Berru
Eda
Ferda
Huma
Elif
Elif gulru
Ela
Ahsen
Ecmel
Deniz
Dilara
Efnan
Gülin
Gulfem
İpek
İrem
Mehlika
Ben eski isim seviyorum şimdilik bunlar var ama hiç birine tam isinamadim birde iki isim koyacağım muhtemelen
Suyun fazla olmasinin nasıl riski var acaba ? Ben de pek hisetmiyorum ve 18e girdim ama doktora gittiğimizde görüyorum sağ ve o zaman bile hareket ediyor . Acaba kilo ile ilgisi olabilir mi hareketleri hissedemememin ne dersiniz ?Olabilir canım bende çok uğraştım tatlı yedim yattım uzandım yine de tık yok. Allahtan bi kaç kez sinyal verdide rahatladım. Yeri bol ondan olabilir ben birde suyumun fazla olmasından korktum. Su fazla olumca hissetmiyorsun hareketlerini su fazla olmasıda iyi birşey değil pek. Korkularım ondan yanaydı. Ayy ne zormuş anne olmak
Bu tarz isimleri seviyorsanız Ayza da çok güzel, ay yüzlü kız demekmişMihrimah önerebilirim bu listeye ek olarak :) ben de böyle bir isim koyacağım
Güzelmiş canım, ben de bunu düşünüyorum, Prego Quattro pro, bilen kullanan varsa yorumlarınızı beklerimKızlar sanırım bu bebek arabasını alacağım. En güvenilir bu geldi. Yorumlar çok güzeldi. Kullanıp 1 sene sonra çöpe atacağım bir şey almak istemiyorum. Kullananlarınız var mı acaba? Siz hangi marka alacaksınız kızlar
Güzelmiş canım, ben de bunu düşünüyorum, Prego Quattro pro, bilen kullanan varsa yorumlarınızı beklerim
Malesef geçti canım bizim kız erkeğe döndü onerini degerlendiremeyecegimMihrimah önerebilirim bu listeye ek olarak :) ben de böyle bir isim koyacağım
Şekeri olan hastalarda su fazlalığı oluyor genelde .Suyunuz fazla olsa doktorunuz bilgilendirirdi. Ayrıca ben 19. Haftamda hissetmeye basladım daha cok erken henüzSuyun fazla olmasinin nasıl riski var acaba ? Ben de pek hisetmiyorum ve 18e girdim ama doktora gittiğimizde görüyorum sağ ve o zaman bile hareket ediyor . Acaba kilo ile ilgisi olabilir mi hareketleri hissedemememin ne dersiniz ?
Bu konuda cok bilgisizim, ben de yeni basladim bakinmaya. Bugaboo ve Mamas Papas hakkinda fikri olan var mi? Bariz bir kalite ve konfor farki var mi acaba? Bebek arabasi en cok kullanacagim sey olacak, hafif ve ergonomik olmasiz kilitlerinin iyi calismasi, guvenlik sorunu olmamasi vs. cok onemli. Bugaboo ve mamas papas cok pahali ama onlara karar verirsem letgodan alirim diyorumKızlar sanırım bu bebek arabasını alacağım. En güvenilir bu geldi. Yorumlar çok güzeldi. Kullanıp 1 sene sonra çöpe atacağım bir şey almak istemiyorum. Kullananlarınız var mı acaba? Siz hangi marka alacaksınız kızlar
Evet o markaların modelleri de güzel ama çok gereksiz pahalı gibi, bi de bebek arabası, oto koltuğu gibi ürünlerin kullanıldıkça ya da kullanımdan kaynaklı güvenlik sistemleri yıpranabileceği için uzmanlar ikinci elini pek önermiyor aklında olsun canımBu konuda cok bilgisizim, ben de yeni basladim bakinmaya. Bugaboo ve Mamas Papas hakkinda fikri olan var mi? Bariz bir kalite ve konfor farki var mi acaba? Bebek arabasi en cok kullanacagim sey olacak, hafif ve ergonomik olmasiz kilitlerinin iyi calismasi, guvenlik sorunu olmamasi vs. cok onemli. Bugaboo ve mamas papas cok pahali ama onlara karar verirsem letgodan alirim diyorum
Su fazlaligi son haftalarda sorun olan bir durum canim şeker ise 28 haftadan sonra tam anlamiyla teşhis edilebiliyor daha dün konustuk doktorumla, bu haftalar sekeri konusmak icin cok erken ama sen zaten her zaman sağlıklı beslenmelisin dedi.Şekeri olan hastalarda su fazlalığı oluyor genelde .Suyunuz fazla olsa doktorunuz bilgilendirirdi. Ayrıca ben 19. Haftamda hissetmeye basladım daha cok erken henüz
Hmmm bak bu guzel bir uyari oldu, cok tesekkur ederimEvet o markaların modelleri de güzel ama çok gereksiz pahalı gibi, bi de bebek arabası, oto koltuğu gibi ürünlerin kullanıldıkça ya da kullanımdan kaynaklı güvenlik sistemleri yıpranabileceği için uzmanlar ikinci elini pek önermiyor aklında olsun canım
Yok canım 20. Haftadan sonra su durumu fazlalaşıyor. Şeker yükleemesi de 24. Haftalar arası yapılıyor teşhis konuyor. Benim gördüğüm çok oldu kadın doğumda çalıştığım için . Allah korusun işte herseyi bilince insanın aklına takılıp duruyorSu fazlaligi son haftalarda sorun olan bir durum canim şeker ise 28 haftadan sonra tam anlamiyla teşhis edilebiliyor daha dün konustuk doktorumla, bu haftalar sekeri konusmak icin cok erken ama sen zaten her zaman sağlıklı beslenmelisin dedi.
BeennnGünaydın
Kızlar herhangi bir öğünden sonra sofrayı terkedememe sizde de var mı eşim oğlum kalkıyor ben hala birşeyler tırtıklama peşindeyim kalkamıyorum hemen sofradan 1.5 kg aldım ama bu gidişle katlayarak gidecek
Şimdi yavaşça o çatalı bıçağı yere koy ve hızlıca masadan uzaklaş tatlımBeennn
Kahvaltıda peynirli yumurta ve yarım ekmek yedim,bikaç dilimde ballı ekmek ama hala sofra başındayım şuanda ne yesem diye düşünüyorum çünkü doymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?