Gecmis olsun cnm oksurugun icin balin icine karabiber at ye cnmKızlar iki gündür kuru öksürük vardı bugün hafif hafif çok afedersiniz balgam çıkarmaya başladım. Şu an için ateş vs yok, tat koku her şey yerinde, ekstrem bir kas eklem ağrısı da yok. Salı günü kadın doğuma hastaneye gittim her yerde çift maskeliydim, çıkışta bi yemek yedik hava sıcak diye tişörtle çıktım, sonra birden şiddetli rüzgar çıktı. Covid falan değilimdir di mi, çok korkuyorum.
Geçmiş olsun cnm arkadşım rabbim sifani versin hamileyken kortizon icen cok var insallah sifa olsunKizlar dun gece yine acildeydim. Cok sukur bebegim iyi. Ama siddetli oksurugum devam ediyor. Muhakkak gogys doktoru gorsun dedi. Bugun tedavi oldum. Cigerlerimin cok kotu oldugunu cok ilerlemis dedi. Hastaneye yatirip tedavi etmem lazim ama hamile oldugundan dolayi verecegim tedavi bebege zarar verir dedi. Covid testi aldi. Dua edelim negatif ciksin dedi. Kortizon basladi. Bebege kesinlikle hicbir zarari yok yarari bile var dedi. Doktorumda hemen basla zarari yok dedi. Dualariniza talibim.
Sagol canım birde onu deneyeyimNaneli sakız bana çok iyi geliyor canım. Sende bir dene istersen
Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlığınıza kavuşun inşallahKizlar dun gece yine acildeydim. Cok sukur bebegim iyi. Ama siddetli oksurugum devam ediyor. Muhakkak gogys doktoru gorsun dedi. Bugun tedavi oldum. Cigerlerimin cok kotu oldugunu cok ilerlemis dedi. Hastaneye yatirip tedavi etmem lazim ama hamile oldugundan dolayi verecegim tedavi bebege zarar verir dedi. Covid testi aldi. Dua edelim negatif ciksin dedi. Kortizon basladi. Bebege kesinlikle hicbir zarari yok yarari bile var dedi. Doktorumda hemen basla zarari yok dedi. Dualariniza talibim.
Aaaa çok üzüldüm canım yaa tüh niye böyle oldu ki… inşallah ciddi değildir, dua edeceğim senin için, çabucak iyileşKizlar dun gece yine acildeydim. Cok sukur bebegim iyi. Ama siddetli oksurugum devam ediyor. Muhakkak gogys doktoru gorsun dedi. Bugun tedavi oldum. Cigerlerimin cok kotu oldugunu cok ilerlemis dedi. Hastaneye yatirip tedavi etmem lazim ama hamile oldugundan dolayi verecegim tedavi bebege zarar verir dedi. Covid testi aldi. Dua edelim negatif ciksin dedi. Kortizon basladi. Bebege kesinlikle hicbir zarari yok yarari bile var dedi. Doktorumda hemen basla zarari yok dedi. Dualariniza talibim.
Canim gun içinde yediklerine dikkat onlarda domates,baharatlar,yağlı yiyecekelereKızlar midem cok yaniyor soda ve sütü deniyorum ama yok fayda etmiyorbaska bir çözümü olan var mi acaba?
Dediklerini de yapayim canim sagol.her yediğim dokunuyor anlamadim gittiCanim gun içinde yediklerine dikkat onlarda domates,baharatlar,yağlı yiyecekelere
Yedikten sonra hemen uzanama cnm biraz zaman geçsin
Birde sari leblebi de iyi gelir
Dahada gecmezse doktoruna danis canim o sana uygun ilaç verir
Benim.oglan işte 36 da doğdu tum kliseleri yıktıkBenimki de 39+3’te doğmuştu…hiç doğum sancısı da çekmedim, sezaryen olmam gerekiyordu, günü ve saati belirlendi , doğurtuldum geldimOğlanlar daha geç doğarmış bakalım bu küçük prens kaç haftalıkken gelecek
Reflü olabilir misin canım, o mide yanması yapar, benim abimde var da, asitli şeyler içme ve baharatlı yağlı şeyler yeme bir süreDediklerini de yapayim canim sagol.her yediğim dokunuyor anlamadim gittihic midesi bulanmayan ben siddetli mide yanmasi çekiyorum
Reflum yoktuki canim benimReflü olabilir misin canım, o mide yanması yapar, benim abimde var da…asitli şeyler mide yanması yapar mesela, soda günde 2 kere içiyorum dedim, bir süre soda içme bakalım devam etcek mi
Tahin helvası dene cnm bana iyi geliyorKızlar midem cok yaniyor soda ve sütü deniyorum ama yok fayda etmiyorbaska bir çözümü olan var mi acaba?
Leblebi aldim denicem canim o iyi gelmezse onu da deneyeyim çok SagolTahin helvası dene cnm bana iyi geliyor
Ben de aynı marka aldım canım sağolasın. Doğuma yakın bırakacağımı bilmiyordum iyi oldu öğrendiğimOsteocare diye marka kullanıyorum canım kalsiyum olarak özel bi ilaç devlet karşılamıyor ama normal doğum yapacaksan bu ilacı doğuma 1 ay kala bırakman grekiyormuş doktor öyle demişti. magnezyum olarakta efermag diye bi ilaç kullanıyorum ekstra onu doktor yazınca ssk karşılıyor birde D vitamini eksikliği de bel ağırısı yapabiliyor D vitaminini kesinlikle ihmal etme inşallah geçer bel ağrın canım bunları düzenli kullanman gerek 1-2 günde hemen geçmedi benim de 10 gün düzenli kullanımda yavaş yavaş ağrılarım azaldı çok geçmiş olsun
Canım ilk haftalarda benim çok yanma oluyordu midemde, doktor hiç bi zararı yok diye gaviscon şurup vermişti, o iyi geliyordu bi de sarı leblebi bana da iyi geliyordu, umarım iyi gelir sana daKızlar midem cok yaniyor soda ve sütü deniyorum ama yok fayda etmiyorbaska bir çözümü olan var mi acaba?
Benim de öyle. Ama geçen hafta bir gün karnım çok ağrıdı, dedim yeri büyüyor. Bence yeri büyüdü ve hisseyatı azaldı. İçeri girdi resmen çocuk :) yüzüstü yatınca acırdı misal artık acımıyorAynen bende geçen hafta daha sık duyarken şimdi yok gibi göbeğimin sertliği bile geçmiş sanki
Ben artık bu duruma alıştım 2 gün hareketliyse 3 gün sakın oluyor. Bence şuan için kesinlikle normal .Bugun bebişin hareketlerini çok az hissediyorumneden ki acaba kızlar hergün aynı tempoda olmuyormu acaba
Doğrudur canım. Hergün hareketliydi benim ki bugün durgun baya ondan şaşırdım . Demekki böyle olabiliyormusBen artık bu duruma alıştım 2 gün hareketliyse 3 gün sakın oluyor. Bence şuan için kesinlikle normal .
Canim normal bu haftalarda bende senin gibi birgun iyi hissediyorum birgun az buydukce hareketlerini daha cok hissedersin cnmBugun bebişin hareketlerini çok az hissediyorumneden ki acaba kızlar hergün aynı tempoda olmuyormu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?