2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
o zaman ben şükredeyim gittiğimde bir sonraki kontrolün tarihini yazıp veriyor bana sonrasında aramıyor. Ben o tarihte gidiyorum direkt randevu almadan.

Canım 5 eylülde biontech oldum.dünde tetanoz yaptı ama sormadı aralarında ki tarihi benimde aklıma gelmedi aşı olduğumu söylemek.Sorun mu oluyormuş.Allah kahretsin bu koronayı..
Herkes bisey söylüyor benim ebe 10 gun olmali aralarinda dedi baska saglik ocaginda 1 ay bekle dedi,gecenlerde gittigim kadin doğumcu farketmez dedi 27sinde kendi kadin dogum dokturuma gidicem ona sorucam o ne derse yapicam anlican herkes bisey dedi bana

O da olabilir canım, benim annem de çatlamış hep ama halamda hiç çatlak yokmuş mesela, belki de ben ona çektim..krem kullanmasam da çatlamayacaktım belki ama bunun riskini alamazdım , tedbirimi de alıyorum
Ben hamilelikten once 70 kiloyu görmüştüm bir sabah bir uyandim gobegim catlamisti zatentaa o zaman lierac almıştım kullandim tabiki gecmedi kirmizi kirmizi iki tarafta duruodu sanki bes parmagimin izi cıkmış gibi. Hamile kalinca kullandim yine ama yine catladim catliyorum ben cok uzuluyordum esim dedi ki demekki boylesin niye uzuluyorsun boyle seyler icin kendini uzmeye degmez dedi ama yine sinir oluyorum bakma belli etmiyorum kullaniyorum ama hala bakalim ins daha da catlamam

Ayyy içim rahatladı bende şimdi biontechin açıklamalarını okuyordum .Diğer aşılarda en az 2 hafta süre tetenos aşısında ise süreye gerek yok diyor.Ama bilseydim yaptırmazdım.

Resmen bilgi kirliliği var arada yıpranan bizleriz.

Ayyy içim rahatladı bende şimdi biontechin açıklamalarını okuyordum .Diğer aşılarda en az 2 hafta süre tetenos aşısında ise süreye gerek yok diyor.Ama bilseydim yaptırmazdım.
korkma o yüzden bir şey olmaz :) ben Kağan Bey'in açıklamalarına güveniyorum, bu tarz konularda çok emin ve net konuşuyor.

Lieracla birlikte biooil yağını kullanıyorum ben ikisini kullanınca etki etti bende

İnşallah canım, sen yine de sürmeye devam et bakalım.

korku olabilir canım. ben de komşularıma uzun süre söylemedim hergun görmemize konusmamıza ragmen. nazar mı dersin. daha kendim korkumu yenememek mi. bebege bişey olacak koerkusu mu. en sonunda virus nedeniyle pek inmedigim çagırmalarına sürekli maruz kaldıgım için söylemek zorunda kaldım. akrabalara bile söylemek istemedim herşeyin iyi gittiğinden emin olmak istedim

şifa olsun canım. ben de geçen hafta ilk dozumu oldum. kol agrısıyla geçti gitti çok şükür.

sabah 7 de uyandım cocugu okula bıraktım eve geldim 10 dakika yatakta uzandım
kalktım oturma odasına geldim 10 dakika orda uzandım, çalışma odasına gittim pc açtım
salona gecip 10 dakika uzandım , baktım olmaycak yatak odasında gittim uzandım uyuya kalmışım
yine saçma sapan bir kabus görüp uyandım, kafam cok ağırlaştı ya

Bazi doktorlar tetenoz istemiyor gerek duymuyor. Doktoruna güveniyorsan sorun yok :)

Merhabalar.
Bugün kontrolüm vardı, herşey yolunda,plasenta artık yukarı çıkmış, herhangi bir risk görünmüyormuş. 350 gram 22 cm olmuş kızım 1 ekimde ayrıntili ultrason olacak.
Tetenoz aşısı içinde; 28 haftalıkken tek doz olman yeterli,hatta hiç olmasa bile olur,steril ortamda doğum yapacaksın dedi. Kasık ağrısı ve kasılmaya sebep olabiliyor dedi. Benden haberler böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…