- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Bende 2017 temmuz annelerinde idim 36 hagtada dogum yaparak ilk ben doğurmuştum :) ve annelerin hepsini telaslandirmistimEvet çok hoş olur cidden, doğum yaptığımızı bu şekilde haber verelim
Doktorunu degistir canim. Rabbimin izniyle bebegini saglikli bi sekilde kucagina alacaksin insaAllah. O risk hemen hemen hepimizde ayni zaten. Allah iyi doktorlarla karsilastirsin. Strese koyma kendini hemen doktorunu degistirYok canım çok şükür birseyde benim yaş riski çıkmıştı ikili testte doktorun geçen gittigimdede bugün gittigimdede illa down olursa aldırır misin gibi yada amniyosentez yaptırmayi neden kabul etmedin yapsaydin gibi ısrarları oldu onu anlattım kızlara da sinirlerim bozuldu biraz sadece 259/1 çıkmıştı taktı kafaya kadın ya hadi geçen sefer söyledin ben ısrarla aldirmam bebeğide dedim şimdiki ısrarın nedir yani
Canım çok gecmis olsun Allah şifa versin.Kizlar dun gece yine acildeydim. Cok sukur bebegim iyi. Ama siddetli oksurugum devam ediyor. Muhakkak gogys doktoru gorsun dedi. Bugun tedavi oldum. Cigerlerimin cok kotu oldugunu cok ilerlemis dedi. Hastaneye yatirip tedavi etmem lazim ama hamile oldugundan dolayi verecegim tedavi bebege zarar verir dedi. Covid testi aldi. Dua edelim negatif ciksin dedi. Kortizon basladi. Bebege kesinlikle hicbir zarari yok yarari bile var dedi. Doktorumda hemen basla zarari yok dedi. Dualariniza talibim.
Covid olsan oyle olmazdi canim merak etme icin rahat olsunKızlar iki gündür kuru öksürük vardı bugün hafif hafif çok afedersiniz balgam çıkarmaya başladım. Şu an için ateş vs yok, tat koku her şey yerinde, ekstrem bir kas eklem ağrısı da yok. Salı günü kadın doğuma hastaneye gittim her yerde çift maskeliydim, çıkışta bi yemek yedik hava sıcak diye tişörtle çıktım, sonra birden şiddetli rüzgar çıktı. Covid falan değilimdir di mi, çok korkuyorum.
Yok canım hiç ölctürmedim tamam bende dikkate alayım bunu ama bende fark ettim ki çok yağlı yediğimde daha çok bulanıyor dikkat ediyorum artık geçen karnı yarık yaptım yedikten sonra çok fena arttı bulantı daha hafif besleniyorum şimdi daha rahat gibiyim ama bulantı hissi hep var oda bı gecseydi Allah'ın izniyleCanim şekerini olcuyormusun ben dünden beri diyet yapıyorum hic olmadık yemekler yapıp yiyorum diyet listesinde olan daha iyiyim bulantı yönünden acikmiyordum direk midem bulaniyordu sekerdenmis diyetisyende dedi sürekli yüksek olunca şekerin düştüğü anda bulanıyor miden diye dun sabah kahvaltı çok çok kötüydü mesela çok bulandı içim bugün daha rahatım aklında olsun kötüyü getirme aklına da çok şaşırttı beni bağlantılı olması
Yok ben bir buçuk aydır bıraktım cok şükür canım içmiyorum hiç Allah'a şükür kusmam yok sadece bulantı sende içme daha inşallah kusmazsinİlaç içiyomusun bulantı için ben bugün almadım bakalım gün nasıl bitecek.
Yok canım ya korkma üsütmüssündür rüzgar çarpmıştır bunlar korona belirtisi değil zatenKızlar iki gündür kuru öksürük vardı bugün hafif hafif çok afedersiniz balgam çıkarmaya başladım. Şu an için ateş vs yok, tat koku her şey yerinde, ekstrem bir kas eklem ağrısı da yok. Salı günü kadın doğuma hastaneye gittim her yerde çift maskeliydim, çıkışta bi yemek yedik hava sıcak diye tişörtle çıktım, sonra birden şiddetli rüzgar çıktı. Covid falan değilimdir di mi, çok korkuyorum.
Teşekkür ederim canım amin benim de kafam karıştı zaten bakacagim artık duruma göre bir dahaki gidişimde strese sokarsa bırakacağım kaldiramam böyle bir durumu bir dahaDoktorunu degistir canim. Rabbimin izniyle bebegini saglikli bi sekilde kucagina alacaksin insaAllah. O risk hemen hemen hepimizde ayni zaten. Allah iyi doktorlarla karsilastirsin. Strese koyma kendini hemen doktorunu degistir
Gecmis olsun canım inşallah kolayca atlatirisnizKizlar dun gece yine acildeydim. Cok sukur bebegim iyi. Ama siddetli oksurugum devam ediyor. Muhakkak gogys doktoru gorsun dedi. Bugun tedavi oldum. Cigerlerimin cok kotu oldugunu cok ilerlemis dedi. Hastaneye yatirip tedavi etmem lazim ama hamile oldugundan dolayi verecegim tedavi bebege zarar verir dedi. Covid testi aldi. Dua edelim negatif ciksin dedi. Kortizon basladi. Bebege kesinlikle hicbir zarari yok yarari bile var dedi. Doktorumda hemen basla zarari yok dedi. Dualariniza talibim.
