2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar karnımı çok gergin hissediyorum, kızımda çatlamadı ama ya oğlumda çatlarsam diye korkuyorum çünkü şimdiden derin nefes alırken ya da esnerken bile karnımın gerginliğini hissediyorum, patlayacakmışım gibi bir his son aylarda napcam acaba ? Kızımda da böyleydim de unuttum mu ki 5 sene geçtiği için bilemedim sizin de öyle mi…bol bol Lierac sürüyorum o neyseki rahatlatıyor karnımı..

Ben coktan catladim sursemde nafile doktora çatır çatır catladim deyince normal beyaz tenlisin catlamasan hatri kalir dedi

selam kızlar. nerdeyse bir ay olacalk yazmayalı. biraz sıkıntılıydı 1 ay yazacak moral bulamadım kendimde. 1 ay önce 3 doktora gitrim 2 gün arayla 3ü de amnitotik bant gördü. yani allah korusun çocugun bacagı kolu boynu gelirse uzuvlarını kopartan bir durum.
3 hafta nasıl bekledim bilmitorum erken ayrıntılı yaptırdım iyi bir doktorda. çok şükür kaybolmus bant. bebiş saglıklı yaklaşık 1 hafta da önde. düntyalar benim oldu. tekrar bir kızımız olacagı da tescillendi. hepimiz her zmaan güzel haberler alalım inşallah.

Doktor mu söyledi cnm yukarı çıktı diye? Bildiğim kadarıyla su haftalarda aşağılarda da olabiliyorlar normal yani

HAYırlı olsun ismi oğlunun canım. Tek başıma karar verip koysam şimdiye kadar işim daha kolay olurdu ama işin içine eş faktörü girince olmuyor ilk oğlumun adı Kerem ikincisini bir türlü karar veremiyoruz doğunca karar veririz heralde

Benim de akşamları özellikle çatlıcakmışım gibi geriliyorum. Ben de yağ kullanıyorum Akzer diye, ilk oğlumda da onu kullandım hiç çatlağım olmadı şükür. Bunda da olmaz inşallah

Çok sağol canım Seni o kadar iyi anlıyorum ki…

Son düzenleme:
Ben coktan catladim sursemde nafile doktora çatır çatır catladim deyince normal beyaz tenlisin catlamasan hatri kalir dedi
Ben de beyaz tenliyim canım ama kızımda Lierac diye bir krem sayesinde hiç çatlamadım…şimdi yine kullanıyorum 2 aydan beri, bence daha fazla çatlamadan bu kremden al sonra üzülürsün, ilk bebekte hemen salma kendini kuzenim ikiz doğurdu tüp bebekle, esmer ve çatladı hiç krem kullanmadı, umursamadı, şimdi pişman. Ten rengiyle ilgisi yok yani

Çok teşekkür ederiz , maşallah yavruna annesi ben de 2017 şubat annesiyim, şimdi de 2022 şubat annesi olacağım inşallah sağlıkla gelsin oğlum prensesim de odasında uyuyor şubat annesi olmayı seviyorum galiba, sizin cinsiyet ne ? İlk bebiş mi ?

Hanımlar benim gibi hamile olduğunu görüştüğü arkadaşlarına söylemeyen var mı? Çok samimi olduklarıma söyledim ama misal haftada bir kahve içtiğim arkadaşa söylemedim, bugun buluştuğumuz arkadaşa söylemedim. Neden söylemediğimi bilmiyorum. Bu kişiler çok yakın olmadığım ama sonuçta birebir görüşmeye değer bulduğum insanlar. Eğer benim gibi söylemeyen varsa siz neden söylemediğinizi biliyor musunuz?

Doktor mu söyledi cnm yukarı çıktı diye? Bildiğim kadarıyla su haftalarda aşağılarda da olabiliyorlar normal yani
Canim evet bu haftalarda asagida olabiliyolar ama benim rahim agzimda idi doktorumda soyledi bende hissediylrjm 4 yil onceki hamielligimde bebegimi hic boyle yukarıda hissetmemjstim

Yok canım 2. Bebiş benim de darısı diğer kızlara inşallah iki tane kızım var çok şükür sağlıkla kucağınnuza almanız dileğiyle sevgiler

Amin cnm üzülme annesi hiçbirşeyi yoktor kuzucugun insallah
Evet kuzum iyi ki anneler var rabbim iki cihanda mutlu etsin hic üzülmesinler

Evet cnm bende soylemedim arkadaslarima sadece cok sammimi olduğum iki arkadas biliyor benim ailemde herkese soylemedim cunku cok fazla olumsuz yorum yapan var o yuzden gerek duymadim karnim buyunce ogrenirler diye düşünüyorum

Hamileligin başından beri kullaniyorim ki canim bana etki etmedi ki bence bu çatlama olayi genetik annende hep çatlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…