2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
sizler olduğunuz için burda daha da içim rahatlıyor , aklıma ne takılsa burdayım valla bizi bizden baskası anlayamaz :)

biraz daha bekleyeceğiz artık o zaman yapacak birşey yok :) daha güzel günler bizi bekliyor inşallah

Geceliği hiç sevmem zaten o zaman gelsin pijamalar

1 ve ya 2 haftaya kadar gidicem doktora hafta içi gidemiyorum , çalışıyorum şehir değiştiriyorum, çok evham yapmamaya çalışıyorum artık sizlerin desteği ile :)

Gecelik bende sevmiyorum bazı sitelerde gecelik alin diye okudum ama dediginiz gibi rahat edemedikten sonra ne anlamı var, pijamada oluyor demekki

Mesela siz de gecelik onermissiniz sanırım kişiye göre değişiyor bu tercih, en iyisi hem pijama hem gecelik alayım, orda duruma göre bakayım bende şuan bakmak istiyorum ama ilerde kaç beden olacağımı bilemiyorum

herkese günaydın güzel anneler
ben hiç bir hazırlık yapmadım daha bebeğimin cinsiyetini bilmediğim için sizler ne durumdasınız alışveriş yaptınız mı
Günaydiin benimde hiç hazırlığım yok, cinsiyetimiz inşallah yarin ayrıntılı da netleşir diye düşünüyorum, ondan sonrada yavaş yavaş araştırıp liste yapıp bigunde hallolur diye ümit ediyorum tecrübesiz olduğum için neden kaç tane alacagimi da bilmiyorum, insanin o minik minik kiyafetleri görünce hepsini alası geliyor

Ben varım geceler uzun metrajlı korku filmi adeta, üstelik uyanıp uyuyunca kaldığı yerden devam eden rüyalar üstelik sağa sola döndükçe bebeği eziyormusum gibi hissedip sürekli uyaniyorum

Son düzenleme:
Son 1 ay kala alırsın, az çok doğuma kaç kg ile gireceğin belli olur, bedenini bilirsin

Kore dizisi demişken squid game şiddetle tavsiye ediyorum canım netflixte
Benim bulantılarım da geçti gibi birşey ama iştahım yok hala öyle aman aman birşeyler çekmiyor canım. 60 kgydim 61.5 olmuşum
Dün gece karın şişliğinden, gazdan vs uyku tutmayınca diziye bakayım dedim ve 1 bölüm izledim ve ben şok Çok beğendim canım, merak uyandırıcı gerçekten, gece 3’te yattım sevdiğim oyuncu Gong Yoo da varmış hem

herkese günaydın güzel anneler
ben hiç bir hazırlık yapmadım daha bebeğimin cinsiyetini bilmediğim için sizler ne durumdasınız alışveriş yaptınız mı
Günaydın cnm
Bende daha alışverişi yapmadim cinsiyet belli bizim detaylidan sonra yavas yavas yapamayi düşünüyorum inşllah

Kızlar hastene çıkışı olarak oğluma böyle yaptirmak istiyorum (tabi isim bulabilirsek eşimle )güvenilir bir sayfa ariyorum sizlerde böyle birseyler düşünüyormusunuz canlar

Eklentiler

• 20210922_103320.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 51
  • 20210922_103305.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 46
Hahahah Allah iyiliğini versin
Ben de öyle düşündüm sürekli pantolonu indirmek için eğilemem. Birinden yardım istemem gerekir. Onun yerine geceliği kaldır indir çok basit. Allah korusun sonda durumu felanda olursa daha kolay olur . Bir beyaz şık resimlik gecelik sabahlk alayım diyorum ama sıfatı eşgal durumunu düşününce

Ahqhaahaha ya masallah ya benimkide alet çantası hastası ama daha sokup takmayi beceremiyor bizim asıl oyunumuz top babası da aynı akşam ara hole kaleyi çıkarıyorlar saatlerce tek kale maç yapıyorlar evde oyuncak değil boy boy top var bizde onunla eşinin dediğini yaparız eve muhtemelen ben oyle eşyaya cok takılmam aşırı zarar vermedikleri sürece evimde sade genelde çocuğa göre düzenlenmiş gibi şimdi mahvetsinler bunlar büyüyünce yenilenir modundayim ama basimiza neler gelir eve misafir agirlayacak kadar eşyanın yüzüne bakılır mi yıllar gösterecek

Kızlar hastene çıkışı olarak oğluma böyle yaptirmak istiyorum (tabi isim bulabilirsek eşimle )güvenilir bir sayfa ariyorum sizlerde böyle birseyler düşünüyormusunuz canlar
Ya cok tatlıymış modeller ben hiç instagramda yaptırmadım canım bilemiyorum ama güzelmiş görseller

Benim oğlum da karı çok özledim, kardeşimi çok özledim nezaman çıkçak kardeşim ordan anne diyo karnımı sevip dinliyo, aa anne çiş yapıyo heralde duydum ben diyonasıl masumlar yaa
Ya yerim ya bizimki sabah ne diye geldi anne neden iki tane bebeğimiz olmuyor bitane oluyor ben iki tane bebek istiyordum diyor

Canim bu siteye bak bende boyle birsey alacağım inşllah birde kışın doğum yapacagimiz için sabahligi kadife içi penye bir takim daha 9lmayi dusunuyorum biraz fiyatlar yüksek ama
Resim cekineceksen boyle birseyde olabilir
Tamam canım bakınayım kış olduğunu düşünerek kalın alayım dedim ama , Zaten ödemli şiş olacağımız için penye genişleyebilen birşey olsun dedim. Hastanenin içi de sıcak olur hem de ateş basmazmı bizi bilemedim

Ben de çekim için böyle birşey düşünüyorum ama instagrama güvenemiyorum pek. Birde isim hala net değil eşimle inatlaşıp duruyoruz

Gecelik bende sevmiyorum bazı sitelerde gecelik alin diye okudum ama dediginiz gibi rahat edemedikten sonra ne anlamı var, pijamada oluyor demekki
Yok canım ya benimde kafam karismisti herkes gecelik diyince ama Heleki şimdi kış ben çok üşüyen insanım gecelikle hayatta yapamam nene gibi altına pantolon falan giyerim mahvolur gariban gecelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…