O bende de oluyor canım ama ağır olan bulantı geçti gibi şükürYok canım hiç ölctürmedim tamam bende dikkate alayım bunu ama bende fark ettim ki çok yağlı yediğimde daha çok bulanıyor dikkat ediyorum artık geçen karnı yarık yaptım yedikten sonra çok fena arttı bulantı daha hafif besleniyorum şimdi daha rahat gibiyim ama bulantı hissi hep var oda bı gecseydi Allah'ın izniyle
Sadece ilk hamile olduğumu öğrendiğimde yapıldı sonra tahlil yapılmadı ne yazık ki.Aynen fırsat yaratıp gitmem gerek.Bence gidin mutlaka . Doktorunuz bakıyor mu sizin demir ve şekerinize ? Bu haftaya kadar sadece bir kere kan verdiyseniz sağlık ocağına gidin yine .
Benim Çarşamba günü kontrolüm vardı , tekrar kan ve idrara bakıldı. Demirim düşük çıktı ona göre ilacım artacak şuan . Bir de gebe eğitim derslerine kayıt için bilgi verdi ebe .
Bende bırakayım canım.Bire düşürmüştüm.Keseyim artık.Yok ben bir buçuk aydır bıraktım cok şükür canım içmiyorum hiç Allah'a şükür kusmam yok sadece bulantı sende içme daha inşallah kusmazsin
Benim oğlum da Kasım 2016 doğumlu, burda bi grubumuz vardı hep birlikte yürüttük hamileliğimizi, sosyal medyadan ekledik aynı şehirde olanlar gün yapmaya başladık, ilk yılbaşımızda çekiliş yaparak bebişlere hediyeler yolladık, 1.yaş günlerinde yine çekilişler yaptık, dediğin gibi çoğuyla hala görüşüyoruz, bilgi alışverişi yapıyoruz. Ozamanlar daha sık foruma giriyordum, ilk çocuk olunca ama şimdi anaokulu derken yemeği temizliği derken gün içinde yorulup uyuyorum. İnşallah sizlerlede aynı duyguları yaşayabiliriz2016 şubat annesiyim, o zaman foruma girmiştim
doğum haftası o kadar harika ki
yok doğum sancım başladı
yok suyum geldi
kızlar doğuma girdim
doğurdum geldim
ben ne zaman doğuracağım
sancım 5 dakika da bire düştü napayım falanlar
derken şu an 6 yaşına yaklaştılar telefonlaşıyuruz coğuyla :)
Cok gecmis olsun cnmKizlar dun gece yine acildeydim. Cok sukur bebegim iyi. Ama siddetli oksurugum devam ediyor. Muhakkak gogys doktoru gorsun dedi. Bugun tedavi oldum. Cigerlerimin cok kotu oldugunu cok ilerlemis dedi. Hastaneye yatirip tedavi etmem lazim ama hamile oldugundan dolayi verecegim tedavi bebege zarar verir dedi. Covid testi aldi. Dua edelim negatif ciksin dedi. Kortizon basladi. Bebege kesinlikle hicbir zarari yok yarari bile var dedi. Doktorumda hemen basla zarari yok dedi. Dualariniza talibim.
Çok gecmis olsun Allah tez zamanda şifa versin insKizlar dun gece yine acildeydim. Cok sukur bebegim iyi. Ama siddetli oksurugum devam ediyor. Muhakkak gogys doktoru gorsun dedi. Bugun tedavi oldum. Cigerlerimin cok kotu oldugunu cok ilerlemis dedi. Hastaneye yatirip tedavi etmem lazim ama hamile oldugundan dolayi verecegim tedavi bebege zarar verir dedi. Covid testi aldi. Dua edelim negatif ciksin dedi. Kortizon basladi. Bebege kesinlikle hicbir zarari yok yarari bile var dedi. Doktorumda hemen basla zarari yok dedi. Dualariniza talibim.
Benimki de 39+3’te doğmuştu…hiç doğum sancısı da çekmedim, sezaryen olmam gerekiyordu, günü ve saati belirlendi , doğurtuldum geldimBende 2017 temmuz annelerinde idim 36 hagtada dogum yaparak ilk ben doğurmuştum :) ve annelerin hepsini telaslandirmistimbakalim bu grupta ilk doğumu kim yapicak sağlıkla
Kızlar midem cok yaniyor soda ve sütü deniyorum ama yok fayda etmiyorbaska bir çözümü olan var mi acaba?
Şifa olsun inşaallah. Amin sağ salim alalım bebişleri kucağımıza :)
Çok teşekkürler kızlar amin inşallahGeçmiş olsun, bol şifa, antikor olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?