Bende bugün gittim tetanoz aşısı yapıldı tahliller vs ve kalp atışını dinledim bugun canım zaten bu haftalarda dinleniyor bu seferki gidişinde dinlersin sende Allah'ın izniylesağlık ocağına ben de gidiyorum ama bu zamana kadar orada hiç kalbini dinlemedi kimse
17+3te gitmiştim. Ama kendi ebem yoktu, sadece kan sonuçlarıma baktılar. En son ne zaman doktoruna gittin diye sordu, geçen hafta dedim. O yüzden bakmamıştır belki de16. haftadan sonra gittin mi cnm. 16.haftadan sonra dinliyorlar.
Ben 2. doz biontech aşımı olacaktım, o yüzden üzerinden 1 ay geçtikten sonra yapalım dedi tetanoz aşısını erteledi. Bakalım bir dahaki gittiğimde dinleyecekler mi :) Ben hamileliğin başından beri sadece 2 defa kontrole gittim sağlık ocağına, sizlerinde öyle mi? Sanki çok az çağırıyorlarmış gibi geldi banaBende bugün gittim tetanoz aşısı yapıldı tahliller vs ve kalp atışını dinledim bugun canım zaten bu haftalarda dinleniyor bu seferki gidişinde dinlersin sende Allah'ın izniyle
Benimde bırakasım var ama şartlar..Biraz daha diş sıkmaca..Bir de çalışıyorsun yaa valla kıyamam, senin için daha zor olmalı, bende 8.haftamda lekelenmelerim yüzünden bırakmak zorunda kaldım. Evet erkek çocukları fena, şimdiki bebeğimde erkektüm akrabalarıma şimdiden dua etmeye başlayalım bu bari yaramaz olmasın diye tembihledim
Belkide ..Ya da kendi eben değil diye ilgilenmedi.Benim ebem normalde soruyor bir sıkıntın şikayetin varmı vitaminlere devamm mı diye.Kendi ebem olmayınca rutin kontrolleri yaptı sadece.17+3te gitmiştim. Ama kendi ebem yoktu, sadece kan sonuçlarıma baktılar. En son ne zaman doktoruna gittin diye sordu, geçen hafta dedim. O yüzden bakmamıştır belki de
Canım 5 eylülde biontech oldum.dünde tetanoz yaptı ama sormadı aralarında ki tarihi benimde aklıma gelmedi aşı olduğumu söylemek.Sorun mu oluyormuş.Allah kahretsin bu koronayı..Ben 2. doz biontech aşımı olacaktım, o yüzden üzerinden 1 ay geçtikten sonra yapalım dedi tetanoz aşısını erteledi. Bakalım bir dahaki gittiğimde dinleyecekler mi :) Ben hamileliğin başından beri sadece 2 defa kontrole gittim sağlık ocağına, sizlerinde öyle mi? Sanki çok az çağırıyorlarmış gibi geldi bana
Aldık canım seninkinin modelini. Roborock baya fark var fiyat olarak beni aşıyordu. Olmadı Silmesini çalıştırmam haftada bir kendim silerimDüşününce haklisin 1000 farka degmez gibi geldi bana genel olarak en cok alinan model mop pro
Canım yürüyüşten bende çok korkmustum. Efes antik kenti nerdeyse 2 km yürüdüm ağrım olmadı değil ama birşeyde olmadı. Bence ağır kaldırmak eğilmek daha sakıncalı yürüyüşün faydası var artık bize :)Günaydın kızlar 18+4 olduk..Daha 20 hafta olamadık bir türlü..
Dün sağlık ocağına gittim kan tahlili yapıldı,bebeğin kalp atışlarına bakıldı.Tetenoz aşısı yaptı.
Cumartesi günü de sanırım hamilelikte yapılacak en büyük deliliklerden birini yaptım ve Büyükadada Aya Yorgiye yürüyerek çıktım bilen bilir dimdik bir yokuş aşırı sıcak ve nerdeyse 1 km yol.Ama resmen akşam felç geçirmiş gibi oldum.Bacaklarım sanki bana ait değildi.Korkmadımda değil bebeğe zarar verirmi diye ama şükür bir aksilik olmadan atlattık.Sizler nasılsınız daha iymisiniz.
