2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Özelde de varda randevum. İlk gebeliğim olduğu için hiç bilmiyorum nasıl olduğunu. Çok azsa dediğiniz gibi kötü o zaman ya
canım ben 2li tarama testini hem devlette hem özelde yaptırmak istedim. Önce devletteki doktora gittim onun sonucuyla beraber özeldeki kendi doktoruma gittim. Kendi doktorum önce devlette yaptırdığım göründüğü için "sigorta karşılamaz bunu tekrar, sıkıntı olabilir, ben yapmayayım" dedi, sadece devletteki doktorun ölçümlerine ve sonucuna bakmıştı, sonuç temizdi zaten. Yani özel hastanede olsa testlerin ve muayenenin belli bir kısmını sigorta karşılıyor ya ondan bahsetti. Bu detaylı ultrason içinde geçerli midir bilmiyorum ama.

Kızlar ben biontech aşısı olmaktan çok korkuyorum ya benim gibi hala olmayan var mı? Doğumdan sonra olayım diyorum. Kağan Kocatepe de diyor eğer evde kendinizi izole edebiliyorsanız ve eşiniz aşı oldu ise doğumdan sonra da olabilir diye. Ama anlık bir dikkatsizlikte de bulaşabilir. Çok kararsızım

Benm sağlık ocağım 2 sokak yukarımda. Ne arayan var ne soran. 2-3 gündür başım ağrıyor yarın sabahtan gidip söylicem hiç bilgiledirmiyosunuz diye

Şaşırdım neden istemiyor genelde doktorlar önerir. Ben de yaptırmayı düşünmüyorum tetanozu açıkçası. Eskiden evde doğum yapanlar için vs gerek görülürmüş. Artık hastaneler steril paslı alet vs yok. Ben hastanede çalışırken de vurulmustum bir defa

İkili taramayı ben özelde yaptırdım direkte. Bizim tanıdık aklımı karıştırdı. Bursa şehir hastanesinde ebede ben burda yaptırırım doğumunu kontrollere gel dedi. Bende en son 8 haftalıkken gitmiştim bugün tekrar gittim şehir hastanesine 19+2 haftalığım. Kadın doğumcu detaylı ultrasona bakmadı perinatolağa gönderdi. Ondan merak edip sordum önceden yaptıran var mı acaba diye

Dün haberlerde vardı canım gebe covid sayılarında şu sıra artış varmış.Gebelerle röportaj yaptılar hiç iç açıcı değildi durumları.Ben gebelikte değil ama geçen yıl kasımda yakalandım.1 ayda kendime zor gelmiştim inanki . 2. sınıftaki kızıma da bulaştırmıştım.Çok zor bir süreçti. Ama aşının da etkilerini bilmiyoruz tam anlamıyla.Allah saklasın hepimizi.

Bende sizin gibi kararsızdım. Bugün oldum aşıyı . İzole olacaksanız eşinizden bile olmanız lazım dedi doktor bana. Bende riske atmamak için oldum ama genede dikkat edicem tabi

Ben de olmadım aşı. Geçen yıl geçirdik covid. Eşim 2 dozunuda oldu. Şimdi doktorlar ısrar ediyor olmalısın diye. Temas kurmamaya çalışıyorum hastaneye çift maskeli kolonyalı gidiyorum. Açıkçası ben de çok kararsızım. Çok haberlerde görmeye basladım gebeleri. Allah korusun o tabloda olmak istemiyorum ama ne yapacağımıda bilmiyorum sonucta aşılılarda ağır geçirebiliyor

Amin gerçekten hepimiz korkuyoruz. Sakin bir şekilde düşünüp karar vermek istiyorum da kayınvalidemden dolayı sürekli stres oluyorum. Bana diyor ki bebekler annesiz kalmasın git aşını ol saçma saçma konuşuyor sinirlerimi bozuyor

Evet %100 bir koruma sağlamadığı için ben de kararsızım. Ama büyük ihtimalle olmam diye düşünüyorum. Doğum yapar yapmaz olurum ama şu anda bebiş içerideyken çok endişeleniyorum

Bilmem, neden diye sorduğumda gerek yok diyor her seferinde , artık sormuyorum kızar diye güveniyorum zaten kendisine. Ankara’daki iyi doktorlardan, doçent. Hemşire miydin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…