- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Bende çok emindim iltihap olduğuna kaşıntım olmadığı için mantardan şüphelenmedim birde mantar çok kötü kokar bilgin olsun.Bende de akıntı var hep vardi ta hamile kalmaya calisirken de alttan muayene ediyordu doktor bana hic mantar bilmem ne de demedi yani. Sordum eşinle korunmasız ilişkiye girdigin icin olmustur dedi gecti. Simdi yine var hep var ve bu bence mantar ya da baska bisey ama bir türlü ilgilenmiyorlar gittiğim dr a soylicem bi caresine baksin baya muzdaribim bu durumdan surekli ic çamaşırı falan degistirdigim halde. Kaçınti olmayınca mantar yok diyorlar ee bu niye var o zaman anlayamıyorum
Rabbim şifa versin canım boğaz kaşıntısı çok kötü çubuk sokup kaşıyasım geliyorAynı durum bendede var burun akıntısı yetmezmiş gibi boğaz kaşıntısı mahvetti başımda ağrıyor gece hiç uyuyamadım bir sağa döndüm bir sola ve altı bucuktan beri uyumaya çalışıyorum ama yok dalamiyorum uykuya rabbim hepimize şifa versin tez vakitte atlatırız inşallah
Zaman zaman bende de oluyor canım devamlı bir ağrı yoksa korkma zaten hemen geçiyorKizlar az once hapsurdum hapsurmamla resmen karnima bıçak saplanmis gibi oldu normal mi bu cok ağrıdı sonra gecti
Çok çok geçmiş olsun canım Allah korktuğundan sakınsınKizlar Allah razi olsun hepinizdendualariniz dokundu, sonucum az once ciikti, negatif. Salya sümük oldum ağlamaktan, sevinçten. Elhamdulillah
Rabbim insani evladinin korkusuyla sinamasin. Tez vakitte tüm hasta gebeler şifa bulalim inşallah
Gebelik yokken bir cok hastaliktan bir basima çekmişliğim, hastanelere yatmişliğim var ama bir kere olsun korkmadim, Allahin verdiği can bu, alacaksa alir dedim baştan kabullendim hep. Ama karnimda bebek olunca öyle olmuyormuş, onu koruyamam diye korkudan mahvoldum. Annelik çok zor galiba..
Gözün aydın canım çok sevindim, sağ selim kucağımıza alalım hepimiz inşallahKızlar dr dan geldim bebeğimi gördüm şükürama uyuyordun bek poz veremedi bize hastalığın üstüne çok tedirgin olmuştum fetal dna ile cinsiyet öğrenmiştik bu sefer Dr um pipiyi gösterdi çok farklı geldi kız çocuğun üstüne. Allah hepimizin çocuklarına sağlık sıhhat ve sağ salim doğmayı nasip etsin
Canım benim yöntemi denesene sürekli ilaç kullanamayız. Ben öyle iyi oldum. Çay ağacı yağı ve Hindistan cevizi kullanBende de akıntı var hep vardi ta hamile kalmaya calisirken de alttan muayene ediyordu doktor bana hic mantar bilmem ne de demedi yani. Sordum eşinle korunmasız ilişkiye girdigin icin olmustur dedi gecti. Simdi yine var hep var ve bu bence mantar ya da baska bisey ama bir türlü ilgilenmiyorlar gittiğim dr a soylicem bi caresine baksin baya muzdaribim bu durumdan surekli ic çamaşırı falan degistirdigim halde. Kaçınti olmayınca mantar yok diyorlar ee bu niye var o zaman anlayamıyorum
Amin cnm benimKızlar dr dan geldim bebeğimi gördüm şükürama uyuyordun bek poz veremedi bize hastalığın üstüne çok tedirgin olmuştum fetal dna ile cinsiyet öğrenmiştik bu sefer Dr um pipiyi gösterdi çok farklı geldi kız çocuğun üstüne. Allah hepimizin çocuklarına sağlık sıhhat ve sağ salim doğmayı nasip etsin
Aynen canim iciyorum gunde 4 litre iciyorumdur icmesem disari ciksam hemen yesil yesil akinti doluyor.birde idrarda yukseklik çıkınca akıntı karisincada olabilir demisti doktor kültür testi yaptirdim ama ondada akıntı mi karıştı ne oldu bilmiyorum sonuc cikamadi yeniden ornek verin dedi oradan ayrildigim icin de veremedim.1 eylül de gidince soylerim doktoraBende çok emindim iltihap olduğuna kaşıntım olmadığı için mantardan şüphelenmedim birde mantar çok kötü kokar bilgin olsun.
