Bende son zamanlar kaza yaşamıştım cok kotu ve komik anım var ama geçti sonra çok şükür Buda geçecek inşallahgerçekten benim de ilk gebeliğim de bu haftalarda böyle bi sorunum hiç olmadı çok şükür bunda erken başladı bende anlamadım ... hani derler ya ilk gebelk ile 2. gebelik farklı gerçekten öyle zaten benim ilk gebelikte 35. haftada idrarımı hiç tutuamadım zaten 36 da da doğum yaptım öncesi de vardı ama o kadar yoğun değildi.. .:)
Yaa ne güzel2016 şubat annesiyim, o zaman foruma girmiştim
doğum haftası o kadar harika ki
yok doğum sancım başladı
yok suyum geldi
kızlar doğuma girdim
doğurdum geldim
ben ne zaman doğuracağım
sancım 5 dakika da bire düştü napayım falanlar
derken şu an 6 yaşına yaklaştılar telefonlaşıyuruz coğuyla :)
Evet harika olurEvet çok hoş olur cidden, doğum yaptığımızı bu şekilde haber verelim
Aynen bende geçen hafta daha sık duyarken şimdi yok gibi göbeğimin sertliği bile geçmiş sankiMerhaba hanımlar,
Kızım ve ben 18+3üz bugün:)
ben bu çocugu gecen hafta bol bol hissediyordum, neredeyse bir haftadır hissetmiyorum. Evde fetal doppler var, kalp atışları normal. Sizde de oldu mu böyle hissetmeme?
Bir de gün içinde muhakkak uykum geliyor, uyumazsam çok yoruluyorum. Aslında sakin bir hayatım var. Size de oluyor mu bu yorgunluk?
Senin ilk bebiş de mi şubat2016 şubat annesiyim, o zaman foruma girmiştim
doğum haftası o kadar harika ki
yok doğum sancım başladı
yok suyum geldi
kızlar doğuma girdim
doğurdum geldim
ben ne zaman doğuracağım
sancım 5 dakika da bire düştü napayım falanlar
derken şu an 6 yaşına yaklaştılar telefonlaşıyuruz coğuyla :)
ben de böyleyim, ilk 3 ay sürekli uyuyordum, bu hafta yine uykularım başladı diyorum grip falan mı olacağım ama şükür belirtim yok ve ben de sizin gibi koşturmacada değilim, işim oturarak evde de çok iş yapmıyorum. çok değişik :)Merhaba hanımlar,
Kızım ve ben 18+3üz bugün:)
ben bu çocugu gecen hafta bol bol hissediyordum, neredeyse bir haftadır hissetmiyorum. Evde fetal doppler var, kalp atışları normal. Sizde de oldu mu böyle hissetmeme?
Bir de gün içinde muhakkak uykum geliyor, uyumazsam çok yoruluyorum. Aslında sakin bir hayatım var. Size de oluyor mu bu yorgunluk?
Canim yarım bırakma antibiyotigi iyi bisey değil doktoruna sor mide koruyucu versin onunla kullanKizlar dr un verdigi bu flagyl antibiyotik o kadar cok migde bulsntisi yanması yapiyor ki icmicem artik sabah ictim mahvoldum resmen aklinizda bulunsun sizede yazsrlar falan baska yazsinlar cidden cok kötü
Günaydın sağlık ocağı beni de geçtiğimiz pazartesi için kontrole çağırmıştı.Gitmedim daha doğrusu gidemedim.Ama vicdanen de rahat değilim .
Canim tüm gün yatiriyor beni dsha 8 gun daha sabah aksam kullanmam gerek mahvediyor daha da dr a gitmek istemiyorum kocaeline gecince kendi dr umla devam edicem o verirse bisiler icerim cok kötü yapiyor çünküCanim yarım bırakma antibiyotigi iyi bisey değil doktoruna sor mide koruyucu versin onunla kullan
ooo annesi sen de maşallah manken gibiymişsinKizlae şekerim düşüyordu, köpek kovalamasi derken baya stresliydim doktora gittim hemde detayli icin randevu alayim.dedim.
Cinsiyetimiz kesin erkek :)
Masallah 23 cm olmuş kuzum doktor boyu baya uzun diyor ilk oglumda uzundu hep ben 1.76 yim genetikdendir dedi güldü doktor.
350.gram olmuş kuzum.
2 hafta sonra insallah detayliya giricem. Bebeğimi görünce günüm güzellesti şükür ❤
Senin ilk bebiş de mi şubatbenim kızım da şubat doğumlu ama 2017 nasıl denk gelmiş di mi ? 2.ne zaman doğacak diyenlere o da şubat dediğimde millet imalı imalı gülüyor oysaki denk geldi gerçekten… ki benim 5 haftalık bir kimyasal düşüğüm oldu, aslında bu ay doğacaktı yavrum, Eylül’de… 🌬 Ama o da ablası gibi şubatta gelmeye karar verdi…
Henüz kalp atışına 5-6 gün vardı ama kese görünmüştü kimyasal gebeliğimde o yüzden melek miydi bilemiyorum nasip değilmiş canım…inşallah bu bebeğim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir ve de hayırlı bir evlat olur…Rabbim bu bebeğine hayırlı ömürler versin
Demek ki rabbim daha sağlıklı bir bebek için onu melek yapmış
Ben de bu da Şubat diyince gülüyorlar
geçen sene 2-3 ay denedim nasip olmadı
Araya boşluk koydum işlerim yoğun diye
Bu sene de ilk ay da oldu
Demek ki geçen sene olsaydı bana çok zor olacakmış
Şifa olsun inşaallah. Amin sağ salim alalım bebişleri kucağımıza :)Kızlar az önce biontech 2.dozumu olarak kendi adıma bu aşı defterini kapatmış bulunmaktayım…İnşallah bol antikor olur ve de sağ salim alırım bebeğimi kucağıma…darısı diğer annelere inşallah
Geçmiş olsun, bol şifa, antikor olsun insallahKızlar az önce biontech 2.dozumu olarak kendi adıma bu aşı defterini kapatmış bulunmaktayım…İnşallah bol antikor olur ve de sağ salim alırım bebeğimi kucağıma…darısı diğer annelere inşallah
Evet insallah cnm renkli ultrasonla da baktik.agzi burnu tatli tatli cok şükür 2.kez bu duyguları yaşıyorum ❤O
ooo annesi sen de maşallah manken gibiymişsinMaşallah kilosu da iyi , bir prens daha geliyor yani ankette kızlar öndeydi, erkekler solladı valla şaka maka
Cnm degilsindir insallah oncedende boyle hastaliklar oluyordu hemen aklina covid getirme stres olma bol.bol dinlen vitaminleri iyi al ılık seyler ic gecer insallahKızlar iki gündür kuru öksürük vardı bugün hafif hafif çok afedersiniz balgam çıkarmaya başladım. Şu an için ateş vs yok, tat koku her şey yerinde, ekstrem bir kas eklem ağrısı da yok. Salı günü kadın doğuma hastaneye gittim her yerde çift maskeliydim, çıkışta bi yemek yedik hava sıcak diye tişörtle çıktım, sonra birden şiddetli rüzgar çıktı. Covid falan değilimdir di mi, çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?