- 24 Ağustos 2016
- 3.774
- 6.315
- 158
Bence de canım çok haklısın…Ben 1 gün sonra ayaktaydim cok şükür sezeryan zor diyenler ne kadar abartmis demiştim galiba kisiden kisiye değişiyor ama genel olarak sezeryan zor diyenler abartıyor bence.
Sağol canım haklısın bende ona kızıyorum zaten en ufak aksilik canımızı hemen sıkabiliyor bunu bildikleri halde böyle davranamalari hoş değil benim doktorun hiç çocuğu olmamış olmuyormuş daha doğrusu o yüzden sanırım hamileleri anlamakta zorlanıyor çok dua ediyorum onada Allah tez vakitte onada versin evlat diyeYa her gebede risk var bence down sendromu için , denildiği gibi milyonda 1 olsa da var yani. Israr gerçekten saçma olmuş aldırmam dediğin halde bir de. Bazıları gerçekten konuşmayı bilmiyor özellikle bu hassas dönemlerimizde gerçek ihtimali söyleyip en iyi dileklerle muayene etmesi lazım. Sen hiç takma kafana, dua etmek lazım bol bol
Bi de yani amniyosentez kolay bişey değil ki, o da düşüğe sebep olabiliyor Allah korusun ona da garanti veremez ki, sinir oluyorum böyle insanı geren doktorlara, sen boşver canımcım, ben 38 yaşımdayım, bi tek ikili yaptırdım, detaylıyı da yaptırcam, Allah'ın izniyle bişeyciği yoktur yavrularımızın, içini ferah tut ki zaten sen çok takılmıyorsun anladığım kadarıyla, en güzeliSağol canım haklısın bende ona kızıyorum zaten en ufak aksilik canımızı hemen sıkabiliyor bunu bildikleri halde böyle davranamalari hoş değil benim doktorun hiç çocuğu olmamış olmuyormuş daha doğrusu o yüzden sanırım hamileleri anlamakta zorlanıyor çok dua ediyorum onada Allah tez vakitte onada versin evlat diye
21. haftada çağırdı beni doktor canımDetaylıya kaçıncı haftada giriyoruz kızlar?
1 Ekimde detaylı ultrasonum, 21+0 oluyorum o gün.Detaylıya kaçıncı haftada giriyoruz kızlar?
Ay benimde ya yaşlı nineler gibi oldumOyhh bu bel ağrısını ne yapacağız? Daha şimdiden az ayakta kalsam Ali Rıza bey gibi yamuluyorum ben
Benim dr 20 ile 22 haftalar arasında dedi ama benim gidecegim radyolog 21ile 23.hafta arasinda yapıyormuş ben 20+5de gidicemDetaylıya kaçıncı haftada giriyoruz kızlar?
Son aylarda ne yapacagiizzzAy benimde ya yaşlı nineler gibi oldum
Valla hic bilmiyorum benim göbeğim buyuyor valla. Ya sol kalcamda da bicak batmasi gibi bişey var yuruyemiyorum belim de agriyor hic halimde yok balayim bir ay anca sürdüSon aylarda ne yapacagiizzz
Yaaa aynısı bende de var bel ağrısı halsizlik bıçak batması gibi ağrılar topalladim dün...ama o kiramplar falan kalsiyum.eksikliginden de oluyomus ..günde bir tane maden suyu için yada bir tane muz falan yiyin inşallah faydası olurValla hic bilmiyorum benim göbeğim buyuyor valla. Ya sol kalcamda da bicak batmasi gibi bişey var yuruyemiyorum belim de agriyor hic halimde yok balayim bir ay anca sürdü
Ben balayı dönemine bi türlü giremedimValla hic bilmiyorum benim göbeğim buyuyor valla. Ya sol kalcamda da bicak batmasi gibi bişey var yuruyemiyorum belim de agriyor hic halimde yok balayim bir ay anca sürdü
Balayı dönemi ne zaman oluyor merak ettimBen balayı dönemine bi türlü giremedimŞükür ilk aylara göre rahatım ama bu sefer de ağrılar başladı . Son aylarda da tuvalete gitmekten bi hal oluyor insan. Ancak doğumdan sonra rahatlarız bu gidişle.
Hiç duymadım, eşime duyurmayayim kesin aklına yatarKızlar YBB ye baktınız mı hiç yıkanabilir bebek bezi hem bebegin sağlıgi açısından hemde maddi olarak hazır bezlerden çok daha iyi Ve doğayı kirletmeme yönünden..
Yıkanabilir bez içlerine de cep bez yada iç bez kullanıyorsunuz ....bi araştırın bakın inşallah
4,5 ve 6 aylarda yani 2. tremaster döneminde oluyormuş güyaBalayı dönemi ne zaman oluyor merak ettim
HahhaKızlar merhaba ıyı akşamlar bende. Detaylı icin randevu aldım 21. Haftada ve benimde sizin gibi bel agrım vardı ama kalsiyum magnezyum ve dvitamini ile bel ağrım kesildi çok şükür
Ama kızlar ben de 18 haftalık oldum yaklaşık 12den beri hapşırma durumunda idrarım kaçıyor sizinde böyle bi durum oluyor mu? Doktora sordum artık büyüyor gayet normal ilerleyen zamanlarda ve son zamanlarda daha çok olacak dedi
20 ile 24. Hafta arasında canımDetaylıya kaçıncı haftada giriyoruz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?