bi şekilde ol diyemedi bana sorduğumda o kafama takılıyor

Bende olacağım elbet ama ne zaman işte Nedense gönül rahatlığı ile gidip olayım diyemiyorum içime sinmeyen bişeyler var .. Tam kendimi ikna ediyorum sonra vazgeçiyorum tekrar. Allahtan çalışmıyor ve kalabalık şehirde oturmuyorum sahil kasabasındayım boşalmaya başladı bile buralar Eylül itibariyle çok sessiz sakin oluyor birazda bu durumdan güç alıyorum sanırım. Arkadaşlarım da olmadı hiç siz niye olmuyorsunuz ben hamileyim diye olmuyorum diyorum bi dünya laf söylüyorlar onlarında sıkıntısı basıyor insanın modu düşüyor. Tek aşı heyecanlısı eşim bana da yalvarıyor ol diye olucam diyorum ama hemen olayım istiyor bende içime sinsin istiyorum.. Az daha beklicem heralde doğumdan önce olucam ama onda karar kıldım artık zamanını kestiremiyorum sadece

Evet işte bu düşünceler çok can sıkıyor. Elbet olacağız kaçışımız yok ama doğru zamanda olmasını diliyorum sadece. Aşı olanında olmayanın da sağ Salim bebeklerine kavuşmasını diliyorum sağ Salim kavuşalım onlara da aşılı aşısız fark etmez artık.

Bende aşı karşıtı değilim hamile olmasaydım koşa koşa giderdim ama bende de bin tane soru var ilk hamile olup aşı olan anneler bu yaz hamile olanlar olacak iş yerim ya 48 saatte 1 pcr testi ya da aşı zorunluğu getirdi.Zaten ben o aşı kuyruğunda korona olurum.Doktoruma yazdım biontech ol yazmış bilemedim ne yapacağımı..

Anladım canım. Aynı endişeleri ben de yaşadım ama Ankara’da yaşıyorum, kalabalık bir yerdeyim. Senin gibi müstakil evde de oturmuyorum, 12 katlı bir apartmanın 11.katındayım, geçen ekimde covid geçirdim , eşimden geçti, karantinamın 14.günümde yakalandım sadece 1 gece ateşlendim hafif geçirdim ama şu an hamileyken bu riski alamadım. Covid geçirdiğim günlerde öğrendim ki apartmanda 7 daire covidmiş. Eşim de devlette çalışıyor, uzman memur, bütün gün maskeliler ama risk her zaman var. En sonunda gözümü kararttım bugün oldum, doktoruma güvendim. Sonumuz hayır olsun

Ben doğuma yakın bi zamana kadar olmayacağım heralde emin olana kadar. Sonrasında yasaların ve kuralların getirdiğine göre hareket ederim artık

Amin canım bende apartmanda oturuyorum dubleks katında. Ama o yönden de şansım burası yazlık yer olduğu için oturanlar yazın buradalar sezon bitince ben tekim apartmanda. O yüzden ben sizlere nazaran daha fazla erteleyebiliyorum aşı meselesini ha bulacaksa beni fizanda da bulur o ayrı ama en azından sakin yerdeyim kalabalık yok diye acele etmiyorum. İnşallah sağ Salim kavuşalım çocuklarımıza. Aşılı aşısız gerçekten önemli değil tek isteğim her anne adayının sağlıkla yavrularına kavuşması

kızlar merhaba bi kaç gündür vajinal ağrı yaşıyorum özellikle yürürken çok baskı ve ağrı yapıyor başına böyle bişi gelen varmı
Geçen haftalarda oldu aynı şey yürürken filan baskı oluyordu hala da ara ara oluyor yorulunca filan. Doktor kontrolünde plasenta aşağıda demişti doktor o yapıyo sanırım.
Çok hafif bir ağrı var aşı olduğum kolda ama onun dışında iyiyim canım, dediğin gibi ilk doz rahat geçiyor
Şifa olsn canım. Bıontech mi oldun?

kızlar selam yine ben ve sevgili iş yerim.aşı olmayanlara 2 günde 1 pcr testi zorunluluğu geldi hangi haftalarınız da aşı yaptırdınız.
14+ 3 günlükler snovac oldum doktorumun önerisiyle.
Aşı olmak daha mantıkli geliyor bana da...

Ayni durumdayim bir haftadır iyiyim diyordum hep 2 gündür resmen ilk günler gibi midem bulanıyor gerçekten yoruldum artık ne zaman geçecek diye düşünmekten
Kesinlikle sıcaktan kızlar.
Bende 2 gündür çok kötüyüm normalde çok iyidim şimdi koltuktan kalkamıyorum.biran önce havalar serinlesin diye dua ediyorum

Canım araştır makalelere bak ben simdi burdan anlatmak istemiyorum uzun uzadiya cunku etkilenenler oliyor merak ettigin birsey olursa özelden yaz cevaplayabildigim kadar cevaplarim canim ama bence olmalisin ama senin kararin senin tercihin aşı olunca olmayacagimizi garantisi yok ama istatistiklere gore aşı olmak cok cok daha avantajli

Bende olacağım sanırım kaçış yok.

Canim ben 15. Haftanin sonuna dogru ilk dozumu oldum biontech 2.dozumuda en erken 6 eylul en gec 27 eylul yaziyor olucam ins daha erkene cekilirse daha da erken olurum suan ise gitmiyorum evdeyim ama nerden virus gelir bilinmez o yuzden oldum hayirlisj olsun herkesin hakkinda

Benimde içime sinmeyen bi şeyler var,tam diyorum ki randevumu alayım biran önce vurunayım sonra bir huzursuzluk sarıyor. Doktorum alerjin yoksa Biontech olabilirsin dedi ama illa ki olmalısın gerekli demedi. Aklımda olan senin düşündüğün gibi sona doğru en kötü ihtimalle 27-28. haftalarda yaptırmak ama diğer yandan da hadi ozamana kadar hastalığa yakalanırsam endişesi var. Ayy bilmiyorum yaa gerçekten büyük ikilemdeyim. Rabbim kendi esirgesin,bize de hakkımızda hayırlı olacak şekilde kararlar vermeyi nasip etsin inşallah.

Amiiinn canım inşallah karar vermek çok zor gerçekten, Allah doğru kararlar verdirsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…