2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben de öyleyim bu ara uyku isteği çoğaldı.
Dün 11 bile olmadan eşim TV izlerken salonda uyumaya başladım sabah 11 e yakın zorla gözümü açtım.
Gece bir ara uyanmıştım tek o var yani.

Belki de bebişler hızlı büyümeye başladığından oluyordur

Gecmiş olsun,bulaşıcı bi hastalık dikkat et cnm. Bol bol dondurma yesin bi tek o rahatlatıyor çocuğu zaten ağzı yara oldugu icin pek bişey yiuemiyorlar. İnşallah çöl hafif atlatir.
Suan sadece elinde ayaginda belinde var döküntü sukur simdilik agzinda yara yok olmaz da insallab

Arkadaşlar bebek hareketi bağırsak hareketlerini, gazı tetikler mi?
Yoksa o an bebek hareket etti mi zannediyorum?

Bu arada benim dün cikolata yiyip uzanmamla 4 kere pıtpıt bir şeyler hissetmem bir oldu seyirme gibi.
Neyin ne olduğunu hala tam anlayamıyorum

Bence bebegindir o o şekilde başlıyor zaten. Bikaç güne ayırt edersin gaz ile hareketi.

Bu kesin tekme dediğim şeyi yaşadım ama hala böyle bazen o muydu ki falan diyorum
Git gide netleşecek demek ki
Canım bağırsaklar kenarlara kaydı ya artık ben mideme yakın gaz sancısı çekiyorum baya üste gitmiş bağırsak demekki göbek deliğin tam altındaysa hissettiğin bebektir tabi canım

Canım bağırsaklar kenarlara kaydı ya artık ben mideme yakın gaz sancısı çekiyorum baya üste gitmiş bağırsak demekki göbek deliğin tam altındaysa hissettiğin bebektir tabi canım
Benim bayağı ses geliyor altlardan ama benim bağırsaklar yukarı çıkmayı unuttu herhalde

Kızlar göbek deliğimin içinde sızı hissediyorum günde 2-3 kere. Özellikle hafifçe öne eğiliyorsam birden sanki bıçak giriyor. Bunu yaşayan var mı aranızda

Kızlar göbek deliğimin içinde sızı hissediyorum günde 2-3 kere. Özellikle hafifçe öne eğiliyorsam birden sanki bıçak giriyor. Bunu yaşayan var mı aranızda
Ben yaşamıyorum henüz ama internette okumuştum göbek deliğinde hassasiyet olabiliyormuş.

Ya bende çok şaşırdım geçen karnım ağrıdı korktum bebek sanıp tuvalete gidiyorum sürekli sonradan aklıma geldi bu ihtimal

Kızlar sanırım bu ara hepimiz de bir tedirginlik var şu ayda bir kontroller çok uzun sürmüyor mu ya? Keşke evimizde ultrason cihazımız olsa ben hala hamile miyim değil miyim hissedemeyen cinslerdenim. Arada kıpırtılar hissediyorum tabiki ama gaz mı değil mi net ayıramıyorum özellikle instada bebişimle ilgili bir şeyler paylaştığımda, bebeğimin iyi olup olmadığını çok merak ediyorum. Nazar değer mi diye kuruntu yapıyorum kendimce annelik ne zor mesele ya hu insan her şeyden korkar mı doğurana kadar korkudan kafayı sıyırmazsam iyi bu gece içimi döktüm size kızlar hepinize iyi geceler rüyanızda bebişlerinizi görün inşallah

bende hamile miyim değil miyim anlamıyorum,, çok büyük duygusal bir şey de
açıkcası söz konusu değil, ilk oğlumda bunu hissedip ufak bir depresyon yaşamıştım
neden herkes hamileliğinde bu kadar büyük duygusal bağ kurar ben neden kuramadım diye
,ilk doğdu ay da 3-4 ay bu duygu vardı

sonradan değişti, gelişti farklı bir hale büründü,
nazara inanırım ama çok aldırış etmiyorum

Yaa o bende de var sürekli. Acaba bugün daha mı az sevdim oğlumu diye üzülüyorum. Onunla konuşmasam kötü bir anne mi olucam acaba ben diyorum Galiba bunların hepsi kuruntu onun keyfi yerinde nasılsa her görmeye gittiğimde uyuyor paşalar gibi

Bende nazara çok inanıyorum. devamlı okumaya çalışıyorum o yüzden. Allahım korusun bebişlerimizi

Evet yaa hele şu detaylı ultrasonlar sonrası hepten ayda bire düşüyormuş, ama ben içimi şöyle rahatlatıyorum, nasıl olsa bundan sonra hareketleri daha net hissedeceğimiz için devamlı bi interaktif ilişki içinde olucaz bebişlerle o yüzden içimiz daha rahat olur diye düşünüyorum

Ay inşallah canım ya inşallah o günler hemen gelir şimdiden söz veriyorum o tekmelerdem hiç şikayetçi olmayacağım annene istediğin kadar tekme atabilirsin oğlumm yeterki seni hissedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…