2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım benim 1/56 idi fetal yaptırdım temiz geldi.hiç endişe etme bence

Herkese günaydiiiiin bugün sağlık ocağında kan idrar testim vardı, aç gel dediler, normalde de erken kalkarım, 9 buçuk olsun gideyim diye 2 saate yakin aç aç durdum, balkona çiçekleri sulamaya çıkınca meyve kurutuyordum onlardan acaba kurudumu, aa güzel olmuş derken bir avuca yakin yedim, içeri gelince aklım başıma geldi neyse artik pazartesi vereceğim inşallah

Ne kullandın canım kalsiyum olarak. Ciddi ağrılarım var ya. 2 gündür alıyorum ben de kalsiyum takviyesi. İnsallah geçer benmde
Osteocare diye marka kullanıyorum canım kalsiyum olarak özel bi ilaç devlet karşılamıyor ama normal doğum yapacaksan bu ilacı doğuma 1 ay kala bırakman grekiyormuş doktor öyle demişti. magnezyum olarakta efermag diye bi ilaç kullanıyorum ekstra onu doktor yazınca ssk karşılıyor birde D vitamini eksikliği de bel ağırısı yapabiliyor D vitaminini kesinlikle ihmal etme inşallah geçer bel ağrın canım bunları düzenli kullanman gerek 1-2 günde hemen geçmedi benim de 10 gün düzenli kullanımda yavaş yavaş ağrılarım azaldı çok geçmiş olsun

Günaydın sağlık ocağı beni de geçtiğimiz pazartesi için kontrole çağırmıştı.Gitmedim daha doğrusu gidemedim.Ama vicdanen de rahat değilim .

Çok tatlısın canım olsun bugüne kısmet değilmiş demekki

Günaydın sağlık ocağı beni de geçtiğimiz pazartesi için kontrole çağırmıştı.Gitmedim daha doğrusu gidemedim.Ama vicdanen de rahat değilim .
Ben ilk gebelik testimi orda yaptırınca arayıp kayıt açtılar, 20.haftada gelin kan idrar testiniz ve tetanoz aşınız var dediler, hamileliğin başında hastanede kan idrar yapıldı ama bu zamana kadar başka hiç kanıma bakılmadı, bende tekrar bakılsın diye gideceğim..sizi de kan için çağırdılarsa benim gibi başka kan alınmadıysa kontrol amaçlı verebilirsiniz içiniz rahat edecekse, bence bu rutin kanda 1 hafta önce sonra çok farketmez diye düşünüyorum. Tetanoz aşısını da 21hafta dolmadan önümüzdeki hafta salı falan olmayı düşünüyorum, aşı konusunda içim rahat değil o yüzden ayrıntılı ultrasondan önce vurulmak istedim, ertesi gün inşallah bebisimi sağlıklı görünce rahatlarım diye

ya sorma kendimi çok kötü hissediyorum zaten sürekli bi idrar olma durumu var dk başı tuvalete gidiyorum 2 dmla geliyor bitiyor... :) yani acaba idrar yolu enfeksiyonu mu oldum diye doktora gidiyorum idrarda da bişey çıkmıyor ultrasonda da böbrekler temiz doğuma kadar sabredeceğiz artık :)

Ya o kadar rahatsızım ki bu durumdan tuvaletim yokken bile çok kaçıyor ogururken hapsururken gerçekten çok fena acaba şu mesane pedleri mi kullansam diye düşündüm bugün disarida çok kötü oluyor
evet ya ben de öyle bişey düşünüyorum artık mecbur daha kötü olursa ilerde o şekilde çözüm bulmak daha mantıklı :)

Bende de bazen çok enteresan bir şey oluyor. İdrarımı yaptıktan 2sn sonra daha yeni oturmuşum gibi uzun uzun tekrar idrarımı yapıyorum.. bu nasıl bir şey ya idrar kaçırma gibi bir durumum hiç olmadı ama çok şükür

Çokk haklısın canım kıyılır mı artık herşeyiyle bir bebek taşıyoruz içimizde Allahım sağlıkla kavuştursun bazı doktorlar acımasız oluyor Allah merhametli doktorlarla karşılaştırsın

Canım iyi yapmışsın devam etme tabi o doktora ben de normalde bu hastaneye girmiyordum 2li test için gitmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…