2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kore dizisi demişken squid game şiddetle tavsiye ediyorum canım netflixte
Benim bulantılarım da geçti gibi birşey ama iştahım yok hala öyle aman aman birşeyler çekmiyor canım. 60 kgydim 61.5 olmuşum

Kore dizisi demişken squid game şiddetle tavsiye ediyorum canım netflixte
Benim bulantılarım da geçti gibi birşey ama iştahım yok hala öyle aman aman birşeyler çekmiyor canım. 60 kgydim 61.5 olmuşum
Çok iyi canım kilon ideal bence…ben de 1,5 kg almıştım, bu sabah yarım kg daha fazla çıktım, sonra amaaan hamileyim nolcak dedim yaa çok iyi kore dizisi arıyordum ne izlesem diye sağol canım, ben de Landing crush on you tavsiye ederim Hyun Bin hayranı olarak netflix’te var..

Bu ara çok rüyalar da görüyorum yorumlarına bakıyorum netten tam psikoloji bozmalık halim önemsiz olsun yeterki
Tahmin edebiliyorum zaten hepimiz nedense kabus görüp duruyoruz hayırlısıyla dogumlrimizi yapalimda bitsin bu çile

Tahmin edebiliyorum zaten hepimiz nedense kabus görüp duruyoruz hayırlısıyla dogumlrimizi yapalimda bitsin bu çile
Valla yaa doğum vakti gelsede evlatlarımıza kavuşsakkızımda lohusa depresyonuna girdim bundada hamile depresyonuna girdim. İnşallah biterde rahata kavuşuruz

Y
Canım ben 18. Haftadayım 2 haftadır hissediyorum 2. Gebeliğim bir de zayıf olmak da avantaj galiba ilk bebek için 20 24. Haftalarda hissediliyormuş o yüzden endişe etme
Saol kuzum cevap için Yani zayıfımdır ama doktor da zaten 20 lerde hissedersin demişti diye daha rahatım açıkçası bakalım diyorum ya ne hissetceğimi de bilmiyorum biraz hareketlenme var elimde dokununcada bebek olduğu ayırt ediliyordur herhalde ilerleyen haftalarda

Ben de olmayanlardan ama olmadığım içinde korkanlardanim..biri özel biri devlette iki doktora sordum, biri prof, ol diyemedi, devletteki aşı olma diyip kalabalıkta çalıştığım için rapor verdi..bugün sağlık ocagindaki doktor biontech kesin ol dedi, geçen sene ciddi alerjik rahatsızlık geçirdim test yaptiramadan hamile oldum o yüzden korkuyorum dedim, alerji yaparsa hastanede müdahale ederler dedi aklimizdaki sorulara net cevap bulamadığımız için kararsız kalıyoruz aslında.. Olan da olmayan da bebeğini düşünerek oluyor ya da olmuyor, Allah hepimizi sağlıklı bebeklerimize sağlıklı kavuştursun

Ben 19+1 de hissettim. Acele etme canım

Kızlar karnımın sağ bölgesinde şişlik oluyor ve sonra ağrı oluyor orda. Bebekse bu ağrı yapar mı ki acaba. Hiçbişey anlamadım

Sagol canim ben arkadasa da sordum da doktor oncesinde 24 haftaliktir yazisi vermesi yeter dedi bazisi beklemeden veriyormus bakalim hayırlısı
Evet doktordan yazı istiyorlar. Ama doğum da da yazı götürüyorsun ya doğum izni için, orda da haftası yazıyor sanırım, 24 hafta olmadan 24 derlerse doğum dada erken mi yazmaları gerekir acaba, ayyyh aklıma saçma sorular geliyor

Tabi kii canım karnında daha önce o hareketler hiç olmadığı için ayırt etmek kolay aslında ben 15. Haftada dra gittim ya okadar hareketli ki bebek zıpladı hopladı ama hissetmedim tabi demek biraz daha kaslarının gelişmesi gerekliymiş karnıma vurunca hissetmem için o güce ulaştıklarında hissedeceğiz

Teşekkür ederim canım ben de hemen o diziye bakacağım aynen hamişiz biz napalım kilo alsak da veririz böyle teselli edelim kendimizi

Kizlar bu sorum çalışanlara. Simdi 24.haftada idari izin varya biz neye gore hesaplıyoruz yani 23+0 da 24.gebelik haftasi deniyor ya o yuzden o zaman mi basliyor idari izin yoksa 24+0 oldugumuzda mi? Bilen var mi bunu
Ben 24+0 diye biliyorum cnm ama yarın personele sorup sana tekrar yazarım

Hahha hic bilmiyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…