Aynen daha demin ben de öyle dedim ya daha 21 haftalığım göbeğim bile çıkmamıs ne doğumu dedim. Hastaneden geri kaçıyorumGeçen gün ben de doğuma girdiğimi gördüm yine sezaryen olcakmışım, yine aynı yerden mi keseceksiniz diyorum doktorarüyamda ama rüyada olduğumu fark ettim ben daha 20 haftalığım be doğumu yaa dedim , kalktım bir su içip tekrar yattım
Yenidoğan bezimi canım bu. Ay hiç fikrim yok benm aydınlatırmısınızKızlar sleppy bio natural kullanan ya da kullanacak olan varsa 2.cisi 1 tl ye geliyor kampanya trendyolda bilginize
Daha yapamadım dışarıdayım canm eve gideym yapıcamYaptın mı canım geçti mi merak ettim
Canm bence stok yapama belki aldigin bez pişik falan yapar degistiremezsin onca beziYenidoğan bezimi canım bu. Ay hiç fikrim yok benm aydınlatırmısınızkaç numara takıcaz şimdi bizim bebişlere ona göre stoklamaya baslayayım
Canım trendyolda yorumlarda 1 ve 2 numaranın yan yana fotoğraflarını koymuşlar çok az fark var diye. 1 numara özellikle iri bebişlere dar geliyormuş. 1 numarayı stok yapmayın 2 numaraya geçin diyorlar kuzenimin eşi doğum yaptı o da öyle söylüyor. Belki küçük paket 1 numara, büyük paket 2 numara tercih edilebilir.Yenidoğan bezimi canım bu. Ay hiç fikrim yok benm aydınlatırmısınızkaç numara takıcaz şimdi bizim bebişlere ona göre stoklamaya baslayayım
Aynen cnm.1 numara küçük oliyor 3500 uzeri dogan cocuklaraCanım trendyolda yorumlarda 1 ve 2 numaranın yan yana fotoğraflarını koymuşlar çok az fark var diye. 1 numara özellikle iri bebişlere dar geliyormuş. 1 numarayı stok yapmayın 2 numaraya geçin diyorlar kuzenimin eşi doğum yaptı o da öyle söylüyor. Belki küçük paket 1 numara, büyük paket 2 numara tercih edilebilir.
Hıı tamam tamam doğru hatırladım ben yarın onun için gideceğim zaten Ordan göndereceklerdiCanım ödüyor ben devlette yaptırdım. Ama önce devletin kadın doğum bölümüne muayene olup kayıt açtırman lazım perinatoloji bölümü için. Daha sonra randevu alacaksın kendin. Bi arkadasa daha söylemiştm çabuk kayıdını açtır günlerimiz geliyor sıra olmuyor diye mesajları okumadınmı hiç
Canim ben 1 beden prima premium care aldim 3 paket, sleppy de aldim simdi 2 beden 2 paket ablama sordum tamam onu alcaksin dedi primadan sonra sleppy gecicem cok uyguna geliyorBen kullanmayı düşünüyorum ama 1 numarası çok küçük diyor herkes, direkt 2 numaradan mı başlasak acaba? Tecrübeli annelerden yardım bekliyorum
Canim evet her bedeni kampanyaliydi bende 3 paket primanin 1 bedeni vardi o yuzden sleppynin 2 bedenini aldim 2 paket cok uyguna geliyorYenidoğan bezimi canım bu. Ay hiç fikrim yok benm aydınlatırmısınızkaç numara takıcaz şimdi bizim bebişlere ona göre stoklamaya baslayayım
Bencede ama ne bileyim ikiz gördü galiba çizgi filmdeCanım yaa2 tane olsa napıcak acaba? Kaç yaşında bilmiyorum ama oyun oynarım falan diye mi düşünüyo acaba? Doğduktan sonra 1 tane olduğuna şükür eder sanki
Doğumdan sonra direk estetiğe alsalar ya o şişlik o solukluk fotolarda hiç görmek istemiyorum ben çok iyiydim doğumdan sonra 3 4 saat sonradan kotuledim ama yinede o gidik o şişlik gözlerimin kaybolusu çok fena fotolardaHahahoğlumda tacımı çiçeklerle falan kendim süsledim, şık terliklerimi makyaj malzemelerimi herşeyi yanıma almıştım, taki 10 saat suni sancıdan sonra sezeryan olunca hiç birini istemedim oğlumla doğru düzgün güzel bi fotom bile yok, var olanda da sıfatımın değişikliğinden bakmak istemiyorum ama bu doğumum direkt sezeryan olucağı için direkt makyajlı girmeyi düşünüyorum
Ben l beden aldim canım bugün geldi kargom kırmızı olan tam oldu şu an bile üzerime göbeğim rağmen bu arada bazı m kıyafetlerim üst tabi oluyor bazende l giyiyorum su an normal bedeninden 1 beden üstü almak mantıklı benceKac beden almak lazım peki cnm?
