Al bendende o kadar canım sabahtan beri doğru düzgün hareket hissetmedim bazen oluyor böyle şeyler acaba sırtı mi dönük oluyor o yüzden mi çok fazla tekme hissetmiyoruz şimdi yerleride bolmus ondanmidir acabaBugun bebişin hareketlerini çok az hissediyorumneden ki acaba kızlar hergün aynı tempoda olmuyormu acaba
Tahin helvasını dene canım bana iyi gelmiştiKızlar midem cok yaniyor soda ve sütü deniyorum ama yok fayda etmiyorbaska bir çözümü olan var mi acaba?
Zaten devam ederse dr a soylicem cok fena ay ne yesem yanma yapiyor.leblebiyi denedim bi nebze iyi geldi gibi bakalim ins gecer sagol canımCanım ilk haftalarda benim çok yanma oluyordu midemde, doktor hiç bi zararı yok diye gaviscon şurup vermişti, o iyi geliyordu bi de sarı leblebi bana da iyi geliyordu, umarım iyi gelir sana da
Sağol canım leblebi işe yaramazsa onu da denicem insTahin helvasını dene canım bana iyi gelmişti
Ben de bugün çok yedim karnım dev gibi oldu resmenofff cok yedim ilk defa, karnım patlayacak
sırtımla boynum arasında bi yer tutulmuş dönemiyorum
Dinlen biraz canım uzan dinle hareketleriniBugun bebişin hareketlerini çok az hissediyorumneden ki acaba kızlar hergün aynı tempoda olmuyormu acaba
Ben de dün eşime seni bile yiyebilirim dedim :) bugün taklidimi yapıyor.Ben de bugün çok yedim karnım dev gibi oldu resmen
Evet. Valla trendyolda e bebek indirimleri oluyor %100 pamuklu tulumlar zıbınlar şapkalı eldivenli takımlar 20-30 TL'ye düşüyor ben onları takip ediyorumBugün çarşıya gittim bebek mağazalarına girdim 10 lu hastane çıkışı alıyım diyordum esnaf bitmiş zaten ne ürün var ne çeşit ve acayip pahalı aynı ürün internette 250 TL iken dükkanlarda 350 TL .anlıyorum onlarda 2 sene kapalı kaldı ama 100 TL de bizim için çok büyük fark.bu nedenle birçok şeyi internetten almaya karar verdim.
Ben 3 kilo aldim canim ama senin durumun farklıKızlar hayırlı akşamlar Bir şey soracağım, ben biraz kilolu hamile kalmıştım. Şimdi de bu haftaya kadar toplam 10 kilo almışım. Hep yatmak zorunda kaldım hastanede serum tedavileri gördüm Progestan kullandım sadece tuvalete gidip geliyordum yemek bile yapamadım yeri geldi. Hareketsizlikten dolayı da bu kiloları aldım. Siz şu ana kadar ne kadar aldınız acaba
Bende seninle aynı durumdayim canım 9 kilo almışım çok üzüldüm ama doktor normal dedi hayret verici şekilde diyetisyene başladım ben bakalım belki 2 3 kilo veririm vermesem bile yavaş almam lazım artık 4 kilo daha hakkin var dedi diyetisyende yalnız diyetisyene şekerim yüksek çıktığı için başladımKızlar hayırlı akşamlar Bir şey soracağım, ben biraz kilolu hamile kalmıştım. Şimdi de bu haftaya kadar toplam 10 kilo almışım. Hep yatmak zorunda kaldım hastanede serum tedavileri gördüm Progestan kullandım sadece tuvalete gidip geliyordum yemek bile yapamadım yeri geldi. Hareketsizlikten dolayı da bu kiloları aldım. Siz şu ana kadar ne kadar aldınız acaba
Allah razi olsun canim cok sukur test negatif. Dua eden arkadaslarim Allah hepinizden razi olsunAaaa çok üzüldüm canım yaa tüh niye böyle oldu ki… inşallah ciddi değildir, dua edeceğim senin için, çabucak iyileş
Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlığınıza kavuşun inşallah
Allah razi olsun kardesim cok sukur negatif cikti. Cocuklarim namaz kılıp dua ediyor sabahtan beri. Bir aydir hastalikla mucadele ediyoruz birde karantina eklenseydi iyice bunaldilar. Birde onceki covid cok agir atlattigimiz icin cok korkuyolar. Rabbim kimseye yasatmasinGecmis olsun cnm oksurugun icin balin icine karabiber at ye cnm
Geçmiş olsun cnm arkadşım rabbim sifani versin hamileyken kortizon icen cok var insallah sifa olsun
Rabbim kortuklarimiza uğratmasın cnm insllah negatif gelir testin
Allah razi olsunÇok gecmis olsun Allah tez zamanda şifa versin ins
Kızlar hayırlı akşamlar Bir şey soracağım, ben biraz kilolu hamile kalmıştım. Şimdi de bu haftaya kadar toplam 10 kilo almışım. Hep yatmak zorunda kaldım hastanede serum tedavileri gördüm Progestan kullandım sadece tuvalete gidip geliyordum yemek bile yapamadım yeri geldi. Hareketsizlikten dolayı da bu kiloları aldım. Siz şu ana kadar ne kadar aldınız acaba
Cok geçmiş olsun canım benim mesajini görmemişim iyimisin şimdi rabbim şifa versin toparlarsin inşallah tez vakitteAllah razi olsun canim cok sukur test negatif. Dua eden arkadaslarim Allah hepinizden razi olsun
İnsallah canım ya sağol valla. Ben bi kere hissettim hep böyle hareketli olcak sanıyodumCanim normal bu haftalarda bende senin gibi birgun iyi hissediyorum birgun az buydukce hareketlerini daha cok hissedersin cnm
Kafana takma kiloyu alınan alınmıs bi kere :) ben de hep yattım 12. Haftaya kadar. Progestan iğneler tüp bebek ilacları derken.. bulantımda hiç olmamıstı ki kilo vereyim. 2 kilo almıs görünüyorum suana kadar ama bundan sonra hızlıca almaya devam edicezKızlar hayırlı akşamlar Bir şey soracağım, ben biraz kilolu hamile kalmıştım. Şimdi de bu haftaya kadar toplam 10 kilo almışım. Hep yatmak zorunda kaldım hastanede serum tedavileri gördüm Progestan kullandım sadece tuvalete gidip geliyordum yemek bile yapamadım yeri geldi. Hareketsizlikten dolayı da bu kiloları aldım. Siz şu ana kadar ne kadar aldınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?