Çok geçmiş olsun canım, umarım bi an önce iyileşir oğluşun, sen yine de çok dikkatli olmaya çalışKizlar doktora gidiyrouz sanirim oğlum el ayak hastalığı olmua bir bilginiz varmi hamilelere bulasir mi ki ?
Ben de öyleyim bu ara uyku isteği çoğaldı.Progesteron yapıyor sanırım. Benm ilk haftalar hiç uyku durumum olmadı. İlk 3 ay uykulu geçer diyorlar ama benim bu 19. Haftamdan sonra yorgunluk uykulu hallerim basladı. Hastamıyım diyorum bir yandan o derece yani. Sabah 9 bucuk 10 gibi uyansam öğlen 4 gibi deli gibi uykum geliyor öğlen uykusu istiyor resmen vucut :) ama uyumak gerekiyormus o durumlarda
Suan sadece elinde ayaginda belinde var döküntü sukur simdilik agzinda yara yok olmaz da insallabGecmiş olsun,bulaşıcı bi hastalık dikkat et cnm. Bol bol dondurma yesin bi tek o rahatlatıyor çocuğu zaten ağzı yara oldugu icin pek bişey yiuemiyorlar. İnşallah çöl hafif atlatir.
Evet evet çok olmadı yaklaşık bir ay önce kadardiSen hamilemiydin cnm o zaman
Bence bebegindir o o şekilde başlıyor zaten. Bikaç güne ayırt edersin gaz ile hareketi.Arkadaşlar bebek hareketi bağırsak hareketlerini, gazı tetikler mi?
Yoksa o an bebek hareket etti mi zannediyorum?
Bu arada benim dün cikolata yiyip uzanmamla 4 kere pıtpıt bir şeyler hissetmem bir oldu seyirme gibi.
Neyin ne olduğunu hala tam anlayamıyorum
Bu kesin tekme dediğim şeyi yaşadım ama hala böyle bazen o muydu ki falan diyorumBence bebegindir o o şekilde başlıyor zaten. Bikaç güne ayırt edersin gaz ile hareketi.
Canım bağırsaklar kenarlara kaydı ya artık ben mideme yakın gaz sancısı çekiyorum baya üste gitmiş bağırsak demekkiBu kesin tekme dediğim şeyi yaşadım ama hala böyle bazen o muydu ki falan diyorum
Git gide netleşecek demek ki
Benim bayağı ses geliyor altlardan ama benim bağırsaklar yukarı çıkmayı unuttu herhaldeCanım bağırsaklar kenarlara kaydı ya artık ben mideme yakın gaz sancısı çekiyorum baya üste gitmiş bağırsak demekkigöbek deliğin tam altındaysa hissettiğin bebektir tabi canım
Ben yaşamıyorum henüz ama internette okumuştum göbek deliğinde hassasiyet olabiliyormuş.Kızlar göbek deliğimin içinde sızı hissediyorum günde 2-3 kere. Özellikle hafifçe öne eğiliyorsam birden sanki bıçak giriyor. Bunu yaşayan var mı aranızda
Bende hep var cnm doktor normal dediKızlar göbek deliğimin içinde sızı hissediyorum günde 2-3 kere. Özellikle hafifçe öne eğiliyorsam birden sanki bıçak giriyor. Bunu yaşayan var mı aranızda
Ay sevindim daha kontrolüm 22. Haftada detaylıya gireceğim zaman çağırdı,ekimin 2. Haftası. Nasıl sabredicem bilmiyorum insan görmek istiyorBende hep var cnm doktor normal dedi
Ya bende çok şaşırdım geçen karnım ağrıdı korktum bebek sanıp tuvalete gidiyorum sürekli sonradan aklıma geldi bu ihtimalCanım bağırsaklar kenarlara kaydı ya artık ben mideme yakın gaz sancısı çekiyorum baya üste gitmiş bağırsak demekkigöbek deliğin tam altındaysa hissettiğin bebektir tabi canım
bende hamile miyim değil miyim anlamıyorum,, çok büyük duygusal bir şey deKızlar sanırım bu ara hepimiz de bir tedirginlik varşu ayda bir kontroller çok uzun sürmüyor mu ya? Keşke evimizde ultrason cihazımız olsa ben hala hamile miyim değil miyim hissedemeyen cinslerdenim. Arada kıpırtılar hissediyorum tabiki ama gaz mı değil mi net ayıramıyorum özellikle instada bebişimle ilgili bir şeyler paylaştığımda, bebeğimin iyi olup olmadığını çok merak ediyorum. Nazar değer mi diye kuruntu yapıyorum kendimce annelik ne zor mesele ya hu insan her şeyden korkar mı doğurana kadar korkudan kafayı sıyırmazsam iyi bu gece içimi döktüm size kızlar hepinize iyi geceler rüyanızda bebişlerinizi görün inşallah
bende hamile miyim değil miyim anlamıyorum,, çok büyük duygusal bir şey de
açıkcası söz konusu değil, ilk oğlumda bunu hissedip ufak bir depresyon yaşamıştım
neden herkes hamileliğinde bu kadar büyük duygusal bağ kurar ben neden kuramadım diye
,ilk doğdu ay da 3-4 ay bu duygu vardı
sonradan değişti, gelişti farklı bir hale büründü,
nazara inanırım ama çok aldırış etmiyorum
Evet yaa hele şu detaylı ultrasonlar sonrası hepten ayda bire düşüyormuş, ama ben içimi şöyle rahatlatıyorum, nasıl olsa bundan sonra hareketleri daha net hissedeceğimiz için devamlı bi interaktif ilişki içinde olucaz bebişlerleKızlar sanırım bu ara hepimiz de bir tedirginlik varşu ayda bir kontroller çok uzun sürmüyor mu ya? Keşke evimizde ultrason cihazımız olsa ben hala hamile miyim değil miyim hissedemeyen cinslerdenim. Arada kıpırtılar hissediyorum tabiki ama gaz mı değil mi net ayıramıyorum özellikle instada bebişimle ilgili bir şeyler paylaştığımda, bebeğimin iyi olup olmadığını çok merak ediyorum. Nazar değer mi diye kuruntu yapıyorum kendimce annelik ne zor mesele ya hu insan her şeyden korkar mı doğurana kadar korkudan kafayı sıyırmazsam iyi bu gece içimi döktüm size kızlar hepinize iyi geceler rüyanızda bebişlerinizi görün inşallah
Evet yaa hele şu detaylı ultrasonlar sonrası hepten ayda bire düşüyormuş, ama ben içimi şöyle rahatlatıyorum, nasıl olsa bundan sonra hareketleri daha net hissedeceğimiz için devamlı bi interaktif ilişki içinde olucaz bebişlerleo yüzden içimiz daha rahat olur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?