- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Aynen canim bendr cozemedim zaten 32 haftada analik iznine ayrilinca da 32+0da ayrilcaz demekki anlamadim gittiYani onu kontrol ederler mi bilmiyorum ama diyelimki 22 haftalikken 24 haftalık yazdı, sonrasinda mesela 38 de doğurduysan 24 e göre 40 olacak
çekmeköydeyim canım ben. ama buralarda iyi hastane yok cok araştırdım. çevre ilçeler uygun benim için. nasıl memnun musunTam olarak neresi canım ben Sultanbeyli'deyim Ersoy Hastanesi'ne gidiyorum 100tl muayene ücreti var
yalancı kasılma olabilir canım. ara ara normal ama sık oluyorsa doktoruna bilgi ver istersenKızlar karnımın sağ bölgesinde şişlik oluyor ve sonra ağrı oluyor orda. Bebekse bu ağrı yapar mı ki acaba. Hiçbişey anlamadım
benim ilk bebegim yaz bebegiiydi. o yuzden kış bebegi tecrubem yok ama bir tecrubem var o da uzun kollu zıbınları küçük bebege giydirmeninzorlugu. parmakları sıkışacak diye korkmaktan ter içinde kalırdım. o yuzden 2 3 uzun kollu zıbın alıcam ama bunlar kesinlikle kruvaze olacak giydirmesi kolay olsun diye. bunları ilk doğdugunda giyer vucut ısısı için ve dışarı cıktıgımızda. diğerleirni 5 6 tane kısa kollu alıcam.Kızlar bebeklerimiz hayırlısıyla kış mevsiminde doğacak.kıyafet olarak neyden ne kadar aldınız?zıbın olarak uzun kollu almak mı daha mantıklı?özellikle tecrübeli annelerden yorumlarını bekliyorum
Bende ona kafam takiliyordu canım iyi oldu söylediğin fermuarlilar giy çıkar yaparken daha kolay geldi bana ama acaba bitiş yeri boynunu falan acitirmi diye emin olamıyorumkış bebegi için bir önerim de tulumlar kesinlikle düğmeli degil fermuarlı olsun cünkü düğme yerleirnin araları bacakta falan hep açık kalıyo bacaklar buz gibi oluyor.
oralarda koruma yeri oluyor canım. acıtmayacak şekilde. senin oğlundan vardır kıyafet herhalde. ben de kızımdan yegenlerimden birsürü şey ayırdım. şimdi sadece zevkime göre birkaç parça alıcam.Bende ona kafam takiliyordu canım iyi oldu söylediğin fermuarlilar giy çıkar yaparken daha kolay geldi bana ama acaba bitiş yeri boynunu falan acitirmi diye emin olamıyorum
Evet canım bende öyle sadece bi kac parça alacağım badi alacağım birde bugün kendime pijama aldım çarşıdan bide hirka tarzı çok güzel bi sabahlik aldım yumos bisey 2 tanede trendyoldanaldim kızlar pijama takımı bakarsanız 70 liraya aldım takımın birini kumaşları cok iyi değil galiba onları hastaneye giyeceğim bugün aldığımı evde giyecegim aklınızda olsun indirimden bakin pijamalardan fiyati düşenler varoralarda koruma yeri oluyor canım. acıtmayacak şekilde. senin oğlundan vardır kıyafet herhalde. ben de kızımdan yegenlerimden birsürü şey ayırdım. şimdi sadece zevkime göre birkaç parça alıcam.
24+0 idari izin başlangıcı, 32+0 idari izin dönüşü, 37+0 doğum izni başlangıcı olacak.Aynen canim bendr cozemedim zaten 32 haftada analik iznine ayrilinca da 32+0da ayrilcaz demekki anlamadim gitti
Teşekkürler canım24+0 idari izin başlangıcı, 32+0 idari izin dönüşü, 37+0 doğum izni başlangıcı olacak.
Gerçekten hiç makul değil bu yaptıkları. Şeker yüklemesi yapılan yerde yaptırsanız şekerin takibini. İnsulin baslanacak mı yoksa dıyetle mi kontrol edilecek?Dediğin cok doğru canım bende onda risk görmüyorum ama çok hasta oldum iki gun kendime gelemedim ben yüklemeden sonra ki ikincisine nasıl dayanayim ben boyleysem bebek napiyor diye insan düşünmeden olmuyor ki yaptığı şey sadece başka hastanenin tahlili olduğu için yapıyor bunu ne kadar etik yaptığı ki mesela dün tatli yaparken tadına baktım sadece cok az aksama kadar mahvoldum yine çok etkileniyorum sürekli dikkat ediyorum seker olcuyorum yediklerime bir haftadır çok rahatım neden zaten rahatsizken daha d yukleniyorlar onu anlamuyorum bide korkutması çok yanlış çocuğumla vurmaya çalışıyor beni
Siz tecrubelisiniz, konu açılmışken sorayim, hastanede alt-üst pijama mi, gecelik mi daha rahat olur, ya da bu durum doğumun sezeryan yada normal olmasında değişir mi?Evet canım bende öyle sadece bi kac parça alacağım badi alacağım birde bugün kendime pijama aldım çarşıdan bide hirka tarzı çok güzel bi sabahlik aldım yumos bisey 2 tanede trendyoldanaldim kızlar pijama takımı bakarsanız 70 liraya aldım takımın birini kumaşları cok iyi değil galiba onları hastaneye giyeceğim bugün aldığımı evde giyecegim aklınızda olsun indirimden bakin pijamalardan fiyati düşenler var
aynen canım ben de iç zıbınlarını sil baştan alacagım onları attım. yeni olsun bebişe. trendyoldan aldıklarını atabilir misin canım fikir olsunEvet canım bende öyle sadece bi kac parça alacağım badi alacağım birde bugün kendime pijama aldım çarşıdan bide hirka tarzı çok güzel bi sabahlik aldım yumos bisey 2 tanede trendyoldanaldim kızlar pijama takımı bakarsanız 70 liraya aldım takımın birini kumaşları cok iyi değil galiba onları hastaneye giyeceğim bugün aldığımı evde giyecegim aklınızda olsun indirimden bakin pijamalardan fiyati düşenler var
Oyle yapacağım eğer orasıda aynı şeyi teklif ederse başka yol düşüneceğim ama sanmıyorum onun oyle yapacağınıGerçekten hiç makul değil bu yaptıkları. Şeker yüklemesi yapılan yerde yaptırsanız şekerin takibini. İnsulin baslanacak mı yoksa dıyetle mi kontrol edilecek?
Siz tecrubelisiniz, konu açılmışken sorayim, hastanede alt-üst pijama mi, gecelik mi daha rahat olur, ya da bu durum doğumun sezeryan yada normal olmasında değişir mi?
Evet canım bende atmıştım atayım dur ekleyebilirsemaynen canım ben de iç zıbınlarını sil baştan alacagım onları attım. yeni olsun bebişe. trendyoldan aldıklarını atabilir misin canım fikir olsun
Aldıklarım bunlar
Kuzum doktora görünmene gerek yok banyoya git suyla yıkarken 7 nas 7 felak oku akıp gidecek göreceksin. Ablamda da oldu hamileyken hoca öyle söyledi gerçekten daha o anda yıkarken aktı gitti hepimiz şok oldukSağol canm bilgilendirdiğin için. Benimde ilk defa başıma geldi 2 ayağımda da olduğunu farkettm hiçbir şekilde çıkmıyo rengi bile açılmadı dr a gideyim bakaym inşallah olağan bişey dir annenin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?