- 8 Eylül 2021
- 1.896
- 2.904
- 83
Yok canım ya benimde kafam karismisti herkes gecelik diyince ama Heleki şimdi kış ben çok üşüyen insanım gecelikle hayatta yapamam nene gibi altına pantolon falan giyerim mahvolur gariban gecelik
Cnm bende haftaya pazartesiye aldim 27 EylüleGünaydın kızlar, ayrıntılı ultrasyon için randevu almaya başladınız mı ben 9 ekime randevu aldım.
Aşırı heyecan bastı şu anda .İlk gebelikte resmen koyun gibi git gel yapmışım.Şu hissiyatın onda biri yoktu.Şimdi çok evhamlanıyorum.
Cok tatlişmiş canim senin beğendiğindeGüzelmiş canım ama kurumsal bir yerden al bence…ben de bunu çok beğendimH.burada’da.
Bende 6 Ekim e aldım kısmet olursa. Cehalet mutluluktur diye boşa söylenmiyor çok gördükçe çok evham yapıyoruz. Sağlıkla bu süreci tamamlayıp doğumlarımızı kolaylıkla yaparız inşallah
Amin her birimiz iyi haberlerle gelelim evlerimize..Cnm bende haftaya pazartesiye aldim 27 Eylüle
Güzel sonuclar alalim insllah herbirimiz
Ya bir mucit yetişiyorsizin de cam çerçeve inmese bari, oğlum Kasım da 5 yaşını dolduracak ama süpürgemiz mahvoldu, çekim gücü iyi olmasa alıcam birtane daha ama birtane de bozdu zaten, vileda sapını ve kovasını kırdı, geçen gün eşimin eski model ama kullandığı telefonunun vidalarını söküp bozmuş blendırımı zaten söylemiyorum kaç tane ışıklı şarkılı oyuncaklarının vidalarını söküp bozdu, artık tornavidaları nereye sakladığımı unutuyorum o buluyo yapıyo yapıcanı. Eşim diyo 2. de süpürge hastası olursa yandık. Sağolsunlar da eşya yerine gelicek ama bu zamanlar birdaha bulunmayacak.
Güvenilir diye biliyorum orası canımCok tatlişmiş canim senin beğendiğinde
Bakayim cnm oraya
Aslinda çiçek sepetinde var cnm orada guvenilir demi
Bencede herkes öyle yapıyor saçlar makyajlar full şekildeHahahoğlumda tacımı çiçeklerle falan kendim süsledim, şık terliklerimi makyaj malzemelerimi herşeyi yanıma almıştım, taki 10 saat suni sancıdan sonra sezeryan olunca hiç birini istemedim oğlumla doğru düzgün güzel bi fotom bile yok, var olanda da sıfatımın değişikliğinden bakmak istemiyorum ama bu doğumum direkt sezeryan olucağı için direkt makyajlı girmeyi düşünüyorum
Evet haklsıın canım , ben dış gebelikten ameliyat geçirdiğimde yaz mevsimiydi . Çorap patik yelek hep giyiyordum üşütmiyeyim diye. Lohusalık daha da hassas o yüzden yanıma yelek hırka patik alacağm mutlaka geniş geniş. Bu arada araştırıcam güvendiğim yer olursa mutlaka haber ederimEvet canim bende cok seviyirum bunlari insllah isimini bulalim hemen yaptıracağım
Canim benim kizlarin ikiside yaz bebegi o yuzden kisa kollu almisyim ozaman sezeryanden çıktıktan sonra sag boyunumdan aşağısına kadar tutulmustu o yuzden yanima yelek gibi birseyde götüreceğim anne lohusa kadin hemen hastalanir demisti ama ben dinlemedim yanima hicbirsey almamistim yaz diye
Ya sizde bizim gibisiniz canim isim olmadan yaptiramiyorum
Güvendiğimiz yerler olursa yazalim birbirimize canm
Kızlar bir konuda sizin fikrinizi almak istiyorum. Nolur YARDIMMM. Ben daha öncede yazmıştım çok küçük (48metrekare) bir evde yaşıyorum 1+1 ve odamız o kadar küçük ki sadece bir beşik alabiliyoruz o kadar tek avantajı annemlere yürüme mesafesinde. Ben bir ev buldum şuanda 2+1 ve bizim bütçemize uygun ama annemlere çok uzak 1 saat mesafede.
Doğumdan sonra gidip gelmesi zor olacak ama bende çocuk odası yapmak için özeniyorum bir şifonyeri olsun vs diye annemlerde kızıyor dogumdan sonra taşın diyor ama kiralar her geçen gün yükseliyor birkaç ay sonra hiç bulamam ev diyede korkuyorum.
