2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
2 gündür gene çok sıcak artık kış gelsin dayanamıyorum sıcaklara.benide dr 3 hafta sonra çağırdı napcam 3 hafta ya bunlarda iyice rahat ne var her hafta gelsek azcık görsek gitsek
Ben polar pijama ile bekliyorum bikaç gündür buras serinledi baya. Sıcaklar hiç çekilmiyor gerçekten.

Hep 28inci haftada şeker ýuklemesi yapani duydum doktorunda oyle dedi ama o karşı seker yuklemesine.aclik tokluk kan sekerine bakariz yeter dedi.
Onemli olan stres yapmamak .

2 gündür gene çok sıcak artık kış gelsin dayanamıyorum sıcaklara.benide dr 3 hafta sonra çağırdı napcam 3 hafta ya bunlarda iyice rahat ne var her hafta gelsek azcık görsek gitsek
Biz battaniye örtüyoruz kapi pencere kapali.

Canım ben kızımda 5 sene önce chicco’nun urban plus modelini almıştım, çok sağlamdı ve hala yepyeni, oğlumda da kısmetse onu kullanacağım. Bu modelde 3 oturma kademesi vardı en sonki kademede bebek tam yatabiliyor 180 derece, bu hoşuma gitmişti ve yönünü kendi tarafına da çevirebiliyordun. Ana kucağı da hediyesiydi. Chicco’nun modellerine de bak derim ama Kanz da iyidir , Alman malı bildiğim kadarıyla. Chicco italyan.

Kanzınki de 4 kademeli canım bu özellik benimde çok hoşuma gitti bende uzun süreli kaliteli olsun istiyorum. 2. 3. Bebişlerde de kullanabilmek açısından inşallah chicco hiç araştırmadım bir araştırayım canım teşekkürler

Gelmiş geçmiş en sevdiğim bebek arabasıdır Chicco urban plus, ama artık üretilmiyor sanırım, kısmet olmadı

Beennn
Kahvaltıda peynirli yumurta ve yarım ekmek yedim,bikaç dilimde ballı ekmek ama hala sofra başındayım şuanda ne yesem diye düşünüyorum çünkü doymadım
Ohhh afiyet olsun canım biz de sabah 2 ekmek aldık yarım kaldı doyma hissim sabah gelmiyor ama akşam böyle değilim allahtan

Beennn
Kahvaltıda peynirli yumurta ve yarım ekmek yedim,bikaç dilimde ballı ekmek ama hala sofra başındayım şuanda ne yesem diye düşünüyorum çünkü doymadım
Bende yumurtalı ekmek yaparken acaba içine bal mi katsam diye düşünüyorum su sıra iştahım arttı benim de

Ben polar pijama ile bekliyorum bikaç gündür buras serinledi baya. Sıcaklar hiç çekilmiyor gerçekten.
Darısı bize inşlh valla çekilmiyor klima açsan hasta olcan pencereleri açsan ceyranda kalıyon en güzeli kış kapat kapını bacanı giyi pandiflerini pijamalarını aç müge anlıyı kahveni yudumlarken keyfini çıkar

Hep 28inci haftada şeker ýuklemesi yapani duydum doktorunda oyle dedi ama o karşı seker yuklemesine.aclik tokluk kan sekerine bakariz yeter dedi.
Onemli olan stres yapmamak .
Bende şeker yüklemesi yaptırmıcam açlık tokluğa baktırıcam sadece. İnsallah normal düzeyde çıkarda gerek kalmaz hepimiz için

Gelmiş geçmiş en sevdiğim bebek arabasıdır Chicco urban plus, ama artık üretilmiyor sanırım, kısmet olmadı
Evet canım arkadaşa pembelishayat örnek olsun diye bakındım alışveriş sitelerine bulamadım, link atamadım Ben de çok memnun kalmıştım, çok pratik ve güzeldi…inşallah oğlumda kullanacağım şimdi de…

Ohhh afiyet olsun canım biz de sabah 2 ekmek aldık yarım kaldı doyma hissim sabah gelmiyor ama akşam böyle değilim allahtan
Akşam şişkinlik oluyor dimi?bende akşamları çok yiyemiyorum yada erken yiyorum. Maden suyu içmeden rahatlayamiyorum.
Bende yumurtalı ekmek yaparken acaba içine bal mi katsam diye düşünüyorum su sıra iştahım arttı benim de

Ne büyük nimetmiş canının istediği şeyi yemek. Başlarda cok zorlandık hepimiz artık dilediğimiz gibi yiyip içelim, hakettik.
Çok doğru kışın kafa rahat oluyor

Güle güle sağlıkla kullanın canım

Doktor bal hiç önermiyor kızlar gebelikte çok yememeye özen gösterin
Ben sabah kahvaltıya başlamadan aç karnına bi çay tatlı kaşığı kestane balı yiyorum, yanlış mı yapıyorum acaba şeker yükseltmesi açısından mı diyolar ki yoksa balın başka bi durumu mu var ki

Bana bu hafta yaptılar canım ve baya yüksek çıktı ama benim öncesinde şeker hikayem olduğu için yaptı sanırım bu arada bulantim seker diyetini uyguladığım sürece olmuyor bulantı yapan şekerinin cok yuksek olmasıymis

Arkadaşlar annede gaz problemi vs oldugunda bu bebeğin sürekli toplanmasına sebep olur mu?
Alakası yok canım toplanma kasilmayla alakalı veya bebek bi yere dayanıyor oda toplanma gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…