2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Eline sağlık valla ben yemek yapmaya bile üşenir oldum 1 aydır ki en sevdiğim şey yemek yapmak.
Temizlik de tek başına yapılmıyor artık Allah yardım etsin bize

Eline sağlık valla ben yemek yapmaya bile üşenir oldum 1 aydır ki en sevdiğim şey yemek yapmak.
Temizlik de tek başına yapılmıyor artık Allah yardım etsin bize
Amin canımmm valla eşim yardım etmese yapamazdım ben de. Otura otura yaptım çoğu şeyi kendimi cok zorladım yani eşim illallah etti bu ne kimseye vermeyelim bidaha diyor

Canım cok sağol yorumun için ya benim 3bin tl limitim var bu parayada seninkinden alabiliyorum sadece . Roborock baya pahalı gerçi roborockunda 3 bin tl olanı var ama bilemedim bu konuyu araştırıcam

Aynen cnm bende diyorum Allah korusun bi sıkıntı olsa heralde hareketli olmazlarbenim bide bazen alt taraflara geçince de ağrıyor karnım orda hareket hissediyorum

Hadi gözümüz aydın cnm cok sevindim darısı hepimizin başına inşallah

Ah ben tam kis temizliğine girdim cnm sorma, kapıları değiştirelim dedik hadi kapılar değişmişken mutfağımi yaptırayım dedim sonra fayanslar girdi devreye perşembe gelicekler 10 15 gün sürer dediler, sonra da boya badana yaptırırız, temizlikçi tutarım bide erken oldu ama bebek temizliği olcak bizimki

Hadi gozun aydin cnm kafana takma cnm birsey olsa söylerdi doktor sağlıkla gelsin oğluşun
Masallah cnn sağlıkla yiyin insllah2
Bende koydum birseyler ama oyle fazla değil zatem cocuklar dolaptan birseyi zor yiyorlar onun icin az yaptim busen menemenide annem yapti sağolsun

Taktım canım baya ağladım birazda. Ne bileyim işte korkuyor insan insallah birşey çıkmaz sağlıkla alırız bebeklermiizi kucağımıza
Anneler iyi ki varlar valla ne güzel menemen bile yeter sana çok yoruluyor insan ya valla keske benm annemde yapabilse

Kızlar robot süpürge kullananlar varmı aramızda hangi marka ve modeli öneriyorsunuz
Artık süpürge açamıyorum bel ağrımdan eşimde sürekli yapamıyor şart oldu
Xioami mop pro aldim memnunum
Ama su sira robocoks s5 cok.indirmde simdi alsam onu.alirdim

Bende bulamadim daha oglusuma isim zahid, mahir bu isimler hosuma gitti

Esimle yaptik baya yorulduk bir hAfta ben yavas yavas dolap içlerini temizledim hafftasonuda esimle.duvar sildi ben kpi pencere perdeleri yikadim filan baya yorucuydu.

Kizlar bend ebugun koşturdum durdum.
Oglani özele uzmana götürdük, el ayak hastalığı değilmiş alerji imis.
Ordam tutturdu okula gidicem okula.biraktim filan.
Saglik ocagina gittim ogluma ilac yazdirmaya ebe denk geldi gebelik kontorulu yapti bebegin kalbini dinledi, tetanoz aşısı oldum.

Kizlae bu arada benim plesanta yukarıya cıktı şükür ogluumu hic gobek deligimin üstünde hiSsetmezdim simdi cok yrlulunca gobek deligimin üstünde bakiyorum toplaniyor bebek vuruyir filan şükür kasık agrilarimda gecti.

Xioami mop pro aldim memnunum
Ama su sira robocoks s5 cok.indirmde simdi alsam onu.alirdim
Bende ikisi arasında kararsız kaldım. Roborock suan 3700 lerde . Arasında bin tl fark var değermi diye düşünüyorum açıkçası

Bende dolap yaptırıyorum birde onlar var ama.genel temizliğe yardımcı alıyorum zaten.dolap içlerini kendim yapıyorum sadece

Ayy gözün aydın, darısı bana olsun insallah. Yarın kontrol var bakalım ne durumda. .. en son yukarı çıkmaya başlamış demişti doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…