Canım Osteocare verdi doktorum bana, içinde D3 var ekstra d vitamini de kullanıyorum, doktorum devam et dedi. Multivitaminin içinde olan D vitaminleri genelde eser miktarda oluyor karışık olduğu için.Benim damla d3 vit vardi halbuki birde kalsiyum verdi icinde d3 yaziyor anlamadim simdi ikisini de kullansam sıkıntı olur mu bilemedim
Iste yine de moral bozuyorlar sen hamileliğin tadını cikar canimAh canım ben hiç takmadım şimdiye kadar da doktorun ısrarı deli etti beni resmen, arkadaş karışma yapmıyorum istemiyorum diyorum daha ne istiyorsun seni ilgilendirmez ki ben Rabbime sığındım Gecem gündüzüm dua zaten kendim içinde sizler içinde ama illa kurt dusurecekler içimize haklısın canım takmamaya çalışacağım zaten gereksiz buluyorum
Evet sinir beni boğdu zaten Normal de herseye sinir olan biriyimNe bir maske var. İnsanin uzerine dogru hapsiriyorlar. Aynen mal mal bakiyorlar birde sinirden patliyorum bende sorma
Hmm o zaman banada kesme dedi kullanayim bende zaten dvit 9 du en son düşük baya bi.bir sıkıntı olmazCanım Osteocare verdi doktorum bana, içinde D3 var ekstra d vitamini de kullanıyorum, doktorum devam et dedi. Multivitaminin içinde olan D vitaminleri genelde eser miktarda oluyor karışık olduğu için.
Sağol canım öyle yapacağım Rabbimden başka kim bilir ne olacağını inşallah ayrintilida güzel gelir de doktorunda yersiz endişesi son bulurIste yine de moral bozuyorlar sen hamileliğin tadını cikar canim
Amin canim insSağol canım öyle yapacağım Rabbimden başka kim bilir ne olacağını inşallah ayrintilida güzel gelir de doktorunda yersiz endişesi son bulur
Bence de kullan canım vitaminleri bebişlerle bölüşüyoruz sonuçta, anca yeterli olurHmm o zaman banada kesme dedi kullanayim bende zaten dvit 9 du en son düşük baya bi.bir sıkıntı olmaz
Haklısın canımBence de kullan canım vitaminleri bebişlerle bölüşüyoruz sonuçta, anca yeterli olur
Al benden de o kadar.gayet iyiydim 5 saat yolculuktan sonra kendime gelemiyorum enerjik halim gitti halsiz halim geri geldi surekli yatmak istiyorumO kadar enerjik gidiyordum gene göze geldimbugün başım çatlıyo midem kötü karnımın şişliği indi gibi bebeği hissetmiyorum ne olcak benim bu hâlim
Kuzum ya kıyamam üzme kendini yaptıran arkadaşlar daha iyi bilir ben yas riskini bilmiyorum ama hemen gir ayrintiliya şüphesi gitsin içinden üzme kendini boşunaKızlar üç hafta önce doktora gitmiştim bana yaş riskin yüksek amniyosentez yapalım dedi hayır hocam lüzumu yok dedim ısrarla down olursa aldirmazmisin dedi aldırmam dedim ben bı cana kıyamam ısrar ediyor bak emin misin hocam eminim istemiyorum yaptırmam dedim tamam ayrintiliya perinatoloji ye git dedi tamam sevk verin dedim kendin alabilirsin sıkıntı olamz dedi baktım sevksiz randevu alınmıyor neyse bugün yine gittim ayrintiliya randevu aldinmi dedi hayır sevk olmadan alınmıyor devletede randevu bulamadım aldığım randevuda iptal edildi dedim siz veremezmisiniz Sevk yok dedi o zaman burada girerim ayrintiliya dedim tutturdu senin yaş yüksekti dimi amniyosentez yaptırmadın dimi hayır dedim illa niye yaptır ya down olursa sonra doktor demedi deme diyor hocam aldırmam ben gerek yok dedim ısrar kıyamet deli etti yine beni hala down çıkarsa gibi konuşuyor Allah korusun diyorum Allah korusunda ya çıkarsa diyor hocam siz öyle deyince Allah korusun diyeceğim tabı ne diyeyim diyorum tamam da falan diyor ayrintilida çıkmazmi varsa bile dedim varsa çıkabilir diyor riskimde 1/259du galiba sizede yazmıştım hatta Allah aşkına ne hakkı var bana bunu yaşatmaya doktorun moralim çok bozulduçok mu yüksek riskim yaşımda 34 daha
