2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hamilelikte zaten daha hızlı atar bence normal ama bi doktoruna sor istersen.
Ayrıca ne kusuru ufacık bişeyde hemen evham yapıyoruz hepimiz bu çok doğal.
Gerçekten mucize, kapalı kutu rahmimiz ve şuanda bir fabrika gibi çalışıyor. Minyatür bebek oldular artık herşeyleri tamam buyumelerini bekliyoruz bundan sonrası için

Ayy maşallah kuzuya, aferin ona Darısı bize olsun, salı günü kontrolüm var ben de görecem kızımı, inşallah hepizin her şeyi normaldir kızlar

Kızlar bu arada cuma günü 2.doz biontech aşımı olmuştum, 2 gün kolum ağrıdı sadece o kadar…biraz da ilk gece ateşim çıktı çok hafif 37,5 ki ateş pek sayılmaz ki dün de kontrolüm vardı ultrason için, bebeğim gayet hareketli ve gelişimi sağlıklıydı, doktor kusursuz dedi, ölçümleri için çok iyi dedi… Aşı için tereddütte olanlar için deneyimimi paylaşmak istedim

Kızlar merhaba, ben cinsiyeti henüz öğrenmemiş ve tabiki merak içinde olan bi anne adayıyım
İkili tarama testini yaptık şimdilik şükür bir sorun yok, ama cinsiyet belli değil hala. ilk hamileliğim ve bulantı kusma vs hiçbir belirti yaşamadım, sürekli uyku ve halsizlik halindeydim yavaş yavaş geçiyor. Ve hiiiic tatli yemek istemiyorum, diğer yemeklere de çok istekli değilim ama tatlıya özellikle bi uzak kaldım.
Etrafımdaki herkes belirtiler cinsiyete göre değişir diyor. Sizler cinsiyeti öğrendiniz Benim gibi olanlar var mıydı? Cinsiyetiniz ne şimdiden teşekkürler, herkese hayırlı doğumlar diliyorum

Kızlar robot süpürge kullananlar varmı aramızda hangi marka ve modeli öneriyorsunuz
Artık süpürge açamıyorum bel ağrımdan eşimde sürekli yapamıyor şart oldu

Canım aynı senin gibiydim. Bulantım kusmam olmadı. Tatlıdan tiksindim 15-16. Haftaya kadar. Nutellayı kavanozla bitiren ben kokusuna tahammül edemiyordum. Cinsiyetimiz erkek. Hep ekşi yedim kız olur diyorlardı ama şimdi normale döndüm tatlı yiyebiliyorum. Erkekler önden gösteriyor biz 13. Haftada öğrendik

Aaaaa ayniyiz demek şükür benle ayni birini buldum
cuma gideceğim 13. Olacağım bende gösterir mi aceba o zaman

Yaaaa yerim ama ben bu minnosu Allah sana bagislasin canım maşallah kuzucugaçok Tatli cok

Ecrin ve ezgi cnm
Eşim deniz,ulaş, mahir, taylan gibi isimleri olsun diyor
Bende Kerem,mert,buğra, burak gibi isimleri seviyorum bakalim hangisine karar verecegiz yada farkli isimlerde olabilir bilemiyorum inan cok zormuş erkek bebek isimi bulmak PinkMermaid cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…