2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
pijamaları çok begendim güle güle giy canım. ben de bakarım belki daha erken yeaa modundayım
Bende oyleydim ama bi günde halloldu zaten canım bi anda karşıma çıkınca aldım çarşıya çıkmışken de bidaha uğraşmak istemedim aklimda duracağına diye bi oglusun kıyafetleri kaldı ona bekleyeceğim az daha

pijamaları çok begendim güle güle giy canım. ben de bakarım belki daha erken yeaa modundayım
Bende oyleydim ama bi günde halloldu zaten canım bi anda karşıma çıkınca aldım çarşıya çıkmışken de bidaha uğraşmak istemedim aklimda duracağına diye bi oglusun kıyafetleri kaldı ona bekleyeceğim az daha

Siz tecrubelisiniz, konu açılmışken sorayim, hastanede alt-üst pijama mi, gecelik mi daha rahat olur, ya da bu durum doğumun sezeryan yada normal olmasında değişir mi?
Gecelik götürme gibi bir hataya düşmemelisin kış ayında doğum yapacağız doğumhane çok soğuk çıkınca bildiğiniz donuyorsunuz. Bence alt üst pijama takımı önü mutlaka düğmelilerden olmalı. En mantıklısı inan bana bu

Aldıklarım bunlar KIRMIZILIKUCUKKIZ canım sabahlik bu tarz biseydi cok rahat duruyor bakalım şimdilik tamamladım gibi alışverişimi
Güle güle sağlıkla giy canım bunları normalde şimdilerde giymek için mi aldın yoksa doğum zamanı giymek için mi? Ben şimdiden doğum için pijama ve emzirme sütyeni almaya çekiniyorum mesela ne kadar kilo alırım bilemediğim için, ilk gebelik tecrübesizliği heralde onları son zamana bırakıyorum

Doğumdan sonrası için aldim canım hepsini hatta yıkayıp kaldıracağım l beden aldım bunları mesela şu an bazen l bazen m oluyor beden olarak daha da büyük almak istemedim kilo verecegizdir illaki doğumdan sonra diye düşünmek istiyorum

Siz tecrubelisiniz, konu açılmışken sorayim, hastanede alt-üst pijama mi, gecelik mi daha rahat olur, ya da bu durum doğumun sezeryan yada normal olmasında değişir mi?
Canım tecrübeli anne olarak sana tavsiyem kesinlikle gecelikli bir takım al. Ben kızımda bu modelin gül kurusu olanını almıştım, emzirme düğmesi çok rahat açılıyordu. Wc’ye gitmek de çok rahattı hop hemen yukarı kaldırıyorsun sonuçta ki normal doğum olursa sık sık açıklığın kaç cm olduğuna bakacaklar, pijama takımı zor olur bence şimdi oğlumda da mavili gecelik modellerine bakıyorum ben de

Eklentiler

• A347632E-33F4-47C7-B3D2-8E090F7BEB6F.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 71
  • 975F2E00-F0DA-43E2-BB40-D310FDA556E3.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 69
çekmeköydeyim canım ben. ama buralarda iyi hastane yok cok araştırdım. çevre ilçeler uygun benim için. nasıl memnun musun
Evet memnunum ben canım doktorum çok iyidir ama tabi bilirsin bu göreceli birşey ben beğenirim sen begenmzsin bide tıp merkezi var burada orada elvan bey var oda muhteşem bir doktordur ucretide sanırım daha düşük bende çok yüksek meblalar verme taraftarı değilim doktorlara ama zaten Sultanbeyli de hastaneler uygun saygı Hastanesi'nde mesela sanırım 120tl onun üstünde yoktur özel hastane olarak fiyatlar uygundur burada oranın doktoruda iyidir Suna hanım mesela hepsine zmaninda sırayla gittigimden biliyorum

Şu modele bayıldım kızlar bakar mısınız Bunu alırım ben sanırım biraz kokoşumdur fiyat olarak da bence makul

Eklentiler

• 661ED6C3-28E3-4014-BDBA-C2719E7A1BD6.webp
    17 KB · Görüntüleme: 65
  • 167039BA-4889-48DB-AD64-F9EFDAEFD714.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 63
Gayet güzel bence, hastane fotoğraflarında falan da çok güzel durur
Aynen canım çok beğendim…açıkçası kızımda giydiğimi giyerim diyordum gül kurusu olan yukarıda attığım modeli ama muhtemelen bu son hamileliğim olacak ve cinsiyet de erkek, oğluma özel de olsun diye düşündüm hem de kapanış güzel olsun

Kızlar ben de kararsızım bir tane geceliğim var çok rahat geniş lohusayken giyerim diye saklamıstım. Birtane de takım almak istiyorum sabahlıklı elbise tarzında şık birşey. Ama çekim için ayrıyeten süslü birşey alsammı kararsızım bebişlede takım olmak isterim çekimde ama bilemedim

Yahu sürekli kabus gören varmı?
1 hastadır hergün kabus görmeye basladım artık uyanıyorum ter içindeyim bide yetmezmiş gibi kalkıp mutlkaa bşeyler yiyorum. Gecede kaç kabus gördüğüm belli değil

Kizlar bende geecelik bakıyorum penyesi cok iyi olsun istiyorum. Birde sezeryan olucam ya insallah pijamanin lastik yeri rahat olmali görmeden netten alamam sanirim ama carsida da pahali baya.

Bende seninle aynıyım canım iki oglan annesiyim artık eşim duyunca iyi işte bildiğimiz şey kolay olur yetiştirmesi dedi ama iki oglan bir araya gelince neler olur ben onu düşünmekten rahatlayamiyorum
Valla canım ya tımarhanelik olucaz ya da onlara uyucaz oğlum elektrikli ev eşyalarına aşık resmen, hele süpürge bana gına geldi o 8 aylıktan beri düşkün, tornavidalarla mutfak sandalyelerimin vidalarını falan söktü, eşim de diyoki 2. De gelsin o da bişeyler yaparsa sonradan evi toptan değiştiririz tabi bukadar kibar söylemiyo (o da evin içine sı..sın) adamın gözü nasıl dolduysa artık

Yaa kıyamam bizimde mottomuz o kış gelecek kar yağacak kardeş gelecek
Benim oğlum da karı çok özledim, kardeşimi çok özledim nezaman çıkçak kardeşim ordan anne diyo karnımı sevip dinliyo, aa anne çiş yapıyo heralde duydum ben diyonasıl masumlar yaa

Kizlar bende geecelik bakıyorum penyesi cok iyi olsun istiyorum. Birde sezeryan olucam ya insallah pijamanin lastik yeri rahat olmali görmeden netten alamam sanirim ama carsida da pahali baya.

ben mavi gecelik takımı almıştım,
normal doğum yaptım ama kesik vardı kanamam oluyordu
hasta bezi bağlamışlardı
tuvalete sık sık git gel , hasta bezi falan derken kaldır indiri kolaydı
yine aynısını giyeceğim, fotoğraf çekimi için de alır mıyım bilmem
ilk doğumumda ki sıfatı eşgalimi düşünence almam sanırım

Canim bu siteye bak bende boyle birsey alacağım inşllah birde kışın doğum yapacagimiz için sabahligi kadife içi penye bir takim daha 9lmayi dusunuyorum biraz fiyatlar yüksek ama
Resim cekineceksen boyle birseyde olabilir

Eklentiler

• 20210922_090715.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 49
çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız umarım öyle olur. iyiki varsınız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…