2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet çok hoş olur cidden, doğum yaptığımızı bu şekilde haber verelim
Bende 2017 temmuz annelerinde idim 36 hagtada dogum yaparak ilk ben doğurmuştum :) ve annelerin hepsini telaslandirmistim bakalim bu grupta ilk doğumu kim yapicak sağlıkla

Doktorunu degistir canim. Rabbimin izniyle bebegini saglikli bi sekilde kucagina alacaksin insaAllah. O risk hemen hemen hepimizde ayni zaten. Allah iyi doktorlarla karsilastirsin. Strese koyma kendini hemen doktorunu degistir

Kizlar dun gece yine acildeydim. Cok sukur bebegim iyi. Ama siddetli oksurugum devam ediyor. Muhakkak gogys doktoru gorsun dedi. Bugun tedavi oldum. Cigerlerimin cok kotu oldugunu cok ilerlemis dedi. Hastaneye yatirip tedavi etmem lazim ama hamile oldugundan dolayi verecegim tedavi bebege zarar verir dedi. Covid testi aldi. Dua edelim negatif ciksin dedi. Kortizon basladi. Bebege kesinlikle hicbir zarari yok yarari bile var dedi. Doktorumda hemen basla zarari yok dedi. Dualariniza talibim.

Canım çok gecmis olsun Allah şifa versin.

Covid olsan oyle olmazdi canim merak etme icin rahat olsun

Yok canım hiç ölctürmedim tamam bende dikkate alayım bunu ama bende fark ettim ki çok yağlı yediğimde daha çok bulanıyor dikkat ediyorum artık geçen karnı yarık yaptım yedikten sonra çok fena arttı bulantı daha hafif besleniyorum şimdi daha rahat gibiyim ama bulantı hissi hep var oda bı gecseydi Allah'ın izniyle

Yok canım ya korkma üsütmüssündür rüzgar çarpmıştır bunlar korona belirtisi değil zaten

Doktorunu degistir canim. Rabbimin izniyle bebegini saglikli bi sekilde kucagina alacaksin insaAllah. O risk hemen hemen hepimizde ayni zaten. Allah iyi doktorlarla karsilastirsin. Strese koyma kendini hemen doktorunu degistir
Teşekkür ederim canım amin benim de kafam karıştı zaten bakacagim artık duruma göre bir dahaki gidişimde strese sokarsa bırakacağım kaldiramam böyle bir durumu bir daha

Gecmis olsun canım inşallah kolayca atlatirisniz

O bende de oluyor canım ama ağır olan bulantı geçti gibi şükür

Sadece ilk hamile olduğumu öğrendiğimde yapıldı sonra tahlil yapılmadı ne yazık ki.Aynen fırsat yaratıp gitmem gerek.

Benim oğlum da Kasım 2016 doğumlu, burda bi grubumuz vardı hep birlikte yürüttük hamileliğimizi, sosyal medyadan ekledik aynı şehirde olanlar gün yapmaya başladık, ilk yılbaşımızda çekiliş yaparak bebişlere hediyeler yolladık, 1.yaş günlerinde yine çekilişler yaptık, dediğin gibi çoğuyla hala görüşüyoruz, bilgi alışverişi yapıyoruz. Ozamanlar daha sık foruma giriyordum, ilk çocuk olunca ama şimdi anaokulu derken yemeği temizliği derken gün içinde yorulup uyuyorum. İnşallah sizlerlede aynı duyguları yaşayabiliriz

Cok gecmis olsun cnm

Çok gecmis olsun Allah tez zamanda şifa versin ins

Bende 2017 temmuz annelerinde idim 36 hagtada dogum yaparak ilk ben doğurmuştum :) ve annelerin hepsini telaslandirmistim bakalim bu grupta ilk doğumu kim yapicak sağlıkla
Benimki de 39+3’te doğmuştu…hiç doğum sancısı da çekmedim, sezaryen olmam gerekiyordu, günü ve saati belirlendi , doğurtuldum geldim Oğlanlar daha geç doğarmış bakalım bu küçük prens kaç haftalıkken gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…