Olabilir bende dün çok yoruldum cati ağrım var bugün mesela korkma bence sancı olsa bebekte kasılır hissedersinKızlar ya karnım ve bacaklarım ağrıyor adet ağrısı gibi dün çok yürüdüm ondan olabilir mi bilemedim yada idrar yollarında iltihap mi vardı ki acaba çok korkuyorum sağlık ocağına gideceğim birazdan tahlillerim vardı çıkar sanırım dimi iltihap varsa oradanda doktoruma giderim yada yarın giderim bakacağım duruma göre bebişim iyi hareketli cok şükür ama bu ağrı korkuttu
Annen doğumdan sonra sende 10-15 gün kalabilirse hiç sorun yaşamazsın. Evin epey küçükmüş, illa ki oyuncağı, kıyafetleri,bezi,kremleri derken kesinlikle en azından bir sifonyer şart. Hazır bütçene göre ev bulmuşken içine sindiyse hiic kaçırma.Kızlar bir konuda sizin fikrinizi almak istiyorum. Nolur YARDIMMM. Ben daha öncede yazmıştım çok küçük (48metrekare) bir evde yaşıyorum 1+1 ve odamız o kadar küçük ki sadece bir beşik alabiliyoruz o kadar tek avantajı annemlere yürüme mesafesinde. Ben bir ev buldum şuanda 2+1 ve bizim bütçemize uygun ama annemlere çok uzak 1 saat mesafede.
Doğumdan sonra gidip gelmesi zor olacak ama bende çocuk odası yapmak için özeniyorum bir şifonyeri olsun vs diye annemlerde kızıyor dogumdan sonra taşın diyor ama kiralar her geçen gün yükseliyor birkaç ay sonra hiç bulamam ev diyede korkuyorum.
Tecrübeli anneler yardım ederse eğer? Tek başına bakabilir miyim çocuğa acaba yani siz olsanız taşınır mısınız? Bu evdede çok daraldim her gün ağlıyorum ev üstume üstüme geliyor
Oğlumda doğumdan sonra bikaç fotoğrafım var,doğummu yapmışım kamyonmu çarpmış muammaAyy ne makyajı ne süsü ,tabi ozaman cahillikte var normalde açığım ama doğum yaptığımda kayınvalidemle annem başıma zorla başörtü örttüler sen lohusasın diye..Ne kadar istemesemde artık ısrarlarından yıldım.Benim resimlerimde hep başörtülü oldu.Bu sefer hiç dinlemeyi düşünmüyorum onları..
Emzik bence şart, ceneyi güçlendirmek için çok iyi. Biberon ben hiç kullanmadım sezeryan ve erken doğum olmasına rağmen sütüm gelmişti. Mama kullanmak gerekiyorsa biberon ile değil şurup kapağına benzeyen bişey vardı adını hatırlamıyorum acibadem ki yenidoğan bakım ünitesinde ki hemşireler onu kullanıyordu o şekilde bişey iş görür .Kızlar, emzik ve biberon aldınızmı? Biberon şart mı? Birde kaç ml lik almak lazım? Cam mı yoksa plastik mi? Siz nasil tercih ettiniz acaba??
Bende valla hiç istemiyordum isimli ama çok hoşuma gitti desenleri aklımı çeldi M MaviayyyBen aslında hiç düşünmüyordum böyle isimli takımlar hiç hoşuma gitmiyordu önceden, ama şimdi senin gönderdiklerin bi hoşuma gitti sanki, ben de bi bakıcamdeğişik güzel bişeyler bulursam ben de paylaşırım, tabi küçük bi ayrıntı var önce bi isim bulmak lazım
Ben sürekli ondan korktuğum için eve gelince hemen oynayamaz seninle biraz büyümesi lazım diyorumHahaha yerim yabizimki de evin içinde volta atıyor bir yandan çok üzgünüm anne diyor. Ne oldu diyorum neden hala kardeşim olmuyor diyor neler tasarlıyorsa o an. Oyuncaklara bakıp şuan kardeşim olsa hiç sıkılmazdım diyor sanırım
Bundan sonra her gün dogurursun artık bende doğurdum geçen gün yine çok kolaydı bu seferkiAminnnnay öğlen uykusuna daldım 2 saat uyumusum. Apar topar normal doğuma alıyorlardı beni bir korku bir kaçış allah hiç böle rüya görmemiştim artık yavasca rüyalara girmeye basladı
Canim nacizane tavsiyem bez değiştirmekte pişik yapıyor en iyisi pisliğe sebep olmamak tabiki krem kullanmadan önce ama sen bilirsin yine doğduktan sonra ama bi defa geldi mi gecmiyor pişik bezi bırakana kadar neler denedim neler çektim berbat bi illetCanim ben 1 beden prima premium care aldim 3 paket, sleppy de aldim simdi 2 beden 2 paket ablama sordum tamam onu alcaksin dedi primadan sonra sleppy gecicem cok uyguna geliyorpişik olmamasi icin bepanthol pisik kremi kullancam ins bir sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?