2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende çok görüyorum normalde çok rüya görürüm ama bu hamilelikte çok daha fazla ve ürkütücü rüya görüyorum uyanır uyanmaz Allah'ım hayırlara çıkar diyorum bulantı ise benim hala var hala iştahım açılmış değil zorla yemek yiyorum hele bide yağlı birşey yediysem artıyor bulantı şükür kusma yok tabi ama yinede rahatsız ediyor tam olarak geçmeyecek galiba benimki artık umudum kalmadı

Amin canım amin haklısın ama alışmışlar galiba artık resmen vicdanları körelmiş umurlarinda bile değil oda bı canli diye düşünmüyorlar demekki

Kesinlikle bugün film çevirdim rüyamda uzuuun uzuuun uzuuun sürdü uyandım uyudum tekrar sürdü bitmedi valla rüyam hiç aklımın ucundan geçmeyen insanları görüyorum bide ne gerek var

Yaaa gerçektenmi canım vallahi büyük umut oldun çok rahatladım o ufacık kuşku bile uçup gitti içimden çok çok teşekkür ederim
Üstelik bu durumumda bile doktorum seninki gibi konuşmadı canım..İnsanların nasıl üslupları var hayret doğrusu..Bir ihtimal dedi ve diğer testleri söylemeden önce perinoltoji görsün yanlış karar vermeyelim dedi..Ben direk Fetal yaptırdım şüphe kalmasın diye..Rahat ol..

evet ya ben de öyle bişey düşünüyorum artık mecbur daha kötü olursa ilerde o şekilde çözüm bulmak daha mantıklı :)
Doğuma yakın olur genelde aslinda ama niye şimdiden böyleyiz bilemedim demek ki erken dönemde de oluyormuş ama doğumdan sonra bi anda kesiliyor canım ben çok korkmustum ilkinde bu idrar kesesi sarkanlardan falan mı diye de baya sacmalamisim geçiyor

Kesinlikle bugün film çevirdim rüyamda uzuuun uzuuun uzuuun sürdü uyandım uyudum tekrar sürdü bitmedi valla rüyam hiç aklımın ucundan geçmeyen insanları görüyorum bide ne gerek var
İnstagramda takip ettiğim kadının benim rüyamda ne işi varAynen birde uzun metraj yani..

Canim şekerini olcuyormusun ben dünden beri diyet yapıyorum hic olmadık yemekler yapıp yiyorum diyet listesinde olan daha iyiyim bulantı yönünden acikmiyordum direk midem bulaniyordu sekerdenmis diyetisyende dedi sürekli yüksek olunca şekerin düştüğü anda bulanıyor miden diye dun sabah kahvaltı çok çok kötüydü mesela çok bulandı içim bugün daha rahatım aklında olsun kötüyü getirme aklına da çok şaşırttı beni bağlantılı olması

Bende ebemin aramasını bekliyorum neden gelmedin diye işten izin almam sıkıntılı oluyor.Kızın okul işleri için aldım üstüne buda olunca gitmeyim dedim.Ama gideceğim kısa sürede.

İlaç içiyomusun bulantı için ben bugün almadım bakalım gün nasıl bitecek.

Ay kizlaaar kizlarr 130 gün kaldı diyor doğuma iyice yaklaştırdik sanki bana düşündükçe bi heyecan basıyor çok heyecanlıyım
Öyle böyle 4 ayı devirdik şükürler olsun..Ben eylülü bitti sayıyorum.Şubatıda saymıyorum ilk hafta doğum olacak diye ..Kaldı 4 ay..

Bu benim de aklımda var yani o dönem doğumları böyle haber veririz belki de

2016 şubat annesiyim, o zaman foruma girmiştim
doğum haftası o kadar harika ki

yok doğum sancım başladı
yok suyum geldi
kızlar doğuma girdim
doğurdum geldim
ben ne zaman doğuracağım
sancım 5 dakika da bire düştü napayım falanlar

derken şu an 6 yaşına yaklaştılar telefonlaşıyuruz coğuyla :)

O da değişikmişi evet hamileliğin son zamanlarında çok fazla oluyor azicık ta olsa tuvaletin bi şekilde baskıdan dolayı kaçıyor ilk gebeliğimde 35. haftadan özellikle idrar tutma çok zordu :)

Benim bulantım sadece sabahları kahvaltıyı geciktirirsem başlıyor ben de hipotiroid var , 10 yıldır tiroid ilacı kullanıyorum. İlacı aç karnına içmem ve en az yarım saat beklemem gerek kahvaltı için, hamileyken beklemek daha zor, içimde küçük bir kurtçuk var beni kemiren bu sabah tartıldım 67.5 çıktım, 66 kg ile hamile kalmıştım, 1.5 kg almışım neyseki..yerken abartmıyorum ama her zamanki gibi davranıyorum…kızımda ilk gebelik olduğu için, güya bebeği iyi besleyeceğim ya güne 2 yumurtalı omletle başlardım her gün, öğlen cevizli yoğurtlu yulaflı muzlar falan tecrübe güzel şey, şu an daha sakin ve kontrollüyüm…kızım 3.400 gr doğmuştu, bakalım oğlum kaç kg doğacak merak ediyorum

gerçekten benim de ilk gebeliğim de bu haftalarda böyle bi sorunum hiç olmadı çok şükür bunda erken başladı bende anlamadım ... hani derler ya ilk gebelk ile 2. gebelik farklı gerçekten öyle zaten benim ilk gebelikte 35. haftada idrarımı hiç tutuamadım zaten 36 da da doğum yaptım öncesi de vardı ama o kadar yoğun değildi.. .:)

Öyle böyle 4 ayı devirdik şükürler olsun..Ben eylülü bitti sayıyorum.Şubatıda saymıyorum ilk hafta doğum olacak diye ..Kaldı 4 ay..
Evet canım benimde öyle herkese şimdiden şubat 10 diyorum ama başında doğarlar insallah kavuşacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…