Ya bende cok yiyorum kayinbabamin arilari var ordan doğal geliyor süzme ve petek bal bende faydali olur diye yiyordumDoktor bal hiç önermiyor kızlar gebelikte çok yememeye özen gösterin
Hadi ya bende bide her akşam ballı sut içiyorum bi çay kaşığı koyuyorumDoktor bal hiç önermiyor kızlar gebelikte çok yememeye özen gösterin
Öyle cnm cok şükür ya halimize, ara ara bulanıyor hala miğdem oguruyorum ama istediğimi yiyebiliyorum cok şükürAkşam şişkinlik oluyor dimi?bende akşamları çok yiyemiyorum yada erken yiyorum. Maden suyu içmeden rahatlayamiyorum.
Ne büyük nimetmiş canının istediği şeyi yemek. Başlarda cok zorlandık hepimiz artık dilediğimiz gibi yiyip içelim, hakettik.
Çok doğru kışın kafa rahat oluyor
Hmm anladım.Alakası yok canım toplanma kasilmayla alakalı veya bebek bi yere dayanıyor oda toplanma gibi oluyor
Canım senin ki organikmiş. Suan çoğu bal sadece yapay şekerden olduğu için önerilmiyor. Ama gerçek bal tüketilmezmiYa bende cok yiyorum kayinbabamin arilari var ordan doğal geliyor süzme ve petek bal bende faydali olur diye yiyordum
BenGünaydın
Kızlar herhangi bir öğünden sonra sofrayı terkedememe sizde de var mı eşim oğlum kalkıyor ben hala birşeyler tırtıklama peşindeyim kalkamıyorum hemen sofradan 1.5 kg aldım ama bu gidişle katlayarak gidecek
Kızlar sanırım bu ara hepimiz de bir tedirginlik varşu ayda bir kontroller çok uzun sürmüyor mu ya? Keşke evimizde ultrason cihazımız olsa ben hala hamile miyim değil miyim hissedemeyen cinslerdenim. Arada kıpırtılar hissediyorum tabiki ama gaz mı değil mi net ayıramıyorum özellikle instada bebişimle ilgili bir şeyler paylaştığımda, bebeğimin iyi olup olmadığını çok merak ediyorum. Nazar değer mi diye kuruntu yapıyorum kendimce annelik ne zor mesele ya hu insan her şeyden korkar mı doğurana kadar korkudan kafayı sıyırmazsam iyi bu gece içimi döktüm size kızlar hepinize iyi geceler rüyanızda bebişlerinizi görün inşallah
bende hamile miyim değil miyim anlamıyorum,, çok büyük duygusal bir şey de
açıkcası söz konusu değil, ilk oğlumda bunu hissedip ufak bir depresyon yaşamıştım
neden herkes hamileliğinde bu kadar büyük duygusal bağ kurar ben neden kuramadım diye
,ilk doğdu ay da 3-4 ay bu duygu vardı
sonradan değişti, gelişti farklı bir hale büründü,
nazara inanırım ama çok aldırış etmiyorum
Bu arabadan beklentler ile çok ilgili bence. Ben ilk çocugumda avm ve site içinde yani düz yerde gezen insandım, inglesina trilogy aldım ve çok rahat ettim. Bagajda az yer kaplaması, çok kolay açılıp kapanması, çok hafif olması bizim için çok kullanışlı özelliklerdi. Sonra yurtdışına taşındık ve bebek arabasını sokakta da kullanır olduk. O zaman daha stabil olan markaların daha kullanışlı olduklarını gördüm. Mima, stokke gibi hantal modeller günlük sokak yürüyüşleri için daha konforlular. Ancak bu modeller de arabanın bagajında çok yer kaplıyorlar misal bagaja onlardan başka birşey zor sığıyor. Yaşadığım yerde sokaklarda çok bugaboo görüyorum, ikinci el piyasası da çok hareketli, demek ki memnun insanlar gibi bir çıkarımım var. Arkadaşımın bugaboo donkeyini kullanmıştım ona yardım ederken, güzel araba, rahat gidiyor ancak donkey 2 çocukluk oldugu için mi bilmiyorum oldukça ağırdı ve onlar da bagajda çok yer kaplıyor diye arabada bulundurmak üzere baska araba aldılar.Bu konuda cok bilgisizim, ben de yeni basladim bakinmaya. Bugaboo ve Mamas Papas hakkinda fikri olan var mi? Bariz bir kalite ve konfor farki var mi acaba? Bebek arabasi en cok kullanacagim sey olacak, hafif ve ergonomik olmasiz kilitlerinin iyi calismasi, guvenlik sorunu olmamasi vs. cok onemli. Bugaboo ve mamas papas cok pahali ama onlara karar verirsem letgodan alirim diyorum
İlk defa duyuyorum bunu. Nedeni neymiş?Doktor bal hiç önermiyor kızlar gebelikte çok yememeye özen gösterin
MasallahKızlar dün oğluşumu görmeye gittim. Boyu 21 cm, kilosu da 300 gr olmuşelleri kolları hiç durmuyordu , çok tatlıydı. Doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi, bir sonraki randevumuz da 16 ekim. Bu da fotomuz teyzeleri
Çok teşekkürler canımMasallahya ne güzel yüzünü göstermiş demir paşa darisi bizimkine insllah
Sağlıkla gelsin paşamız cnm
Oyy ne güzel göstermiş kendini maşallah Demir bebegeKızlar dün oğluşumu görmeye gittim. Boyu 21 cm, kilosu da 300 gr olmuşelleri kolları hiç durmuyordu , çok tatlıydı. Doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi, bir sonraki randevumuz da 16 ekim. Bu da fotomuz teyzeleri
Canım nedenini inan sormadım ama bna kati bir şekilde bal zararlı hamilelikte dediBenzer şeyler yazmak için topiğe girdim bugun ne yalan söyleyeyim aynı duyguları paylaştığım kişiler olması beni rahatlattı.
