Şimdi yavaşça o çatalı bıçağı yere koy ve hızlıca masadan uzaklaş tatlım
Ben polar pijama ile bekliyorum bikaç gündür buras serinledi baya. Sıcaklar hiç çekilmiyor gerçekten.2 gündür gene çok sıcakartık kış gelsin dayanamıyorum sıcaklara.benide dr 3 hafta sonra çağırdı napcam 3 hafta ya bunlarda iyice rahat ne var her hafta gelsek azcık görsek gitsek
Hep 28inci haftada şeker ýuklemesi yapani duydum doktorunda oyle dedi ama o karşı seker yuklemesine.aclik tokluk kan sekerine bakariz yeter dedi.Yok canım 20. Haftadan sonra su durumu fazlalaşıyor. Şeker yükleemesi de 24. Haftalar arası yapılıyor teşhis konuyor. Benim gördüğüm çok oldu kadın doğumda çalıştığım için . Allah korusun işte herseyi bilince insanın aklına takılıp duruyor
Biz battaniye örtüyoruz kapi pencere kapali.2 gündür gene çok sıcakartık kış gelsin dayanamıyorum sıcaklara.benide dr 3 hafta sonra çağırdı napcam 3 hafta ya bunlarda iyice rahat ne var her hafta gelsek azcık görsek gitsek
Canım ben kızımda 5 sene önce chicco’nun urban plus modelini almıştım, çok sağlamdı ve hala yepyeni, oğlumda da kısmetse onu kullanacağım. Bu modelde 3 oturma kademesi vardı en sonki kademede bebek tam yatabiliyor 180 derece, bu hoşuma gitmişti ve yönünü kendi tarafına da çevirebiliyordun. Ana kucağı da hediyesiydi. Chicco’nun modellerine de bak derim ama Kanz da iyidir , Alman malı bildiğim kadarıyla. Chicco italyan.Kızlar sanırım bu bebek arabasını alacağım. En güvenilir bu geldi. Yorumlar çok güzeldi. Kullanıp 1 sene sonra çöpe atacağım bir şey almak istemiyorum. Kullananlarınız var mı acaba? Siz hangi marka alacaksınız kızlar
Canım ben kızımda 5 sene önce chicco’nun urban plus modelini almıştım, çok sağlamdı ve hala yepyeni, oğlumda da kısmetse onu kullanacağım. Bu modelde 3 oturma kademesi vardı en sonki kademede bebek tam yatabiliyor 180 derece, bu hoşuma gitmişti ve yönünü kendi tarafına da çevirebiliyordun. Ana kucağı da hediyesiydi. Chicco’nun modellerine de bak derim ama Kanz da iyidir , Alman malı bildiğim kadarıyla. Chicco italyan.
Gelmiş geçmiş en sevdiğim bebek arabasıdır Chicco urban plus, ama artık üretilmiyor sanırım, kısmet olmadıCanım ben kızımda 5 sene önce chicco’nun urban plus modelini almıştım, çok sağlamdı ve hala yepyeni, oğlumda da kısmetse onu kullanacağım. Bu modelde 3 oturma kademesi vardı en sonki kademede bebek tam yatabiliyor 180 derece, bu hoşuma gitmişti ve yönünü kendi tarafına da çevirebiliyordun. Ana kucağı da hediyesiydi. Chicco’nun modellerine de bak derim ama Kanz da iyidir , Alman malı bildiğim kadarıyla. Chicco italyan.
Ohhh afiyet olsun canım biz de sabah 2 ekmek aldık yarım kaldıBeennn
Kahvaltıda peynirli yumurta ve yarım ekmek yedim,bikaç dilimde ballı ekmek ama hala sofra başındayım şuanda ne yesem diye düşünüyorum çünkü doymadım
Bende yumurtalı ekmek yaparken acaba içine bal mi katsam diye düşünüyorumBeennn
Kahvaltıda peynirli yumurta ve yarım ekmek yedim,bikaç dilimde ballı ekmek ama hala sofra başındayım şuanda ne yesem diye düşünüyorum çünkü doymadım
Darısı bize inşlh valla çekilmiyorBen polar pijama ile bekliyorum bikaç gündür buras serinledi baya. Sıcaklar hiç çekilmiyor gerçekten.
Şanslısınız valla.darısı bize yağmur duasına çıktımBiz battaniye örtüyoruz kapi pencere kapali.
Bende şeker yüklemesi yaptırmıcam açlık tokluğa baktırıcam sadece. İnsallah normal düzeyde çıkarda gerek kalmaz hepimiz içinHep 28inci haftada şeker ýuklemesi yapani duydum doktorunda oyle dedi ama o karşı seker yuklemesine.aclik tokluk kan sekerine bakariz yeter dedi.
Onemli olan stres yapmamak .
Evet canım arkadaşaGelmiş geçmiş en sevdiğim bebek arabasıdır Chicco urban plus, ama artık üretilmiyor sanırım, kısmet olmadı
Doktor bal hiç önermiyor kızlar gebelikte çok yememeye özen gösterinBende yumurtalı ekmek yaparken acaba içine bal mi katsam diye düşünüyorumsu sıra iştahım arttı benim de
Akşam şişkinlik oluyor dimi?bende akşamları çok yiyemiyorum yada erken yiyorum. Maden suyu içmeden rahatlayamiyorum.Ohhh afiyet olsun canım biz de sabah 2 ekmek aldık yarım kaldıdoyma hissim sabah gelmiyor ama akşam böyle değilim allahtan
Bende yumurtalı ekmek yaparken acaba içine bal mi katsam diye düşünüyorumsu sıra iştahım arttı benim de
Çok doğru kışın kafa rahat oluyorDarısı bize inşlh valla çekilmiyorklima açsan hasta olcan pencereleri açsan ceyranda kalıyon en güzeli kış kapat kapını bacanı giyi pandiflerini pijamalarını aç müge anlıyı kahveni yudumlarken keyfini çıkar
Güle güle sağlıkla kullanın canımEvet canım arkadaşapembelishayat örnek olsun diye bakındım alışveriş sitelerine bulamadım, link atamadım Ben de çok memnun kalmıştım, çok pratik ve güzeldi…inşallah oğlumda kullanacağım şimdi de…
Ben sabah kahvaltıya başlamadan aç karnına bi çay tatlı kaşığı kestane balı yiyorum, yanlış mı yapıyorum acabaDoktor bal hiç önermiyor kızlar gebelikte çok yememeye özen gösterin
Bana bu hafta yaptılar canım ve baya yüksek çıktı ama benim öncesinde şeker hikayem olduğu için yaptı sanırım bu arada bulantim seker diyetini uyguladığım sürece olmuyor bulantı yapan şekerinin cok yuksek olmasıymisSu fazlaligi son haftalarda sorun olan bir durum canim şeker ise 28 haftadan sonra tam anlamiyla teşhis edilebiliyor daha dün konustuk doktorumla, bu haftalar sekeri konusmak icin cok erken ama sen zaten her zaman sağlıklı beslenmelisin dedi.
Alakası yok canım toplanma kasilmayla alakalı veya bebek bi yere dayanıyor oda toplanma gibi oluyorArkadaşlar annede gaz problemi vs oldugunda bu bebeğin sürekli toplanmasına sebep olur mu?
Recel ve çikolatadan daha masum benim sabah kahvaltıda bir tatlı kaşığı var şu anDoktor bal hiç önermiyor kızlar gebelikte çok yememeye özen gösterin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?