2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cnm bende haftaya pazartesiye aldim 27 Eylüle
Güzel sonuclar alalim insllah herbirimiz

Bende 6 Ekim e aldım kısmet olursa. Cehalet mutluluktur diye boşa söylenmiyor çok gördükçe çok evham yapıyoruz. Sağlıkla bu süreci tamamlayıp doğumlarımızı kolaylıkla yaparız inşallah

Cnm bende haftaya pazartesiye aldim 27 Eylüle
Güzel sonuclar alalim insllah herbirimiz
Amin her birimiz iyi haberlerle gelelim evlerimize..

Ya bir mucit yetişiyor aynen öyle bu hallerini gördükçe insan hiç biseyin önemi kalmıyor

Bencede herkes öyle yapıyor saçlar makyajlar full şekilde ben de çok hayaller kuruyorum ama bakalım

Evet haklsıın canım , ben dış gebelikten ameliyat geçirdiğimde yaz mevsimiydi . Çorap patik yelek hep giyiyordum üşütmiyeyim diye. Lohusalık daha da hassas o yüzden yanıma yelek hırka patik alacağm mutlaka geniş geniş. Bu arada araştırıcam güvendiğim yer olursa mutlaka haber ederim

annem ilk 2 hafta desteğe geldiler sonra başbaşaydık ve sorun yaşamadık.
ama iş hayatı başlayınca anneme ihtiyac duydum , cocugu bırakmak adına.
oğlum 15 aylık olana kadar benimle aynı odada kaldı, sonra odasını ayırdık, ilk aylar zaten odandan cıkaramazsın
benimde şimdi ki yatak odama beşik zor sığıyor, eylüle kadar 6-7 aylık olur o zamana kadar benimle kalır sonra Allah kerim ya evi değiştirceğim ya da yaşam alanına genişlik verecek seyler yapacağım

Kızlar hastene çıkışı olarak oğluma böyle yaptirmak istiyorum (tabi isim bulabilirsek eşimle )güvenilir bir sayfa ariyorum sizlerde böyle birseyler düşünüyormusunuz canlar
Ben aslında hiç düşünmüyordum böyle isimli takımlar hiç hoşuma gitmiyordu önceden, ama şimdi senin gönderdiklerin bi hoşuma gitti sanki, ben de bi bakıcam değişik güzel bişeyler bulursam ben de paylaşırım, tabi küçük bi ayrıntı var önce bi isim bulmak lazım

Bencede herkes öyle yapıyor saçlar makyajlar full şekilde ben de çok hayaller kuruyorum ama bakalım
Ayy ne makyajı ne süsü ,tabi ozaman cahillikte var normalde açığım ama doğum yaptığımda kayınvalidemle annem başıma zorla başörtü örttüler sen lohusasın diye..Ne kadar istemesemde artık ısrarlarından yıldım.Benim resimlerimde hep başörtülü oldu.Bu sefer hiç dinlemeyi düşünmüyorum onları..

Yaa aslında biraz kan vahşet içeriyor onu düşünemedim sana önerirken ben etkilenmem de seni de öyle zannettim canım kore filmlerine dizilerine bayılırım oyuncuları da çok yetenekli

Ben ayrıntılıyı özelde yaptırmıştım tam 1 saat sürdü Tabi 750 tl de fiyat çıktı ama neyseki özel sağlık sigortam ödedi
Merhaba, özel sağlık sigortası detaylı ultrasonu karşılıyor mu? Sgk geri ödeme kapmasında olmadığı için özel sigorta da karşılamıyor diye biliyorum, karşılıyorsa çok sevineceğim

Ya yerim ya bizimki sabah ne diye geldi anne neden iki tane bebeğimiz olmuyor bitane oluyor ben iki tane bebek istiyordum diyor
Hahaha yerim ya bizimki de evin içinde volta atıyor bir yandan çok üzgünüm anne diyor. Ne oldu diyorum neden hala kardeşim olmuyor diyor neler tasarlıyorsa o an. Oyuncaklara bakıp şuan kardeşim olsa hiç sıkılmazdım diyor sanırım

Ben olsam kesinlikle annemden uzağa gitmem canım şifonyer ben de kullanmadım 4 yaşında hala yok yani. Annene daha çok ihtiyacın olacak canım. Uzaklık çok zor hele ki ilk aylar hep yanında istiyorsun anneni

Merhaba, özel sağlık sigortası detaylı ultrasonu karşılıyor mu? Sgk geri ödeme kapmasında olmadığı için özel sigorta da karşılamıyor diye biliyorum, karşılıyorsa çok sevineceğim
Bende şimdi hastaneyi aradım randevu için 16sı boşmuş.Geçen ay aradığımda 600 tl idi şimdi 700 tl olmuş.Sigorta karşılamıyormuş.Şaka gibi pazartesi zam geldi dedi kız.

Üçlü tarama testinden anlayan var mı arkadaslar atsam bakabilir misiniz

Bende şimdi hastaneyi aradım randevu için 16sı boşmuş.Geçen ay aradığımda 600 tl idi şimdi 700 tl olmuş.Sigorta karşılamıyormuş.Şaka gibi pazartesi zam geldi dedi kız.
Ben de sigorta karşılamıyor diye biliyorum, keşke karşılasaydı Ben de randevu alalı baya oluyor, zam geldi mi acaba merak ettim şimdi Hangi hastaneye gidiyorsunuz? İsü Liv hastanesi benimki.

Çok tatlilar ama değilmi cnm birde giydirdiğin ani düşün
Ben cok seviyorum bu isimli seti insllah sende isim bulursan yaptir kuzu

Kiralık ev bulmak sonra sıkıntı olabilir. En iyisini siz değerlendirebilirsiniz. Ben olsam taşınırdım. Ev çok küçükmüş. Bebeğin eşyaları giderek artacak. Ben birkaç hafta sonra kimseye ihtiyaç duymadan bebeğime bakmaya başlamıştım. Annem zaten başka şehirde yaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…