Sağol canım benim haftaya inşallah ilk isim gitmek olacak zaten sizlerde dua edin bebişim için ablaları Allah hepinizden razı olsunKuzum ya kıyamam üzme kendini yaptıran arkadaşlar daha iyi bilir ben yas riskini bilmiyorum ama hemen gir ayrintiliya şüphesi gitsin içinden üzme kendini boşuna
Bence hiç bisey çıkmayacak üzme kendini hiç her zaman ediyorum gerçekten kendi çocuğumun yanına katıyorum her zaman Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsinSağol canım benim haftaya inşallah ilk isim gitmek olacak zaten sizlerde dua edin bebişim için ablaları Allah hepinizden razı olsun
Merhaba. Ben de 34'üm. Doktorum "Yaşın sınırda sayılır. Ben tarama testleri yerine fetal dna testi öneriyorum" dedi. Direkt onu yaptırdık. Taramalara girmedim. Amniyosentez için bu kadar ısrarcı olması ne kadar doğru ki? Tabii ki bize olası durumlardan bahsediyorlar ama kararı da bize bırakıyorlar. Fetal dna için bile ısrar etmedi doktor. Sebeplerini söyledi, ben bunu öneriyorum dedi ama kararı da bana bıraktıKızlar üç hafta önce doktora gitmiştim bana yaş riskin yüksek amniyosentez yapalım dedi hayır hocam lüzumu yok dedim ısrarla down olursa aldirmazmisin dedi aldırmam dedim ben bı cana kıyamam ısrar ediyor bak emin misin hocam eminim istemiyorum yaptırmam dedim tamam ayrintiliya perinatoloji ye git dedi tamam sevk verin dedim kendin alabilirsin sıkıntı olamz dedi baktım sevksiz randevu alınmıyor neyse bugün yine gittim ayrintiliya randevu aldinmi dedi hayır sevk olmadan alınmıyor devletede randevu bulamadım aldığım randevuda iptal edildi dedim siz veremezmisiniz Sevk yok dedi o zaman burada girerim ayrintiliya dedim tutturdu senin yaş yüksekti dimi amniyosentez yaptırmadın dimi hayır dedim illa niye yaptır ya down olursa sonra doktor demedi deme diyor hocam aldırmam ben gerek yok dedim ısrar kıyamet deli etti yine beni hala down çıkarsa gibi konuşuyor Allah korusun diyorum Allah korusunda ya çıkarsa diyor hocam siz öyle deyince Allah korusun diyeceğim tabı ne diyeyim diyorum tamam da falan diyor ayrintilida çıkmazmi varsa bile dedim varsa çıkabilir diyor riskimde 1/259du galiba sizede yazmıştım hatta Allah aşkına ne hakkı var bana bunu yaşatmaya doktorun moralim çok bozulduçok mu yüksek riskim yaşımda 34 daha
Zaten olması gereken bu ısrarları sanki bebek sorunlu gibi bir algı oluşturdu resmen sizin doktor gayet ılımlıymis neyse sağlık olsun rabbim korktugumuza ugratmasin inşallah hepimizin saglikla doğarMerhaba. Ben de 34'üm. Doktorum "Yaşın sınırda sayılır. Ben tarama testleri yerine fetal dna testi öneriyorum" dedi. Direkt onu yaptırdık. Taramalara girmedim. Amniyosentez için bu kadar ısrarcı olması ne kadar doğru ki? Tabii ki bize olası durumlardan bahsediyorlar ama kararı da bize bırakıyorlar. Fetal dna için bile ısrar etmedi doktor. Sebeplerini söyledi, ben bunu öneriyorum dedi ama kararı da bana bıraktı
Ben 1 gün sonra ayaktaydim cok şükür sezeryan zor diyenler ne kadar abartmis demiştim galiba kisiden kisiye değişiyor ama genel olarak sezeryan zor diyenler abartıyor bence.Kızımda doğumum sezaryendi ve ameliyattan 2 gün sonra bebeğimin bezini kendim değiştirebiliyordum, 1 hafta sonra da çoğu işimi kendim yapabildim, söyleyeceklerim bu kadar…
Amin inşallahZaten olması gereken bu ısrarları sanki bebek sorunlu gibi bir algı oluşturdu resmen sizin doktor gayet ılımlıymis neyse sağlık olsun rabbim korktugumuza ugratmasin inşallah hepimizin saglikla doğar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?