Normalde çok alışverişe düşkün biriyimdir, kaybettiğim hamileliğimde daha bebek 3 aylıkken beşik, kanguru araştırıyordum, alıyordum şimdi hiç bir şey bakmıyorum, düşünmüyorum, planlamıyorum. Doğumda yalnızım mesela, yardım eden kimsem olmayacak, kızımı okula bırakıp alıyorum hergün, evde bana yardım edecek birini ayarlamam gerekiyor falan aslında plan yapmam lazım ama hiç hamile değilmiş gibi yaşıyorum.
Bu arabadan beklentler ile çok ilgili bence. Ben ilk çocugumda avm ve site içinde yani düz yerde gezen insandım, inglesina trilogy aldım ve çok rahat ettim. Bagajda az yer kaplaması, çok kolay açılıp kapanması, çok hafif olması bizim için çok kullanışlı özelliklerdi. Sonra yurtdışına taşındık ve bebek arabasını sokakta da kullanır olduk. O zaman daha stabil olan markaların daha kullanışlı olduklarını gördüm. Mima, stokke gibi hantal modeller günlük sokak yürüyüşleri için daha konforlular. Ancak bu modeller de arabanın bagajında çok yer kaplıyorlar misal bagaja onlardan başka birşey zor sığıyor. Yaşadığım yerde sokaklarda çok bugaboo görüyorum, ikinci el piyasası da çok hareketli, demek ki memnun insanlar gibi bir çıkarımım var. Arkadaşımın bugaboo donkeyini kullanmıştım ona yardım ederken, güzel araba, rahat gidiyor ancak donkey 2 çocukluk oldugu için mi bilmiyorum oldukça ağırdı ve onlar da bagajda çok yer kaplıyor diye arabada bulundurmak üzere baska araba aldılar.
İlk defa duyuyorum bunu. Nedeni neymiş?
Faranjit geçirmedim ama grip olmuştum ilk hamileligimde. 1 aydan fazla sürdü baya kötüydüm. Bebegime hiç bi zararı olmadı cok şükür.Daha önceki veya şu anki hamilelik döneminde faranjit geçiren hiç oldu mu? Öksürük, burun tıkanıklığı, göğüs sızısı gibi şikayetlerim var. Üst solunum rahatsızlığı olduğundan nabzım normale göre birazcık daha şiddetli. Ama ateş vb yok çok şükür. Bir şey olmaz di mi?
Mutlaka öyle canım ama botulizm diye bir bakteri barındırdığı için demiştir bana da dr um sanırım yoksa neden desin ki diye düşünüyorum ben her sabah bal kaymak yiyorum demiştim o da bana bal çok iyi olmaz demişti çok net hatırlıyorumRecel ve çikolatadan daha masum benim sabah kahvaltıda bir tatlı kaşığı var şu an
Bunu sizler de dr unuza sorsanız canım acaba onlar ne diyecek merak ettimYa bende cok yiyorum kayinbabamin arilari var ordan doğal geliyor süzme ve petek bal bende faydali olur diye yiyordum
Normalim 85-90, hastalandığın son 3 gündür 107-123 arası. Ne biliyim acaba kalbim normalden biraz hızlı diye strese falan giriyor mudur diye kafamda kuruyorum. Kusura bakmayın ne olur bir kaybım var diye çok evhamlıyım...Faranjit geçirmedim ama grip olmuştum ilk hamileligimde. 1 aydan fazla sürdü baya kötüydüm. Bebegime hiç bi zararı olmadı cok şükür.
Nabız kaç atıyor mesela? 1 ay öncesine kadar 120 atıyordu benim nabzım, mide bulantisi ve sıcaklardan etkileniyordum çok. Yeni yeni 95 atıyor.
Çok sağol canımOyy ne güzel göstermiş kendini maşallah Demir bebege
Amin canimÇok teşekkürler canımSenin oğluşun adı ne olacaktı ? Hepsi sağlıkla doğsunlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?