2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
sağlık ocağına ben de gidiyorum ama bu zamana kadar orada hiç kalbini dinlemedi kimse
Bende bugün gittim tetanoz aşısı yapıldı tahliller vs ve kalp atışını dinledim bugun canım zaten bu haftalarda dinleniyor bu seferki gidişinde dinlersin sende Allah'ın izniyle

Bende bugün gittim tetanoz aşısı yapıldı tahliller vs ve kalp atışını dinledim bugun canım zaten bu haftalarda dinleniyor bu seferki gidişinde dinlersin sende Allah'ın izniyle
Ben 2. doz biontech aşımı olacaktım, o yüzden üzerinden 1 ay geçtikten sonra yapalım dedi tetanoz aşısını erteledi. Bakalım bir dahaki gittiğimde dinleyecekler mi :) Ben hamileliğin başından beri sadece 2 defa kontrole gittim sağlık ocağına, sizlerinde öyle mi? Sanki çok az çağırıyorlarmış gibi geldi bana

Benimde bırakasım var ama şartlar..Biraz daha diş sıkmaca..

17+3te gitmiştim. Ama kendi ebem yoktu, sadece kan sonuçlarıma baktılar. En son ne zaman doktoruna gittin diye sordu, geçen hafta dedim. O yüzden bakmamıştır belki de
Belkide ..Ya da kendi eben değil diye ilgilenmedi.Benim ebem normalde soruyor bir sıkıntın şikayetin varmı vitaminlere devamm mı diye.Kendi ebem olmayınca rutin kontrolleri yaptı sadece.

Canım 5 eylülde biontech oldum.dünde tetanoz yaptı ama sormadı aralarında ki tarihi benimde aklıma gelmedi aşı olduğumu söylemek.Sorun mu oluyormuş.Allah kahretsin bu koronayı..

Düşününce haklisin 1000 farka degmez gibi geldi bana genel olarak en cok alinan model mop pro
Aldık canım seninkinin modelini. Roborock baya fark var fiyat olarak beni aşıyordu. Olmadı Silmesini çalıştırmam haftada bir kendim silerim

Canım yürüyüşten bende çok korkmustum. Efes antik kenti nerdeyse 2 km yürüdüm ağrım olmadı değil ama birşeyde olmadı. Bence ağır kaldırmak eğilmek daha sakıncalı yürüyüşün faydası var artık bize :)

Ben hiç gitmedim beni kimse çağırmadı
Şimdi tatildeyim ama dönünce gideceğim artık tetanoz vs için ne arayan var ne soran bi gidip kızıcam bu ne sorumsuzluk diye insan bir kere bile aranmaz mı ya 20. Haftalık hamileyim

Hadi gözün aydın canım şifa olsun inşallah Doktorum bana 20. Haftadan sonra vurdur dediği için bekliyorum şimdilik. 3 hafta sonra ben de olucam inşallah
Amin canim inşaallah. Daha tetenoz vurulacagimiz icin biran önce olmak istedim. Doktor covid asini mutlaka ol gerekirse tetenozu tek doz vurulursun dedi. Arada mutlaka 3 hafta olmasi lazim. Tetenoz ve covid asisi arasinda kizlar.

Hamileligin başından beri kullaniyorim ki canim bana etki etmedi ki bence bu çatlama olayi genetik annende hep çatlamış
O da olabilir canım, benim annem de çatlamış hep ama halamda hiç çatlak yokmuş mesela, belki de ben ona çektim..krem kullanmasam da çatlamayacaktım belki ama bunun riskini alamazdım , tedbirimi de alıyorum

Amin canim inşaallah. Daha tetenoz vurulacagimiz icin biran önce olmak istedim. Doktor covid asini mutlaka ol gerekirse tetenozu tek doz vurulursun dedi. Arada mutlaka 3 hafta olmasi lazim. Tetenoz ve covid asisi arasinda kizlar.
Benim doktorum da tetanoz aşısı olmamı istemiyor, kızımda da gerek görmemişti..ben de olmayacağım, konusunu açtığım an kapattırıyor hemen ne gerek var bunlara der gibi 2 doz biontech bana yetti artık aşı falan olmak istemiyorum.

Canım neden kendini o kadar yordun ya bir şey olsaydı , dikkat et bir daha bence
Ben de 19+5 oldum bugün, 21.haftaya gireceğim yakında, zaman hızlı geçiyor artık sanki resmen hamileliği yarıladık.. ben de yarın tahlil vereceğim, ferritin, tsh falan bakılacak..onun dışında iyiyim kendimi yormamaya çalışıyorum

Arkadaşlarımla gezmeye gittik tahmin edemedim o kadar yorucu olacağını yoksa emin ol bende çıkmazdım.Şurası şurası derken epey yürüdük ama.

Canım 5 eylülde biontech oldum.dünde tetanoz yaptı ama sormadı aralarında ki tarihi benimde aklıma gelmedi aşı olduğumu söylemek.Sorun mu oluyormuş.Allah kahretsin bu koronayı..
Ben Dr. Kağan Kocatepe'yi dinledim, ona göre aynı anda bir koldan biontech bir koldan tetanoz aşısı olunabileceği ve hiç bir sakıncası olmadığı yönünde görüşü... Eğer çok içinize sinmezse araya 1 hafta koyun diyor. Ben araya 1 ay koyalım deyince söyleme gereği duymadım, üstelemek istemedim. O yüzden 1 ay sonrasında gideceğim.

Benim.doktorum gunde 15 dk eliptik yapabilirsin dedi hic sakincasi yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…