Eline sağlık valla ben yemek yapmaya bile üşenir oldum 1 aydır ki en sevdiğim şey yemek yapmak.Ben eşimle dün kışlık yaptık. 50 kavanoz yapmışız. Menemenlik fasulye şakşuka vs derken ben bayıldım en son 2 gün sürdü resmen. Çok şükür rahat edicem hamileliğimn son aylarında bebiş olunca da sırf onun için katlandım
Evi pislik götürüyor suanbüyük kış temizliği için bekliyorum biraz daha
Amin canımmmEline sağlık valla ben yemek yapmaya bile üşenir oldum 1 aydır ki en sevdiğim şey yemek yapmak.
Temizlik de tek başına yapılmıyor artık Allah yardım etsin bize
Canım cok sağol yorumun içinxiaomi mop pro almıştım ben canım ama roborock alsaydım keşke bneimki halıyı ayırt edemiyor silmeye çalışıyor D: o özelliğini kullanmıyorum süpürmesinden çok memnunum elim kolum resmen eve gelmeden çalıştırıyorum gürültüsünü de çekmiyorum. roborock halıyı ayırt edip silmiyormuş keşke biraz daha verip onu alsaymışım dedim sonradan
Aynen cnm bende diyorum Allah korusun bi sıkıntı olsa heralde hareketli olmazlarEvet 1 gün var aramızda
İnsan çok rahatlıyor ya o hareketleri hissedince.
Geçen gece ağrılar içinde bir uyandım aşağı kısımlar sırtım agriyor. bazen de karnıma vuruyordu. Sıcak su torbası hazırladım yanıma aldım sıcak iyi geldi herhalde de yatıp uyuyabildim şükür.
Ertesi günü bebiş de sürekli toplanıp duruyordu. Ama ben de hareket hissetmeye başlayınca iyi ki hissediyorum dedim. İnşallah sağ salim alalım miniklerimizi kucağımıza.
Hadi gözümüz aydın cnm cok sevindim darısı hepimizin başına inşallahKızlar detaylı ultrasondan çıktım. Herşeyi normalmiş bebeğimin. Sadece üst dudağını göremedim pozisyonundan dolayı dedi. O kafama takıldı biraz. Kafası göbeğimin üstünde nerdeyseayakları aşağıda . Ondan tekmelerini sert hissediyorum
Ah ben tam kis temizliğine girdim cnm sorma, kapıları değiştirelim dedik hadi kapılar değişmişken mutfağımi yaptırayım dedim sonra fayanslar girdi devreyeKış temizliğine başladınız mı hanımlar ?
Dolap içlerinde başladık bugün.sağolsun kayınvalidem geldi yardım ediyo ama gene de yoruldumbiraz daha ağırlaşınca hiç yapamıcam çünkü biliyorum kendimi.
Hadi gozun aydin cnm kafana takma cnm birsey olsa söylerdi doktor sağlıkla gelsin oğluşunKızlar detaylı ultrasondan çıktım. Herşeyi normalmiş bebeğimin. Sadece üst dudağını göremedim pozisyonundan dolayı dedi. O kafama takıldı biraz. Kafası göbeğimin üstünde nerdeyseayakları aşağıda . Ondan tekmelerini sert hissediyorum
Masallah cnn sağlıkla yiyin insllah2Ben eşimle dün kışlık yaptık. 50 kavanoz yapmışız. Menemenlik fasulye şakşuka vs derken ben bayıldım en son 2 gün sürdü resmen. Çok şükür rahat edicem hamileliğimn son aylarında bebiş olunca da sırf onun için katlandım
Evi pislik götürüyor suanbüyük kış temizliği için bekliyorum biraz daha
İnsallah canım sorunsuz geçer hepimizin kiHadi gözümüz aydın cnm cok sevindim darısı hepimizin başına inşallah
Taktım canım baya ağladım birazda. Ne bileyim işte korkuyor insanHadi gozun aydin cnm kafana takma cnm birsey olsa söylerdi doktor sağlıkla gelsin oğluşun
Masallah cnn sağlıkla yiyin insllah2
Bende koydum birseyler ama oyle fazla değil zatem cocuklar dolaptan birseyi zor yiyorlar onun icin az yaptim busen menemenide annem yapti sağolsun
Xioami mop pro aldim memnunumKızlar robot süpürge kullananlar varmı aramızda hangi marka ve modeli öneriyorsunuz
Artık süpürge açamıyorum bel ağrımdan eşimde sürekli yapamıyor şart oldu
Bende bulamadim daha oglusuma isimEcrin ve ezgi cnm
Eşim deniz,ulaş, mahir, taylan gibi isimleri olsun diyor
Bende Kerem,mert,buğra, burak gibi isimleri seviyorum bakalim hangisine karar verecegiz yada farkli isimlerde olabilir bilemiyorum inan cok zormuş erkek bebek isimi bulmak@PinkMermaid cnm
Esimle yaptik baya yorulduk bir hAfta ben yavas yavas dolap içlerini temizledim hafftasonuda esimle.duvar sildi ben kpi pencere perdeleri yikadim filan baya yorucuydu.Kış temizliğine başladınız mı hanımlar ?
Dolap içlerinde başladık bugün.sağolsun kayınvalidem geldi yardım ediyo ama gene de yoruldumbiraz daha ağırlaşınca hiç yapamıcam çünkü biliyorum kendimi.
Bakalım ağırlaşınca nasıl olacakAynen cnm bende diyorum Allah korusun bi sıkıntı olsa heralde hareketli olmazlarbenim bide bazen alt taraflara geçince de ağrıyor karnım orda hareket hissediyorum
Bende ikisi arasında kararsız kaldım. Roborock suan 3700 lerde . Arasında bin tl fark var değermi diye düşünüyorum açıkçasıXioami mop pro aldim memnunum
Ama su sira robocoks s5 cok.indirmde simdi alsam onu.alirdim
Bende dolap yaptırıyorum birde onlar var ama.genel temizliğe yardımcı alıyorum zaten.dolap içlerini kendim yapıyorum sadeceAh ben tam kis temizliğine girdim cnm sorma, kapıları değiştirelim dedik hadi kapılar değişmişken mutfağımi yaptırayım dedim sonra fayanslar girdi devreyeperşembe gelicekler 10 15 gün sürer dediler, sonra da boya badana yaptırırız, temizlikçi tutarım bide erken oldu ama bebek temizliği olcak bizimki
Ayy gözün aydın, darısı bana olsun insallah. Yarın kontrol var bakalım ne durumda. .. en son yukarı çıkmaya başlamış demişti doktor.Kizlae bu arada benim plesanta yukarıya cıktı şükür ogluumu hic gobek deligimin üstünde hiSsetmezdim simdi cok yrlulunca gobek deligimin üstünde bakiyorum toplaniyor bebek vuruyir filan şükür kasık agrilarimda gecti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?