2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
herkese günaydın güzel anneler
ben hiç bir hazırlık yapmadım daha bebeğimin cinsiyetini bilmediğim için sizler ne durumdasınız alışveriş yaptınız mı
Bende henüz bebeğe bisey almadım hediye gelen bi kac parça var bide kırmızı bi alt üst takım almıştım indirimli diye ikisinede olur diye kendime aldım sadece oda dun aldım bitti biraz hava soğusa kisliklar gelse oyle almak istiyorum bakalım

Kuzum doktora görünmene gerek yok banyoya git suyla yıkarken 7 nas 7 felak oku akıp gidecek göreceksin. Ablamda da oldu hamileyken hoca öyle söyledi gerçekten daha o anda yıkarken aktı gitti hepimiz şok olduk
Hemen yapıcam kuzum çok teşekkür ederim

Ya cok tatlıymış modeller ben hiç instagramda yaptırmadım canım bilemiyorum ama güzelmiş görseller
Evet canim bende cok seviyirum bunlari insllah isimini bulalim hemen yaptıracağım
Canim benim kizlarin ikiside yaz bebegi o yuzden kisa kollu almisyim ozaman sezeryanden çıktıktan sonra sag boyunumdan aşağısına kadar tutulmustu o yuzden yanima yelek gibi birseyde götüreceğim anne lohusa kadin hemen hastalanir demisti ama ben dinlemedim yanima hicbirsey almamistim yaz diye
Ben de çekim için böyle birşey düşünüyorum ama instagrama güvenemiyorum pek. Birde isim hala net değil eşimle inatlaşıp duruyoruz
Ya sizde bizim gibisiniz canim isim olmadan yaptiramiyorum
Güvendiğimiz yerler olursa yazalim birbirimize canm

Kızlar bir konuda sizin fikrinizi almak istiyorum. Nolur YARDIMMM. Ben daha öncede yazmıştım çok küçük (48metrekare) bir evde yaşıyorum 1+1 ve odamız o kadar küçük ki sadece bir beşik alabiliyoruz o kadar tek avantajı annemlere yürüme mesafesinde. Ben bir ev buldum şuanda 2+1 ve bizim bütçemize uygun ama annemlere çok uzak 1 saat mesafede.
Doğumdan sonra gidip gelmesi zor olacak ama bende çocuk odası yapmak için özeniyorum bir şifonyeri olsun vs diye annemlerde kızıyor dogumdan sonra taşın diyor ama kiralar her geçen gün yükseliyor birkaç ay sonra hiç bulamam ev diyede korkuyorum.
Tecrübeli anneler yardım ederse eğer? Tek başına bakabilir miyim çocuğa acaba yani siz olsanız taşınır mısınız? Bu evdede çok daraldim her gün ağlıyorum ev üstume üstüme geliyor

Canim evden o kadar bunaldiysan bilemem ben taşınmıştim hamileyken ama benim başka problemleri olan bi evim vardı çok iyi olmuştu cocuk ve eşya cok olmadan ama annene uzak olması gerçekten sıkıntı olabilir yani sabah iyi kalkıp öğleye anne cabuk gel diye arayacagin günler olabilir veya gitmek isteyeceğin eksisi fazlaysa durumun ona göre değerlendir Ke ndin

sizin de cam çerçeve inmese bari, oğlum Kasım da 5 yaşını dolduracak ama süpürgemiz mahvoldu, çekim gücü iyi olmasa alıcam birtane daha ama birtane de bozdu zaten, vileda sapını ve kovasını kırdı, geçen gün eşimin eski model ama kullandığı telefonunun vidalarını söküp bozmuş blendırımı zaten söylemiyorum kaç tane ışıklı şarkılı oyuncaklarının vidalarını söküp bozdu, artık tornavidaları nereye sakladığımı unutuyorum o buluyo yapıyo yapıcanı. Eşim diyo 2. de süpürge hastası olursa yandık. Sağolsunlar da eşya yerine gelicek ama bu zamanlar birdaha bulunmayacak.

Canım eğer annenlerin sana faydası oluyorsa bence uzağa gitme, çünkü Doğumdan sonra heran yardıma ihtiyacın olabilir. eğer zaten çok da gelmezler faydası olmaz diyorsan taşınabilirsin. Rahat rahat eşyanı alırsın. Tamamen senin karar vereceğin bir durum.

