Olabilir canım bende çok uğraştım tatlı yedim yattım uzandım yine de tık yok. Allahtan bi kaç kez sinyal verdide rahatladım. Yeri bol ondan olabilir ben birde suyumun fazla olmasından korktum. Su fazla olumca hissetmiyorsun hareketlerini su fazla olmasıda iyi birşey değil pek. Korkularım ondan yanaydı. Ayy ne zormuş anne olmakAl bendende o kadar canım sabahtan beri doğru düzgün hareket hissetmedim bazen oluyor böyle şeyler acaba sırtı mi dönük oluyor o yüzden mi çok fazla tekme hissetmiyoruz şimdi yerleride bolmus ondanmidir acaba
Çok uzandm canım o yüzden kafama takıldı. Ama hissettim bir kaç kere çok olmasada. Bu geçtiğimiz 1 hafta boyunca çok hissetmiştim ondan şaşırdım bugun böyle az oluncaDinlen biraz canım uzan dinle hareketlerini
Progesteron yapıyor sanırım. Benm ilk haftalar hiç uyku durumum olmadı. İlk 3 ay uykulu geçer diyorlar ama benim bu 19. Haftamdan sonra yorgunluk uykulu hallerim basladı. Hastamıyım diyorum bir yandan o derece yani. Sabah 9 bucuk 10 gibi uyansam öğlen 4 gibi deli gibi uykum geliyor öğlen uykusu istiyor resmen vucut :) ama uyumak gerekiyormus o durumlardaBen de dün eşime seni bile yiyebilirim dedim :) bugün taklidimi yapıyor.
Yaşnız cidden yer ve uyur moddayım. Dün bir saatliğine diye yattım 4 saat uyumuşum. Yemek yedik, tekrar uyusam uyurdum tuttum kendimi 9 gibi yattım. Sabah 7gibi kalktım sonra 10-11:30arası yine uyudum. Uyandım hemen biraz sandviç yedim. Yatsam 1 saat sonra yine uyurum. Hangi hormon yapıyor acaba bunu, bilen var mı?
Uyuyorum valla :) ilk 3 ay benim başka sorunlarım vardı hiç uyumadım desem yeri var, son 2-3 haftadır var bu uyku hali, bu hafta zirvedeProgesteron yapıyor sanırım. Benm ilk haftalar hiç uyku durumum olmadı. İlk 3 ay uykulu geçer diyorlar ama benim bu 19. Haftamdan sonra yorgunluk uykulu hallerim basladı. Hastamıyım diyorum bir yandan o derece yani. Sabah 9 bucuk 10 gibi uyansam öğlen 4 gibi deli gibi uykum geliyor öğlen uykusu istiyor resmen vucut :) ama uyumak gerekiyormus o durumlarda
Ben nedense uyumaya direniyorum öğle uykusuna alışık olmadığım içinUyuyorum valla :) ilk 3 ay benim başka sorunlarım vardı hiç uyumadım desem yeri var, son 2-3 haftadır var bu uyku hali, bu hafta zirvede
Yok yok ondan değildir endişe etme ben bazen üç dört gün üst üste hareket çok net hissediyorum bazen bir iki gun az ben bebeğin pozisyonuna yoruyorum bu durumu sırtı dönük oluyorsa tekmeler net hissedilmiyor ama yüzü donukse muhtesem tekmeler yiyorum bebisimden mesela bugün çok arada hissettim hareketleri halbuki dün resmen tüm gün futbol maçı yaptı içerideOlabilir canım bende çok uğraştım tatlı yedim yattım uzandım yine de tık yok. Allahtan bi kaç kez sinyal verdide rahatladım. Yeri bol ondan olabilir ben birde suyumun fazla olmasından korktum. Su fazla olumca hissetmiyorsun hareketlerini su fazla olmasıda iyi birşey değil pek. Korkularım ondan yanaydı. Ayy ne zormuş anne olmak
Ahahahha futbol maçı kıvamındayken de can yakıyor valla o zamanda ahlanıyorumYok yok ondan değildir endişe etme ben bazen üç dört gün üst üste hareket çok net hissediyorum bazen bir iki gun az ben bebeğin pozisyonuna yoruyorum bu durumu sırtı dönük oluyorsa tekmeler net hissedilmiyor ama yüzü donukse muhtesem tekmeler yiyorum bebisimden mesela bugün çok arada hissettim hareketleri halbuki dün resmen tüm gün futbol maçı yaptı içeride
Benim ilk bebişim ama günler önce bir pıt hissetmiştim o kadar dahada tık yokKizlar benim gibi daha hareketleri hissetmeyen var mıve bu ikinci bebeğim...
Bence tam tersi ,birinci ile uğraşmaktan vakit nasıl geçiyo anlamıyorum. 20 haftaya geldik bile ne çabuk dedim hatta bu sabah.Ikinci bebeğini bekleyen anneler ikinci hamilelik daha yavas geciyor gibi geliyor bana sizede oyle mi
Bu zamana kadar jet hızıyla geçti özellikle ilk haftalar ama 16 dan beri durdu sanki yaIkinci bebeğini bekleyen anneler ikinci hamilelik daha yavas geciyor gibi geliyor bana sizede oyle mi
Aksine hızlı geçiyor canım ben biraz daha tek çocuklu hayatın tadını çıkarmak istiyorum ama karnım kocaman oldu yolu yarıladık bile. Ama doğsun diye sabırsızlansam eminim zaman geçmezIkinci bebeğini bekleyen anneler ikinci hamilelik daha yavas geciyor gibi geliyor bana sizede oyle mi
Çocuktan bazen unutuyoum bazen de hiç geçmiyor...Ikinci bebeğini bekleyen anneler ikinci hamilelik daha yavas geciyor gibi geliyor bana sizede oyle mi
Bende her gün mutlaka 3 4 gibi uyuyorum bi saat civarı, valla fırsatımız varken uyuyalım kızlar, bebeklerimiz olunca zor olucakProgesteron yapıyor sanırım. Benm ilk haftalar hiç uyku durumum olmadı. İlk 3 ay uykulu geçer diyorlar ama benim bu 19. Haftamdan sonra yorgunluk uykulu hallerim basladı. Hastamıyım diyorum bir yandan o derece yani. Sabah 9 bucuk 10 gibi uyansam öğlen 4 gibi deli gibi uykum geliyor öğlen uykusu istiyor resmen vucut :) ama uyumak gerekiyormus o durumlarda
Kasik agrisi normalmis canim bu aralar daha da cok artacakmisKızlar peki karın ağrısı yaşayan var mi? Sancı oluyor bende, ama o sıralarda da hareket de ediyor oglum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?