- 24 Ağustos 2016
- 3.774
- 6.315
- 158
Ben coktan catladim sursemde nafileKızlar karnımı çok gergin hissediyorum, kızımda çatlamadı ama ya oğlumda çatlarsam diye korkuyorum çünkü şimdiden derin nefes alırken ya da esnerken bile karnımın gerginliğini hissediyorum, patlayacakmışım gibi bir hisson aylarda napcam acaba ? Kızımda da böyleydim de unuttum mu ki 5 sene geçtiği için bilemedim sizin de öyle mi…bol bol Lierac sürüyorum o neyseki rahatlatıyor karnımı..
Düşününce haklisin 1000 farka degmez gibi geldi bana genel olarak en cok alinan model mop proBende ikisi arasında kararsız kaldım. Roborock suan 3700 lerde . Arasında bin tl fark var değermi diye düşünüyorum açıkçası
Valla 30lu haftalara yakinlara bakıyorum da uyuyamıyoruz yazıyorlar gözüm korkuyorBakalım ağırlaşınca nasıl olacak
Bencede cnm yardımcı almadan zor gerçekten hamileykenBende dolap yaptırıyorum birde onlar var ama.genel temizliğe yardımcı alıyorum zaten.dolap içlerini kendim yapıyorum sadece
Doktor mu söyledi cnm yukarı çıktı diye? Bildiğim kadarıyla su haftalarda aşağılarda da olabiliyorlar normal yaniKizlae bu arada benim plesanta yukarıya cıktı şükür ogluumu hic gobek deligimin üstünde hiSsetmezdim simdi cok yrlulunca gobek deligimin üstünde bakiyorum toplaniyor bebek vuruyir filan şükür kasık agrilarimda gecti.
HAYırlı olsun ismi oğlunun canım. Tek başıma karar verip koysam şimdiye kadar işim daha kolay olurdu ama işin içine eş faktörü girince olmuyorErkek bebek isim bulma konusunda katılıyorum, biz de çok zor bulduk ve karar verdik…ben mesela Mert ve Burak adını severim ama eşim istemedi, o başka isimler beğendi ben de onları beğenmedim derken, ikimizin de sevebileceği Demir ismi oldu en sonundaBu arada Deniz adı da çok güzel, benim kızımın adı unisex isimleri severim ben hem anlamı da çok güzel.
Aynen kesin oValla 30lu haftalara yakinlara bakıyorum da uyuyamıyoruz yazıyorlar gözüm korkuyordemek 30 dan sonra ağırlaşıcaz iyice
Benim de akşamları özellikle çatlıcakmışım gibi geriliyorum. Ben de yağ kullanıyorum Akzer diye, ilk oğlumda da onu kullandım hiç çatlağım olmadı şükür. Bunda da olmaz inşallahKızlar karnımı çok gergin hissediyorum, kızımda çatlamadı ama ya oğlumda çatlarsam diye korkuyorum çünkü şimdiden derin nefes alırken ya da esnerken bile karnımın gerginliğini hissediyorum, patlayacakmışım gibi bir hisson aylarda napcam acaba ? Kızımda da böyleydim de unuttum mu ki 5 sene geçtiği için bilemedim sizin de öyle mi…bol bol Lierac sürüyorum o neyseki rahatlatıyor karnımı..
Çok sağol canımHAYırlı olsun ismi oğlunun canım. Tek başıma karar verip koysam şimdiye kadar işim daha kolay olurdu ama işin içine eş faktörü girince olmuyorilk oğlumun adı Kerem ikincisini bir türlü karar veremiyoruz doğunca karar veririz heralde
Ben de beyaz tenliyim canım ama kızımda Lierac diye bir krem sayesinde hiç çatlamadım…şimdi yine kullanıyorum 2 aydan beri, bence daha fazla çatlamadan bu kremden al sonra üzülürsün, ilk bebekte hemen salma kendiniBen coktan catladim sursemde nafiledoktora çatır çatır catladim deyince normal beyaz tenlisin catlamasan hatri kalir dedi
Çok teşekkür ederiz , maşallah yavruna annesiKızlar ben de 2021 Şubat annesiyim miniğim çok şükür yanımda teyzeleri büyüdü artık darısı sizin başınıza inşallah bugünler güzel günler yavrularınizla bol bol fotoğraf çekinin karnınızı güzelce sevin saglikla gelsin minikler
Canim evet bu haftalarda asagida olabiliyolar ama benim rahim agzimda idi doktorumda soyledi bende hissediylrjm 4 yil onceki hamielligimde bebegimi hic boyle yukarıda hissetmemjstimDoktor mu söyledi cnm yukarı çıktı diye? Bildiğim kadarıyla su haftalarda aşağılarda da olabiliyorlar normal yani
Yok canım 2. Bebiş benim de darısı diğer kızlara inşallah iki tane kızım var çok şükürÇok teşekkür ederiz , maşallah yavruna annesiben de 2017 şubat annesiyim, şimdi de 2022 şubat annesi olacağım inşallah sağlıkla gelsin oğlum prensesim de odasında uyuyor şubat annesi olmayı seviyorum galiba, sizin cinsiyet ne ? İlk bebiş mi ?
Amin cnm üzülme annesi hiçbirşeyi yoktor kuzucugun insallahTaktım canım baya ağladım birazda. Ne bileyim işte korkuyor insaninsallah birşey çıkmaz sağlıkla alırız bebeklermiizi kucağımıza
Anneler iyi ki varlar vallane güzel menemen bile yeter sana çok yoruluyor insan ya valla keske benm annemde yapabilse
Evet cnm bende soylemedim arkadaslarima sadece cok sammimi olduğum iki arkadas biliyor benim ailemde herkese soylemedim cunku cok fazla olumsuz yorum yapan var o yuzden gerek duymadim karnim buyunce ogrenirler diye düşünüyorumHanımlar benim gibi hamile olduğunu görüştüğü arkadaşlarına söylemeyen var mı? Çok samimi olduklarıma söyledim ama misal haftada bir kahve içtiğim arkadaşa söylemedim, bugun buluştuğumuz arkadaşa söylemedim. Neden söylemediğimi bilmiyorum. Bu kişiler çok yakın olmadığım ama sonuçta birebir görüşmeye değer bulduğum insanlar. Eğer benim gibi söylemeyen varsa siz neden söylemediğinizi biliyor musunuz?
Hamileligin başından beri kullaniyorim ki canim bana etki etmedi ki bence bu çatlama olayi genetik annende hep çatlamışBen de beyaz tenliyim canım ama kızımda Lierac diye bir krem sayesinde hiç çatlamadım…şimdi yine kullanıyorum 2 aydan beri, bence daha fazla çatlamadan bu kremden al sonra üzülürsün, ilk bebekte hemen salma kendini☺ kuzenim ikiz doğurdu tüp bebekle, esmer ve çatladı hiç krem kullanmadı, umursamadı, şimdi pişman. Ten rengiyle ilgisi yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?