Ya yerim ya bizimki sabah ne diye geldi anne neden iki tane bebeğimiz olmuyor bitane oluyor ben iki tane bebek istiyordum diyor
Canım yaa 2 tane olsa napıcak acaba? Kaç yaşında bilmiyorum ama oyun oynarım falan diye mi düşünüyo acaba? Doğduktan sonra 1 tane olduğuna şükür eder sanki

Hahah oğlumda tacımı çiçeklerle falan kendim süsledim, şık terliklerimi makyaj malzemelerimi herşeyi yanıma almıştım, taki 10 saat suni sancıdan sonra sezeryan olunca hiç birini istemedim oğlumla doğru düzgün güzel bi fotom bile yok, var olanda da sıfatımın değişikliğinden bakmak istemiyorum ama bu doğumum direkt sezeryan olucağı için direkt makyajlı girmeyi düşünüyorum

Çok haklısınız canım , ev çok küçükmüş gerçekten…annen yardım için geldiğinde hele daha küçük gelir inan hele lohusayken yalnız kalmak istiyorsun evdeki kalabalık, annen bile olsa bunalırsın. Keşke çocuk yapmadan önce taşınsaydınız ama geç kalmış sayılmazsın…bence bir an önce taşın o eve, çocuk rahat edemez zaten ona özel bir alan ,oda mutlaka olmalı..unutma sen mutlu olmazsan bebiş de huzursuz olur, önce sen mutlu olmalısın annen mesela yeni eve geçtiğinizde haftaiçi gelsin yardıma, haftasonu evine gitsin Ve inan kendin de hemen öğreneceksin nasıl bakman gerektiğini, annelik içgüdüsüyle…Annem şu an benim için benden bile iyi anne oldun der düşün, anneliğimi çok beğenir

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, ayrıntılı ultrasyon için randevu almaya başladınız mı ben 9 ekime randevu aldım.
Aşırı heyecan bastı şu anda .İlk gebelikte resmen koyun gibi git gel yapmışım.Şu hissiyatın onda biri yoktu.Şimdi çok evhamlanıyorum.

Benimki de sezaryendi, takma kirpikle girmiştim ameliyata ( ama doğal olsun diye sadece takma kirpik vardı makyaj yoktu ki cildim porselen gibidir ) , ameliyatta hemşireler kirpiğimi soruyordu, ben de kendim taktım diye anlatırken bir baktım kızımın sıcacık yanağı yanağımda

Kızlar hastene çıkışı olarak oğluma böyle yaptirmak istiyorum (tabi isim bulabilirsek eşimle )güvenilir bir sayfa ariyorum sizlerde böyle birseyler düşünüyormusunuz canlar
Güzelmiş canım ama kurumsal bir yerden al bence…ben de bunu çok beğendim H.burada’da.

Eklentiler

• C68BA348-AF22-4F5C-BEC8-BD66D5AC3A0F.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 44
6 ekimde benimde randevum cnm, heyecanla bekliyorum bende, bi yanim benimde stresli ama rahat olmaya çalışıyorum inşallah güzel haberler aliriz hepimiz

Canım zaten bebek sürekli senin yanında olacak emin ol oda yapsan bile.Yakında annenin olması büyük avantaj.Çünkü insan her an ihtiyaç duyabiliyor birinin desteğine.Artı eksi teraziye koy ne taraf ağır basarsa onu seç.

Kızlar ya karnım ve bacaklarım ağrıyor adet ağrısı gibi dün çok yürüdüm ondan olabilir mi bilemedim yada idrar yollarında iltihap mi vardı ki acaba çok korkuyorum sağlık ocağına gideceğim birazdan tahlillerim vardı çıkar sanırım dimi iltihap varsa oradanda doktoruma giderim yada yarın giderim bakacağım duruma göre bebişim iyi hareketli cok şükür ama bu ağrı korkuttu

Bende 6 Ekim e aldım kısmet olursa. Cehalet mutluluktur diye boşa söylenmiyor çok gördükçe çok evham yapıyoruz. Sağlıkla bu süreci tamamlayıp doğumlarımızı kolaylıkla yaparız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…