Bende çok görüyorum normalde çok rüya görürüm ama bu hamilelikte çok daha fazla ve ürkütücü rüya görüyorum uyanır uyanmaz Allah'ım hayırlara çıkar diyorum bulantı ise benim hala var hala iştahım açılmış değil zorla yemek yiyorum hele bide yağlı birşey yediysem artıyor bulantı şükür kusma yok tabi ama yinede rahatsız ediyor tam olarak geçmeyecek galiba benimki artık umudum kalmadıGünaydın kızlar güzel sağlıklı bir gün olsun.
Sanırım hamileliğin en sevmediğim yönü şu inatçı bulantılar ve sabaha kadar süren korku filmi tadındaki upuzun kabuslar..Yine oh be rüyaymış diye uyandığım bir sabah oldu..
Amin canım amin haklısın ama alışmışlar galiba artık resmen vicdanları körelmiş umurlarinda bile değil oda bı canli diye düşünmüyorlar demekkiÇokk haklısın canım kıyılır mı artık herşeyiyle bir bebek taşıyoruz içimizde Allahım sağlıkla kavuştursunbazı doktorlar acımasız oluyor Allah merhametli doktorlarla karşılaştırsın
Kesinlikle bugün film çevirdim rüyamda uzuuun uzuuun uzuuun sürdü uyandım uyudum tekrar sürdü bitmedi valla rüyam hiç aklımın ucundan geçmeyen insanları görüyorum bide ne gerek varGünaydın kızlar güzel sağlıklı bir gün olsun.
Sanırım hamileliğin en sevmediğim yönü şu inatçı bulantılar ve sabaha kadar süren korku filmi tadındaki upuzun kabuslar..Yine oh be rüyaymış diye uyandığım bir sabah oldu..
Üstelik bu durumumda bile doktorum seninki gibi konuşmadı canım..İnsanların nasıl üslupları var hayret doğrusu..Bir ihtimal dedi ve diğer testleri söylemeden önce perinoltoji görsün yanlış karar vermeyelim dedi..Ben direk Fetal yaptırdım şüphe kalmasın diye..Rahat ol..Yaaa gerçektenmi canım vallahi büyük umut oldun çok rahatladım o ufacık kuşku bile uçup gitti içimden çok çok teşekkür ederim
Doğuma yakın olur genelde aslinda ama niye şimdiden böyleyiz bilemedim demek ki erken dönemde de oluyormuş ama doğumdan sonra bi anda kesiliyor canım ben çok korkmustum ilkinde bu idrar kesesi sarkanlardan falan mı diye de baya sacmalamisim geçiyorevet ya ben de öyle bişey düşünüyorum artık mecbur daha kötü olursa ilerde o şekilde çözüm bulmak daha mantıklı :)
İnstagramda takip ettiğim kadının benim rüyamda ne işi varKesinlikle bugün film çevirdim rüyamda uzuuun uzuuun uzuuun sürdü uyandım uyudum tekrar sürdü bitmedi valla rüyam hiç aklımın ucundan geçmeyen insanları görüyorum bide ne gerek var
Canim şekerini olcuyormusun ben dünden beri diyet yapıyorum hic olmadık yemekler yapıp yiyorum diyet listesinde olan daha iyiyim bulantı yönünden acikmiyordum direk midem bulaniyordu sekerdenmis diyetisyende dedi sürekli yüksek olunca şekerin düştüğü anda bulanıyor miden diye dun sabah kahvaltı çok çok kötüydü mesela çok bulandı içim bugün daha rahatım aklında olsun kötüyü getirme aklına da çok şaşırttı beni bağlantılı olmasıBende çok görüyorum normalde çok rüya görürüm ama bu hamilelikte çok daha fazla ve ürkütücü rüya görüyorum uyanır uyanmaz Allah'ım hayırlara çıkar diyorum bulantı ise benim hala var hala iştahım açılmış değil zorla yemek yiyorum hele bide yağlı birşey yediysem artıyor bulantı şükür kusma yok tabi ama yinede rahatsız ediyor tam olarak geçmeyecek galiba benimki artık umudum kalmadı
