2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Gecmis olsun cnm oksurugun icin balin icine karabiber at ye cnm
Geçmiş olsun cnm arkadşım rabbim sifani versin hamileyken kortizon icen cok var insallah sifa olsun
Rabbim kortuklarimiza uğratmasın cnm insllah negatif gelir testin

Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlığınıza kavuşun inşallah

Aaaa çok üzüldüm canım yaa tüh niye böyle oldu ki… inşallah ciddi değildir, dua edeceğim senin için, çabucak iyileş

Kızlar midem cok yaniyor soda ve sütü deniyorum ama yok fayda etmiyor baska bir çözümü olan var mi acaba?
Canim gun içinde yediklerine dikkat onlarda domates,baharatlar,yağlı yiyecekelere
Yedikten sonra hemen uzanama cnm biraz zaman geçsin
Birde sari leblebi de iyi gelir
Dahada gecmezse doktoruna danis canim o sana uygun ilaç verir

Canim gun içinde yediklerine dikkat onlarda domates,baharatlar,yağlı yiyecekelere
Yedikten sonra hemen uzanama cnm biraz zaman geçsin
Birde sari leblebi de iyi gelir
Dahada gecmezse doktoruna danis canim o sana uygun ilaç verir
Dediklerini de yapayim canim sagol.her yediğim dokunuyor anlamadim gittihic midesi bulanmayan ben siddetli mide yanmasi çekiyorum

Benim.oglan işte 36 da doğdu tum kliseleri yıktık

Reflü olabilir misin canım, o mide yanması yapar, benim abimde var da…asitli şeyler mide yanması yapar mesela, soda günde 2 kere içiyorum dedim, bir süre soda içme bakalım devam etcek mi
Reflum yoktuki canim benim soda icmesem hic duramam acaba kayınvalidemin yemekleri mi dokunuo ki kadin guzel yemek yapio ama baharat salca bol kullanıyor ondan da olabilir diye düşünüyorum

Ben de aynı marka aldım canım sağolasın. Doğuma yakın bırakacağımı bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim 3. Günüm olmasına rağmen hafif azaldı ağrılarım hiç duramıyordum ağrıdan kutu bitince daha iyi olurum eminim

Kızlar midem cok yaniyor soda ve sütü deniyorum ama yok fayda etmiyor baska bir çözümü olan var mi acaba?
Canım ilk haftalarda benim çok yanma oluyordu midemde, doktor hiç bi zararı yok diye gaviscon şurup vermişti, o iyi geliyordu bi de sarı leblebi bana da iyi geliyordu, umarım iyi gelir sana da

Aynen bende geçen hafta daha sık duyarken şimdi yok gibi göbeğimin sertliği bile geçmiş sanki
Benim de öyle. Ama geçen hafta bir gün karnım çok ağrıdı, dedim yeri büyüyor. Bence yeri büyüdü ve hisseyatı azaldı. İçeri girdi resmen çocuk :) yüzüstü yatınca acırdı misal artık acımıyor

Ben artık bu duruma alıştım 2 gün hareketliyse 3 gün sakın oluyor. Bence şuan için kesinlikle normal .
Doğrudur canım. Hergün hareketliydi benim ki bugün durgun baya ondan şaşırdım . Demekki böyle olabiliyormus

Bugün çarşıya gittim bebek mağazalarına girdim 10 lu hastane çıkışı alıyım diyordum esnaf bitmiş zaten ne ürün var ne çeşit ve acayip pahalı aynı ürün internette 250 TL iken dükkanlarda 350 TL .anlıyorum onlarda 2 sene kapalı kaldı ama 100 TL de bizim için çok büyük fark.bu nedenle birçok şeyi internetten almaya karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…