2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Al bendende o kadar canım sabahtan beri doğru düzgün hareket hissetmedim bazen oluyor böyle şeyler acaba sırtı mi dönük oluyor o yüzden mi çok fazla tekme hissetmiyoruz şimdi yerleride bolmus ondanmidir acaba
Olabilir canım bende çok uğraştım tatlı yedim yattım uzandım yine de tık yok. Allahtan bi kaç kez sinyal verdide rahatladım. Yeri bol ondan olabilir ben birde suyumun fazla olmasından korktum. Su fazla olumca hissetmiyorsun hareketlerini su fazla olmasıda iyi birşey değil pek. Korkularım ondan yanaydı. Ayy ne zormuş anne olmak

Dinlen biraz canım uzan dinle hareketlerini
Çok uzandm canım o yüzden kafama takıldı. Ama hissettim bir kaç kere çok olmasada. Bu geçtiğimiz 1 hafta boyunca çok hissetmiştim ondan şaşırdım bugun böyle az olunca

Progesteron yapıyor sanırım. Benm ilk haftalar hiç uyku durumum olmadı. İlk 3 ay uykulu geçer diyorlar ama benim bu 19. Haftamdan sonra yorgunluk uykulu hallerim basladı. Hastamıyım diyorum bir yandan o derece yani. Sabah 9 bucuk 10 gibi uyansam öğlen 4 gibi deli gibi uykum geliyor öğlen uykusu istiyor resmen vucut :) ama uyumak gerekiyormus o durumlarda

Uyuyorum valla :) ilk 3 ay benim başka sorunlarım vardı hiç uyumadım desem yeri var, son 2-3 haftadır var bu uyku hali, bu hafta zirvede

Uyuyorum valla :) ilk 3 ay benim başka sorunlarım vardı hiç uyumadım desem yeri var, son 2-3 haftadır var bu uyku hali, bu hafta zirvede
Ben nedense uyumaya direniyorum öğle uykusuna alışık olmadığım için bundan sonra direnmicem uyku çok iyimiş gebelikte özellikle bebek gelişiminde.
Birde kışlık hazırlıkları yapıyorum o kadar yoruldum ki geçen yıllar nasıl yapıyormusum diye şaşırdım resmen kendime :)

Yok yok ondan değildir endişe etme ben bazen üç dört gün üst üste hareket çok net hissediyorum bazen bir iki gun az ben bebeğin pozisyonuna yoruyorum bu durumu sırtı dönük oluyorsa tekmeler net hissedilmiyor ama yüzü donukse muhtesem tekmeler yiyorum bebisimden mesela bugün çok arada hissettim hareketleri halbuki dün resmen tüm gün futbol maçı yaptı içeride

Ahahahha futbol maçı kıvamındayken de can yakıyor valla o zamanda ahlanıyorum bilmiyorum sizinde canınız yanıyormu ama bazen aşağı doğru ittiriyor sanki ayaklarıyla tövbe diyorm noluyo çocuk sakin olsa dert hareketli olsa dert

Kızlar iyi ki varsınız gerçekten her birinize ayrı ayrı tanıyıp kahve ve pasta ısmarlamak isterdim buraya yazdıkça ve benimle aynı haftada aynı şeyleri yaşayan anneleri gördükçe kendimi çok iyi hissediyorum İnşallah hepimiz sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız

Kizlar gunaydin. Burda biliyirsunuzki hareket olayina en cok takanlardan biriydim.21.gebelik haftasi videosunu kaan kocatepenin izleyin. Hareketler yeni yeni hissedilir ilk gebelik değilse daha erken hissedilebilir diyo yani olasılık o yuzden endise etmeyin hareketler de zaten suan duzensizmis bir ksc hafta daha sabretmemiz gerekiyor o yuzden icinizi ferah tutun birsz dahs sabir

Kizlar benim gibi daha hareketleri hissetmeyen var mıve bu ikinci bebeğim...
Benim ilk bebişim ama günler önce bir pıt hissetmiştim o kadar dahada tık yok Instagram'da soru cevap vardı kadın doğum doktoruna sordum bu haftalarda çok normal 22e kadar bir hissedip bir hissetmemekte çok normal dedi

Kızlar kizlaaar bu sabah yumurta yedim aylar sonra normalde yumurtasız kahvaltiyi kahvaltidan saymam aylardır ağzıma suremiyordum eşime yaptırdım baya yedim o kadar mutluyum ki galiba şeker benim midemi daha çok bulandiriyormus sağlıklı beslenmeye aynen devam bundan sonra

Ikinci bebeğini bekleyen anneler ikinci hamilelik daha yavas geciyor gibi geliyor bana sizede oyle mi
Aksine hızlı geçiyor canım ben biraz daha tek çocuklu hayatın tadını çıkarmak istiyorum ama karnım kocaman oldu yolu yarıladık bile. Ama doğsun diye sabırsızlansam eminim zaman geçmez

Bende her gün mutlaka 3 4 gibi uyuyorum bi saat civarı, valla fırsatımız varken uyuyalım kızlar, bebeklerimiz olunca zor olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…