sizler olduğunuz için burda daha da içim rahatlıyor , aklıma ne takılsa burdayım valla bizi bizden baskası anlayamaz :)bebegin konumu, plasenta konumu, kilo vs. annenin vücüt yapisi bir cok etken var.
benim annem bana ilk hamileliginde hamileyken, tüm hamileligi boyunca tek bir sefer hissetmis, biraz tembelmisim sanirim :)
diger kardeslerimi 20. haftadan itibaren sürekli hissetmis.
yani bosuna moralinizi bozmayin, bebeginiz saglikliymis, siz de stres yapmayin.
ayrica daha erken, ben de 18 hafta oldum. yeni yeni cok hafif hissetmeye basliyorum.
21. haftadan sonra net hissedilir deniliyor.
biraz daha bekleyeceğiz artık o zaman yapacak birşey yok :) daha güzel günler bizi bekliyor inşallahmerhaba canım, benim ilk hamileliğim ama 55 kiloyla hamile kaldım , 18+3 benim de bugün, ben de hissetmiyorum sadece bazen karnımın bir tarafı çok sertleşiyor ama oynama kıpırdama gibi şeyler yok :) zamanı var heralde bence stres yapma, demek ki bizim vücudumuz da böyle
Geceliği hiç sevmem zatenGecelik götürme gibi bir hataya düşmemelisin kış ayında doğum yapacağız doğumhane çok soğuk çıkınca bildiğiniz donuyorsunuz. Bence alt üst pijama takımı önü mutlaka düğmelilerden olmalı. En mantıklısı inan bana bu
1 ve ya 2 haftaya kadar gidicem doktora hafta içi gidemiyorum , çalışıyorum şehir değiştiriyorum, çok evham yapmamaya çalışıyorum artık sizlerin desteği ile :)takılmayın böyle şeylere diyeceğim ama olmuyor işte :)
benim ikinci hamileliğim , hissetmiyorum hiç bir şekilde.
ben ilk hamileliğimde cocuk doğduğu güne kadar hissetmedim
dr gittim fiziksel bi kusur mu var diye,ultrasyonda gayet sağlıklı ve hareketliydi
ama ne aç kalıp çikolata yemek, ne karanlıkta sert ışık tutmak ne benzeri hiç bir şey etki etmedi
bunda da hissetmiyorum ve bana göre hissetmicemo yüzden cok umursamıyorum.
sağlık konusunda içiniz rahat etmesi için kontrollerinizin arasını kısa tutarsınız
Gecelik bende sevmiyorum bazı sitelerde gecelik alin diye okudum ama dediginiz gibi rahat edemedikten sonra ne anlamı var, pijamada oluyor demekkiBen normal doğum yaptım ama ben gecelikle asla rahat edemem normalde hiç almadım o yüzden çok bi sıkıntısı da olmadı zaten tuvalet mevzusunda çünkü asıl zorlayan dikislere pansumanla uğraşmak oluyor ben hep alt üst pantolonlu takım aldım
Mesela siz de gecelik onermissinizCanım tecrübeli anne olarak sana tavsiyem kesinlikle gecelikli bir takım al. Ben kızımda bu modelin gül kurusu olanını almıştım, emzirme düğmesi çok rahat açılıyordu. Wc’ye gitmek de çok rahattı hop hemen yukarı kaldırıyorsun sonuçta ki normal doğum olursa sık sık açıklığın kaç cm olduğuna bakacaklar, pijama takımı zor olur benceşimdi oğlumda da mavili gecelik modellerine bakıyorum ben de
Günaydiinherkese günaydın güzel anneler
ben hiç bir hazırlık yapmadım daha bebeğimin cinsiyetini bilmediğim için sizler ne durumdasınız alışveriş yaptınız mı
Ben varım geceler uzun metrajlı korku filmi adeta, üstelik uyanıp uyuyunca kaldığı yerden devam eden rüyalarYahu sürekli kabus gören varmı?
