o zaman ben şükredeyimBen hiç gitmedim beni kimse çağırmadı
Şimdi tatildeyim ama dönünce gideceğim artık tetanoz vs için ne arayan var ne soran bi gidip kızıcam bu ne sorumsuzluk diye insan bir kere bile aranmaz mı ya 20. Haftalık hamileyim
Herkes bisey söylüyor benim ebe 10 gun olmali aralarinda dedi baska saglik ocaginda 1 ay bekle dedi,gecenlerde gittigim kadin doğumcu farketmez dedi 27sinde kendi kadin dogum dokturuma gidicem ona sorucam o ne derse yapicam anlican herkes bisey dedi banaCanım 5 eylülde biontech oldum.dünde tetanoz yaptı ama sormadı aralarında ki tarihi benimde aklıma gelmedi aşı olduğumu söylemek.Sorun mu oluyormuş.Allah kahretsin bu koronayı..
Ben hamilelikten once 70 kiloyu görmüştüm bir sabah bir uyandim gobegim catlamisti zatenO da olabilir canım, benim annem de çatlamış hep ama halamda hiç çatlak yokmuş mesela, belki de ben ona çektim..krem kullanmasam da çatlamayacaktım belki ama bunun riskini alamazdım , tedbirimi de alıyorum
Ayyy içim rahatladı bende şimdi biontechin açıklamalarını okuyordum .Diğer aşılarda en az 2 hafta süre tetenos aşısında ise süreye gerek yok diyor.Ama bilseydim yaptırmazdım.Ben Dr. Kağan Kocatepe'yi dinledim, ona göre aynı anda bir koldan biontech bir koldan tetanoz aşısı olunabileceği ve hiç bir sakıncası olmadığı yönünde görüşü... Eğer çok içinize sinmezse araya 1 hafta koyun diyor. Ben araya 1 ay koyalım deyince söyleme gereği duymadım, üstelemek istemedim. O yüzden 1 ay sonrasında gideceğim.
Resmen bilgi kirliliği var arada yıpranan bizleriz.Herkes bisey söylüyor benim ebe 10 gun olmali aralarinda dedi baska saglik ocaginda 1 ay bekle dedi,gecenlerde gittigim kadin doğumcu farketmez dedi 27sinde kendi kadin dogum dokturuma gidicem ona sorucam o ne derse yapicam anlican herkes bisey dedi bana
korkma o yüzden bir şey olmaz :) ben Kağan Bey'in açıklamalarına güveniyorum, bu tarz konularda çok emin ve net konuşuyor.Ayyy içim rahatladı bende şimdi biontechin açıklamalarını okuyordum .Diğer aşılarda en az 2 hafta süre tetenos aşısında ise süreye gerek yok diyor.Ama bilseydim yaptırmazdım.
Lieracla birlikte biooil yağını kullanıyorum ben ikisini kullanınca etki etti bendeBen hamilelikten once 70 kiloyu görmüştüm bir sabah bir uyandim gobegim catlamisti zatentaa o zaman lierac almıştım kullandim tabiki gecmedi kirmizi kirmizi iki tarafta duruodu sanki bes parmagimin izi cıkmış gibi. Hamile kalinca kullandim yine ama yine catladim catliyorum ben cok uzuluyordum esim dedi ki demekki boylesin niye uzuluyorsun boyle seyler icin kendini uzmeye degmez dedi ama yine sinir oluyorum bakma belli etmiyorum kullaniyorum ama hala bakalim ins daha da catlamam
İnşallah canım, sen yine de sürmeye devam et bakalım.Ben hamilelikten once 70 kiloyu görmüştüm bir sabah bir uyandim gobegim catlamisti zatentaa o zaman lierac almıştım kullandim tabiki gecmedi kirmizi kirmizi iki tarafta duruodu sanki bes parmagimin izi cıkmış gibi. Hamile kalinca kullandim yine ama yine catladim catliyorum ben cok uzuluyordum esim dedi ki demekki boylesin niye uzuluyorsun boyle seyler icin kendini uzmeye degmez dedi ama yine sinir oluyorum bakma belli etmiyorum kullaniyorum ama hala bakalim ins daha da catlamam
korku olabilir canım. ben de komşularıma uzun süre söylemedim hergun görmemize konusmamıza ragmen. nazar mı dersin. daha kendim korkumu yenememek mi. bebege bişey olacak koerkusu mu. en sonunda virus nedeniyle pek inmedigim çagırmalarına sürekli maruz kaldıgım için söylemek zorunda kaldım. akrabalara bile söylemek istemedim herşeyin iyi gittiğinden emin olmak istedimHanımlar benim gibi hamile olduğunu görüştüğü arkadaşlarına söylemeyen var mı? Çok samimi olduklarıma söyledim ama misal haftada bir kahve içtiğim arkadaşa söylemedim, bugun buluştuğumuz arkadaşa söylemedim. Neden söylemediğimi bilmiyorum. Bu kişiler çok yakın olmadığım ama sonuçta birebir görüşmeye değer bulduğum insanlar. Eğer benim gibi söylemeyen varsa siz neden söylemediğinizi biliyor musunuz?
şifa olsun canım. ben de geçen hafta ilk dozumu oldum. kol agrısıyla geçti gitti çok şükür.Günaydın kızlar. Uzun zamandır kız kardeşimin kınasıydı nikahıydı derken yoktum. Bugün 19+1 iz Sabah genel bir kan tahlili verdim. Şimdide Biontech ilk doz aşımı vurdurdum. İnşaallah kızıma ve bana şifa olur
benim arkadaşım asmde hemşire. bir kola tetanoz bir kola biontech vuruyoruz dediAyyy içim rahatladı bende şimdi biontechin açıklamalarını okuyordum .Diğer aşılarda en az 2 hafta süre tetenos aşısında ise süreye gerek yok diyor.Ama bilseydim yaptırmazdım.
ilk kızımda gitmiştim. 3 dk sürmüştü. o zmaan imkanım yoktu ama çok üzülmüştüm 3 dk nedir. şimdikünde özele gittim yarım saat sürdüŞehir hastanelerinde perinatoloğa giden var mı kızlar aranızda
Onu da alip deneyeyim sagol canımLieracla birlikte biooil yağını kullanıyorum ben ikisini kullanınca etki etti bende
Bende kaan kocatepeye guvenirim o dediyse öyle bence sıkıntı olmaz sadece ikiside agri yapıyor kolda biri gectikten sonra diğeri yapilabilir bencede benim 2 ekime kadar vaktim varmis ondan bekliyorumResmen bilgi kirliliği var arada yıpranan bizleriz.
Amin canim sanada şifa olsun inşaallah.şifa olsun canım. ben de geçen hafta ilk dozumu oldum. kol agrısıyla geçti gitti çok şükür.
Bazi doktorlar tetenoz istemiyor gerek duymuyor. Doktoruna güveniyorsan sorun yok :)Benim doktorum da tetanoz aşısı olmamı istemiyor, kızımda da gerek görmemişti..ben de olmayacağım, konusunu açtığım an kapattırıyor hemen ne gerek var bunlara der gibi2 doz biontech bana yetti artık aşı falan olmak istemiyorum.
Özelde de varda randevum. İlk gebeliğim olduğu için hiç bilmiyorum nasıl olduğunu. Çok azsa dediğiniz gibi kötü o zaman yailk kızımda gitmiştim. 3 dk sürmüştü. o zmaan imkanım yoktu ama çok üzülmüştüm 3 dk nedir. şimdikünde özele gittim yarım saat sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?