2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bencede herkes öyle yapıyor saçlar makyajlar full şekilde ben de çok hayaller kuruyorum ama bakalım
Doğumdan çıkınca pek fotoğrafa hal kalmıyor Bebeği emzir, ilgilen, kendine gelmeye çalış derken…. Ertesi gün çektirmek daha mantıklı. Eskiden bazı hastaneler kuaför hizmeti bile sunuyordu.

Yaa aslında biraz kan vahşet içeriyor onu düşünemedim sana önerirken ben etkilenmem de seni de öyle zannettim canım kore filmlerine dizilerine bayılırım oyuncuları da çok yetenekli
Evet canım bu kadar kan beklemiyordum, o sahnede ilk bir dondum kaldım ben de beklemiyordum öyle bir şey Şemsiyeli adam bölümünü bitirdim bugün daha da izlemek isterdim ama tabi başka sorumluluklar da olunca ben de çok severim kore dizilerini crash landing on you’yu da izle bak pişman olmazsın

Benim özel sağlık poliçemde annelik teminatı da vardı canım, detaylıyı özelde yaptırmıştım 750 tl ve karşıladı gittiğin yerin anlaşması yoksa bile faturayı ve raporu sigortaya ibraz edebilirsin, biz öyle yaptık
Merhaba, özel sağlık sigortası detaylı ultrasonu karşılıyor mu? Sgk geri ödeme kapmasında olmadığı için özel sigorta da karşılamıyor diye biliyorum, karşılıyorsa çok sevineceğim

Son düzenleme:
Benim sigortam Demir Hayat İki Can Hamilelik sigortası, annelik teminatı benimkinde de var adı üzerinde ama SGK’nın geri ödeme kapsamında olan işlemler karşılanıyor sigorta tarafından, bu genel geçer bir kural diye biliyorum. Sen öyle söyleyince umutlandım canım keşke bi mucize olsa da benimkini de karşılasa sigorta, hiç fena olmaz

Kızlar devlet Hastanesi'nde nasıl bu detaylı ücretleri acaba?
Eşim SGK çalışıyor ödemiyor mu şimdi bileyim de ona göre gideyim

Sonuçlarımi aldım, tetanoz aşımı oldum, yarin detaylı için çok heyecanliyim yalniz sağlık ocagindaki doktor, demir depolarin boşalmış dedi, vücudunun bir yerinde enfeksiyon var dedi, şikayetin var mi dedi ama benim Allah a şükür burun tıkanıklığı ve diş eti şişmesi dışında bir şikayetim yok.mutlaka doktorunla görüş dedi..bende kendi doktoruma direk ulasamadigim için, kendisine istediğimde ulaşabileceğim bir doktor arıyordum, ankarada tavsiye edebileceğiniz iyi ve ulaşılır bir bayan doktor var mi?? Pazartesi yinede randevu aldım ama inşallah geç değildir

Evet eskiden öyleymiş işte cahillikte varsa dinliyorsun mecburen yoksa linci yersin. Artık hersey istediğinz gibi olsun gönlünüzce yaşarsınız insallah

Kızlar devlet Hastanesi'nde nasıl bu detaylı ücretleri acaba?
Eşim SGK çalışıyor ödemiyor mu şimdi bileyim de ona göre gideyim
Canım ödüyor ben devlette yaptırdım. Ama önce devletin kadın doğum bölümüne muayene olup kayıt açtırman lazım perinatoloji bölümü için. Daha sonra randevu alacaksın kendin. Bi arkadasa daha söylemiştm çabuk kayıdını açtır günlerimiz geliyor sıra olmuyor diye mesajları okumadınmı hiç

Evet eskiden öyleymiş işte cahillikte varsa dinliyorsun mecburen yoksa linci yersin. Artık hersey istediğinz gibi olsun gönlünüzce yaşarsınız insallah
Amin canım.Hem cahilik hem büyüklerim aman bana kırılmasın hissiyatı.Sen lohusanın korunmassızın falan filan:) Amin hepimiz inşallah inan dua ederken sadece kendime etmiyorum .Hepinizden hayırlı iyi haberler duyarım inşallah şubatta..

Doğumdan çıkınca pek fotoğrafa hal kalmıyor Bebeği emzir, ilgilen, kendine gelmeye çalış derken…. Ertesi gün çektirmek daha mantıklı. Eskiden bazı hastaneler kuaför hizmeti bile sunuyordu.
Almanyada öyleymiş keske öyle imkanlarımız olsa… ben de öyle düşünüyorum nası o ağrıdan acıdan sonra süsleneyim diyorum. Ama normal doğumda 12 saat tutuyorlar sezaryende 1 gece tutuyorlar. Hangi esnada süslenme çekim olur bilmiyorum mutlkaa kardeş kuzen yardımcı olmalı

Aminnnn ay öğlen uykusuna daldım 2 saat uyumusum. Apar topar normal doğuma alıyorlardı beni bir korku bir kaçış allah hiç böle rüya görmemiştim artık yavasca rüyalara girmeye basladı

Eskiden 2 gün tutuyorlardı. Gerçi ben ikinci günümde de hiç havamda değildim ağrılardan.

Anladım canım..benimki Groupama Sigorta, annelik teminatının da geniş ve dar halleri var, benimkinde bu tarz işlemler de dahil sanırım. Çünkü 5 sene önce kızımın detaylı usg faturasını da karşılamıştı yine aynı doktora gitmiştim, sigortayla anlaşması yoktu doktorun ama faturayı ibraz etmiştik biz

Aminnnn ay öğlen uykusuna daldım 2 saat uyumusum. Apar topar normal doğuma alıyorlardı beni bir korku bir kaçış allah hiç böle rüya görmemiştim artık yavasca rüyalara girmeye basladı
Geçen gün ben de doğuma girdiğimi gördüm yine sezaryen olcakmışım, yine aynı yerden mi keseceksiniz diyorum doktora rüyamda ama rüyada olduğumu fark ettim ben daha 20 haftalığım be doğumu yaa dedim , kalktım bir su içip tekrar yattım

Tamam canım bunu da listeye ekledim izleyeceğim söylediklerini

Kızlar sleppy bio natural kullanan ya da kullanacak olan varsa 2.cisi 1 tl ye geliyor kampanya trendyolda bilginize
Ben kullanmayı düşünüyorum ama 1 numarası çok küçük diyor herkes, direkt 2 numaradan mı başlasak acaba? Tecrübeli annelerden yardım bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…