1 hastadır hergün kabus görmeye basladım artıkuyanıyorum ter içindeyim bide yetmezmiş gibi kalkıp mutlkaa bşeyler yiyorum. Gecede kaç kabus gördüğüm belli değil
Son 1 ay kala alırsın, az çok doğuma kaç kg ile gireceğin belli olur, bedenini bilirsinMesela siz de gecelik onermissinizsanırım kişiye göre değişiyor bu tercih, en iyisi hem pijama hem gecelik alayım, orda duruma göre bakayım bende şuan bakmak istiyorum ama ilerde kaç beden olacağımı bilemiyorum
Dün gece karın şişliğinden, gazdan vs uyku tutmayınca diziye bakayım dedim ve 1 bölüm izledim ve ben şokKore dizisi demişken squid game şiddetle tavsiye ediyorum canım netflixte
Benim bulantılarım da geçti gibi birşey ama iştahım yok hala öyle aman aman birşeyler çekmiyor canım. 60 kgydim 61.5 olmuşum
Günaydın cnmherkese günaydın güzel anneler
ben hiç bir hazırlık yapmadım daha bebeğimin cinsiyetini bilmediğim için sizler ne durumdasınız alışveriş yaptınız mı
Hahahah Allah iyiliğini versinben mavi gecelik takımı almıştım,
normal doğum yaptım ama kesik vardı kanamam oluyordu
hasta bezi bağlamışlardı
tuvalete sık sık git gel , hasta bezi falan derken kaldır indiri kolaydı
yine aynısını giyeceğim, fotoğraf çekimi için de alır mıyım bilmem
ilk doğumumda ki sıfatı eşgalimi düşünence almam sanırım
Ahqhaahaha ya masallah ya benimkide alet çantası hastası ama daha sokup takmayi beceremiyorValla canım ya tımarhanelik olucaz ya da onlara uyucazoğlum elektrikli ev eşyalarına aşık resmen, hele süpürge bana gına geldi o 8 aylıktan beri düşkün, tornavidalarla mutfak sandalyelerimin vidalarını falan söktü, eşim de diyoki 2. De gelsin o da bişeyler yaparsa sonradan evi toptan değiştiririz tabi bukadar kibar söylemiyo (o da evin içine sı..sın) adamın gözü nasıl dolduysa artık
Ya cok tatlıymış modeller ben hiç instagramda yaptırmadım canım bilemiyorum ama güzelmiş görsellerKızlar hastene çıkışı olarak oğluma böyle yaptirmak istiyorum (tabi isim bulabilirsek eşimle)güvenilir bir sayfa ariyorum sizlerde böyle birseyler düşünüyormusunuz canlar
Ya yerim yaBenim oğlum da karı çok özledim, kardeşimi çok özledim nezaman çıkçak kardeşim ordan anne diyokarnımı sevip dinliyo, aa anne çiş yapıyo heralde duydum ben diyo nasıl masumlar yaa
Tamam canım bakınayımCanim bu siteye bak bende boyle birsey alacağım inşllah birde kışın doğum yapacagimiz için sabahligi kadife içi penye bir takim daha 9lmayi dusunuyorum biraz fiyatlar yüksek ama
Resim cekineceksen boyle birseyde olabilir
Ben de çekim için böyle birşey düşünüyorumKızlar hastene çıkışı olarak oğluma böyle yaptirmak istiyorum (tabi isim bulabilirsek eşimle)güvenilir bir sayfa ariyorum sizlerde böyle birseyler düşünüyormusunuz canlar
Yok canım ya benimde kafam karismisti herkes gecelik diyince ama Heleki şimdi kış ben çok üşüyen insanım gecelikle hayatta yapamam nene gibi altına pantolon falan giyerim mahvolur gariban gecelikGecelik bende sevmiyorum bazı sitelerde gecelik alin diye okudum ama dediginiz gibi rahat edemedikten sonra ne anlamı var, pijamada oluyor demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?