ama hem idrar tahlili hem idrar kültürü hem kan verdim olsa çıkmaması mümkün değil. Doktor bu dönemlerde vajinal akıntıların yoğunlaştığını bol bol su içmem gerektiğini söyledi normalmiş anlayacağın. Ama sen yazmışsın ki lökosit yüksek çıkmış öyleyse enfeksiyon olmalı sen doktora gidene kadar bol bol su iç canım
Oraya mi uyguluyorsun canim onlari? Nasil oluyorCanım benim yöntemi denesene sürekli ilaç kullanamayız. Ben öyle iyi oldum. Çay ağacı yağı ve Hindistan cevizi kullan
bende aynı dertten müzdaribimBende de akıntı var hep vardi ta hamile kalmaya calisirken de alttan muayene ediyordu doktor bana hic mantar bilmem ne de demedi yani. Sordum eşinle korunmasız ilişkiye girdigin icin olmustur dedi gecti. Simdi yine var hep var ve bu bence mantar ya da baska bisey ama bir türlü ilgilenmiyorlar gittiğim dr a soylicem bi caresine baksin baya muzdaribim bu durumdan surekli ic çamaşırı falan degistirdigim halde. Kaçınti olmayınca mantar yok diyorlar ee bu niye var o zaman anlayamıyorum
Amin inşallahAmin cnm benimtekrardan hayirli olsun oğluşun saglikla gelsin paşa
Ya demi kizlardan sonra benim icinde çok farkli oldu.Çok şükür rabbim nasip etti saglikla kucagimiza aldigimiz gunleride görürüz
Birseyler yemisiydin cnm cikolata ve su cok hareketli yapiyor bebisleri
Ya normal diyorlar evet canim ama cok kotu yani eşime yanasmaya korkuyordumbende aynı dertten müzdaribimbenimde akıntım çoğaldı normal diyorlar ama gebelikte çok sık olan birşeymiş
Yeşil renk olması düşündürücü ama canım, bence özele git iyi bir doktora, ne zamandır var diyorsun , eşinden de geçiyor tekrarlıyor olabilir, korunmasız cinsel ilişkide vajina daha açık oluyor enfeksiyona karşı falan..4 lt su içtiğin ve çamaşırını sık değiştirdiğin halde yine olması bana bunu düşündürdüYa normal diyorlar evet canim ama cok kotu yani eşime yanasmaya korkuyordum
Aynen canim yeşile döndü artık doktora dedigim halde normal dedi yaYeşil renk olması düşündürücü ama canım, bence özele git iyi bir doktora, ne zamandır var diyorsun , eşinden de geçiyor tekrarlıyor olabilir, korunmasız cinsel ilişkide vajina daha açık oluyor enfeksiyona karşı falan..4 lt su içtiğin ve çamaşırını sık değiştirdiğin halde yine olması bana bunu düşündürdü
Canım bende de hep vardı. Vajinal kültür bile yaptırdım hiçbirşey çıkmadı. Hamile kaldım tüp bebek ile. Hala daha var doktorlara söylüyorum ama bol su iç diyorlar o kadar.bir kere fitil kullandım baya iyi geçmişti tekrar basladı. Ki ilişki durumumuzda yok yani.Bende de akıntı var hep vardi ta hamile kalmaya calisirken de alttan muayene ediyordu doktor bana hic mantar bilmem ne de demedi yani. Sordum eşinle korunmasız ilişkiye girdigin icin olmustur dedi gecti. Simdi yine var hep var ve bu bence mantar ya da baska bisey ama bir türlü ilgilenmiyorlar gittiğim dr a soylicem bi caresine baksin baya muzdaribim bu durumdan surekli ic çamaşırı falan degistirdigim halde. Kaçınti olmayınca mantar yok diyorlar ee bu niye var o zaman anlayamıyorum
evet canım çok haklısınYa normal diyorlar evet canim ama cok kotu yani eşime yanasmaya korkuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?