- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
pijamaları çok begendim güle güle giy canım. ben de bakarım belki daha erken yeaa modundayımAldıklarım bunlarKIRMIZILIKUCUKKIZ canım sabahlik bu tarz biseydi cok rahat duruyor bakalım şimdilik tamamladım gibi alışverişimi
Bende oyleydim ama bi günde halloldu zaten canım bi anda karşıma çıkınca aldım çarşıya çıkmışken de bidaha uğraşmak istemedim aklimda duracağına diye bi oglusun kıyafetleri kaldı ona bekleyeceğim az dahapijamaları çok begendim güle güle giy canım. ben de bakarım belki daha erken yeaa modundayım
Bende oyleydim ama bi günde halloldu zaten canım bi anda karşıma çıkınca aldım çarşıya çıkmışken de bidaha uğraşmak istemedim aklimda duracağına diye bi oglusun kıyafetleri kaldı ona bekleyeceğim az dahapijamaları çok begendim güle güle giy canım. ben de bakarım belki daha erken yeaa modundayım
Gecelik götürme gibi bir hataya düşmemelisin kış ayında doğum yapacağız doğumhane çok soğuk çıkınca bildiğiniz donuyorsunuz. Bence alt üst pijama takımı önü mutlaka düğmelilerden olmalı. En mantıklısı inan bana buSiz tecrubelisiniz, konu açılmışken sorayim, hastanede alt-üst pijama mi, gecelik mi daha rahat olur, ya da bu durum doğumun sezeryan yada normal olmasında değişir mi?
Güle güle sağlıkla giy canımAldıklarım bunlarKIRMIZILIKUCUKKIZ canım sabahlik bu tarz biseydi cok rahat duruyor bakalım şimdilik tamamladım gibi alışverişimi
Doğumdan sonrası için aldim canım hepsini hatta yıkayıp kaldıracağımGüle güle sağlıkla giy canımbunları normalde şimdilerde giymek için mi aldın yoksa doğum zamanı giymek için mi? Ben şimdiden doğum için pijama ve emzirme sütyeni almaya çekiniyorum mesela ne kadar kilo alırım bilemediğim için, ilk gebelik tecrübesizliği heralde onları son zamana bırakıyorum
Canım tecrübeli anne olarak sana tavsiyem kesinlikle gecelikli bir takım al. Ben kızımda bu modelin gül kurusu olanını almıştım, emzirme düğmesi çok rahat açılıyordu. Wc’ye gitmek de çok rahattı hop hemen yukarı kaldırıyorsun sonuçta ki normal doğum olursa sık sık açıklığın kaç cm olduğuna bakacaklar, pijama takımı zor olur benceSiz tecrubelisiniz, konu açılmışken sorayim, hastanede alt-üst pijama mi, gecelik mi daha rahat olur, ya da bu durum doğumun sezeryan yada normal olmasında değişir mi?
Evet memnunum ben canım doktorum çok iyidir ama tabi bilirsin bu göreceli birşey ben beğenirim sen begenmzsin bide tıp merkezi var burada orada elvan bey var oda muhteşem bir doktordur ucretide sanırım daha düşük bende çok yüksek meblalar verme taraftarı değilim doktorlara ama zaten Sultanbeyli de hastaneler uygun saygı Hastanesi'nde mesela sanırım 120tl onun üstünde yoktur özel hastane olarak fiyatlar uygundur burada oranın doktoruda iyidir Suna hanım mesela hepsine zmaninda sırayla gittigimden biliyorumçekmeköydeyim canım ben. ama buralarda iyi hastane yok cok araştırdım. çevre ilçeler uygun benim için. nasıl memnun musun
Gayet güzel bence, hastane fotoğraflarında falan da çok güzel dururŞu modele bayıldım kızlar bakar mısınızBunu alırım ben sanırım biraz kokoşumdur fiyat olarak da bence makul
Aynen canım çok beğendim…açıkçası kızımda giydiğimi giyerim diyordum gül kurusu olan yukarıda attığım modeli ama muhtemelen bu son hamileliğim olacak ve cinsiyet de erkek, oğluma özel de olsun diye düşündüm hem de kapanış güzel olsunGayet güzel bence, hastane fotoğraflarında falan da çok güzel durur
Yok cnm daha degilCinsiyeti bellli oldumu acaba
Valla canım ya tımarhanelik olucaz ya da onlara uyucazBende seninle aynıyım canım iki oglan annesiyim artık eşim duyunca iyi işte bildiğimiz şey kolay olur yetiştirmesi dedi ama iki oglan bir araya gelince neler olur ben onu düşünmekten rahatlayamiyorum
Benim oğlum da karı çok özledim, kardeşimi çok özledim nezaman çıkçak kardeşim ordan anne diyoYaa kıyamam bizimde mottomuz o kış gelecek kar yağacak kardeş gelecek
Siz tecrubelisiniz, konu açılmışken sorayim, hastanede alt-üst pijama mi, gecelik mi daha rahat olur, ya da bu durum doğumun sezeryan yada normal olmasında değişir mi?
Kızlar ben de kararsızım bir tane geceliğim var çok rahat geniş lohusayken giyerim diye saklamıstım. Birtane de takım almak istiyorum sabahlıklı elbise tarzında şık birşey. Ama çekim için ayrıyeten süslü birşey alsammı kararsızımbebişlede takım olmak isterim çekimde ama bilemedim
Kizlar bende geecelik bakıyorum penyesi cok iyi olsun istiyorum. Birde sezeryan olucam ya insallah pijamanin lastik yeri rahat olmali görmeden netten alamam sanirim ama carsida da pahali baya.
Canim bu siteye bak bende boyle birsey alacağım inşllah birde kışın doğum yapacagimiz için sabahligi kadife içi penye bir takim daha 9lmayi dusunuyorum biraz fiyatlar yüksek amaKızlar ben de kararsızım bir tane geceliğim var çok rahat geniş lohusayken giyerim diye saklamıstım. Birtane de takım almak istiyorum sabahlıklı elbise tarzında şık birşey. Ama çekim için ayrıyeten süslü birşey alsammı kararsızımbebişlede takım olmak isterim çekimde ama bilemedim
çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız umarım öyle olur. iyiki varsınız :))19 a girene kadar hep hissetmekle hissetmemek arasında kalıp en sonunda yok yaaa gazdır o gaz diyordum. Ama özellikle bu son 1 haftadır nasıl küçük vuruşlar oluyor anlatamampıtır pıtır sürekli vuruyor elimi karnıma koyunca çok net duyuyorum artık. İç karnının genişliği ile alakalı birazda. Sabret en geç 2 hafta içinde net şekilde hissetmeye başlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?