2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aynen daha demin ben de öyle dedim ya daha 21 haftalığım göbeğim bile çıkmamıs ne doğumu dedim. Hastaneden geri kaçıyorum ay daha kaç kere görcez acaba böle rüyalar

Kızlar sleppy bio natural kullanan ya da kullanacak olan varsa 2.cisi 1 tl ye geliyor kampanya trendyolda bilginize
Yenidoğan bezimi canım bu. Ay hiç fikrim yok benm aydınlatırmısınız kaç numara takıcaz şimdi bizim bebişlere ona göre stoklamaya baslayayım

Yenidoğan bezimi canım bu. Ay hiç fikrim yok benm aydınlatırmısınız kaç numara takıcaz şimdi bizim bebişlere ona göre stoklamaya baslayayım
Canm bence stok yapama belki aldigin bez pişik falan yapar degistiremezsin onca bezi
Ben kizima prima almistim pisik yapti bimin bezini almıştım

Canım trendyolda yorumlarda 1 ve 2 numaranın yan yana fotoğraflarını koymuşlar çok az fark var diye. 1 numara özellikle iri bebişlere dar geliyormuş. 1 numarayı stok yapmayın 2 numaraya geçin diyorlar kuzenimin eşi doğum yaptı o da öyle söylüyor. Belki küçük paket 1 numara, büyük paket 2 numara tercih edilebilir.

Aynen cnm.1 numara küçük oliyor 3500 uzeri dogan cocuklara
ben ilk cocugumda bilmedigim icin 1 numara almıştım doktor dediki çok büyük almissin annesi dedi

Hıı tamam tamam doğru hatırladım ben yarın onun için gideceğim zaten Ordan göndereceklerdi

Kızlar geçen gün ağdaya gitmiştim.
Ya oradaki ağdadan ya da sonradan sürülen şeyden özel bölgemde bir sürü beyaz sivilce oluşmuş.
Çok moralim bozuldu yarın doktora söyleyeceğim.
Alerji mi oldu tahrişten mi anlamadım canım hala yanıyordu zaten. Fark edince çok canım sıkıldı geçer dimi

Kizlar merhaba
Bende 20 haftalik hamileyim cok şükür bi kac keredir ara ara sanki alt kasigimda bi baski oluyor böyle bisi vuruyor gibi zonkluyor gibi bebek idrar keseme tekme atar gibi yani degişik bisi sizdede oluyormu bazi yerlerde hormonal oldugu söylüyor.ama bilemedim sonra sanki tualetim varmiş gibi oluyor. Randevumda pazartesi korkmaya başladim sanki biraz

Ben kullanmayı düşünüyorum ama 1 numarası çok küçük diyor herkes, direkt 2 numaradan mı başlasak acaba? Tecrübeli annelerden yardım bekliyorum
Canim ben 1 beden prima premium care aldim 3 paket, sleppy de aldim simdi 2 beden 2 paket ablama sordum tamam onu alcaksin dedi primadan sonra sleppy gecicem cok uyguna geliyor pişik olmamasi icin bepanthol pisik kremi kullancam ins bir sıkıntı olmaz

Canim evet her bedeni kampanyaliydi bende 3 paket primanin 1 bedeni vardi o yuzden sleppynin 2 bedenini aldim 2 paket cok uyguna geliyor yani pişik denmis ama bilemedim ya bu iki markayi kullanan ablam dahil arkadaslarim ikisine de iyi dedi ablam ikisinide kullandi sleeppy daha uygun aynilar dedi sleppy aldim bende uygun bulunca

Canım yaa 2 tane olsa napıcak acaba? Kaç yaşında bilmiyorum ama oyun oynarım falan diye mi düşünüyo acaba? Doğduktan sonra 1 tane olduğuna şükür eder sanki
Bencede ama ne bileyim ikiz gördü galiba çizgi filmde 3.5 yaşında canım
Doğumdan sonra direk estetiğe alsalar ya o şişlik o solukluk fotolarda hiç görmek istemiyorum ben çok iyiydim doğumdan sonra 3 4 saat sonradan kotuledim ama yinede o gidik o şişlik gözlerimin kaybolusu çok fena fotolarda

Kac beden almak lazım peki cnm?
Ben l beden aldim canım bugün geldi kargom kırmızı olan tam oldu şu an bile üzerime göbeğim rağmen bu arada bazı m kıyafetlerim üst tabi oluyor bazende l giyiyorum su an normal bedeninden 1 beden üstü almak mantıklı bence

Olabilir bende dün çok yoruldum cati ağrım var bugün mesela korkma bence sancı olsa bebekte kasılır hissedersin

Annen doğumdan sonra sende 10-15 gün kalabilirse hiç sorun yaşamazsın. Evin epey küçükmüş, illa ki oyuncağı, kıyafetleri,bezi,kremleri derken kesinlikle en azından bir sifonyer şart. Hazır bütçene göre ev bulmuşken içine sindiyse hiic kaçırma.
Zaten doğumdan sonra öyle bi iç güdüye sahip olacaksın ki ,annenin bile bebeği tutuş şeklini begenmeyeceksin, en iyi en güzel bakımı bebeğine sen yapacaksın. O kobuda hiç hiç endişelenme. Hem ne kadar çabuk tek kalırsan o kadar kolay adapte oluyor insan yeni düzene.
Oğlumda doğumdan sonra bikaç fotoğrafım var,doğummu yapmışım kamyonmu çarpmış muamma anestezi sirasinda dudaklarımi kanatmisim şişmiş filan,biriside fotoğraf çekicez diye tepeme lohusa tacımi kondurmus hiç bakasım gelmiyor o fotoğraflara umarım kızımda daha iyi olabilirim.
Kızlar, emzik ve biberon aldınızmı? Biberon şart mı? Birde kaç ml lik almak lazım? Cam mı yoksa plastik mi? Siz nasil tercih ettiniz acaba??
Emzik bence şart, ceneyi güçlendirmek için çok iyi. Biberon ben hiç kullanmadım sezeryan ve erken doğum olmasına rağmen sütüm gelmişti. Mama kullanmak gerekiyorsa biberon ile değil şurup kapağına benzeyen bişey vardı adını hatırlamıyorum acibadem ki yenidoğan bakım ünitesinde ki hemşireler onu kullanıyordu o şekilde bişey iş görür .

Bende valla hiç istemiyordum isimli ama çok hoşuma gitti desenleri aklımı çeldi M Maviayyy

Ben sürekli ondan korktuğum için eve gelince hemen oynayamaz seninle biraz büyümesi lazım diyorum yazık ya sıkılıyorlar tek başlarına iyiki yapmışım diyorum bu hallerini gördükçe bende

Aminnnn ay öğlen uykusuna daldım 2 saat uyumusum. Apar topar normal doğuma alıyorlardı beni bir korku bir kaçış allah hiç böle rüya görmemiştim artık yavasca rüyalara girmeye basladı
Bundan sonra her gün dogurursun artık bende doğurdum geçen gün yine çok kolaydı bu seferki

Canim nacizane tavsiyem bez değiştirmekte pişik yapıyor en iyisi pisliğe sebep olmamak tabiki krem kullanmadan önce ama sen bilirsin yine doğduktan sonra ama bi defa geldi mi gecmiyor pişik bezi bırakana kadar neler denedim neler çektim berbat bi illet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…