2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yaa kıyamam bizimde mottomuz o kış gelecek kar yağacak kardeş gelecek

Kızlar sizlerde de oldu mu merak ediyorum. Sabah kalktığımda ayağımda kına yakışmış gibi lekeler vardı yıkadm sildim çıkmadı. Bunun ne olduğunu bilen var mı

Onlar bebeğinin imzası oyle düşün tatlım çünkü büyüdükçe senden gidiyor bu bücürler o zaman boyle şeyler bile sevimli geliyor sana

Kızlar sizlerde de oldu mu merak ediyorum. Sabah kalktığımda ayağımda kına yakışmış gibi lekeler vardı yıkadm sildim çıkmadı. Bunun ne olduğunu bilen var mı
Onlara cilt mantarı diyorlar annemde ve kuzenimden oluyor sürekli oradan biliyorum cildiyeye gidebilirsiniz onların genelde boynunda çıkıyordu ama terden vs oluyor diye düşünmüştüm.

Kızlar herkese merhaba ; anladığım kadarıyla herkes bebişlerinin hareketlerini hissediyormuş , daha önce de yazdım ama ben hala hissetmiyorum bebeğimin hareketlerini . ikinci hamilelikler daha erken hissediliyor diyorlar bu ikinci hamileliğim ama hala tık yok bende 18+3 oldum. kiloluda değilim 51 kilo ile hamile kaldım. kontrolümede daha var. çikolata yiyorum soluma yatıyorum, sırt üstü yatıyotrum yok yok düşünmekten kafayı yiyeceğim. var mı benim gibi olan

Ben bunu ilk hamikeliğimde çok araştırmıştım. Hiç bir ingilizce yayın ve bilgi yok şeker yüklemedi ile ilgili negatif görüş bildiren. Buna karşı tek kişi canan karatay. Ancak türkçe araştırma yapınca şeker yükleme riskli olabilir yazıları çıkıyor. Ancak ingilizce hiç bir kaynak yok herhangi bir riskten bahseden. Zaten o 100gr seker kolada, pastada, baklavada var diye açıklıyor doktorlar da türkiyede. Yani şeker yükkemenin bebek üzerinde etkisi olabileceğini iddia edip, herkesi tedirgin eden tek kişi canan karatay. Bir deli kuyuya taş atmış misali.
Ancak ben de yüklemeden nefret ederim, insanı halsiz bırakıyor, mide bulantısı yapıyor. Neden kabul etmiyorlar acaba özeldeki tetkiki devlette?

Bende senin gibiydim hem kararsızdim hemde çevremde hiç kimseye yorumunu duymak istemiyordum çünkü stres oluyordum eşime haber bile izletmiyordum zaten her yerde hamileler ağır geçiriyor haberi var en sonunda oldum en azından ben elimden geleni yaptım diye içim rahat hem evdekini düşünüyorsun ama karnindakini de dusundugum için olmuyordum ben eşim oldu herkes asılı annemlerle gorusuyordum bi tek ama insanlar hiç dikkat etmiyor hastaneye sürekli gidiyorum her gittiğimde tedirginim stresi bana daha zarar vermeye başlamıştı ina n

Ben varım canım.Günlarimiz aynı bende kiloluyum ama bende hiç birşey hissetmiyorum.Mide bulantısı olmasa hamileyim demeyeceğim.Bence daha zamanı var.O hissi çok özledim.Bir an önce oynasın minişlerimiz.

Bende senle aynı fikirdeyim canım.O kadar şekeri zaten alıyoruz tatlıdan falan vücudumuza Canan Karatayın yorumu o bencede. binlerce çocuk doğdu şeker yüklemesi yapılan sonuçta.Kendisi tam olarak ne doktoru anlam veremiyorum.

Dediğin cok doğru canım bende onda risk görmüyorum ama çok hasta oldum iki gun kendime gelemedim ben yüklemeden sonra ki ikincisine nasıl dayanayim ben boyleysem bebek napiyor diye insan düşünmeden olmuyor ki yaptığı şey sadece başka hastanenin tahlili olduğu için yapıyor bunu ne kadar etik yaptığı ki mesela dün tatli yaparken tadına baktım sadece cok az aksama kadar mahvoldum yine çok etkileniyorum sürekli dikkat ediyorum seker olcuyorum yediklerime bir haftadır çok rahatım neden zaten rahatsizken daha d yukleniyorlar onu anlamuyorum bide korkutması çok yanlış çocuğumla vurmaya çalışıyor beni

Ben varım canım.Günlarimiz aynı bende kiloluyum ama bende hiç birşey hissetmiyorum.Mide bulantısı olmasa hamileyim demeyeceğim.Bence daha zamanı var.O hissi çok özledim.Bir an önce oynasın minişlerimiz.
insan düşünüyor haliyle bende mide bulantısı yok sadece gögüslerimin hassasiyeti var. ikinci hamileliğiniz mi sizinde

Onlara cilt mantarı diyorlar annemde ve kuzenimden oluyor sürekli oradan biliyorum cildiyeye gidebilirsiniz onların genelde boynunda çıkıyordu ama terden vs oluyor diye düşünmüştüm.
Cuma günü kontrolüm var dr a bi göstereyim o yönlendirir sanırım değilmi

Şifa bol antikor olsun canım tetanozu ne zaman vuracaklar sana benim 28. Haftaya kaldı asilardan dolayı galiba bisey dediler mi biri de geçen gün 30. Haftadan sonra vurulmaz gibi bisey yazmıştı başka bi konuda onu okudum
Sağolasın canim. Ctesi gunu doktora kontrole gidecegim soracagim ona bilgi veririm sana cnm.

Şu kısmi anlamadim ben kaan kocatepe oyle mi demiş eşinin aşı olmasi diye eşin aşı olmasi korumazki yine aşı olsa da korona olabilir sadece yuksek olasilikla hafif atlatir ee bu durumda sana bulasabilir. Ası hastalığı önlemez semptomlari azaltır. Virüs bu nereden gelecegi belli olmaz. 2 doz biontech olupta yogun bakima dusenler yuzde 0.5 iken hic aşı olmayanlar yuzde 51.4. Aradaki fark azımsanamayacak kadar cok canım. Bu karar senin sen kararını vermelisin

ya bu devlet hastaneleri pardon ama bize niye köpek gibi davranıyo. deliriyorum

bu arada kızlar uzun suredir şehir dısında oldugum için hala sürekli bir doktorum yok. istanbul anadolu yakasında önerebileceginiz doktor var mı? özel saglık sigortam yok. o yüzden çok pahalı hastaneleri istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…