Normal mi acaba..Ben yoruldugumda oluyor canım ritmik mi bilmiyorum ama baya saplanır gibi ani ağrılar oluyor aşağı kısımda
dr kaan a göre bu dönemde aşırı kamik ağrılar hisecekmişiz vajina kısmında
çünkü kemiklerimiz genişliyormuş, doğuma hazırlanmak için
O kemik mi ki ben kasılma gibi hissediyorum. Gece onu hissedip uyandım hatta
Demek ki oluyorkasılam ve kemik aprım oluyordu tevafuken haftamı izlerken dinlemiştim
Ya cnm hem bana diyor ki eşim sen koy oğlumuzun ismini hemde sevmiyor bulduklarimiErkek bebek isim bulma konusunda katılıyorum, biz de çok zor bulduk ve karar verdik…ben mesela Mert ve Burak adını severim ama eşim istemedi, o başka isimler beğendi ben de onları beğenmedim derken, ikimizin de sevebileceği Demir ismi oldu en sonundaBu arada Deniz adı da çok güzel, benim kızımın adı unisex isimleri severim ben hem anlamı da çok güzel.
Ayy çok heycanli canimKizlar cuma gunu detayli ultrason var cok heyecanliyim bebisin ilk defa renkli fotolari ve cdsi elimde olcakpazartesi de izmitte kendi doktoruma gostercem sonucları.ins sıkıntısız geçer
Amin canim insAyy çok heycanli canimbenimde haftaya pazartesi insllah güzel sonuçlarla çıkarız herbirimiz
Hiç üzülme ben 20. haftamdayım. Ben de hissetmiyorum.Kızlarrr iyi gecelerr diliyorumbenim ilk hamileliğimde henüz hiç bebeği hissetmedim bendemi problem var bilemedim bugün kafama takıldı biraz 17+1 im erken mi acaba zaten ne hissetceğimide bilmiyorum
benim 18+2 yani 19. hhaftadayım bende de tık yok :)Hiç üzülme ben 20. haftamdayım. Ben de hissetmiyorum.
Bu yüzden mi iyi değilsin canım bence normal yani kasilma gibi değil olan şey o yüzden takmıyorum benNormal mi acaba..
Ben bu şekilde yaşıyorum ya doktora gidince söyleyeceğim inşallah bir sıkıntı yoktur.
Birkaç gündür çok iyi değilim
Benimde ağrılarım oluyor cnm hatta cok telaslandim bi ara, baya araştırma yaptım nette normalmiş su sıralar ağrılar,günlerimiz yakın senle, ben oğlumun hareketlerini hissetmesem telaslanicaktim, bide tam yoğun ağrılarımin olduğu günlerde sağlık ocağında kontrolüm vardi, kalp atışı dinletti biraz daha rahatladımNormal mi acaba..
Ben bu şekilde yaşıyorum ya doktora gidince söyleyeceğim inşallah bir sıkıntı yoktur.
Birkaç gündür çok iyi değilim
Tansiyonumu ölçmedim hiç. Özellikle enseden vuruyor ağrı. Boyun fıtığı falan mi acaba diye çok düşündüm. Bundan sonra ölçeyim tansiyonumu. Teşekkür ederim bilgi içinMerrhaba canim basin agridiginda tansiyonunu ölçtün mu hic? Tansiyon yuksek olursa gebelik zehirlenmesi olabiliyormuş. 20.haftalardan itibaren tansiyon baya bi önemli günlük ölçüp takip etmelisin. Benim ilk trimesterde bas agrilarim felaketti tansiyonuma bakıldı holter takildi hatta migren cıktı. Tansiyonda sıkıntı cikmadi sonradan.ozellikle biraz birşeylere aglayip uzuleyim tansiyonum yukselir basim agrir o yuzden stres üzüntü yasak dikkat etmek lazim
Evet 1 gün var aramızdaBenimde ağrılarım oluyor cnm hatta cok telaslandim bi ara, baya araştırma yaptım nette normalmiş su sıralar ağrılar,günlerimiz yakın senle, ben oğlumun hareketlerini hissetmesem telaslanicaktim, bide tam yoğun ağrılarımin olduğu günlerde sağlık ocağında kontrolüm vardi, kalp atışı dinletti biraz daha rahatladım
Ben de başlamayı düşünüyorum annem yardıma gelir sanırım veya haftasonu esimle yapacağım aman yormayın kendinizi ben 2 3 hafta sonra başlayacağımKış temizliğine başladınız mı hanımlar ?
Dolap içlerinde başladık bugün.sağolsun kayınvalidem geldi yardım ediyo ama gene de yoruldumbiraz daha ağırlaşınca hiç yapamıcam çünkü biliyorum kendimi.
Boyun fıtığı da olabilir canim kan basincimiz artıyor hiç sebepsizde agriyabilir tansiyonda olabilir.rica ederi canimTansiyonumu ölçmedim hiç. Özellikle enseden vuruyor ağrı. Boyun fıtığı falan mi acaba diye çok düşündüm. Bundan sonra ölçeyim tansiyonumu. Teşekkür ederim bilgi için
Ben eşimle dün kışlık yaptık. 50 kavanoz yapmışız. Menemenlik fasulye şakşuka vs derken ben bayıldım en son 2 gün sürdü resmen. Çok şükür rahat edicem hamileliğimn son aylarında bebiş olunca da sırf onun için katlandımKış temizliğine başladınız mı hanımlar ?
Dolap içlerinde başladık bugün.sağolsun kayınvalidem geldi yardım ediyo ama gene de yoruldumbiraz daha ağırlaşınca hiç yapamıcam çünkü biliyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?