Tecrübeli anneler yardım ederse eğer? Tek başına bakabilir miyim çocuğa acaba yani siz olsanız taşınır mısınız? Bu evdede çok daraldim her gün ağlıyorum ev üstume üstüme geliyor
Ben aslında hiç düşünmüyordum böyle isimli takımlar hiç hoşuma gitmiyordu önceden, ama şimdi senin gönderdiklerin bi hoşuma gitti sanki, ben de bi bakıcamKızlar hastene çıkışı olarak oğluma böyle yaptirmak istiyorum (tabi isim bulabilirsek eşimle)güvenilir bir sayfa ariyorum sizlerde böyle birseyler düşünüyormusunuz canlar
Ayy ne makyajı ne süsü ,tabi ozaman cahillikte var normalde açığım ama doğum yaptığımda kayınvalidemle annem başıma zorla başörtü örttüler sen lohusasın diye..Ne kadar istemesemde artık ısrarlarından yıldım.Benim resimlerimde hep başörtülü oldu.Bu sefer hiç dinlemeyi düşünmüyorum onları..Bencede herkes öyle yapıyor saçlar makyajlar full şekildeben de çok hayaller kuruyorum ama bakalım
Yaa aslında biraz kan vahşet içeriyor onu düşünemedim sana önerirken ben etkilenmem de seni de öyle zannettim canımDün gece karın şişliğinden, gazdan vs uyku tutmayınca diziye bakayım dedim ve 1 bölüm izledim ve ben şokÇok beğendim canım, merak uyandırıcı gerçekten, gece 3’te yattım sevdiğim oyuncu Gong Yoo da varmış hem
Merhaba, özel sağlık sigortası detaylı ultrasonu karşılıyor mu?Ben ayrıntılıyı özelde yaptırmıştım tam 1 saat sürdüTabi 750 tl de fiyat çıktı ama neyseki özel sağlık sigortam ödedi
Hahaha yerim yaYa yerim yabizimki sabah ne diye geldi anne neden iki tane bebeğimiz olmuyor bitane oluyor ben iki tane bebek istiyordum diyor
Ben olsam kesinlikle annemden uzağa gitmem canım şifonyer ben de kullanmadım 4 yaşında hala yok yani. Annene daha çok ihtiyacın olacak canım. Uzaklık çok zor hele ki ilk aylar hep yanında istiyorsun anneniKızlar bir konuda sizin fikrinizi almak istiyorum. Nolur YARDIMMM. Ben daha öncede yazmıştım çok küçük (48metrekare) bir evde yaşıyorum 1+1 ve odamız o kadar küçük ki sadece bir beşik alabiliyoruz o kadar tek avantajı annemlere yürüme mesafesinde. Ben bir ev buldum şuanda 2+1 ve bizim bütçemize uygun ama annemlere çok uzak 1 saat mesafede.
Doğumdan sonra gidip gelmesi zor olacak ama bende çocuk odası yapmak için özeniyorum bir şifonyeri olsun vs diye annemlerde kızıyor dogumdan sonra taşın diyor ama kiralar her geçen gün yükseliyor birkaç ay sonra hiç bulamam ev diyede korkuyorum.
Tecrübeli anneler yardım ederse eğer? Tek başına bakabilir miyim çocuğa acaba yani siz olsanız taşınır mısınız? Bu evdede çok daraldim her gün ağlıyorum ev üstume üstüme geliyor
Bende şimdi hastaneyi aradım randevu için 16sı boşmuş.Geçen ay aradığımda 600 tl idi şimdi 700 tl olmuş.Sigorta karşılamıyormuş.Şaka gibi pazartesi zam geldi dedi kız.Merhaba, özel sağlık sigortası detaylı ultrasonu karşılıyor mu?Sgk geri ödeme kapmasında olmadığı için özel sigorta da karşılamıyor diye biliyorum, karşılıyorsa çok sevineceğim
Ben de sigorta karşılamıyor diye biliyorum, keşke karşılasaydıBende şimdi hastaneyi aradım randevu için 16sı boşmuş.Geçen ay aradığımda 600 tl idi şimdi 700 tl olmuş.Sigorta karşılamıyormuş.Şaka gibi pazartesi zam geldi dedi kız.
Çok tatlilar ama değilmi cnm birde giydirdiğin ani düşünBen aslında hiç düşünmüyordum böyle isimli takımlar hiç hoşuma gitmiyordu önceden, ama şimdi senin gönderdiklerin bi hoşuma gitti sanki, ben de bi bakıcamdeğişik güzel bişeyler bulursam ben de paylaşırım, tabi küçük bi ayrıntı var önce bi isim bulmak lazım
Kiralık ev bulmak sonra sıkıntı olabilir. En iyisini siz değerlendirebilirsiniz. Ben olsam taşınırdım. Ev çok küçükmüş. Bebeğin eşyaları giderek artacak. Ben birkaç hafta sonra kimseye ihtiyaç duymadan bebeğime bakmaya başlamıştım. Annem zaten başka şehirde yaşıyor.Kızlar bir konuda sizin fikrinizi almak istiyorum. Nolur YARDIMMM. Ben daha öncede yazmıştım çok küçük (48metrekare) bir evde yaşıyorum 1+1 ve odamız o kadar küçük ki sadece bir beşik alabiliyoruz o kadar tek avantajı annemlere yürüme mesafesinde. Ben bir ev buldum şuanda 2+1 ve bizim bütçemize uygun ama annemlere çok uzak 1 saat mesafede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?