2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben yoruldugumda oluyor canım ritmik mi bilmiyorum ama baya saplanır gibi ani ağrılar oluyor aşağı kısımda
Normal mi acaba..
Ben bu şekilde yaşıyorum ya doktora gidince söyleyeceğim inşallah bir sıkıntı yoktur.
Birkaç gündür çok iyi değilim

Ya cnm hem bana diyor ki eşim sen koy oğlumuzun ismini hemde sevmiyor bulduklarimibu nasil iş ben anlamadim
Neyse bakalim beğendiğimiz isimleri kura çekeceğiz galiba bu gidişle

Kizlar cuma gunu detayli ultrason var cok heyecanliyim bebisin ilk defa renkli fotolari ve cdsi elimde olcak pazartesi de izmitte kendi doktoruma gostercem sonucları.ins sıkıntısız geçer
Ayy çok heycanli canim benimde haftaya pazartesi insllah güzel sonuçlarla çıkarız herbirimiz

Kızlarrr iyi gecelerr diliyorum benim ilk hamileliğimde henüz hiç bebeği hissetmedim bendemi problem var bilemedim bugün kafama takıldı biraz 17+1 im erken mi acaba zaten ne hissetceğimide bilmiyorum
Hiç üzülme ben 20. haftamdayım. Ben de hissetmiyorum.

Normal mi acaba..
Ben bu şekilde yaşıyorum ya doktora gidince söyleyeceğim inşallah bir sıkıntı yoktur.
Bu yüzden mi iyi değilsin canım bence normal yani kasilma gibi değil olan şey o yüzden takmıyorum ben

Normal mi acaba..
Benimde ağrılarım oluyor cnm hatta cok telaslandim bi ara, baya araştırma yaptım nette normalmiş su sıralar ağrılar,günlerimiz yakın senle, ben oğlumun hareketlerini hissetmesem telaslanicaktim, bide tam yoğun ağrılarımin olduğu günlerde sağlık ocağında kontrolüm vardi, kalp atışı dinletti biraz daha rahatladım

Tansiyonumu ölçmedim hiç. Özellikle enseden vuruyor ağrı. Boyun fıtığı falan mi acaba diye çok düşündüm. Bundan sonra ölçeyim tansiyonumu. Teşekkür ederim bilgi için

Kızlar, buraya not düşeyim, ilk kez bugün bebeğimin pıt pıtlarını elimi karnıma bastırmadan hissettim, hatta şu anda da vuruyor ağzıma çikolata atmıştım, bi baktım karnımda garip bi hareketlenme, annecim ben burdayım dedi resmen Babası da hissetti elini koyunca. Allahım isteyen bekleyen herkese sağlıkla yaşatsın inşallah bu anları Benim ilk bebeğim, hissedemeyen arkadaşlar birazcık sabır gerekiyor bence, ben de çok bekledim, bugüne kısmetmiş

Evet 1 gün var aramızda
İnsan çok rahatlıyor ya o hareketleri hissedince.

Geçen gece ağrılar içinde bir uyandım aşağı kısımlar sırtım agriyor. bazen de karnıma vuruyordu. Sıcak su torbası hazırladım yanıma aldım sıcak iyi geldi herhalde de yatıp uyuyabildim şükür.
Ertesi günü bebiş de sürekli toplanıp duruyordu. Ama ben de hareket hissetmeye başlayınca iyi ki hissediyorum dedim. İnşallah sağ salim alalım miniklerimizi kucağımıza.

Kızlar detaylı ultrasondan çıktım. Herşeyi normalmiş bebeğimin. Sadece üst dudağını göremedim pozisyonundan dolayı dedi. O kafama takıldı biraz. Kafası göbeğimin üstünde nerdeyse ayakları aşağıda . Ondan tekmelerini sert hissediyorum

Kış temizliğine başladınız mı hanımlar ?
Dolap içlerinde başladık bugün.sağolsun kayınvalidem geldi yardım ediyo ama gene de yoruldum biraz daha ağırlaşınca hiç yapamıcam çünkü biliyorum kendimi.

Ben de başlamayı düşünüyorum annem yardıma gelir sanırım veya haftasonu esimle yapacağım aman yormayın kendinizi ben 2 3 hafta sonra başlayacağım

Tansiyonumu ölçmedim hiç. Özellikle enseden vuruyor ağrı. Boyun fıtığı falan mi acaba diye çok düşündüm. Bundan sonra ölçeyim tansiyonumu. Teşekkür ederim bilgi için
Boyun fıtığı da olabilir canim kan basincimiz artıyor hiç sebepsizde agriyabilir tansiyonda olabilir.rica ederi canim

Ben eşimle dün kışlık yaptık. 50 kavanoz yapmışız. Menemenlik fasulye şakşuka vs derken ben bayıldım en son 2 gün sürdü resmen. Çok şükür rahat edicem hamileliğimn son aylarında bebiş olunca da sırf onun için katlandım
Evi pislik götürüyor suan büyük kış temizliği için bekliyorum biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…