Bende ebemin aramasını bekliyorum neden gelmedin diye işten izin almam sıkıntılı oluyor.Kızın okul işleri için aldım üstüne buda olunca gitmeyim dedim.Ama gideceğim kısa sürede.Ben ilk gebelik testimi orda yaptırınca arayıp kayıt açtılar, 20.haftada gelin kan idrar testiniz ve tetanoz aşınız var dediler, hamileliğin başında hastanede kan idrar yapıldı ama bu zamana kadar başka hiç kanıma bakılmadı, bende tekrar bakılsın diye gideceğim..sizi de kan için çağırdılarsa benim gibi başka kan alınmadıysa kontrol amaçlı verebilirsiniz içiniz rahat edecekse, bence bu rutin kanda 1 hafta önce sonra çok farketmez diye düşünüyorum. Tetanoz aşısını da 21hafta dolmadan önümüzdeki hafta salı falan olmayı düşünüyorum, aşı konusunda içim rahat değil o yüzden ayrıntılı ultrasondan önce vurulmak istedim, ertesi gün inşallah bebisimi sağlıklı görünce rahatlarım diye
İlaç içiyomusun bulantı için ben bugün almadım bakalım gün nasıl bitecek.Bende çok görüyorum normalde çok rüya görürüm ama bu hamilelikte çok daha fazla ve ürkütücü rüya görüyorum uyanır uyanmaz Allah'ım hayırlara çıkar diyorum bulantı ise benim hala var hala iştahım açılmış değil zorla yemek yiyorum hele bide yağlı birşey yediysem artıyor bulantı şükür kusma yok tabi ama yinede rahatsız ediyor tam olarak geçmeyecek galiba benimki artık umudum kalmadı
Öyle böyle 4 ayı devirdik şükürler olsun..Ben eylülü bitti sayıyorum.Şubatıda saymıyorum ilk hafta doğum olacak diye ..Kaldı 4 ay..Ay kizlaaar kizlarr 130 gün kaldı diyor doğuma iyice yaklaştırdik sanki bana düşündükçe bi heyecan basıyor çok heyecanlıyım
Günaydın sağlık ocağı beni de geçtiğimiz pazartesi için kontrole çağırmıştı.Gitmedim daha doğrusu gidemedim.Ama vicdanen de rahat değilim .
Benim ebem ilk kızımda da aynı kişiydi sürekli arayıp bilgi veriyordu gel falan diye şuan beklemedeyim daha aramadı beni de..beni niye hiç çağırmadılar
Bu benim de aklımda var yani o dönem doğumları böyle haber veririz belki de
Evet çok hoş olur cidden, doğum yaptığımızı bu şekilde haber verelimBu benim de aklımda var yani o dönem doğumları böyle haber veririz belki de
O da değişikmişi evet hamileliğin son zamanlarında çok fazla oluyor azicık ta olsa tuvaletin bi şekilde baskıdan dolayı kaçıyor ilk gebeliğimde 35. haftadan özellikle idrar tutma çok zordu :)Bende de bazen çok enteresan bir şey oluyor. İdrarımı yaptıktan 2sn sonra daha yeni oturmuşum gibi uzun uzun tekrar idrarımı yapıyorum..bu nasıl bir şey ya idrar kaçırma gibi bir durumum hiç olmadı ama çok şükür
gerçekten benim de ilk gebeliğim de bu haftalarda böyle bi sorunum hiç olmadı çok şükür bunda erken başladı bende anlamadım ... hani derler ya ilk gebelk ile 2. gebelik farklı gerçekten öyle zaten benim ilk gebelikte 35. haftada idrarımı hiç tutuamadım zaten 36 da da doğum yaptım öncesi de vardı ama o kadar yoğun değildi.. .:)Doğuma yakın olur genelde aslinda ama niye şimdiden böyleyiz bilemedim demek ki erken dönemde de oluyormuş ama doğumdan sonra bi anda kesiliyor canım ben çok korkmustum ilkinde bu idrar kesesi sarkanlardan falan mı diye de baya sacmalamisim geçiyor
beni 14.hafta aradılar tetanoz aşısı olman gerekiyor 20.hafta gel dedilerbeni niye hiç çağırmadılar
Evet canım benimde öyle herkese şimdiden şubat 10 diyorum ama başında doğarlar insallah kavuşacağızÖyle böyle 4 ayı devirdik şükürler olsun..Ben eylülü bitti sayıyorum.Şubatıda saymıyorum ilk hafta doğum olacak diye ..Kaldı 4 ay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?