2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Beni de detaylı için 21+ da çağırdı yani 22. Haftada. Çok heyecanlı değil mi her yerine bakıyorlar falan tek tek en çok da yüzü nasıl merak ediyorum. Fotoğrafları alınca başlarız artık inşallah sana benziyo yok bana benziyo diye
Balayı yalan bence bu arada bulantı azalsa da başka şeyler başlıyor

Hiç duymadım, eşime duyurmayayim kesin aklına yatar
Yıkamakla hiic uğraşamam
Aslında hiç zor değil gerçekten birkaç video izledim YouTube den Liner diye bir bez var onu iç bezin üzerine koyuyorsun istersen o bezi atıyorsun)
Bir bak yahu YouTube'dan)) instegram dan da bı bakın ybb bez falan yaz çıkıyor

Canim ben hergun 2 sade soda ve muz yerim ama yok hala var bugun dr kalsiyumda verdi bakalim gu geçtikçe her yerim agrimaya ve halsizlik basladi daha yolu yariladik napcaz bilmem

Baktım şimdi, gerçekten hiç benlik değil. yapabilene bravo, gerek var mı onu bilemedim Tabi çevre için çok iyi birşey orası ayrı. ..

Canim ben hergun 2 sade soda ve muz yerim ama yok hala var bugun dr kalsiyumda verdi bakalim gu geçtikçe her yerim agrimaya ve halsizlik basladi daha yolu yariladik napcaz bilmem
Rabbimm kolaylaştırısin bize aynı şeyler bende de var yine Elhamdülillah sonu güzel olucak inşallah sabr edecez....d vitamini falan da al magnezyumun falan inşallah geçer kısa zamanda

Bu aralar da yanma başladı

Ya o kadar rahatsızım ki bu durumdan tuvaletim yokken bile çok kaçıyor ogururken hapsururken gerçekten çok fena acaba şu mesane pedleri mi kullansam diye düşündüm bugün disarida çok kötü oluyor

İlk çocuk olsa idealistlik yapar peşine düşerdim ama şu an öyle bir düşüncem ve inancım yok ben doğumdan sonra iki bebek ve benim birbirimizi yemeden hayatta kalmaya odakliyim

Kaynama uyuyamama göbek ağırlaşıyor ödem oluyor ama bulantıyj galiba hepsine tercih mı ederim bilemiyorum

Baktım şimdi, gerçekten hiç benlik değil. yapabilene bravo, gerek var mı onu bilemedim Tabi çevre için çok iyi birşey orası ayrı. ..
Tek çevre için değil canım bebeğin dolaşım gaz problemi pişik problemi hiç bisey olmuyor diyorlar uyku konusunda çok rahat oluyor diyorlar ki bezi bıraktığımız da uyuyan cocuk görünce aklıma yattı dedikleri şeyler ama gerçekten ilk dönemde çok zor Heleki şimdi anane babannenin gelen gidenin her şeye karıştığı bi yenidogan dönemi olacak çok zor ki sürekli tetikte olman gerekiyor yemek temizlik zir yapılıyor bebek doğduğunda hiç birine fırsat olmadan cocuk mesajı veridigi anda tuvalete götürmek lazım bide şöyle bisey farkettim ben arkadaşımın kızı vardı o biliyordu cis yaptığını bezine yaparken 1 yaşından sonra farkına varıyorum diyordu ben asla anlamam hiç anlamadım hatta bezi öğretirken bile kakasını bile zor anlıyordum kokmuyordu benimki ikinmiyor ses etmiyordu şimdi oğlu oldu o arkadaşımın bunu asla anlayamiyorum kakasini bile farkedemiyorum diyor galiba yaparken hissedilmesi bebekle alakalı

Yok canım takılmıyorum zaten ikili test yaptırmak gibi bir niyetim bile yoktu ama hem özel hem devlet doktoru yaptır diye ısrar edince yaptırdım.evet çok haklısin sanki kolaymış gibi hemen amniyosentez diye tutturuyorlar hayır risk 50nin altında çıksa okeyde bence cokda düşük bi risk değil benimki ki 50lerde çıkanların bile sağlıklı cocuklari olmuş bende haftaya yaptırayım detaliyida hepimiz sorunsuz atlatalim inşallah canım çokça aminnn

Oyhh bu bel ağrısını ne yapacağız? Daha şimdiden az ayakta kalsam Ali Rıza bey gibi yamuluyorum ben
Aynıyım canım çocuğu okula zor götürüp getiriyorum resmen bugün yolda dayanamayıp oturdum bı köşeye bacak ağrısı bel ağrısı bazen karın ağrısı daha şimdiden boyleysem ileriki haftaları düşünemiyorum

İki çocukla bu çok zor olur. Oğlum 1.sınıfa gidiyor, tek amacım seninde dediğin gibi hayatta kalabilmek

Bende okuldan gelince yamuluyorum. Allah kolaylık versin hepimize

Kızlar iki gündür fekaket midem yanıyor mide bulantısı yaşamayan ben mide yanmasindan bittim resmen.ne olacak bu halimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…