2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim üçüncü gebeliğim.
İlk gebeliklere göre biraz daha tecrübe var diyelim:) bayadir hissediyorum bebeğimi.
Bugün az hissettiğim için üzüldüm mesela bı sıkıntı varmı diye düşünüp durdum. Çok yakın zamanda baya sert hissetmeye baslicaksiniz arkadaşlar. Hayırlı doğumlar olsun inşallah hepimize

Berru
Eda
Ferda
Huma
Elif
Elif gulru
Ela
Ahsen
Ecmel
Deniz
Dilara
Efnan
Gülin
Gulfem
İpek
İrem
Mehlika
Ben eski isim seviyorum şimdilik bunlar var ama hiç birine tam isinamadim birde iki isim koyacağım muhtemelen

Mihrimah önerebilirim bu listeye ek olarak :) ben de böyle bir isim koyacağım

Suyun fazla olmasinin nasıl riski var acaba ? Ben de pek hisetmiyorum ve 18e girdim ama doktora gittiğimizde görüyorum sağ ve o zaman bile hareket ediyor . Acaba kilo ile ilgisi olabilir mi hareketleri hissedemememin ne dersiniz ?

Bana doktor suyla ilgili yorum yapmamıştı ama 21-22 haftalarında hissedersin demişti ve ben zayıfım , kilo ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bence ilk gebeliklerin çoğunda böyle 22-23 haftaya kadar yolu var bence doktorlar da normal dediğine göre evham yapmayalım

Herkese hayirli sabahlar.
Sevgili anne adayları evham yapmayalim insallah.
Açıkçası cok arastirmamak lazim güvenilir bir doktora gitmek yeterli diye düşünüyorum,araştırdıkça evham ,kuruntu artiyor.
Ozellikle ben dogum sonrası pek buralae ugramayi düşünmüyorum oglumda cok arastirip , cok kiyasliyordum ve cok üzülüyordum.
Sonra farkettim her anne farkli, her bebek farkli ve her hamilellikde farkli.
Sloganim her zaman mutlu anne ,mutlu bebek. ❤

Kızlar sanırım bu bebek arabasını alacağım. En güvenilir bu geldi. Yorumlar çok güzeldi. Kullanıp 1 sene sonra çöpe atacağım bir şey almak istemiyorum. Kullananlarınız var mı acaba? Siz hangi marka alacaksınız kızlar

Eklentiler

• A4C261B2-98AF-44EF-A8CD-623B1E5E9362.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 70
Güzelmiş canım, ben de bunu düşünüyorum, Prego Quattro pro, bilen kullanan varsa yorumlarınızı beklerim

Eklentiler

• IMG_20210919_093425.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 64
Mihrimah önerebilirim bu listeye ek olarak :) ben de böyle bir isim koyacağım
Malesef geçti canım bizim kız erkeğe döndü onerini degerlendiremeyecegim sonradan mahinur hoşuma gitmeye başlamıştı daha fazla düşündürmedi bizim oğlan

Suyun fazla olmasinin nasıl riski var acaba ? Ben de pek hisetmiyorum ve 18e girdim ama doktora gittiğimizde görüyorum sağ ve o zaman bile hareket ediyor . Acaba kilo ile ilgisi olabilir mi hareketleri hissedemememin ne dersiniz ?
Şekeri olan hastalarda su fazlalığı oluyor genelde .Suyunuz fazla olsa doktorunuz bilgilendirirdi. Ayrıca ben 19. Haftamda hissetmeye basladım daha cok erken henüz

Bu konuda cok bilgisizim, ben de yeni basladim bakinmaya. Bugaboo ve Mamas Papas hakkinda fikri olan var mi? Bariz bir kalite ve konfor farki var mi acaba? Bebek arabasi en cok kullanacagim sey olacak, hafif ve ergonomik olmasiz kilitlerinin iyi calismasi, guvenlik sorunu olmamasi vs. cok onemli. Bugaboo ve mamas papas cok pahali ama onlara karar verirsem letgodan alirim diyorum

Günaydın
Kızlar herhangi bir öğünden sonra sofrayı terkedememe sizde de var mı eşim oğlum kalkıyor ben hala birşeyler tırtıklama peşindeyim kalkamıyorum hemen sofradan 1.5 kg aldım ama bu gidişle katlayarak gidecek

Evet o markaların modelleri de güzel ama çok gereksiz pahalı gibi, bi de bebek arabası, oto koltuğu gibi ürünlerin kullanıldıkça ya da kullanımdan kaynaklı güvenlik sistemleri yıpranabileceği için uzmanlar ikinci elini pek önermiyor aklında olsun canım

Şekeri olan hastalarda su fazlalığı oluyor genelde .Suyunuz fazla olsa doktorunuz bilgilendirirdi. Ayrıca ben 19. Haftamda hissetmeye basladım daha cok erken henüz
Su fazlaligi son haftalarda sorun olan bir durum canim şeker ise 28 haftadan sonra tam anlamiyla teşhis edilebiliyor daha dün konustuk doktorumla, bu haftalar sekeri konusmak icin cok erken ama sen zaten her zaman sağlıklı beslenmelisin dedi.

Hmmm bak bu guzel bir uyari oldu, cok tesekkur ederim

Yok canım 20. Haftadan sonra su durumu fazlalaşıyor. Şeker yükleemesi de 24. Haftalar arası yapılıyor teşhis konuyor. Benim gördüğüm çok oldu kadın doğumda çalıştığım için . Allah korusun işte herseyi bilince insanın aklına takılıp duruyor

Arkadaşlar annede gaz problemi vs oldugunda bu bebeğin sürekli toplanmasına sebep olur mu?

Beennn
Kahvaltıda peynirli yumurta ve yarım ekmek yedim,bikaç dilimde ballı ekmek ama hala sofra başındayım şuanda ne yesem diye düşünüyorum çünkü doymadım

Beennn
Kahvaltıda peynirli yumurta ve yarım ekmek yedim,bikaç dilimde ballı ekmek ama hala sofra başındayım şuanda ne yesem diye düşünüyorum çünkü doymadım
Şimdi yavaşça o çatalı bıçağı yere koy ve hızlıca masadan uzaklaş tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…