Ben hiç gitmedim beni kimse çağırmadıBen 2. doz biontech aşımı olacaktım, o yüzden üzerinden 1 ay geçtikten sonra yapalım dedi tetanoz aşısını erteledi. Bakalım bir dahaki gittiğimde dinleyecekler mi :) Ben hamileliğin başından beri sadece 2 defa kontrole gittim sağlık ocağına, sizlerinde öyle mi? Sanki çok az çağırıyorlarmış gibi geldi bana
Amin canim inşaallah. Daha tetenoz vurulacagimiz icin biran önce olmak istedim. Doktor covid asini mutlaka ol gerekirse tetenozu tek doz vurulursun dedi. Arada mutlaka 3 hafta olmasi lazim. Tetenoz ve covid asisi arasinda kizlar.Hadi gözün aydın canım şifa olsun inşallahDoktorum bana 20. Haftadan sonra vurdur dediği için bekliyorum şimdilik. 3 hafta sonra ben de olucam inşallah
O da olabilir canım, benim annem de çatlamış hep ama halamda hiç çatlak yokmuş mesela, belki de ben ona çektim..krem kullanmasam da çatlamayacaktım belki ama bunun riskini alamazdım , tedbirimi de alıyorumHamileligin başından beri kullaniyorim ki canim bana etki etmedi ki bence bu çatlama olayi genetik annende hep çatlamış
Amin canim inşaallah. Daha tetenoz vurulacagimiz icin biran önce olmak istedim. Doktor covid asini mutlaka ol gerekirse tetenozu tek doz vurulursun dedi. Arada mutlaka 3 hafta olmasi lazim. Tetenoz ve covid asisi arasinda kizlar.
Benim doktorum da tetanoz aşısı olmamı istemiyor, kızımda da gerek görmemişti..ben de olmayacağım, konusunu açtığım an kapattırıyor hemen ne gerek var bunlara der gibiAmin canim inşaallah. Daha tetenoz vurulacagimiz icin biran önce olmak istedim. Doktor covid asini mutlaka ol gerekirse tetenozu tek doz vurulursun dedi. Arada mutlaka 3 hafta olmasi lazim. Tetenoz ve covid asisi arasinda kizlar.
Maşallah canım iki kız ne güzel…Yok canım 2. Bebiş benim de darısı diğer kızlara inşallah iki tane kızım var çok şükürsağlıkla kucağınnuza almanız dileğiyle sevgiler
Canım neden kendini o kadar yordun ya bir şey olsaydı , dikkat et bir daha benceGünaydın kızlar 18+4 olduk..Daha 20 hafta olamadık bir türlü..
Dün sağlık ocağına gittim kan tahlili yapıldı,bebeğin kalp atışlarına bakıldı.Tetenoz aşısı yaptı.
Cumartesi günü de sanırım hamilelikte yapılacak en büyük deliliklerden birini yaptım ve Büyükadada Aya Yorgiye yürüyerek çıktım bilen bilir dimdik bir yokuş aşırı sıcak ve nerdeyse 1 km yol.Ama resmen akşam felç geçirmiş gibi oldum.Bacaklarım sanki bana ait değildi.Korkmadımda değil bebeğe zarar verirmi diye ama şükür bir aksilik olmadan atlattık.Sizler nasılsınız daha iymisiniz.
Cnm benim de dinlediklerinden haberim yoktu ebe soyledi dinleyeleim die bi daha gidersen sor sendesağlık ocağına ben de gidiyorum ama bu zamana kadar orada hiç kalbini dinlemedi kimse
Ben haliyida sildiriyorum sıkıntı olmuyor cok.yas bırakmadığı için.Aldık canım seninkinin modelini. Roborock baya fark var fiyat olarak beni aşıyordu. Olmadı Silmesini çalıştırmam haftada bir kendim silerim
Arkadaşlarımla gezmeye gittik tahmin edemedim o kadar yorucu olacağını yoksa emin ol bende çıkmazdım.Şurası şurası derken epey yürüdük ama.Canım neden kendini o kadar yordun ya bir şey olsaydı , dikkat et bir daha bence
Ben de 19+5 oldum bugün, 21.haftaya gireceğim yakında, zaman hızlı geçiyor artık sanki resmen hamileliği yarıladık..ben de yarın tahlil vereceğim, ferritin, tsh falan bakılacak..onun dışında iyiyim kendimi yormamaya çalışıyorum
Ben Dr. Kağan Kocatepe'yi dinledim, ona göre aynı anda bir koldan biontech bir koldan tetanoz aşısı olunabileceği ve hiç bir sakıncası olmadığı yönünde görüşü... Eğer çok içinize sinmezse araya 1 hafta koyun diyor. Ben araya 1 ay koyalım deyince söyleme gereği duymadım, üstelemek istemedim. O yüzden 1 ay sonrasında gideceğim.Canım 5 eylülde biontech oldum.dünde tetanoz yaptı ama sormadı aralarında ki tarihi benimde aklıma gelmedi aşı olduğumu söylemek.Sorun mu oluyormuş.Allah kahretsin bu koronayı..
Benim.doktorum gunde 15 dk eliptik yapabilirsin dedi hic sakincasi yok dediCanım yürüyüşten bende çok korkmustum. Efes antik kenti nerdeyse 2 km yürüdüm ağrım olmadı değil ama birşeyde olmadı. Bence ağır kaldırmak eğilmek daha sakıncalı yürüyüşün faydası var artık bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?