Evet benim de birkac gundur bicak saplanir gibi bir agrim oldu, tam basladigi gun doktor randevum vardi. Bugunlerde hareketleri hissetmeye baslayacaksin, bu agrilar cok normal dedi de rahatladimKızlar peki karın ağrısı yaşayan var mi? Sancı oluyor bende, ama o sıralarda da hareket de ediyor oglum
Bende oyleyim galiba sevmek icin kucağıma almak icin sabirsizlaniyorum en cokda oglumun bebekliğine benzeyecekmi diye dusunuyorum :) insallh sağlıkla gelir o gunler.Çocuktan bazen unutuyoum bazen de hiç geçmiyor...
Ahahahha futbol maçı kıvamındayken de can yakıyor valla o zamanda ahlanıyorumbilmiyorum sizinde canınız yanıyormu ama bazen aşağı doğru ittiriyor sanki ayaklarıyla tövbe diyorm noluyo çocuk sakin olsa dert hareketli olsa dert
3u bekliyorum bende Allah'ın izniyle banada öyle geliyor su 20 hafta bı gecmedi aşırı ağır ilerliyor sanki hamilelik sürecimiz gelsek artık 22 23 haftalaraIkinci bebeğini bekleyen anneler ikinci hamilelik daha yavas geciyor gibi geliyor bana sizede oyle mi
Adet sancısı gibi mi canım hareketlenince benimde ağrım oluyor hatta yazacaktim buraya varmı benim gibi diyeKızlar peki karın ağrısı yaşayan var mi? Sancı oluyor bende, ama o sıralarda da hareket de ediyor oglum
Çok haklısın canım hiç o kısımı düşünmemiştim. Tabii tecrübe olmadığı için hava hoş geliyor heraldeBende her gün mutlaka 3 4 gibi uyuyorum bi saat civarı, valla fırsatımız varken uyuyalım kızlar, bebeklerimiz olunca zor olucak
Bende tras ve aynayla canım mümkün değil görmüyorum önümü cok dikkatli ol ama geçen kestim yanlışlıkla etimi baya kanadı ayna olmasa çok korkardim kanama zannedip muhtemelen allahtan farkına vardimCanlarım genital bölge tüy temizliğini nasıl yapıyorsunuz . Ben tıraşlıyordum ama artık eğilemiyorum kuaföre de hiç gitmedim çekinirim nasıl yapacağız
İlk hamileliğime göre çok daha yoğun olmakla birlikte hamilelik bu sefer daha yavaş ilerliyor gibi geliyor bana da. Hele 16. Haftaya kadar hiç geçmek bilmedi. Bu sefer ne olacağını bildiğimiz için belki öyledir. Daha çok düşünüyorum kime benzeyecek, nasıl bir bebek olacak diyeIkinci bebeğini bekleyen anneler ikinci hamilelik daha yavas geciyor gibi geliyor bana sizede oyle mi
Kuaföre gidiyorum canım mecburenCanlarım genital bölge tüy temizliğini nasıl yapıyorsunuz . Ben tıraşlıyordum ama artık eğilemiyorum kuaföre de hiç gitmedim çekinirim nasıl yapacağız
Canım geçmiş olsun bulaşıcı bir hastalık ama yetişkinler sıklıkla semptomsuz geçiriyor. Beslenmesi zorlaşırsa oğlunun karadut içeren şeyler içsin. Doktora sor aftoral sprey kullanınKizlar doktora gidiyrouz sanirim oğlum el ayak hastalığı olmua bir bilginiz varmi hamilelere bulasir mi ki ?
Ben makineyle aliyorum bakmadan ama coguna eldiven kullaniyorum tavuk gibi yoluyorum kendimi vallaCanlarım genital bölge tüy temizliğini nasıl yapıyorsunuz . Ben tıraşlıyordum ama artık eğilemiyorum kuaföre de hiç gitmedim çekinirim nasıl yapacağız
Yok canım benim yeğenim oldu hiç kimseye bulasmadı ama sen yinede çok temas etme sanırım çocuklarda tek oluyor o yüzden korkma sıkıntı yapma iki oğlum hep yegenimle oynadığı halde çok şükür onlarada gecmediKizlar doktora gidiyrouz sanirim oğlum el ayak hastalığı olmua bir bilginiz varmi hamilelere bulasir mi ki ?
Çok geçmiş olsun canımm, kolayca atlatır oğluşun inşallahKizlar doktora gidiyrouz sanirim oğlum el ayak hastalığı olmua bir bilginiz varmi hamilelere bulasir mi ki ?
Cnm hamilelere bulasiyormus sen kendinj koru dedi doktor bakalim.napicaz ates yapabilirmisYok canım benim yeğenim oldu hiç kimseye bulasmadı ama sen yinede çok temas etme sanırım çocuklarda tek oluyor o yüzden korkma sıkıntı yapma iki oğlum hep yegenimle oynadığı halde çok şükür onlarada gecmedi
Aynen cnm onun kadar cok degil, özellikle ayakta kalinca cogaliyo agrimAdet sancısı gibi mi canım hareketlenince benimde ağrım oluyor hatta yazacaktim buraya varmı benim gibi diye
Olabilir ama dikkat et sen biz iç iceydik allaha şükür gecmedi bana elleme sadece onun yaralı bölgelerini ona dikkat et evet ateş yapıyor ağızda da yara çıkıyor doktorun verdiği ilacı düzenli kullan geçer inşallah HemenCnm hamilelere bulasiyormus sen kendinj koru dedi doktor bakalim.napicaz ates yapabilirmis
Sen hamilemiydin cnm o zamanOlabilir ama dikkat et sen biz iç iceydik allaha şükür gecmedi bana elleme sadece onun yaralı bölgelerini ona dikkat et evet ateş yapıyor ağızda da yara çıkıyor doktorun verdiği ilacı düzenli kullan geçer inşallah Hemen
Gecmiş olsun,bulaşıcı bi hastalık dikkat et cnm. Bol bol dondurma yesin bi tek o rahatlatıyor çocuğu zaten ağzı yara oldugu icin pek bişey yiuemiyorlar. İnşallah çöl hafif atlatir.Kizlar doktora gidiyrouz sanirim oğlum el ayak hastalığı olmua bir bilginiz varmi hamilelere bulasir mi ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?