2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlarrr iyi gecelerr diliyorum benim ilk hamileliğimde henüz hiç bebeği hissetmedim bendemi problem var bilemedim bugün kafama takıldı biraz 17+1 im erken mi acaba zaten ne hissetceğimide bilmiyorum

Kızlarrr iyi gecelerr diliyorum benim ilk hamileliğimde henüz hiç bebeği hissetmedim bendemi problem var bilemedim bugün kafama takıldı biraz 17+1 im erken mi acaba zaten ne hissetceğimide bilmiyorum
İlk gebelik için erken canım . 19. haftadan sonra ufak kıpırtı şeklinde duymaya başlarsın inşallah

Canımmm benim çok teşekkür ederim çok güzel açıklamışsın eline sağlık bebişine sağlık . Çok şükür cuamrtesi günü gittik doktor çağırmıştı tamam dedi bebeğin midesi dolu herşey yolunda dedi oh dedim allahım şükürler olsun rabbim hepimizin meleklerini muhafaza etsin bizleri de Allah’a emanet olun kardeşim sevgiler

Merhabalar. Baş ağrısı ve gebelik zehirlenmesi arasında nasıl bir ilişki var acaba? Benim de çok fazla baş agrım oluyor. Parol ile geçirmeye çalışıyorum ama bazen yeterli olmuyor. Bütün gün ağrıdığı oluyor. Doktoruma söylemedim hiç normaldir diye. Gerçi ilk gebeligimde bu kadar baş ağrısı yaşadığımı hiç hatırlamıyorum. Endişelendim şimdi.

Allahım ne zor bir geceydi
Bit bilmeyen Kabuslar, sırt ağrısı, iğrenç burun tıkanıklığı.

Çocuğu okula bıraktım, uyusam süper olurdu
Ama bilgisayarda bekleyen bi sürü iş var

Bazen uzanıyorum acaba çocuk kıpırdıyor mu diye nefesimi tutup karnıma bakıyorum
Kalbim öyle atıyorki dışardan görülüyor
Tüm vücudum oynuyor, gümgüm güm her yer sallanıyor
YouTube de izlemiştim
Artık kalbimizin atışları artacakmış

Merrhaba canim basin agridiginda tansiyonunu ölçtün mu hic? Tansiyon yuksek olursa gebelik zehirlenmesi olabiliyormuş. 20.haftalardan itibaren tansiyon baya bi önemli günlük ölçüp takip etmelisin. Benim ilk trimesterde bas agrilarim felaketti tansiyonuma bakıldı holter takildi hatta migren cıktı. Tansiyonda sıkıntı cikmadi sonradan.ozellikle biraz birşeylere aglayip uzuleyim tansiyonum yukselir basim agrir o yuzden stres üzüntü yasak dikkat etmek lazim

Canım benim de 2. hamileliğim 12-13.haftalarda hafif kıpırtılar var gibiydi, 2-3 haftadır ben de pek bişi hissetmiyorum. Normal diye düşünüyorum. İlk hamileliklerde geç hissedilmesi çok normalmiş.

Hayırlı olsun canım, ben ilk oğlumda çok tatlı yedim, şimdikinde ise tatlıdan nefret ettim nerdeyse ekşi yedim çok ama yine oğlum oluyor. Gerçekten yiyecekler falan cinsiyeti etkilemiyormuş onu anladım. İnşallah en kısa sürede öğrenirsin

Kızlar siz de vajinada ritmik ağrılar kasılmalar hissediyor musunuz?
Ben arada böyle bir şey hissediyorum ya.
Vücut kendisini doğuma hazırlamaya başlıyor o yüzden mi biraz endişeleniyorum.

Kızlar robot süpürge kullananlar varmı aramızda hangi marka ve modeli öneriyorsunuz
Artık süpürge açamıyorum bel ağrımdan eşimde sürekli yapamıyor şart oldu
xiaomi mop pro almıştım ben canım ama roborock alsaydım keşke bneimki halıyı ayırt edemiyor silmeye çalışıyor D: o özelliğini kullanmıyorum süpürmesinden çok memnunum elim kolum resmen eve gelmeden çalıştırıyorum gürültüsünü de çekmiyorum. roborock halıyı ayırt edip silmiyormuş keşke biraz daha verip onu alsaymışım dedim sonradan

Allahım ne zor bir geceydi
Bit bilmeyen Kabuslar, sırt ağrısı, iğrenç burun tıkanıklığı.

Çocuğu okula bıraktım, uyusam süper olurdu
Ama bilgisayarda bekleyen bi sürü iş var
Gece kaç defa kalktigimi sayayım dedim issizlikten bu gece yok olmadı yine 3 ten sonra kafam yandı benimde oglumu dun yikamistim uyumadan önce mahvoldum belimin ağrısından yürüyemedim bile o kadar berbattim ki birde ben önceden çok görmüyorum kabus 3 4 gündür cok sıkıntılı rüya görmeye başladım zaten 2 gram uykum var onu da kabuslar kaçırıyor

Ben yoruldugumda oluyor canım ritmik mi bilmiyorum ama baya saplanır gibi ani ağrılar oluyor aşağı kısımda

Erkek bebek isim bulma konusunda katılıyorum, biz de çok zor bulduk ve karar verdik…ben mesela Mert ve Burak adını severim ama eşim istemedi, o başka isimler beğendi ben de onları beğenmedim derken, ikimizin de sevebileceği Demir ismi oldu en sonunda Bu arada Deniz adı da çok güzel, benim kızımın adı unisex isimleri severim ben hem anlamı da çok güzel.

Benim de tansiyon hep düşük 10’a 5 , 9’a 6 gebe kalmadan önce de bu şekildeydi yine öyle..genetik sanırım annemin de öyleymiş. Tansiyon düşüklüğü de baş dönmesi yapıyor, göz kararması falan…bu da sıkıntılı

Çok şükür bebişin iyi olmasına çok sevindim canım, doktorlar anne adaylarının en ufak bir mimiklerinde bile kaygılanabileceklrrini anlayamıyorlar, bir haftanı zehir etti. Ama bebişin sağlıklı sen sağlıklısın çok şükür önemli olan o siz de Allaha emanet olun canlarım

Evet o da sorun da canim tansiyon yüksekliği ozellikle buyuk degil kucuk tansiyon çok cok sıkıntılı.gebelik zehirlenmesinde anne de cocukta Allah korusun yani demek istemiyorum o yuzden yuksek olmasindansa düşük olmasi daha iyi inan kaan kocatepe de oyle dio. Benim de bu ara tansiyonum düşük arada yukseliyo dusuk olmasini tercih ediyorum

dr kaan a göre bu dönemde aşırı kamik ağrılar hisecekmişiz vajina kısmında
çünkü kemiklerimiz genişliyormuş, doğuma hazırlanmak için

ayy bende akşam cocugu yıkadım artık nefes nefese kaldım , baktım olmuyor kucağıma aldım sırıl sıklam oldum öyle yıkadım , cagırdım babayı al kurula giydir naparsan yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…