2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende son zamanlar kaza yaşamıştım cok kotu ve komik anım var ama geçti sonra çok şükür Buda geçecek inşallah

Yaa ne güzel inşallah saglikla görelim o günleri ne güzel telaşlar kim bilir

Aynen bende geçen hafta daha sık duyarken şimdi yok gibi göbeğimin sertliği bile geçmiş sanki

Senin ilk bebiş de mi şubat benim kızım da şubat doğumlu ama 2017 nasıl denk gelmiş di mi ? 2.ne zaman doğacak diyenlere o da şubat dediğimde millet imalı imalı gülüyor oysaki denk geldi gerçekten… ki benim 5 haftalık bir kimyasal düşüğüm oldu, aslında bu ay doğacaktı yavrum, Eylül’de…🌬 Ama o da ablası gibi şubatta gelmeye karar verdi…

Kizlar dr un verdigi bu flagyl antibiyotik o kadar cok migde bulsntisi yanması yapiyor ki icmicem artik sabah ictim mahvoldum resmen aklinizda bulunsun sizede yazsrlar falan baska yazsinlar cidden cok kötü

ben de böyleyim, ilk 3 ay sürekli uyuyordum, bu hafta yine uykularım başladı diyorum grip falan mı olacağım ama şükür belirtim yok ve ben de sizin gibi koşturmacada değilim, işim oturarak evde de çok iş yapmıyorum. çok değişik :)

Kizlar dr un verdigi bu flagyl antibiyotik o kadar cok migde bulsntisi yanması yapiyor ki icmicem artik sabah ictim mahvoldum resmen aklinizda bulunsun sizede yazsrlar falan baska yazsinlar cidden cok kötü
Canim yarım bırakma antibiyotigi iyi bisey değil doktoruna sor mide koruyucu versin onunla kullan

Kizlae şekerim düşüyordu, köpek kovalamasi derken baya stresliydim doktora gittim hemde detayli icin randevu alayim.dedim.
Cinsiyetimiz kesin erkek :)
Masallah 23 cm olmuş kuzum doktor boyu baya uzun diyor ilk oglumda uzundu hep ben 1.76 yim genetikdendir dedi güldü doktor.
350.gram olmuş kuzum.
2 hafta sonra insallah detayliya giricem. Bebeğimi görünce günüm güzellesti şükür ❤

Günaydın sağlık ocağı beni de geçtiğimiz pazartesi için kontrole çağırmıştı.Gitmedim daha doğrusu gidemedim.Ama vicdanen de rahat değilim .

Bence gidin mutlaka . Doktorunuz bakıyor mu sizin demir ve şekerinize ? Bu haftaya kadar sadece bir kere kan verdiyseniz sağlık ocağına gidin yine .

Benim Çarşamba günü kontrolüm vardı , tekrar kan ve idrara bakıldı. Demirim düşük çıktı ona göre ilacım artacak şuan . Bir de gebe eğitim derslerine kayıt için bilgi verdi ebe .

Canim yarım bırakma antibiyotigi iyi bisey değil doktoruna sor mide koruyucu versin onunla kullan
Canim tüm gün yatiriyor beni dsha 8 gun daha sabah aksam kullanmam gerek mahvediyor daha da dr a gitmek istemiyorum kocaeline gecince kendi dr umla devam edicem o verirse bisiler icerim cok kötü yapiyor çünkü

O
ooo annesi sen de maşallah manken gibiymişsin Maşallah kilosu da iyi , bir prens daha geliyor yani ankette kızlar öndeydi, erkekler solladı valla şaka maka

Rabbim bu bebeğine hayırlı ömürler versin
Demek ki rabbim daha sağlıklı bir bebek için onu melek yapmış

Ben de bu da Şubat diyince gülüyorlar
geçen sene 2-3 ay denedim nasip olmadı
Araya boşluk koydum işlerim yoğun diye
Bu sene de ilk ay da oldu
Demek ki geçen sene olsaydı bana çok zor olacakmış

Henüz kalp atışına 5-6 gün vardı ama kese görünmüştü kimyasal gebeliğimde o yüzden melek miydi bilemiyorum nasip değilmiş canım…inşallah bu bebeğim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir ve de hayırlı bir evlat olur… evet seninki şubat ayına kısmetmiş demekki annesi

Şifa olsun inşaallah. Amin sağ salim alalım bebişleri kucağımıza :)

Kızlar iki gündür kuru öksürük vardı bugün hafif hafif çok afedersiniz balgam çıkarmaya başladım. Şu an için ateş vs yok, tat koku her şey yerinde, ekstrem bir kas eklem ağrısı da yok. Salı günü kadın doğuma hastaneye gittim her yerde çift maskeliydim, çıkışta bi yemek yedik hava sıcak diye tişörtle çıktım, sonra birden şiddetli rüzgar çıktı. Covid falan değilimdir di mi, çok korkuyorum.

O

ooo annesi sen de maşallah manken gibiymişsin Maşallah kilosu da iyi , bir prens daha geliyor yani ankette kızlar öndeydi, erkekler solladı valla şaka maka
Evet insallah cnm renkli ultrasonla da baktik.agzi burnu tatli tatli cok şükür 2.kez bu duyguları yaşıyorum ❤

Cnm degilsindir insallah oncedende boyle hastaliklar oluyordu hemen aklina covid getirme stres olma bol.bol dinlen vitaminleri iyi al ılık seyler ic gecer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…