Kore dizisi demişken squid game şiddetle tavsiye ediyorum canım netflixteBen de az önce noodle yedimHayatımda 2.yiyişim falandır, marketten geçen gün almıştım canım çekmişti, kore dizisi izlerken görüyordum, hüplete hüplete yiyorlar ya Tadı hem güzel geldi hem kötü, şimdi pişman oldum hem de bunu yiyeceğime kayınvalidemin yaptığı koca çuval erişte makarnadan yapıp yesem daha faydalıydı dedim zayıf hamile kalmışsın zaten canım tadını çıkar ama yine de son aylarda abartma çünkü asıl kilolar o zaman alınıyor. Ben de şu ana kadar 2 kg almışım, sevineyim o zaman ama 66 ile hamile kalmıştım o da var hiç mide bulantısı yaşamadım ben de ama öyle iştahım yok, hamile kalmadan önce nasılsam öyleyim, hatta çikolata çok severim ama hamile olduğumdan beri ondan bile soğudum
Bende bu sabah oldum aşı bende de sancı var malesefDun oldum bende simdi biraz ev isi yemek filann yaptim sanci oldu kolumda
Kızlar bilen yok mu ayKizlar bu sorum çalışanlara. Simdi 24.haftada idari izin varya biz neye gore hesaplıyoruz yani 23+0 da 24.gebelik haftasi deniyor ya o yuzden o zaman mi basliyor idari izin yoksa 24+0 oldugumuzda mi? Bilen var mi bunu
Çok iyi canım kilon ideal bence…ben de 1,5 kg almıştım, bu sabah yarım kg daha fazla çıktım, sonra amaaan hamileyim nolcak dedimKore dizisi demişken squid game şiddetle tavsiye ediyorum canım netflixte
Benim bulantılarım da geçti gibi birşey ama iştahım yok hala öyle aman aman birşeyler çekmiyor canım. 60 kgydim 61.5 olmuşum
Covid aşısı biontech ise 2 gün sürüyor ağrı sonra geçiyor, endişelenmeBende bu sabah oldum aşı bende de sancı var malesef
Bu ara çok rüyalar da görüyorum yorumlarına bakıyorum netten tam psikoloji bozmalık halimönemsiz olsun yeterki
Valla yaa doğum vakti gelsede evlatlarımıza kavuşsakTahmin edebiliyorum zaten hepimiz nedense kabus görüp duruyoruz hayırlısıyla dogumlrimizi yapalimda bitsin bu çile
Saol kuzum cevap içinCanım ben 18. Haftadayım 2 haftadır hissediyorum 2. Gebeliğim bir de zayıf olmak da avantaj galiba ilk bebek için 20 24. Haftalarda hissediliyormuş o yüzden endişe etme
Ben de olmayanlardan ama olmadığım içinde korkanlardanim..biri özel biri devlette iki doktora sordum, biri prof, ol diyemedi, devletteki aşı olma diyip kalabalıkta çalıştığım için rapor verdi..bugün sağlık ocagindaki doktor biontech kesin ol dedi, geçen sene ciddi alerjik rahatsızlık geçirdim test yaptiramadan hamile oldum o yüzden korkuyorum dedim, alerji yaparsa hastanede müdahale ederler dediKızlar ben biontech aşısı olmaktan çok korkuyorum ya benim gibi hala olmayan var mı? Doğumdan sonra olayım diyorum. Kağan Kocatepe de diyor eğer evde kendinizi izole edebiliyorsanız ve eşiniz aşı oldu ise doğumdan sonra da olabilir diye. Ama anlık bir dikkatsizlikte de bulaşabilir. Çok kararsızım
Ben 19+1 de hissettim. Acele etme canımKızlar herkese merhaba ; anladığım kadarıyla herkes bebişlerinin hareketlerini hissediyormuş , daha önce de yazdım ama ben hala hissetmiyorum bebeğimin hareketlerini . ikinci hamilelikler daha erken hissediliyor diyorlar bu ikinci hamileliğim ama hala tık yok bende 18+3 oldum. kiloluda değilim 51 kilo ile hamile kaldım. kontrolümede daha var. çikolata yiyorum soluma yatıyorum, sırt üstü yatıyotrum yok yokdüşünmekten kafayı yiyeceğim. var mı benim gibi olan
Ben 24+0 diye biliyorum canımKizlar bu sorum çalışanlara. Simdi 24.haftada idari izin varya biz neye gore hesaplıyoruz yani 23+0 da 24.gebelik haftasi deniyor ya o yuzden o zaman mi basliyor idari izin yoksa 24+0 oldugumuzda mi? Bilen var mi bunu
Sagol canim ben arkadasa da sordum da doktor oncesinde 24 haftaliktir yazisi vermesi yeter dedi bazisi beklemeden veriyormus bakalim hayırlısıBen 24+0 diye biliyorum canım
Evet doktordan yazı istiyorlar. Ama doğum da da yazı götürüyorsun ya doğum izni için, orda da haftası yazıyor sanırım, 24 hafta olmadan 24 derlerse doğum dada erken mi yazmaları gerekir acaba, ayyyh aklıma saçma sorular geliyorSagol canim ben arkadasa da sordum da doktor oncesinde 24 haftaliktir yazisi vermesi yeter dedi bazisi beklemeden veriyormus bakalim hayırlısı
Tabi kii canım karnında daha önce o hareketler hiç olmadığı için ayırt etmek kolay aslında ben 15. Haftada dra gittim ya okadar hareketli ki bebek zıpladı hopladı ama hissetmedim tabi demek biraz daha kaslarının gelişmesi gerekliymiş karnıma vurunca hissetmem için o güce ulaştıklarında hissedeceğizY
Saol kuzum cevap içinYani zayıfımdır ama doktor da zaten 20 lerde hissedersin demişti diye daha rahatım açıkçası bakalım diyorum ya ne hissetceğimi de bilmiyorum biraz hareketlenme var elimde dokununcada bebek olduğu ayırt ediliyordur herhalde ilerleyen haftalarda
Teşekkür ederim canım ben de hemen o diziye bakacağımÇok iyi canım kilon ideal bence…ben de 1,5 kg almıştım, bu sabah yarım kg daha fazla çıktım, sonra amaaan hamileyim nolcak dedimyaa çok iyi kore dizisi arıyordum ne izlesem diye sağol canım, ben de Landing crush on you tavsiye ederim Hyun Bin hayranı olarak netflix’te var..
Ben 24+0 diye biliyorum cnm ama yarın personele sorup sana tekrar yazarımKizlar bu sorum çalışanlara. Simdi 24.haftada idari izin varya biz neye gore hesaplıyoruz yani 23+0 da 24.gebelik haftasi deniyor ya o yuzden o zaman mi basliyor idari izin yoksa 24+0 oldugumuzda mi? Bilen var mi bunu
Hahha hic bilmiyorum canimEvet doktordan yazı istiyorlar. Ama doğum da da yazı götürüyorsun ya doğum izni için, orda da haftası yazıyor sanırım, 24 hafta olmadan 24 derlerse doğum dada erken mi yazmaları gerekir acaba, ayyyh aklıma saçma sorular geliyor
Cok sagol canimBen 24+0 diye biliyorum cnm ama yarın personele sorup sana tekrar yazarım
Yani onu kontrol ederler mi bilmiyorum ama diyelimki 22 haftalikken 24 haftalık yazdı, sonrasinda mesela 38 de doğurduysan 24 e göre 40 olacakHahha hic bilmiyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?