2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende çok emindim iltihap olduğuna kaşıntım olmadığı için mantardan şüphelenmedim birde mantar çok kötü kokar bilgin olsun.
ama hem idrar tahlili hem idrar kültürü hem kan verdim olsa çıkmaması mümkün değil. Doktor bu dönemlerde vajinal akıntıların yoğunlaştığını bol bol su içmem gerektiğini söyledi normalmiş anlayacağın. Ama sen yazmışsın ki lökosit yüksek çıkmış öyleyse enfeksiyon olmalı sen doktora gidene kadar bol bol su iç canım

Rabbim şifa versin canım boğaz kaşıntısı çok kötü çubuk sokup kaşıyasım geliyor bak maske ile uyumayı dene onu yapınca nemli ortam oluyor uyudum bende. Ve 4 gündür antibiyotik kullanıyorum anca burun tıkanıklığım geçti yüzüm iltihap dolmuş

Çok çok geçmiş olsun canım Allah korktuğundan sakınsın

Kızlar dr dan geldim bebeğimi gördüm şükür ama uyuyordun bek poz veremedi bize hastalığın üstüne çok tedirgin olmuştum fetal dna ile cinsiyet öğrenmiştik bu sefer Dr um pipiyi gösterdi çok farklı geldi kız çocuğun üstüne. Allah hepimizin çocuklarına sağlık sıhhat ve sağ salim doğmayı nasip etsin

Gözün aydın canım çok sevindim, sağ selim kucağımıza alalım hepimiz inşallah

Canım benim yöntemi denesene sürekli ilaç kullanamayız. Ben öyle iyi oldum. Çay ağacı yağı ve Hindistan cevizi kullan

Amin cnm benim tekrardan hayirli olsun oğluşun saglikla gelsin paşa
Ya demi kizlardan sonra benim icinde çok farkli oldu.Çok şükür rabbim nasip etti saglikla kucagimiza aldigimiz gunleride görürüz
Birseyler yemisiydin cnm cikolata ve su cok hareketli yapiyor bebisleri

Aynen canim iciyorum gunde 4 litre iciyorumdur icmesem disari ciksam hemen yesil yesil akinti doluyor.birde idrarda yukseklik çıkınca akıntı karisincada olabilir demisti doktor kültür testi yaptirdim ama ondada akıntı mi karıştı ne oldu bilmiyorum sonuc cikamadi yeniden ornek verin dedi oradan ayrildigim icin de veremedim.1 eylül de gidince soylerim doktora

bende aynı dertten müzdaribim benimde akıntım çoğaldı normal diyorlar ama gebelikte çok sık olan birşeymiş

Amin inşallah yok canım yemedim sabah 8.30 Du randevu uyandık gittik heyecandan bekleyemedim ileri saat randevuyu o da yorgundu galiba uyuyordu az bşr kıpırdadı sadece uyumaya devam etti. İnşallah bir daha gittiğimizde hareketli görürüz. Baya tedirgin olmuştum grip oldum diye. Aşımı da olucam ama gribin iyice iyileşsin öyle ol 2. Dozu dedi artık 10 gün sonra falan inşallah

Ya normal diyorlar evet canim ama cok kotu yani eşime yanasmaya korkuyordum
Yeşil renk olması düşündürücü ama canım, bence özele git iyi bir doktora, ne zamandır var diyorsun , eşinden de geçiyor tekrarlıyor olabilir, korunmasız cinsel ilişkide vajina daha açık oluyor enfeksiyona karşı falan..4 lt su içtiğin ve çamaşırını sık değiştirdiğin halde yine olması bana bunu düşündürdü

Aynen canim yeşile döndü artık doktora dedigim halde normal dedi ya aynen canim ozele gidicem artik o doktorda da devam etmeyi düşünüyorum begenirsem

Canım bende de hep vardı. Vajinal kültür bile yaptırdım hiçbirşey çıkmadı. Hamile kaldım tüp bebek ile. Hala daha var doktorlara söylüyorum ama bol su iç diyorlar o kadar.bir kere fitil kullandım baya iyi geçmişti tekrar basladı. Ki ilişki durumumuzda yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…