- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.770
- 358
Doğumdan çıkınca pek fotoğrafa hal kalmıyorBencede herkes öyle yapıyor saçlar makyajlar full şekildeben de çok hayaller kuruyorum ama bakalım
Okan üniversitesine gideceğim.Ben de sigorta karşılamıyor diye biliyorum, keşke karşılasaydıBen de randevu alalı baya oluyor, zam geldi mi acaba merak ettim şimdi Hangi hastaneye gidiyorsunuz? İsü Liv hastanesi benimki.
Evet canım bu kadar kan beklemiyordum, o sahnede ilk bir dondum kaldım ben de beklemiyordum öyle bir şeyYaa aslında biraz kan vahşet içeriyor onu düşünemedim sana önerirken ben etkilenmem de seni de öyle zannettim canımkore filmlerine dizilerine bayılırım oyuncuları da çok yetenekli
Merhaba, özel sağlık sigortası detaylı ultrasonu karşılıyor mu?Sgk geri ödeme kapmasında olmadığı için özel sigorta da karşılamıyor diye biliyorum, karşılıyorsa çok sevineceğim
Yaptın mı canım geçti mi merak ettimHemen yapıcam kuzum çok teşekkür ederim
Benim sigortam Demir Hayat İki Can Hamilelik sigortası, annelik teminatı benimkinde de var adı üzerinde ama SGK’nın geri ödeme kapsamında olan işlemler karşılanıyor sigorta tarafından, bu genel geçer bir kural diye biliyorum. Sen öyle söyleyince umutlandım canım keşke bi mucize olsa da benimkini de karşılasa sigorta, hiç fena olmazBenim özel sağlık poliçemde annelik teminatı da vardı canım, detaylıyı özelde yaptırmıştım 750 tl ve karşıladıgittiğin yerin anlaşması yoksa bile faturayı ve raporu sigortaya ibraz edebilirsin, biz öyle yaptık
Evet eskiden öyleymiş işte cahillikte varsa dinliyorsun mecburen yoksa linci yersin. Artık hersey istediğinz gibi olsunAyy ne makyajı ne süsü ,tabi ozaman cahillikte var normalde açığım ama doğum yaptığımda kayınvalidemle annem başıma zorla başörtü örttüler sen lohusasın diye..Ne kadar istemesemde artık ısrarlarından yıldım.Benim resimlerimde hep başörtülü oldu.Bu sefer hiç dinlemeyi düşünmüyorum onları..
Canım ödüyor ben devlette yaptırdım. Ama önce devletin kadın doğum bölümüne muayene olup kayıt açtırman lazım perinatoloji bölümü için. Daha sonra randevu alacaksın kendin. Bi arkadasa daha söylemiştm çabuk kayıdını açtır günlerimiz geliyor sıra olmuyor diye mesajları okumadınmı hiçKızlar devlet Hastanesi'nde nasıl bu detaylı ücretleri acaba?
Eşim SGK çalışıyor ödemiyor mu şimdi bileyim de ona göre gideyim
Amin canım.Hem cahilik hem büyüklerim aman bana kırılmasın hissiyatı.Sen lohusanın korunmassızın falan filan:) Amin hepimiz inşallah inan dua ederken sadece kendime etmiyorum .Hepinizden hayırlı iyi haberler duyarım inşallah şubatta..Evet eskiden öyleymiş işte cahillikte varsa dinliyorsun mecburen yoksa linci yersin. Artık hersey istediğinz gibi olsungönlünüzce yaşarsınız insallah
Almanyada öyleymişDoğumdan çıkınca pek fotoğrafa hal kalmıyorBebeği emzir, ilgilen, kendine gelmeye çalış derken…. Ertesi gün çektirmek daha mantıklı. Eskiden bazı hastaneler kuaför hizmeti bile sunuyordu.
AminnnnAmin canım.Hem cahilik hem büyüklerim aman bana kırılmasın hissiyatı.Sen lohusanın korunmassızın falan filan:) Amin hepimiz inşallah inan dua ederken sadece kendime etmiyorum .Hepinizden hayırlı iyi haberler duyarım inşallah şubatta..
:) :) Yolu yarıladık artık canım.Çok şükür..Aminnnnay öğlen uykusuna daldım 2 saat uyumusum. Apar topar normal doğuma alıyorlardı beni bir korku bir kaçış allah hiç böle rüya görmemiştim artık yavasca rüyalara girmeye basladı
Eskiden 2 gün tutuyorlardı. Gerçi ben ikinci günümde de hiç havamda değildim ağrılardan.Almanyada öyleymişkeske öyle imkanlarımız olsa… ben de öyle düşünüyorum nası o ağrıdan acıdan sonra süsleneyim diyorum. Ama normal doğumda 12 saat tutuyorlar sezaryende 1 gece tutuyorlar. Hangi esnada süslenme çekim olur bilmiyorum mutlkaa kardeş kuzen yardımcı olmalı
Anladım canım..benimki Groupama Sigorta, annelik teminatının da geniş ve dar halleri var, benimkinde bu tarz işlemler de dahil sanırım. Çünkü 5 sene önce kızımın detaylı usg faturasını da karşılamıştı yine aynı doktora gitmiştim, sigortayla anlaşması yoktu doktorun ama faturayı ibraz etmiştik bizBenim sigortam Demir Hayat İki Can Hamilelik sigortası, annelik teminatı benimkinde de var adı üzerinde ama SGK’nın geri ödeme kapsamında olan işlemler karşılanıyor sigorta tarafından, bu genel geçer bir kural diye biliyorum. Sen öyle söyleyince umutlandım canım keşke bi mucize olsa da benimkini de karşılasa sigorta, hiç fena olmaz
Geçen gün ben de doğuma girdiğimi gördüm yine sezaryen olcakmışım, yine aynı yerden mi keseceksiniz diyorum doktoraAminnnnay öğlen uykusuna daldım 2 saat uyumusum. Apar topar normal doğuma alıyorlardı beni bir korku bir kaçış allah hiç böle rüya görmemiştim artık yavasca rüyalara girmeye basladı
Tamam canım bunu da listeye ekledim izleyeceğim söyledikleriniEvet canım bu kadar kan beklemiyordum, o sahnede ilk bir dondum kaldım ben de beklemiyordum öyle bir şeyŞemsiyeli adam bölümünü bitirdim bugün daha da izlemek isterdim ama tabi başka sorumluluklar da olunca ben de çok severim kore dizilerini crash landing on you’yu da izle bak pişman olmazsın
Ben kullanmayı düşünüyorum ama 1 numarası çok küçük diyor herkes, direkt 2 numaradan mı başlasak acaba? Tecrübeli annelerden yardım bekliyorumKızlar sleppy bio natural kullanan ya da kullanacak olan varsa 2.cisi 1 tl ye geliyor kampanya trendyolda bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?