2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar bugün doktora gittim üç gündüe geçmiyordu balgamlı balgamsız öksürüklerim, burun akıntım. Ateşim hiç çıkmadı ama sesim gitti kısık kısık. Doktor akut farenjit dedi, dua edin artık geçsin. Çok korkuyorum bebeğe bir şey olursa diye

Öyle cnm cok şükür ya halimize, ara ara bulanıyor hala miğdem oguruyorum ama istediğimi yiyebiliyorum cok şükür

S
Ya bende cok yiyorum kayinbabamin arilari var ordan doğal geliyor süzme ve petek bal bende faydali olur diye yiyordum
Canım senin ki organikmiş. Suan çoğu bal sadece yapay şekerden olduğu için önerilmiyor. Ama gerçek bal tüketilmezmi faydası bile var.

Kızlar dün oğluşumu görmeye gittim. Boyu 21 cm, kilosu da 300 gr olmuş elleri kolları hiç durmuyordu , çok tatlıydı. Doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi, bir sonraki randevumuz da 16 ekim. Bu da fotomuz teyzeleri

Eklentiler

• DDAB9190-2146-41F7-9D83-B9F2A0AFFEFD.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 85
Ben hayır hem sofradan kalkamıyorum normalden çok yiyorum hem hala doymamış gibi 1 saate kalmadan yine acıkıyorum

Benzer şeyler yazmak için topiğe girdim bugun ne yalan söyleyeyim aynı duyguları paylaştığım kişiler olması beni rahatlattı.
Normalde çok alışverişe düşkün biriyimdir, kaybettiğim hamileliğimde daha bebek 3 aylıkken beşik, kanguru araştırıyordum, alıyordum şimdi hiç bir şey bakmıyorum, düşünmüyorum, planlamıyorum. Doğumda yalnızım mesela, yardım eden kimsem olmayacak, kızımı okula bırakıp alıyorum hergün, evde bana yardım edecek birini ayarlamam gerekiyor falan aslında plan yapmam lazım ama hiç hamile değilmiş gibi yaşıyorum.

Bu arabadan beklentler ile çok ilgili bence. Ben ilk çocugumda avm ve site içinde yani düz yerde gezen insandım, inglesina trilogy aldım ve çok rahat ettim. Bagajda az yer kaplaması, çok kolay açılıp kapanması, çok hafif olması bizim için çok kullanışlı özelliklerdi. Sonra yurtdışına taşındık ve bebek arabasını sokakta da kullanır olduk. O zaman daha stabil olan markaların daha kullanışlı olduklarını gördüm. Mima, stokke gibi hantal modeller günlük sokak yürüyüşleri için daha konforlular. Ancak bu modeller de arabanın bagajında çok yer kaplıyorlar misal bagaja onlardan başka birşey zor sığıyor. Yaşadığım yerde sokaklarda çok bugaboo görüyorum, ikinci el piyasası da çok hareketli, demek ki memnun insanlar gibi bir çıkarımım var. Arkadaşımın bugaboo donkeyini kullanmıştım ona yardım ederken, güzel araba, rahat gidiyor ancak donkey 2 çocukluk oldugu için mi bilmiyorum oldukça ağırdı ve onlar da bagajda çok yer kaplıyor diye arabada bulundurmak üzere baska araba aldılar.

Doktor bal hiç önermiyor kızlar gebelikte çok yememeye özen gösterin
İlk defa duyuyorum bunu. Nedeni neymiş?

Masallah ya ne güzel yüzünü göstermiş demir paşa darisi bizimkine insllah
Sağlıkla gelsin paşamız cnm

Daha önceki veya şu anki hamilelik döneminde faranjit geçiren hiç oldu mu? Öksürük, burun tıkanıklığı, göğüs sızısı gibi şikayetlerim var. Üst solunum rahatsızlığı olduğundan nabzım normale göre birazcık daha şiddetli. Ama ateş vb yok çok şükür. Bir şey olmaz di mi?

Oyy ne güzel göstermiş kendini maşallah Demir bebege

Canım nedenini inan sormadım ama bna kati bir şekilde bal zararlı hamilelikte dedi

Faranjit geçirmedim ama grip olmuştum ilk hamileligimde. 1 aydan fazla sürdü baya kötüydüm. Bebegime hiç bi zararı olmadı cok şükür.

Nabız kaç atıyor mesela? 1 ay öncesine kadar 120 atıyordu benim nabzım, mide bulantisi ve sıcaklardan etkileniyordum çok. Yeni yeni 95 atıyor.

Recel ve çikolatadan daha masum benim sabah kahvaltıda bir tatlı kaşığı var şu an
Mutlaka öyle canım ama botulizm diye bir bakteri barındırdığı için demiştir bana da dr um sanırım yoksa neden desin ki diye düşünüyorum ben her sabah bal kaymak yiyorum demiştim o da bana bal çok iyi olmaz demişti çok net hatırlıyorum

Normalim 85-90, hastalandığın son 3 gündür 107-123 arası. Ne biliyim acaba kalbim normalden biraz hızlı diye strese falan giriyor mudur diye kafamda kuruyorum. Kusura bakmayın ne olur bir kaybım var diye çok evhamlıyım...

Oyy ne güzel göstermiş kendini maşallah Demir bebege
Çok sağol canım Aslında 1 dakikaya yakın videosu da var, bildiğin bebek yani çok küçük olmasına rağmen her yeri çok belliydi, parmağını ağzına götürüyor ayaklarına dokunuyordu, resmen mucize anne karnı

Çok teşekkürler canım Senin oğluşun adı ne olacaktı ? Hepsi sağlıkla doğsunlar inşallah
Amin canim
Ayy kuzum daha bulamadik isim eşime diyorum oda birsey söylemiyor doğuma kadar buluruz inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…