2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
17+3te gitmiştim. Ama kendi ebem yoktu, sadece kan sonuçlarıma baktılar. En son ne zaman doktoruna gittin diye sordu, geçen hafta dedim. O yüzden bakmamıştır belki de
Ben bugün gittim tahlil için bana da dinletmedi, en son 1 ay önce gittiğimi söyledim sorunca, bebek hareketlerini hissedip hissetmediğini sordu,yarın tetanoz aşısı vurulacagim bakalim yarın dinletecekmi merak ediyorum bende

bebegin konumu, plasenta konumu, kilo vs. annenin vücüt yapisi bir cok etken var.
benim annem bana ilk hamileliginde hamileyken, tüm hamileligi boyunca tek bir sefer hissetmis, biraz tembelmisim sanirim :)
diger kardeslerimi 20. haftadan itibaren sürekli hissetmis.

yani bosuna moralinizi bozmayin, bebeginiz saglikliymis, siz de stres yapmayin.

ayrica daha erken, ben de 18 hafta oldum. yeni yeni cok hafif hissetmeye basliyorum.
21. haftadan sonra net hissedilir deniliyor.

Bende geçen hafta oldum aslinda çok da isteyerek olmadım. Hatta olduktan sonra nedense suçluluk duygusu bile hissettim ama olmak zorundaydım. 2000 kişilik bir okulda çalışıyorum. Hic kimsenin dikkat ettiği yok çocuklardan öğretmenlere. Özellikle okul yasi çocuğu olanları korkutmak istemiyorum ama derslerde maskeli dursalar bile teneffuslerde cocuklar hiiiic dikkat edemiyor maalesef.

merhaba canım, benim ilk hamileliğim ama 55 kiloyla hamile kaldım , 18+3 benim de bugün, ben de hissetmiyorum sadece bazen karnımın bir tarafı çok sertleşiyor ama oynama kıpırdama gibi şeyler yok :) zamanı var heralde bence stres yapma, demek ki bizim vücudumuz da böyle

Kizlar bu sorum çalışanlara. Simdi 24.haftada idari izin varya biz neye gore hesaplıyoruz yani 23+0 da 24.gebelik haftasi deniyor ya o yuzden o zaman mi basliyor idari izin yoksa 24+0 oldugumuzda mi? Bilen var mi bunu

Valla kuzum ben olayım mı olmayayım mı derken olmadım, ve tatildeyim iki otelde kaldık girmediğim çıkmadığım ortam kalmadı ne yazık ki. İçin rahat mı? Elbette değil. Ama olursamda içim rahat etmeyecekti. Bi çeşit oksit veriyorlarmış profden dinledim genlerimizin genetiği değişiyormuş. Olucam eninde sonunda ama doğuma kadar dişimi sıkmaya çalışıyorum. Şu tatilden sağ Salim hastalıksız dönsem gerisi daha kolay küçük bir sahil kasabasında şehirden uzakta yaşadığım için. Umarım bu süreçte yakalanmayız Allah yardımcımız olsun

19 a girene kadar hep hissetmekle hissetmemek arasında kalıp en sonunda yok yaaa gazdır o gaz diyordum. Ama özellikle bu son 1 haftadır nasıl küçük vuruşlar oluyor anlatamam pıtır pıtır sürekli vuruyor elimi karnıma koyunca çok net duyuyorum artık. İç karnının genişliği ile alakalı birazda. Sabret en geç 2 hafta içinde net şekilde hissetmeye başlarsın

Kızlarrr iyi gecelerr diliyorum benim ilk hamileliğimde henüz hiç bebeği hissetmedim bendemi problem var bilemedim bugün kafama takıldı biraz 17+1 im erken mi acaba zaten ne hissetceğimide bilmiyorum
Canım ben 18. Haftadayım 2 haftadır hissediyorum 2. Gebeliğim bir de zayıf olmak da avantaj galiba ilk bebek için 20 24. Haftalarda hissediliyormuş o yüzden endişe etme

Şifa bol antikor olsun canım tetanozu ne zaman vuracaklar sana benim 28. Haftaya kaldı asilardan dolayı galiba bisey dediler mi biri de geçen gün 30. Haftadan sonra vurulmaz gibi bisey yazmıştı başka bi konuda onu okudum
Bana da sağlık ocağında eğer olacaksan 20 ve 24. haftalar arasında olman gerekiyor demişlerdi canımcım

Kızlar bi de şeyi sorcam size, ilk haftalarda bi genel kan testi yapmışlardı ya her şeye baktıkları, sonra bi daha hiç kan testi yapılmadı bana ikili tarama dışında, mesela demir kullanıyoruz şimdi ne bileyim tsh falan d vitamini bunlara tekrar bakılması gerekmez mi? Ya da size bakıldı mı? Sağlık ocağı da hiç gel yapalım falan demiyo zaten

Ben olmadım canım kv sürekli olsana diyor birgün ağzının payını vereceğim o olacak olmak istemiyorum lafından ne anlıyorlar bilmiyorum hepimiz Allaha emanetiz inşallah hastalığa yakalanmadan sağlıkla bebişlerimiz kucağımıza alırız. Beni korkutan aşının anlık yan etkileri değil uzun vadede nasıl sonuçlar doğuracak bilemiyoruz

Hamilelikten bağımsız olabilir canım annemde yeni çıktı mesela sen bilirsin tabi de
Sağol canm bilgilendirdiğin için. Benimde ilk defa başıma geldi 2 ayağımda da olduğunu farkettm hiçbir şekilde çıkmıyo rengi bile açılmadı dr a gideyim bakaym inşallah olağan bişey dir annenin gibi

takılmayın böyle şeylere diyeceğim ama olmuyor işte :)
benim ikinci hamileliğim , hissetmiyorum hiç bir şekilde.

ben ilk hamileliğimde cocuk doğduğu güne kadar hissetmedim
dr gittim fiziksel bi kusur mu var diye,ultrasyonda gayet sağlıklı ve hareketliydi
ama ne aç kalıp çikolata yemek, ne karanlıkta sert ışık tutmak ne benzeri hiç bir şey etki etmedi

bunda da hissetmiyorum ve bana göre hissetmicem o yüzden cok umursamıyorum.
sağlık konusunda içiniz rahat etmesi için kontrollerinizin arasını kısa tutarsınız

Tam olarak neresi canım ben Sultanbeyli'deyim Ersoy Hastanesi'ne gidiyorum 100tl muayene ücreti var

Benim kadın doğum doktorum yine bı tetkik listesi verdi troit problemim olduğu için onuda yazdırdım bugün idrar kültürü hariç sağlık ocağı yapmıyormus onu sağlık ocağında hepsini yaptırdım sonuçlarımi yarın alacagim sizinde kadın doğum doktoru verir bence gittiğinizde bı liste

Çok takma kafana önemsiz birşey bu çocukluğumdan beri ara ara olan birşey bu bende ve yakın çevremdeki herkeste hatta korkma sakın bende inanmiyorum tabi de bizde üç harfliler uykunda seni dugunelrine götürmüş diyorlarama bence saçma bi düşünce çocukluğumuzdan beri öyle duyduk hep ama cevremizden bende bı yerde okumuştum bı mantar türüymüs de önemsiz dediğim gibi takma kafana

Bu ara çok rüyalar da görüyorum yorumlarına bakıyorum netten tam psikoloji bozmalık halim önemsiz olsun yeterki

Ayrintilida yapıldı bana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…