2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim damla d3 vit vardi halbuki birde kalsiyum verdi icinde d3 yaziyor anlamadim simdi ikisini de kullansam sıkıntı olur mu bilemedim
Canım Osteocare verdi doktorum bana, içinde D3 var ekstra d vitamini de kullanıyorum, doktorum devam et dedi. Multivitaminin içinde olan D vitaminleri genelde eser miktarda oluyor karışık olduğu için.

Iste yine de moral bozuyorlar sen hamileliğin tadını cikar canim

Canım Osteocare verdi doktorum bana, içinde D3 var ekstra d vitamini de kullanıyorum, doktorum devam et dedi. Multivitaminin içinde olan D vitaminleri genelde eser miktarda oluyor karışık olduğu için.
Hmm o zaman banada kesme dedi kullanayim bende zaten dvit 9 du en son düşük baya bi.bir sıkıntı olmaz

O kadar enerjik gidiyordum gene göze geldim bugün başım çatlıyo midem kötü karnımın şişliği indi gibi bebeği hissetmiyorum ne olcak benim bu hâlim
Al benden de o kadar.gayet iyiydim 5 saat yolculuktan sonra kendime gelemiyorum enerjik halim gitti halsiz halim geri geldi surekli yatmak istiyorum

Kuzum ya kıyamam üzme kendini yaptıran arkadaşlar daha iyi bilir ben yas riskini bilmiyorum ama hemen gir ayrintiliya şüphesi gitsin içinden üzme kendini boşuna

Kızlar bu arada plasenta aşağıda demişti bana bugün çok az çıkmış yukarı dedi hala ilişki yasak dikkat et dedi eşim çok üzülecek bu duruma 5 aydır eli elime değmeditabi şaka bir yana önceliğimiz bebeğimizin iyi olması rabbim hepsine sağlık sıhhat versin

Kuzum ya kıyamam üzme kendini yaptıran arkadaşlar daha iyi bilir ben yas riskini bilmiyorum ama hemen gir ayrintiliya şüphesi gitsin içinden üzme kendini boşuna
Sağol canım benim haftaya inşallah ilk isim gitmek olacak zaten sizlerde dua edin bebişim için ablaları Allah hepinizden razı olsun

Sağol canım benim haftaya inşallah ilk isim gitmek olacak zaten sizlerde dua edin bebişim için ablaları Allah hepinizden razı olsun
Bence hiç bisey çıkmayacak üzme kendini hiç her zaman ediyorum gerçekten kendi çocuğumun yanına katıyorum her zaman Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Merhaba. Ben de 34'üm. Doktorum "Yaşın sınırda sayılır. Ben tarama testleri yerine fetal dna testi öneriyorum" dedi. Direkt onu yaptırdık. Taramalara girmedim. Amniyosentez için bu kadar ısrarcı olması ne kadar doğru ki? Tabii ki bize olası durumlardan bahsediyorlar ama kararı da bize bırakıyorlar. Fetal dna için bile ısrar etmedi doktor. Sebeplerini söyledi, ben bunu öneriyorum dedi ama kararı da bana bıraktı

Zaten olması gereken bu ısrarları sanki bebek sorunlu gibi bir algı oluşturdu resmen sizin doktor gayet ılımlıymis neyse sağlık olsun rabbim korktugumuza ugratmasin inşallah hepimizin saglikla doğar

Kızımda doğumum sezaryendi ve ameliyattan 2 gün sonra bebeğimin bezini kendim değiştirebiliyordum, 1 hafta sonra da çoğu işimi kendim yapabildim, söyleyeceklerim bu kadar…
Ben 1 gün sonra ayaktaydim cok şükür sezeryan zor diyenler ne kadar abartmis demiştim galiba kisiden kisiye değişiyor ama genel olarak sezeryan zor diyenler abartıyor bence.

Ya her gebede risk var bence down sendromu için , denildiği gibi milyonda 1 olsa da var yani. Israr gerçekten saçma olmuş aldırmam dediğin halde bir de. Bazıları gerçekten konuşmayı bilmiyor özellikle bu hassas dönemlerimizde gerçek ihtimali söyleyip en iyi dileklerle muayene etmesi lazım. Sen hiç takma kafana, dua etmek lazım bol bol

Sevgili bacilar,eyyy romalilar iştah patlaması yaşıyorum, erken oldu sanki,1 haftada 2 kilo aldım, kilo almaya da yatkinim,ne olcek,ikinci üçüncü gebeligini yasayan arkadaşlar bundan böyle dahada mi artacak,yardimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…